Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bella🌟
    18. Ožujak 2021. 06:06

Jutro☕
    🤰
    Lilimam22 ➕
    Garava123 ➕
    Zoeeuzoee ➕
    TommyFame ➕
    ⬇️🔜🤰
    🌻ODBROJAVANJE 3. MJESEC ➕🌻 (Jesenske/Zimske bebe🍁❄)
    Bebolinoof93 17.03.- čekamo test za potvrdu ❤
    Bella 19.03. - 1 dana ❤️
    Marty 20.03. - 2 dana ❤
    RiO MArE 20.03. - 2 dana❤
    Uplaśena42 20.3. - 2 dana ❤
    Angel1991 22.03. - 4 dana❤
    Zuzuzujalica 26.3. - 8 dana❤*
    T.loza 27.03. - 9 dana❤
    Sarita_00 27.03. - 9 dana❤
    Zuzuzujalica 30.03. - 12 dana❤*
    Marinci 31.03. - 13 dana❤
    🍀 ODBROJAVANJE 4.MJESEC ➕🍀
    (Zimske bebe❄☃️🌨)
    Skategirl 02.04. - 15 dana❤
    Veroma 03.04. - 16 dana❤
    Ancioo 05.04. - 18 dana❤
    Bambina 06.04. - 19 dana❤
    Buhtlica 07.04. - 20 dan❤
    Ginny 08.04. - 21 dana ❤️
    Monstera 09.04.  - 22 dana ❤️
    LazyO 09.04. - 22 dana❤
    Gumbica - 10.04. -  23 dana ❤️
    Rea_30 - 10.04. - 23 dana❤
    Ivajurjevic92 11.04. -24 dana❤
    Wonderer 12.04. - 25 dana❤️

Bella🌟
    18. Ožujak 2021. 06:24

Bambina mislim da navečer bi bilo čisto ok😁👌pik traje isto (kraće i duže) i nakon njega bude O koja isto traje od otprilike 12 pa do čak 24 sata, makar može i kraće, al poanta je da imaš dovoljno vremena a pošto od jučer navečer vojnici čekaju u slučaju da se dogodi npr kroz noć(imaš ih spremne) ,a navečer ubaciti još jedne nove😁 al opet, nema to niš pravila.  Kak se osjećate tak napravite😘
    Sandričak hvala na pitanju, dobro sam😘 grcevi počeli i sad cekam nek cim prije dode da mogu napraviti hormone i u slijedeći ciklus.
    Curka odlično super za dobar pregled😘😘😘
    T.loza cekamontvoju tempicu danas, nek se povisi kak se spada🤞😘😘
    Lindsay imam kakvih novosti? Kako ide?

Bambina
    18. Ožujak 2021. 07:01

Jutro, drage!!!!! ❤️
    Bella, ipak nismo jutros, nismo nikako ranojutarnji tipovi, dižemo se inače u 5:30h i to nam je dovoljno stresno, ahh..
    I sad ja odmah počnem razmišljati da ćemo nešto propustiti jer nismo jutros hopsali.. 😬
    Btw., grčiće imam lagane od sinoć, oko 2:00h ujutro su počeli.. Moguće da je ovulacija ili sam se prehladila.. 🤷‍♀️

18. Ožujak 2021. 07:09

Dobro jutro trudilice ❤️ 
    Tko nam piski danas? 🤩 
    Bela nemoj kako se osjecas? Si sigurna da nije to to? A da piskis svejedno? Drzim fige 🙂
    Marty i Rio i vama drzim fige da se pojavi plusic ❤️
    .
    Meni ie tempica jutros fijuuuuu visoka. Vjerojatno da je O bila 19dc, mogu piskiti tek iducu srijedu, tko ce to docekati 😄

Bella🌟
    18. Ožujak 2021. 07:18

Zuzuzujalica ma sigurna sam. Al nema veze,lakše mi je tako nego nadati se,a ne osjećam se uopće trudno ko zadnji put. Najgore mi je kaj imam to s čim usporediti i znam kak mi je bilo kad sam ostala T prosli put. Daaa tempica ti je👌👌👌😁
    Bambina ma dovoljno vam je večeras,bez brige😘

Loza 💙😇
    18. Ožujak 2021. 07:23

Dobro jutro ☕
    Bella iskreno se još uvijek nadam da to nisu simptomi m 🤞
    Bambina ma nemoj brinuti, već ste jednom pokrili :)
    Zuzujalice i ja jedva čekam tvoj testičćć 🤞🤞
    Marty, Mare kako ste vi danas?
    .
    Moja temp me baca u očaj. Osjećam da što više znam da sam zapravo gluplja. Mah...
    Lindsay, Monstera, Masa i Ancio šaljem vam zagrljaj 🤗

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

Bambina
    18. Ožujak 2021. 07:27

Bella🌟

Zuzuzujalica ma sigurna sam. Al nema veze,lakše mi je tako nego nadati se,a ne osjećam se uopće trudno ko zadnji put. Najgore mi je kaj imam to s čim usporediti i znam kak mi je bilo kad sam ostala T prosli put. Daaa tempica ti je👌👌👌😁
    Bambina ma dovoljno vam je večeras,bez brige😘

Možda ti je ovaj put drugačije, nije gotovoooo još!
    Bit će kad tad, svakoj od nas, na ovaj ili onaj način.. 

18. Ožujak 2021. 07:36

Bella moja mama je tipican primjer kako su sve trudnoce drugacije.. Prva sestra - znala je odmah i prije izostale M i prije testa. Ja - kasnila joj je i napravi testi i hop mala zujalica. Druga sestra... zena vec imala dvoje djece, ni u ludilu pomisljala na trece. Sjedila s frendicom i frendica kaze da joj kasni, a moja mama razmislja kad li je ono zadnji put imala M. Kupi ona test - pozitivan. Ode doktoru - 12tt 😂😂😂 tako da nista ne mora nista znaciti. Mislim da su svi nasi simptomi jako subjektivni..
    Tloza piskis li trakice? Ja sam dobila nedavno od sestre dosta, ako zelis, mogu ti poslati 10-tak da si pratis njima iduci ciklus? ❤️

Loza 💙😇
    18. Ožujak 2021. 07:45

Zuzujalica način na koji ti je mama saznala da je trudna s drugom sestrom mi je top i o kakvom ja maštam 😂 znači bezbrižno i "slučajno".
    Ma imam još svojih trakica od Betty, piškim svaki dan otkad sam uhvatila pik i mrtve su, nema baš ništa na njima osim standardne sjenice... Ali hvala ti ❤️Prepuna sam pitanja kojih se bojim postaviti svom ginekologu jer ne znam kako će reagirati na trakice i bazalnu. Koliko sam shvatila, nitko od njih to ne shvaća ozbiljno i njima je to kao svećenicima horoskop. 

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

Bella🌟
    18. Ožujak 2021. 08:00

Hvala žene ❤
    T.loza ma skoči ti po drugo mišljenje još za sve to. Ili privatno pa ispitaj sve što te zanima. Iako moguće da će ti ovo biti ciklus bez ovulacije što se isto može normalno dogoditi i ništa ne mora značiti.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.