Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bella🌟
    18. Ožujak 2021. 13:03

Skategirl,Butterfly 😘😘😘💖
    T.loza ma ako ti je jedan ciklus anovulatorni to je normalno,ne mora te brinuti. Prati ti to i dalje,možda će ti O tek slijediti kasnije pa ti se ciklus oduzi🤔 jel ti se to kad dogodilo? Ma ja sam ti ok, smišljam plan već za slijedeći mjesec,tak se lakše nosim sa situacijom.  Malo me trbuh boli kao pred M tak da vjerujem da će doći za 2 do 3 dana.

18. Ožujak 2021. 13:03

Sunshine10

Mene svi ignor

Draga nisi na ignor. 
    Rado bih ti objasnila da znam o cemu se radi.
    Moj dragi još nije krenuo s pretragama pa ni neznam ocitat nalaz.
    Ali znam jedino da kad su povecani leukociti da je neka upala. Moguće prostate, da li je imao prije upalu, ili je sad ima. Ili je neka druga upala .
    Iako iskreno ni neznam sto te dijagnoze znace pa eam malo sad isla googlati.

Lindsay
    18. Ožujak 2021. 13:06

Draga bella, zahvaljujuci tvom boldu ja cu reci svoje laičko mišljenje djevojci :) 
    Čitam danas zaostatke od 5 dana :*
    Sunshine, tvoj partner ima izvrstan spermiogram, čestitam . Ima upalu koju ćete liječiti oralnim antibiotikom i nemaš niti jedan razlog za brigu. Sretno !

Sunshine10
    18. Ožujak 2021. 13:10

Hvala vam svima na odgovorima  💕💕💕
    Lindsay  hvala ti punooo na odgovoru, oraspolozila si me 💕💕💕💕  Jesi li vidjela sliku nalaza koji sam postavila ? 

https://ibb.co/C5Xs2cm
    Evo opet za svaki slucaj 

27 👩🏻31🧔🏻normozospermia
    Vanmaterična 05/20💔 odstranjen desni jajovod
    Ponovo pokušavamo od 08/20 🤞🏻❣
    Euthyrox, Dostinex 💊
    Selen, Cink, D3, Folna 💊
    09/21- HSG prohodan lijevi jajovod ✔
    10/21- klomifen, estrofen, ovitrelle - ciljani odnos
    11/21 ‐klomifen, menopur, estrofen, ovitrelle- inseminacija

Lindsay
    18. Ožujak 2021. 13:15

Na temelju slike nalaza sam ti i rekla kako stvari stoje :) Nisam bas vidovita :P Šalim se naravno.
    Vidjela sam sliku, napravit ce bakteriolosku obradu ejakulata i ciljano ce se dati antibiotik za upalu koja ga muci. 
    Unatoc upali spermiogram je odlican. Normozoospermia. Guglaj. Top.  Sretno !

Sandričak
    18. Ožujak 2021. 13:25

Ja u haosu na poslu bilaa 🙄😩 
    I daljee sam. 😶
    Preletela sam poruke onakoo
    Kasnije cu da citam pažljivijee.
    RioMare pitala si me kad merim temperaturu, oko 9,tad se i budim. 😁🤪❤ ranoranilica😋❤
    Sve vas grliim ❤

🙎‍♀️29
    🙎‍♂️41
    👩🏽‍🤝‍👨🏼 6/2016
    🤵‍♂️👰‍♂️ 1/2019
    Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
    Hormoni 2/2021 ✅
    Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
    Elevit od 11/2020
    ➕ 2.05.2021.

Sunshine10
    18. Ožujak 2021. 13:28

Lindsay von Bica

Na temelju slike nalaza sam ti i rekla kako stvari stoje :) Nisam bas vidovita :P Šalim se naravno.
    Vidjela sam sliku, napravit ce bakteriolosku obradu ejakulata i ciljano ce se dati antibiotik za upalu koja ga muci.
    Unatoc upali spermiogram je odlican. Normozoospermia. Guglaj. Top.Sretno !

Hvala hvala hvala 💕💕💕💕💕

27 👩🏻31🧔🏻normozospermia
    Vanmaterična 05/20💔 odstranjen desni jajovod
    Ponovo pokušavamo od 08/20 🤞🏻❣
    Euthyrox, Dostinex 💊
    Selen, Cink, D3, Folna 💊
    09/21- HSG prohodan lijevi jajovod ✔
    10/21- klomifen, estrofen, ovitrelle - ciljani odnos
    11/21 ‐klomifen, menopur, estrofen, ovitrelle- inseminacija

Loza 💙😇
    18. Ožujak 2021. 13:28

Generalko tako je divno vidjeti tvoj post ❤️❤️🥰 kako si? 

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

Lindsay
    18. Ožujak 2021. 13:47

Vojnikinjo tebi pišem.
    Lako ćeš saznati imaš li ovulaciju i molim te nemoj pretjerano brinuti. Ici ces vaditi progesteron 2 puta tokom ciklusa( jednom kada ti lh pokaze pik pa nakon 7 dana, a jednom jos 5 dana iza tog ) i ici ces ginekologu vidjeti negdje 5 dana prije nove menstruacije dali vidi žuto tijelo. Vidim da si van sebe ali neka je svo zlo u tome čak i da nemaš ovulacije izazvat ces ih terapijom i ides po svoju bebicu. Nije neki savjet , mozda nije neka ni utjeha ali od srca govorim, osjecam, bit ce sve u redu <3
    Prošli ciklus i ovaj nas je ta tvoja tempica malo zapitala, odlicno je da odmah reagiras. Cekam tvoj pregled kod gina :)

Loza 💙😇
    18. Ožujak 2021. 14:01

Lindsay von Bica

Vojnikinjo tebi pišem.
    Lako ćeš saznati imaš li ovulaciju i molim te nemoj pretjerano brinuti. Ici ces vaditi progesteron 2 puta tokom ciklusa( jednom kada ti lh pokaze pik pa nakon 7 dana, a jednom jos 5 dana iza tog ) i ici ces ginekologu vidjeti negdje 5 dana prije nove menstruacije dali vidi žuto tijelo. Vidim da si van sebe ali neka je svo zlo u tome čak i da nemaš ovulacije izazvat ces ih terapijom i ides po svoju bebicu. Nije neki savjet , mozda nije neka ni utjeha ali od srca govorim, osjecam, bit ce sve u redu &lt;3
    Prošli ciklus i ovaj nas je ta tvoja tempica malo zapitala, odlicno je da odmah reagiras. Cekam tvoj pregled kod gina :)

Yes sir, yes sir! Već sam poslala mail ginekologu da mi pusti uputnicu za progesteron i idem vaditi čim ju pusti. Šaljem onda još jedan da se naručim za pregled 5 dana pred m, taman bi to sve bilo sljedeći tjedan nadam se. Voljela bi sada rješiti sve da u 5mj možemo nastaviti gdje smo stali.
    U kojoj ste vi fazi? Jesi se malo smirila? :) 

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.