LazyO, ulijećem samo da prijavim da mi te drago konacno ugledat među postovima 😘.
Sto se tice ovih spolnih hormona, o tome bas nista nisam znala, al ja sam istrazivacki tip pa sam si dala truda, a i cure ovde su dale ruku 🤗. Btw, i nick ovde mi je iz istog razloga, Wanderer je bilo zauzeto, a igrom rijeci i nakon par tjedana citanja teme i meni potpuno novih stvari sam se odlucila za Wonderer, tj bit ona koja je znatizeljna (o stvarima o kojima ne zna nista) i divi se (onima ovde koje znaju sve ❤) 😎.
Citam vcrs sve ove str u miru i komentiram, na poslu mi je to rijetko moguce 😘😘😘.
🙋♀️35, pokusavamo od 12/20
Ciklusi uredni (26-28 dana)
11/20 uzv + papa ✅, 03/21 bris ✅, 03/21 spolni hormini 🤨
od 12/20 folna ili prenatal
01/21-06/21; ⏸ ...- LH trakice + bbt
03/21-06/21; ⏸; 08/21- crvena maca
05/21-07/21; ⏸; 09/21- Ubiquinol 200 mg
LazyO ❤️❤️❤️❤️❤️ jel muž doma ovaj ciklus za o?
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
LazyOoEvo jeee💜💜 ma jojjj ja ti se nadam do zadnjega da neće doć M
Evo danas me vise ne boli trbuh, sise počele sinoć danas opet nista... Bas vrtlog, vir, pijavica, svakojakih simptoma(ne) 🤣 🤣 vidjet cemo🤞🤞
Ajdee bapokon na hops i neka bude plodnonosan, uspješan, čudptvoran💜💜💜
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
Upravo pisnula jos jednu trakicu i dosta je svijetla, da li to znaci da je O prosla?
👩🏼29
🧔43
👩❤️👨2012
12/2020 🙏🏻🔜🤰🏼
Endometrioza
Sandricak, Rio Mare bas lijepo da se sjetite na mene 😊🤩 dobro sam, nekako najvise nade imam u ovaj ciklus do sad. Nadam se da bude nesto. 20. mislim piskit, u subotu😊 makar me jaaako strah da nebude opet bijel 🥺
O trakicama neznam bas, pocinjem drugi ciklus s njima ako ovaj ne bude nista, pa ne komentiram o njima za sad. A i o bazalnoj tek proucavam, ne znam bas puno o tome. Al kako citam forum vec sam svasta naucila 😂
Upravo pisnula jos jednu trakicu i dosta je svijetla, da li to znaci da je O prosla?
Po bazalnoj možeš vidjeti je li o prošla :) neću to znat ponoviti lijepo kao Bella što je meni jutros objašnjavala, ali imaš unazad par stranica pa pogledaj... Ugl lh trakice samo predviđaju da će biti o ali ne možeš njima utvrditi da je o i bila :)
Sandricak, Rio Mare bas lijepo da se sjetite na mene 😊🤩 dobro sam, nekako najvise nade imam u ovaj ciklus do sad. Nadam se da bude nesto. 20. mislim piskit, u subotu😊 makar me jaaako strah da nebude opet bijel 🥺
O trakicama neznam bas, pocinjem drugi ciklus s njima ako ovaj ne bude nista, pa ne komentiram o njima za sad. A i o bazalnoj tek proucavam, ne znam bas puno o tome. Al kako citam forum vec sam svasta naucila 😂
Ja 27 / M 32
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Bože, hvala Ti!
Po bazalnoj možeš vidjeti je li o prošla :) neću to znat ponoviti lijepo kao Bella što je meni jutros objašnjavala, ali imaš unazad par stranica pa pogledaj… Ugl lh trakice samo predviđaju da će biti o ali ne možeš njima utvrditi da je o i bila :)
Popratila sam Bellin post o tome, bazalnu ne mjerim :/ izgleda da cu i to morat pocet pratit
👩🏼29
🧔43
👩❤️👨2012
12/2020 🙏🏻🔜🤰🏼
Endometrioza
LazyO držim fige da su upalni grčić prolazni😘😘😘 a ovo po hitnom postupku za 3 mjeseca me bas nasmijalo😂 i hvala na lijepim rijecima❤
Nina5 nadam se da ce ti ovaj ciklus biti dobitni🤞😘
Mare🤞🤞🤞🤞❤
Skategirl ako si uhvatila pik i drugi dan je trakica počela blijediti, to bi značilo da je pik prošao i da je O tu. A dal ce ta O stvarno biti to ne možeš znat ako ju ne potvrdis uzv-om ili progesteronom,ili bazalnom(koja nije sad 100% pouzdana metoda, ali uglavnom je dobra, kao pomoćno sredstvo u pracenju). Npr folikulometrija je najbolja za utvrditi O i potvrditi rast folikula,pucanje folikula i da je O stvarno bila i onda se još progesteronom provjeri koliko je to kvalitetno bilo. Al to je skup sport privatno, a radi se i na humanoj. Sad nezz jel soc.gin bi htio to tako popratiti,nisam nikad pitala. Na humanoj su meni tako 2 ciklusa pratili i jednom sam radila privatno. A trakice i bazalna je super za nas ovako doma jer stvarno je većinom pouzdano. Možda ako imaš policisticne jajnika npr,onda ti trakice možda neće biti toliko dobre jer se može pokazati druga crta na svakoj lh trakici koju radis pa je teško odrediti taj porast lh ili su ovulacije zbrčkane. Ja npr za sebe znam da je anovulatorni ciklus bio ako nemam endo bolova za vrijeme M. Tako mi je bilo nakon prve M nakon spontanog, M je bila bez ikakvih bolova i to prvi put u 3 godine pa su mi rekli da je to zato jer taj mjesec nije bilo ovulacije. Nadam se da sam malo bar pomogla😘
Po bazalnoj možeš vidjeti je li o prošla :) neću to znat ponoviti lijepo kao Bella što je meni jutros objašnjavala, ali imaš unazad par stranica pa pogledaj… Ugl lh trakice samo predviđaju da će biti o ali ne možeš njima utvrditi da je o i bila :)
Popratila sam Bellin post o tome, bazalnu ne mjerim :/ izgleda da cu i to morat pocet pratit
sretnooo 🤞 i ako ćeš pratiti fora je kad si staviš ff graf u potpis pa se čekiramo svako jutro 😁
.
Cure jel mene netko zajebava, vani snijeg pada 😒😒😒😤😤😤😤
Inače sam veliki fan (osim na hcgu) ali ne za Uskrs kad mi pada!
Ja 27 / M 32
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Bože, hvala Ti!
Sortiraj odgovore
Najstariji