Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Veroma
    18. Ožujak 2021. 14:19

Cure kakva iskustva imate sa firstsign trakicama iz dma? Pitam jer sam bezveze jednu piskila i odma mi se pojavila kao sjena 
    https://ibb.co/6nzbFx9
    https://ibb.co/645ZnZH
    https://ibb.co/Cn8CC2X
    https://ibb.co/SmVqWYx

👩🏽22👦🏻28
    Ciklusi 28 dana

Bella🌟
    18. Ožujak 2021. 14:24

Lindsay 😘😘😘 Kako je kod tebe? Jesi dobro, kako napreduje postupak?

Loza 💙😇
    18. Ožujak 2021. 14:27

Veroma slabašno ih vidim, ali nešto se svakako nazire, nadam se da će potamniti 🤞🙂
    .
    Cure još jednom se želim svakoj zahvaliti na pomoći, što ste me saslušale, savjetovale i trpile ovih dana. S obzirom da mi je gin rekao da dođem odmah u ponedjeljak na pregled, s njim ću sad razgovarati i o ta 2mj zaštite kad su mi se dojmovi malo slegli. Ovisno o zaključku do kojeg ćemo doći ću vidjeti hoću li potražiti drugo mišljenje :) divne ste sve od reda, ne znam šta bi bez vas ❤️ 

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

RiO MArE🐟😅❣️
    18. Ožujak 2021. 14:32

Veroma

Cure kakva iskustva imate sa firstsign trakicama iz dma? Pitam jer sam bezveze jednu piskila i odma mi se pojavila kao sjena
    https://ibb.co/6nzbFx9
    https://ibb.co/645ZnZH
    https://ibb.co/Cn8CC2X
    https://ibb.co/SmVqWYx

Hej hej... Ja vidim na 2 slike na 2 ne bas... A cek.. Ti si blizu piškilica ili? To je hcg? 🤔 Zbunjena sam. Hehhe💜🥰

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
    Pokusavamo 12/2020
    Vrkutica, folnica,stolisnik
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟
    "Even miracles take a little time" ❣️
    "Hope is the only thing stronger than fear" ❣️

Lindsay
    18. Ožujak 2021. 14:46

Bella tvoj ciklus jos nisam otpisala, pitala sam Tommy ima li novih trudnica pa sam u toku da dodjem cestitati ako netko dobije plus.
    Ja sam dobro, javim vam se kroz koji tjedan :*
    Cuvajte se <3

Ginny
    18. Ožujak 2021. 15:01

curka93 odlicno za pregled u gina jeeeej 
    bambina ako je njemu spermio ok onda nista nije previse sexa hahahah, ja isto nisam jutarnji tip doduse, to bi se morala prisilit, ili se dignut dvi ure prije njega haha.
    tloza , nije ni meni prosli misec oznacio ovulaciju ff, odn oznacio mi poslin skroz krivo , malo su ga temperature pobrkale. mozda su tvoje pobrkale ovi lijekovi, ne znam, mozes ti oznacit da oznaci o po trakici . ja isto kad sam makla pik mi oznacio o na 10dc a tad sigurno nije bila hahah, vidim ides ginu, odlicno!
    zuzuzujalica e tako sam i ja ko tvoja mama, s prvim sam znala odma nakon sexa valjda a s drugom sam bila uvjerena da je menga a bilo implatacijsko haha, s trecim nisam imala nikakvih simptoma 
    marty  saljem poljubac i zagrljaj
    wonderer slazems e , bas si to lipo srocila
    sunshine na razumin se, svakako bi triba napravit tu kulturu onda? normozospermia znaci da mu je dobar spermiogram inace
    lindsay cekamo izvjestaj onda 

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

Ginny

veroma ne viidm slike al drzim fige za sjenu

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

Bella🌟

Lindsay von Bica

Bella tvoj ciklus jos nisam otpisala, pitala sam Tommy ima li novih trudnica pa sam u toku da dodjem cestitati ako netko dobije plus.
    Ja sam dobro, javim vam se kroz koji tjedan :*
    Cuvajte se &lt;3

💖 može, sretno i drzi se🤞💪❤

LazyO
    18. Ožujak 2021. 15:08

Veroma ja vidim neku sjenicu. Koji si dpo? Meni je taj firstsign drag jer sam na njemu ugledala prvi plus (doduše tad je već bio dobrano vidljiv jer sam testirala cca 15dpo), tak da čuvam jednog i za kad se budem opet osjećala trudnom 😄
    Lozooo pa kakvi su to mood swingovi, ne se bedirat (mislkm možeš i smiješ ovdje, it's a safe place 😋), al ajmo hitro te pretragice i krećemo u nove pobjede! Sve sad piši od pitanja i tamo izrešetaj ginekologa! ❤❤❤
    Zujalice ma jao divan ti je graf, evo jedva čekam test sljedeću srijedu. Odličan ciklus, a bome mislim da ste i pokrili onda pravi tren! Ima da vojska bude plodonosna 🤭❤
    Bella žao mi je zbog tvog testića, i nadam se iskreno da te osjećaj vara. Nikad ne znaš što je iza ugla, al dobro je biti spreman i na novi ciklus. Jedva čekam tvoj plus, ovdje će netko vatromet ispaliti 😁❤
    Marty samo radno, znam da pratiš, ni ja ne stignem baš tipkati i svašta sam propustila u dan i pol-dva. Al s obzirom da ti nisi radila test tak se nadam da će te zviznuti plusčina, uf uuuuf 🤞🔥🔥🔥🥰
    Ginny tak i ja natipkam i obrišem slučajno kad ne pišem u notesima, al onda sam odustanem 😂
    Wonderer ti si se bome naoružala znanjem što sve vadiš od nalaza, mislim da ću si kopirati uputu što da sve tražim za sljedeći ciklus. 
    Mare iskreno se nadam da je jučerašnji test bio krivi, false negative, statistička greška, tvornički kiks, razrijeđeni urin, i jesi pišnula danas??? Ja sam čekam kad će taj plus, nekako si mi sva prepozitivna za negativan test haha 😋🥰
    Sunshine ma super za nalaze, nadam se da će i tvoji brisevi biti top! 
    Lindsay pa kako ideeeee? Šta se događa, jel muž dao spermiće, kad se ide salje? Sve nam napiši 😁😁
    Inna žao mi je zbog M, pratimo se i dalje 💞
    .
    Sve vas koje nisam imenovala, samo šaljem ❤ i pratim vas polako, uključim se u daljnje rasprave. Baš ste osobito razdragane zadnja 2 dana, baš mi je drago zbog međusobne podrške, slažem se sa svime i želim vam svima mirnu glavu!
    .
    Curke drage, ma ja na poslu ne mogu baš puno pratiti, popodne smo stalno u nekim aktivnostima i navečer liježem krepana- i osjećam se dobro 😁. Menga relativno prošla, nadam se početku hopsanja i to je u principu to! 
    Neću ni spominjati da stalno neke grčiće osjetim, al' ne menga nego upalne, a svojoj ginekologinji se ni ne pomišljam javiti jer ta me po hitnom postupku naruči za 3 mjeseca. Budem privatno sljedeći mjesec ako se nastavi 😂

👩🏻‍🤝‍🧑🏻29g
    Pokušaji od: 5/2020
    Biokemijska 9/2020
    Missed ab 6/2021
    ➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml

• nina5
    18. Ožujak 2021. 15:19

Cure 😊 nije me bilo malo. Propustila sam 20ak str ali sve ću pročitati redom. Prije svega čestitam svima na sjednicama i onima sto su dobile dobre nalaze a one kojima je M stigla mogu samo reci kao i samoj sebi doći će taj sljedeći put koji će biti dobitan,to je zivit,mora se samo izdržati. Kod mene ništa novo trenutno,ne znam šta bih mislila,lovila sam PIK i mislim da sam ga ulovila i ako nisam totalno sigurna. Ovako 16.3 oko podne na trakicu su bile gotovo iste boje crtice i taj dan jutri smo imali odnos čak sam i noge na zidu držala oko 15min i točno taj dan popodne sam vidjela ovulacijsku sluz bas kao bjelanjak i bilo je dosta puno. I 15.3 na večer smo pokrili tako da mislim da smo O pokrili dobro. E sad je samo čekati. Po svemu 30.3 bih trebala dobiti ili ne dobiti. Samo evo treći dan poslije O me pika lagano desni jajnik. Oprostite na dužem postu. 

31god
    Pokusavamo od 10/20

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.