Skategirl,Butterfly 😘😘😘💖
T.loza ma ako ti je jedan ciklus anovulatorni to je normalno,ne mora te brinuti. Prati ti to i dalje,možda će ti O tek slijediti kasnije pa ti se ciklus oduzi🤔 jel ti se to kad dogodilo? Ma ja sam ti ok, smišljam plan već za slijedeći mjesec,tak se lakše nosim sa situacijom. Malo me trbuh boli kao pred M tak da vjerujem da će doći za 2 do 3 dana.
Mene svi ignor
Draga nisi na ignor.
Rado bih ti objasnila da znam o cemu se radi.
Moj dragi još nije krenuo s pretragama pa ni neznam ocitat nalaz.
Ali znam jedino da kad su povecani leukociti da je neka upala. Moguće prostate, da li je imao prije upalu, ili je sad ima. Ili je neka druga upala .
Iako iskreno ni neznam sto te dijagnoze znace pa eam malo sad isla googlati.
Draga bella, zahvaljujuci tvom boldu ja cu reci svoje laičko mišljenje djevojci :)
Čitam danas zaostatke od 5 dana :*
Sunshine, tvoj partner ima izvrstan spermiogram, čestitam . Ima upalu koju ćete liječiti oralnim antibiotikom i nemaš niti jedan razlog za brigu. Sretno !
Hvala vam svima na odgovorima 💕💕💕
Lindsay hvala ti punooo na odgovoru, oraspolozila si me 💕💕💕💕 Jesi li vidjela sliku nalaza koji sam postavila ?
https://ibb.co/C5Xs2cm
Evo opet za svaki slucaj
27 👩🏻31🧔🏻normozospermia
Vanmaterična 05/20💔 odstranjen desni jajovod
Ponovo pokušavamo od 08/20 🤞🏻❣
Euthyrox, Dostinex 💊
Selen, Cink, D3, Folna 💊
09/21- HSG prohodan lijevi jajovod ✔
10/21- klomifen, estrofen, ovitrelle - ciljani odnos
11/21 ‐klomifen, menopur, estrofen, ovitrelle- inseminacija
Na temelju slike nalaza sam ti i rekla kako stvari stoje :) Nisam bas vidovita :P Šalim se naravno.
Vidjela sam sliku, napravit ce bakteriolosku obradu ejakulata i ciljano ce se dati antibiotik za upalu koja ga muci.
Unatoc upali spermiogram je odlican. Normozoospermia. Guglaj. Top. Sretno !
Ja u haosu na poslu bilaa 🙄😩
I daljee sam. 😶
Preletela sam poruke onakoo
Kasnije cu da citam pažljivijee.
RioMare pitala si me kad merim temperaturu, oko 9,tad se i budim. 😁🤪❤ ranoranilica😋❤
Sve vas grliim ❤
🙎♀️29
🙎♂️41
👩🏽🤝👨🏼 6/2016
🤵♂️👰♂️ 1/2019
Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
Hormoni 2/2021 ✅
Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
Elevit od 11/2020
➕ 2.05.2021.
Na temelju slike nalaza sam ti i rekla kako stvari stoje :) Nisam bas vidovita :P Šalim se naravno.
Vidjela sam sliku, napravit ce bakteriolosku obradu ejakulata i ciljano ce se dati antibiotik za upalu koja ga muci.
Unatoc upali spermiogram je odlican. Normozoospermia. Guglaj. Top.Sretno !
Hvala hvala hvala 💕💕💕💕💕
27 👩🏻31🧔🏻normozospermia
Vanmaterična 05/20💔 odstranjen desni jajovod
Ponovo pokušavamo od 08/20 🤞🏻❣
Euthyrox, Dostinex 💊
Selen, Cink, D3, Folna 💊
09/21- HSG prohodan lijevi jajovod ✔
10/21- klomifen, estrofen, ovitrelle - ciljani odnos
11/21 ‐klomifen, menopur, estrofen, ovitrelle- inseminacija
Generalko tako je divno vidjeti tvoj post ❤️❤️🥰 kako si?
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Vojnikinjo tebi pišem.
Lako ćeš saznati imaš li ovulaciju i molim te nemoj pretjerano brinuti. Ici ces vaditi progesteron 2 puta tokom ciklusa( jednom kada ti lh pokaze pik pa nakon 7 dana, a jednom jos 5 dana iza tog ) i ici ces ginekologu vidjeti negdje 5 dana prije nove menstruacije dali vidi žuto tijelo. Vidim da si van sebe ali neka je svo zlo u tome čak i da nemaš ovulacije izazvat ces ih terapijom i ides po svoju bebicu. Nije neki savjet , mozda nije neka ni utjeha ali od srca govorim, osjecam, bit ce sve u redu <3
Prošli ciklus i ovaj nas je ta tvoja tempica malo zapitala, odlicno je da odmah reagiras. Cekam tvoj pregled kod gina :)
Vojnikinjo tebi pišem.
Lako ćeš saznati imaš li ovulaciju i molim te nemoj pretjerano brinuti. Ici ces vaditi progesteron 2 puta tokom ciklusa( jednom kada ti lh pokaze pik pa nakon 7 dana, a jednom jos 5 dana iza tog ) i ici ces ginekologu vidjeti negdje 5 dana prije nove menstruacije dali vidi žuto tijelo. Vidim da si van sebe ali neka je svo zlo u tome čak i da nemaš ovulacije izazvat ces ih terapijom i ides po svoju bebicu. Nije neki savjet , mozda nije neka ni utjeha ali od srca govorim, osjecam, bit ce sve u redu <3
Prošli ciklus i ovaj nas je ta tvoja tempica malo zapitala, odlicno je da odmah reagiras. Cekam tvoj pregled kod gina :)
Yes sir, yes sir! Već sam poslala mail ginekologu da mi pusti uputnicu za progesteron i idem vaditi čim ju pusti. Šaljem onda još jedan da se naručim za pregled 5 dana pred m, taman bi to sve bilo sljedeći tjedan nadam se. Voljela bi sada rješiti sve da u 5mj možemo nastaviti gdje smo stali.
U kojoj ste vi fazi? Jesi se malo smirila? :)
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Sortiraj odgovore
Najstariji