Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sandričak
    17. Ožujak 2021. 20:43

Bambina

Sandričak, Bella, zaskočila ga ja odmah, nije se ni snašao! 😄 Da li bi vi na mom mjestu hopsale još ujutro prije posla ili tek navečer jer najvjerojatnije nećemo stići ranije? 🤷‍♀️ Ne valja ni previše kalkulirati, ali jače je od mene..
    Skategirl, akcijaaaaa! 🤞

Kao sto Rea rece malopre,kao da razradjujemo radnu akciju.  😂
    Hmmm,mozda uveče, da bi se vojnici oporavili kad smo vec kod vojske 😅😂❤

🙎‍♀️29
    🙎‍♂️41
    👩🏽‍🤝‍👨🏼 6/2016
    🤵‍♂️👰‍♂️ 1/2019
    Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
    Hormoni 2/2021 ✅
    Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
    Elevit od 11/2020
    ➕ 2.05.2021.

17. Ožujak 2021. 20:44

Bella🌟

zuzuzujalica

Zao mi je sto nemam dovoljno iskustva da svakoj pokusam pomoci, ali sigurna sam da ce sve doci do svoje mrvice, mi smo mame lavice ❤️

Zuzuzujalice draga,stvarno jesmo ❤već je velika pomoć kad se sasluša ,barem meni. Ovaj forum mi dođe kao neki dnevnik. Ne dijelim ni s kim osim sa mužem ovo što prolazimo. I znaju frendice no ne pričamo o tome jer nisu u tim vodama. Tako da mi ovaj forum dođe da ono što 24 sata na dan nosim u glavi i podijelim s nekim tko isto ili slično prolazi.

Ja se nadovezujem ❤ kratko sam tu a cini mi se da se znamo vjecnost.. od kad sam tu došla  osjecam se tako sigurno 😀.  I drago mi je da mogu biti tu  gdje smo tu sve jedna za druge i da se bodrimo i da sve to zajedno prolazimo i da nismo same.🥰

17. Ožujak 2021. 20:45

Sandričak

Bambina

Sandričak, Bella, zaskočila ga ja odmah, nije se ni snašao! 😄 Da li bi vi na mom mjestu hopsale još ujutro prije posla ili tek navečer jer najvjerojatnije nećemo stići ranije? 🤷‍♀️ Ne valja ni previše kalkulirati, ali jače je od mene..
    Skategirl, akcijaaaaa! 🤞

Kao sto Rea rece malopre,kao da razradjujemo radnu akciju. 😂

Pa da.. ovo je vojna akcija 🤣🤣🤣 kad mi je dragi to rekao malo sam stala i shvatila da zapravo tako i je... biljeznica spremna, ispisano sve, svaki dan upisuje se , svaki dan detaljni pregled i naravno stalno pracenje kalendara da ne zaboravim kad krecem s trakicama 🤣

buhtlica23
    17. Ožujak 2021. 20:45

Sandričak

Juuu,7 strana imam da citam. 😆 pa da počnem uz vrkutu. 🍵
    Rea hvala sto pitas. Ja sam dobro,cekam ovulaciju pa da posle čekam obrojavanje, tj stalno nesto cekam🤔😂 Blago tebi, ti bar radis, a ja dokona vec godinu dana zbog korone,samo razmisljam o bebi. 🙄🙈❤
    Marekad pogledam i meni se cini da je kao juce. 🤔😅😂
    Zuzuzujalice saljem kiss da prodje glavaa. 😘❤ super za ovulaciju. Sad cekamoo 🤞❣
    Bambina nije kasnoo,navalii veceras. 🤞😘❤ Videh da si vec navalila heheh . 😁 Sad drzimo palčeve 🤞❣
    Sunshine10 nista mi ne pricaj o drugaricama,bas smo komentarisali to kao sto Mare kaze. Vise nikome nista ne pričam, muka mi je da slusam famozno opusti se ,kao da.ja to sama ne znam. 🙄❤
    Bella radicu,msm da su ove trakice bas čudne i da uvek pokazuju drugu liniju 🙄 bas me zanima kako ce biti kad bude pik. Kako si ti? 😘
    Angel1991 kad radis testiic ? 🤞❤
    Skategirl srecan 14. Dan ciklusa 🥳🥳❤ nadam se da si ga već lepo proslavila 😎😈😁❤
    Buhtlice bas sam se pitala gde si ti ? Kako sii? 🥰😍😘 Mozda je jos rano da se pokaze linija na testu. Nastavi sa testiranjem i narednih dana 🥰
    Curkaa Srećom nije velika razlika,samo pola sataa. 😆😅😘 Kako je bilo na pregledu? 🥰
    Bebolinof93 drzim palceve ,i cekam testic ujutruu 🥰😘
    LaVi ija evo pijem caj od vrkute dok sad sve ovo pisem. Meni se ukus npr svidja. 😅🙈❣
    Marty etoo, tako je kako si i bila rekla. 😁😋 uvek mi je jaka menstruacija, ali pre nisam nikad proveravala u toku ciklusa lh trakice pa ne mogu da uporedim . Sigurna sam i da nisam imala neku upalu jer sam vadila krv zbog rebra jelte 😅😂
    E bas bezveze za pms simptome ajde neka budu trudnicki,drzim palčeve. 🤞❤ A.da smo osetljive,jesmo puno. Moja sestra uskoro treba da se porodi, pa mi salje slike od bebi stvari,srecna sam ali mi se svaki put place. 😶😩❤
    Maree evo mee, dok ispisaah svee. 😂😂 nisaam na zalost,muz jos nije došao kucii. 😅 a i resili smo ovaj put svaki drugi dan da probamo,pa veceras preskacemo. 😩😅😂
    Hoces li ti ujutru opet ipak da pisnes ? 😁😅❤
    Wonderer eto,dok sve to završiš krece akcijaa. 🥰😁
    Tloza i ja msm da treba da potražis misljenje drugog ginekologa ❤
    Jaoo ruka me zabolelaa. Ljubim vaas sveee 😂🥰❤

Hocu,hocu imam 50 trakica tih. Svakako cu nastaviti piskiti, ali vidi kako je svijetla a 11 dc 🤨

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Sandričak
    17. Ožujak 2021. 20:52

Rea_30

Sandričak

Bambina

Skategirl, akcijaaaaa! 🤞

Pa da.. ovo je vojna akcija 🤣🤣🤣 kad mi je dragi to rekao malo sam stala i shvatila da zapravo tako i je… biljeznica spremna, ispisano sve, svaki dan upisuje se , svaki dan detaljni pregled i naravno stalno pracenje kalendara da ne zaboravim kad krecem s trakicama 🤣

Da daa, vojna akcija,to sam mislila 😂😂😂 
    I ja istoo gledam svaki cas u kalendare,množina znači  😅 kao da ce nesto da se promeni 😅😅😂😂
    I ja da se nadovežem, jako mi je drago sto sam clan ove grupee. 💋❤

🙎‍♀️29
    🙎‍♂️41
    👩🏽‍🤝‍👨🏼 6/2016
    🤵‍♂️👰‍♂️ 1/2019
    Hormoni 2/2021 ✅
    Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
    Elevit od 11/2020
    ➕ 2.05.2021.

Sandričak
    17. Ožujak 2021. 20:55

Buhtlice 
    Polaako,mozda naglo krene da tamni . Drzim palčeve da tamni.  💋❤ meni ranije kad sam pratila trakice je uvek naglo tamnilo. Videcemoo sad 💋

🙎‍♀️29
    🙎‍♂️41
    👩🏽‍🤝‍👨🏼 6/2016
    🤵‍♂️👰‍♂️ 1/2019
    Hormoni 2/2021 ✅
    Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
    Elevit od 11/2020
    ➕ 2.05.2021.

17. Ožujak 2021. 20:55

Sandričak

Rea hvala sto pitas. Ja sam dobro,cekam ovulaciju pa da posle čekam obrojavanje, tj stalno nesto cekam🤔😂 Blago tebi, ti bar radis, a ja dokona vec godinu dana zbog korone,samo razmisljam o bebi. 🙄🙈❤

Ja radim i razmisljam kako bi bilo lijepo otic na porodiljni i malo odmorit se od posla . 😅 tako da od 12mj sanjarim o tome... cak cuvam i stari i novi godisnji da ga mogu iskoristit prije porodiljnog.
    Od kad su sve naj frendice oko mene rodile ( u zadnjih godinu dana) sve mi se vrti u glavi oko toga. 
    Prvo- cekat cemo jesen, pa cemo opusteno od zime, i onda evo doslo proljece i nista. Zato sad nista opusteno samo taktika 🤣  ako ni to ne upali idemo u druge procedure. Iako me malo strah.proslo me glavom pitanje- šta ako?.. ( kad gledam da smo 10god skupa).
    Nis sad cu opustene glave u vojnu akciju. Pa da za godišnjicu bude poklon +
    😀

• skategirl
    17. Ožujak 2021. 21:06

Rea_30

Sandričak

Bambina

Skategirl, akcijaaaaa! 🤞

Pa da.. ovo je vojna akcija 🤣🤣🤣 kad mi je dragi to rekao malo sam stala i shvatila da zapravo tako i je… biljeznica spremna, ispisano sve, svaki dan upisuje se , svaki dan detaljni pregled i naravno stalno pracenje kalendara da ne zaboravim kad krecem s trakicama 🤣

Da mi je ta njihova opustenost hahahah al mos ga fuckat, kak nebi pratila kad cas menga, cas iscjedak pa bol znas da je O, pa onda pms nervoza i sve ostalo sto dolazi i opet menga i ajmo ispocetka 🙈🙈

👩🏼29
    🧔43
    👩‍❤️‍👨2012
    12/2020 🙏🏻🔜🤰🏼
    Endometrioza

Bambina
    17. Ožujak 2021. 21:06

Sandričak

Bambina

Skategirl, akcijaaaaa! 🤞

Samo što bi navečer već mogla proći ovulacija, nekako ni predugo cijeli dan.. Možda najbolje i ujutro i navečer.. 😄 Pa nek vojnici odmaraju druge dane! 🙉

Sandričak
    17. Ožujak 2021. 21:35

Rea mislim da se svi parovi zapitaju kako im se nije 'slučajno ' desilo.  Ja msm da nema slučajno. 😀probaj opušteno i taman da bude poklon za godišnjicu.  🥰🤞
    Skategirl slazeem se. Lako je tim muškarcima. 😏❤
    Bambina 😂😂😂 onda i ujutru i uveče ,a oni neka odmaraju stvarno kasnije 😂😂❤

🙎‍♀️29
    🙎‍♂️41
    👩🏽‍🤝‍👨🏼 6/2016
    🤵‍♂️👰‍♂️ 1/2019
    Hormoni 2/2021 ✅
    Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
    Elevit od 11/2020
    ➕ 2.05.2021.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.