Hvala Sandricak na kossu za glavobolju 🥰 bome me danas bas opasno bolila 😣
Skategirl pik je pred vratima ❤️ Ajd jos jednu pisni oko 11, mozda ga i veceras ulovis 🙂
Rea kad si s nama medu svojima ❤️❤️
Sandričak zagovaralice piša moja🤔 hmmm nisam planirala al ovako kad mi neko kaže onda mi odmah dodje želja.. 🙅♀️🙅♀️🤣🤣
Bambina pa možda navecer onda ipak..., mislim neće skodit ni ujutro i navecer🤣🤣🤣
Rea nek si se ti nama pridruzila i jos brze otišla na one teme za debelice💜💜💜
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
Sandričak zagovaralice piša moja🤔 hmmm nisam planirala al ovako kad mi neko kaže onda mi odmah dodje želja.. 🙅♀️🙅♀️🤣🤣
Bambina pa možda navecer onda ipak…, mislim neće skodit ni ujutro i navecer🤣🤣🤣
Rea nek si se ti nama pridruzila i jos brze otišla na one teme za debelice💜💜💜
Hahaha jesam nagovaracica. Ali sta cuu. 😂 tako i ja cim mi neko kaže odmah mi se piski na trakice 😂
Želim vam laku nooc,ustajem u pola 5 jer radim od 6. Plače mi se 😭😭❤
🙎♀️29
🙎♂️41
👩🏽🤝👨🏼 6/2016
🤵♂️👰♂️ 1/2019
Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
Hormoni 2/2021 ✅
Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
Elevit od 11/2020
➕ 2.05.2021.
Cureeee....moj jajnik je super...odlicno radi samo su ovulacije kasnije...ali rekao je ginekolog da je sve to okej i da se nista ne brinem...i da on vjeruje da cu do jeseni biti trudna ja se nadam i prije 🤣🤣iiii da ono bitno nije mi policistican jajnik i to je veliki ➕. ...jos samo papa da bude okej i idemo dalje u nove pobjede...nalaz cu dobiti u srijedu...ali nekako mislim da Ce biti sve okej....stupanj cistoce mi je 1
🧔 36
👩💼 30
Odstranjen jajnik (bordeline tumor)
💊almagea prenatal omega+
Rad na 👶 od 11/2020.
03/21 - Papa test uredan
Kasna ovulacija
➕28.7.2021.
👶-2022
Rad na drugoj bebici od 4/2024
RioMare, Sandričak, Zuzuzujalica 💞💞
Curka 93 odlično !! Ma.bit ce to sve super 😀🤞
Sandričak naspavaj se.. 🥰
Curka bas mi je drago da sve štima,crkamo papu al vjetujem da je sve super, pa sa nam u nove pobjede💜💜🥰🥰
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
Curka super za pregled!! Nadam se da si ti sad malo opuštenija i mirnija :) tako brzo će ti biti nalazi pape? Pfff ja sam čekala 2mj 🤔
.
Hvala vam svima na podršci i razumijevanju. Ispričavam se što cj dan pilam sa svojim glupostima, ali baš mi je došao loš trenutak i morala sam to iznacit iz sebe da bi me prošlo. Sutra ću već biti bolje 🙂
Nadam se da će nas ujutro Bella, Mare i Martyć dočekati s lijepim vijestima, a moja temperatura da će biti u nebesima. Znat ćete ako temp ponovo bude zajebavala jer se neću javljat, plakat ću negdje u čošku i proklinjat svoju sudbinu 😄
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Curka super za pregled!! Nadam se da si ti sad malo opuštenija i mirnija :) tako brzo će ti biti nalazi pape? Pfff ja sam čekala 2mj 🤔
.
Hvala vam svima na podršci i razumijevanju. Ispričavam se što cj dan pilam sa svojim glupostima, ali baš mi je došao loš trenutak i morala sam to iznacit iz sebe da bi me prošlo. Sutra ću već biti bolje 🙂
Nadam se da će nas ujutro Bella, Mare i Martyć dočekati s lijepim vijestima, a moja temperatura da će biti u nebesima. Znat ćete ako temp ponovo bude zajebavala jer se neću javljat, plakat ću negdje u čošku i proklinjat svoju sudbinu 😄
.
Brzo je jer sam isla privatno 🤗jesam bas sam nekako opustena i pozitivna🤗🤗🤗🤗
🧔 36
👩💼 30
Odstranjen jajnik (bordeline tumor)
💊almagea prenatal omega+
Rad na 👶 od 11/2020.
03/21 - Papa test uredan
Kasna ovulacija
➕28.7.2021.
👶-2022
Rad na drugoj bebici od 4/2024
Dobroo jutroo trudilicee ☕ ja pijem kafu i uskoro krecem na posao ovo malo sto radim. 😩😀❤
Ajdee cekam vase testice sa nestrpljenjem 🤞❤
Moja temperatura je skroz nerelevantna, non stop sam se budila da se slučajno ne bih uspavalla,a i to što sam se probudila 4h pre nego inače isto sigurno igra veliku ulogu. 😐😑 Tako ce biti i za vikend,i tad ustajem ovako rano. Bas me to nervira🤨🤪
Zelim vam svima lep daan 😄🥰❤
🙎♀️29
🙎♂️41
👩🏽🤝👨🏼 6/2016
🤵♂️👰♂️ 1/2019
Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
Hormoni 2/2021 ✅
Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
Elevit od 11/2020
➕ 2.05.2021.
Sortiraj odgovore
Najstariji