Wonderer👌💖
Butterfly dobrodošla🤗 da bi test pokazao trudnoću mora biti određena količina hcg-a u tijelu. A da bi to došlo, mora se dogoditi implantacija-znaci kad se oplođeno jajašce ugnjezdi u maternicu. A implantacija se najcesce dogada 5,6 do 10, a nekad 11 i 12 dana poslije ovulacije. Tako da testove nema smisla raditi prije, najranije možeš početi 8,9 dana poslije O radit test i tad postoji mogućnost da se ne pokaže ništa jer možda implantacije još nije bilo. Ako možeš čekat, napravi oko 13dpo jer tad bi trebalo pokazati ako je do nečeg došlo.
Wonderer jako lijepo receno i potpisujem 👏
Bella svaki put ostanem ugodno iznenadjena kad vidim kako lijepo, jednostavno, razumljivo i sa strpljenjem objasnjavas, ne moze da se ne razumije ❤❤
👩🏼29
🧔43
👩❤️👨2012
12/2020 🙏🏻🔜🤰🏼
Endometrioza
Butterfly dobrodošla🤗 da bi test pokazao trudnoću mora biti određena količina hcg-a u tijelu. A da bi to došlo, mora se dogoditi implantacija-znaci kad se oplođeno jajašce ugnjezdi u maternicu. A implantacija se najcesce dogada 5,6 do 10, a nekad 11 i 12 dana poslije ovulacije. Tako da testove nema smisla raditi prije, najranije možeš početi 8,9 dana poslije O radit test i tad postoji mogućnost da se ne pokaže ništa jer možda implantacije još nije bilo. Ako možeš čekat, napravi oko 13dpo jer tad bi trebalo pokazati ako je do nečeg došlo.
Hvala ti puno, jako lijepo objasnjeno i sada mi je sve jasnije😁😁😊
23🙋🏼♀️
26🤷🏽♂️
19.07. ➕
24.07. Beta 316
Mene svi ignor
27 👩🏻31🧔🏻normozospermia
Vanmaterična 05/20💔 odstranjen desni jajovod
Ponovo pokušavamo od 08/20 🤞🏻❣
Euthyrox, Dostinex 💊
Selen, Cink, D3, Folna 💊
09/21- HSG prohodan lijevi jajovod ✔
10/21- klomifen, estrofen, ovitrelle - ciljani odnos
11/21 ‐klomifen, menopur, estrofen, ovitrelle- inseminacija
krenila sam citat i pisat i izbrisalo mi se odjednom aaaaaaaaaaaaaaaaaa
ne vidim nikakve slike
imam jos 9 str za procitat hahahah
nemam nista za prijavit
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Sunshine rado bi ti pomogla ali o tome stvarno ne znam ništa. Jedino što ti mogu reći je da budeš strpljiva do nalaza briseva. Meni su bili gotovi kroz 5-6 dana, ali sam ih dobila tek kad sam ih mailom tražila od ginekologa. Ono što o spermiogramu znam s ovog foruma je - pitaj lindsay. Ako nas čita vjerujem da će ti znati objasniti 🤗
Bella ahhh koliko si mi pomogla toliko si mi i odmogla 😔 hhh u smislu da si mi otvorila oči i naučila nešto, ali mi taj odgovor ne ide u prilog hh ❤️ hvala ti. Oprosti, nisam te ni pitala kako si ti?
Wonderer ❤️❤️❤️
Butterfly dobrodošla 🤗
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
krenila sam citat i pisat i izbrisalo mi se odjednom aaaaaaaaaaaaaaaaaa
ne vidim nikakve slike
imam jos 9 str za procitat hahahah
nemam nista za prijavit
😂😂😂😂😂😂
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Mene svi ignor
😔Ja se nadam da će naići neko ko ce ti moći dati odgovor... Sigurno te nitko namjerno ne ignorira nego vjerovatno neznamo odgovor sunčekooo🥰💜
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
vidim da je 20og kolektivno pisanje , wooohooo, drzim fige svim piskilicama
lavi dobrodosla i sto prije otisla, nemam pcos pa tu ne znam sta bi rekla jer ne zanm nista o tome
ne vidim nikakve slike btw nervira me to preko laptopa kad se desi a s moba dok procitam ne zamaptim nista roll
bambina naravno da nije kasno kad je smajl, zato on i je tu hahahah
zuzuzujalice lip graf , drzim fige da ostane takav
tloza ja bi isto trazila drugo misljenje, mojoj kumi se vratio cin2 (imala ga je ne znam, nekad u mladosti) i taman je tribala na op, i ostala trudna i sve bilo ok. sad sam pogledala na mail, dakle ja sam dobila iste te vaginalete macmiror 12 dana plus istodobno oboje doksiciklin tjedan dana.. taj ciklus sam ostala trudna. trudnoca se nije odrzala radi nekih drugih stvari , bar tako phd nalaz kaze hahahahah. ne znam sta ti tocno imas, ja sam imala gardnerellu.
sandričak tako se i mi znamo dogovorit al dogovor brzo propadne hahah, vama drzim fige naravno
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii nemam vise vremena, dosla sam do 86 str, pozdravljam vas hahah, poslin procitam ostatak
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Mene svi ignor
Ja ti nemam iskustva jer nismo jos dosli do tih pretraga, pa ne znam sta bi ti rekla....
👩🏼29
🧔43
👩❤️👨2012
12/2020 🙏🏻🔜🤰🏼
Endometrioza
Jutro uveliko prolazi, moje je cijelo proslo kod doktora. Pa da vam javim izvjestaj . Jutros sam ponovo vadila prolaktin i progesteron pa cemo vidjeti kakvi ce ovi nalazi biti. Isla da podignem nalaze briseva I jos uvijek nisu gotovi . Tako da ide cekanje jos uvijek. Podigla sam nalaze muzevog spermiograma . Eh sad tu nestaje pitanje. Doktor mi je rekao da ce muzevi nalazi zavisiti od mojih briseva . Ukoliko kod mene brisevi ne budu uredu, onda muž ne mora raditi nikakve nalaze I sto se njegovog nalaza tice ja mogu ostati trudna . Ali ako moji brisevi svi budu uredu, onda muž treba ici kod urologa I da radi spermokulturu. Povecani su mu leukociti. Dijagnoza normozospermia I leukocytospermia. Stavljam vam sliku nalaza njegovog .
https://ibb.co/C5Xs2cm
Ima li neko sa nekim savjetom ? 😔
Hej🤗 vjerujem da će se naći netko tko bolje razumije jer se još ne razumijem bas u taj dio spermiograma. To lindsay dobro zna. Laički ovako jedino ti leukociti bi mogli značiti upalu. Al sad ne znam kaj to točno znači u tom kontekstu njegovih nalaza🤔
Sortiraj odgovore
Najstariji