Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    18. Ožujak 2021. 08:02

Tloza ne razumijem kako ti FF ne detektira ovulaciju. Ajd probaj staviti negativan opk dan prije i poslije. Nije previse cudno da skace temp poslije O kao kod tebe.. sto se ginekologa tice, ma to iznimka necija bila. Da, ovulaciju sa 100% sigurnoscu moze potvrditi samo ultrazvuk, ali kad cackas po internetu, i samo ginekolozi spominju bazalnu i trakice 🙂

18. Ožujak 2021. 08:03

Da, i to sto bella kaze, potpuno je normalno imati jedan-dva anovulatorna ciklusa u godini. Nije to nista zabrinjavajuce ❤️ Ali svakako po drugo misljenje, ne cini mi se tvoj ginic bas kao netko tko te razumije u ovom trenu..

18. Ožujak 2021. 08:07

Kad promatram sebe ovaj ciklus, zaista je bio najcudniji otkad pratim. Dva pika, strasni ovulacijski bolovi, strasna migrena. Bas me zanima ishod, iako ne gajim prevelike nade. Iduci ciklus cu biti full naoruzana - i bazalnim toplomjerom od prvog dana ciklusa i istim trakicama. 

Loza 💙😇
    18. Ožujak 2021. 08:14

Zuzujalice evo ovo je kad maknem plusić https://ibb.co/pwxpn1h što po meni i dalje ne rješava problem nit mi ima smisla jer mi je tad lh bila negativna 🥴 ma znam da je moguće da je anovulatorni, ali lh je bila pozitivna :( najvjerojatnije ću otići po drugo mišljenje, samo dok prestanem biti tužna

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

18. Ožujak 2021. 08:17

Tlozice nemoj biti tuzna.. 😥 neki je sasav ciklus, ovaj si mjesec pocela pratiti i znat ces do iduceg kako tvoj tijelo funkcionira. Mozda si zaista bas potrefila taj jedan anovulatorni, a mozda si vec ovulirala. A mozda i lijekovi koje trosis utjecu na temp, progesteron ili nesto trece.. ovo nije tvoj “klasican” ciklus. Spremi se privatniku, napravi uvz, odmah ce znati je li O prosla, ispitaj sve za lijekove koje uzimas i pauzu koju radis. 

• skategirl
    18. Ožujak 2021. 08:33

Jutro svima 
    Tloza ja bi isto isla po drugo misljenje, meni je sam ginic reko nek si uzmem trakice i pratim O 
    Vjerujem da ces bit mirnija nakom dr misljenja ❤
    Na kraju jucer nis od naseg hopsanja, muz doso strgan doma i nesto mu bilo muka u zelucu, a ja ljuuuuta i nabrijana 🤦‍♀️🤦‍♀️

👩🏼29
    🧔43
    👩‍❤️‍👨2012
    12/2020 🙏🏻🔜🤰🏼
    Endometrioza

Loza 💙😇
    18. Ožujak 2021. 08:39

Hvala vam cure na utjehama, stvarno ste divne ❤️
    Idem se raspitati o dobrom privatniku pa vam javim šta sam riješila :*
    Skategirl napadni muža zato danas dva puta 🤭

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

• skategirl
    18. Ožujak 2021. 08:46

t.loza

Hvala vam cure na utjehama, stvarno ste divne ❤️
    Idem se raspitati o dobrom privatniku pa vam javim šta sam riješila :*
    Skategirl napadni muža zato danas dva puta 🤭

Danas ak uspijemo jednom bit ce dobro i to u prolazu🤣🙈🤦‍♀️

👩🏼29
    🧔43
    👩‍❤️‍👨2012
    12/2020 🙏🏻🔜🤰🏼
    Endometrioza

▪Marty
    18. Ožujak 2021. 08:50

Jutro curke ☕ ❤
    Zuzuzujalice, Sandričak, T.loza ❤❤❤ žene moje drage! sve ste divne jako...
    Bella draga❤  evo kopirala sam s maila što sam tražila od dr, ali isto mi je samo odg da je up poslana preko sustava pa ne znam kaj je sve točno gore. Znači DHEA, Prolaktin, FSH, LH, AntiTPO, TSH(ft4, ft3), Estradiol, Testosteron, Vitamin D i AMH. Za AMH znam da je stavila jer mi je napisala nek idem u Vž u lab da to kod nas u Čk ne vade čujemo se s nalazima još dan-dva i znat ćemo definitivno kaj s našim ciklusom..ne volim ove naše osjećaje da opet ništa s toga, ali ja se za tebe nadam do zadnjegaa! 🤞🤞 isto kao i za Mare. 🤞🤞
    Ostale cure da ne bi pomislile da generaliziram, navijam ja za sve vaše plusiće koji god dio ciklusa ste i jako se veselim svakom pozitivnom testu! ❤
    Htjela sam vam reći da osim što me malo pere situacija, pa samo čekam kad ću procuriti, trenutno osim gužve na poslu imam dosta privatnih obaveza i k tome rješavam još neke druge pretrage slijedeći tjedan. Željela bih svima ovdje lijepo odgovoriti i dati podršku kao do sada ali jednostavno gazi me vrijeme, previše mi je svega i na žalost ne stignem već pratiti forum a tema je baš-aktivna. Tako da ću vjerojatno tu i tamo uletiti kao padobranac, a čitam vas kad stignem.. budite mi dobre, hopsave, vesele i pozitivne, oićnu i tićnu

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

RiO MArE🐟😅❣️
    18. Ožujak 2021. 08:52

Hej haj jutro 🥰☕☕
    Loza loziceee... Samo ti se ispucaj, nema ovdje gluposti.. Navijamo za tvoju tempicuuu🤞🤞i nemoj biti tuzna, otić ćeš po drugo misljenje i bit mirnija... A sto se tice tih lh trakica tempoca ja cu vjv tek sad ako dodje M počet to pratit izgleda ipak pa cu znat vise odgovarati na ta pitanja🤷‍♀️🤷‍♀️(ili prije pitati 200 pitanja) 🤣
    A ja sam nekako isto spremna na M.(al se ja nadam do zadnjeg) 💜🥰.. Ovaj ciklus sam imala vrtloge svega🤣🤣 mada me 3 dana već boli trbuh... Nista se ne desava kao i inače.. 🤷‍♀️🤷‍♀️
    Sandričak čičak moj... Kad ti inače mjeris tempicu ujutro?
    Bambina ma nećes nista propustit... Veceras u hops akciju, imas sigurno u rezervi aktivnih vojnika, bez sekirancije💜🥰
    Zuzujaliceee. A nadamo se stalno dok ne dodje M
    Jel ti to jos malo pa ces bit puna simptoma?? 🤞🤞💜Kad priča o mamama, moja je imala npr 3 mjeseca pravu menstruaciju dok je bils trudna samnom... Tako da stvarno je apsolutno sve moguće, bar ja tako mislim... 
    Bebolinooocekamo tvoju potvrdu cim prijeee, nestrpljivoooo🤞🤞🥰🥰
    Angeloko naše kako si nam, ti si nam isto nadaaaaa ovaj ciklus... Javi se brzoooo🥰🥰🥰
    Jel nam to lazyO zabusava?? Desiii curkooo🥰🤞
    I svim ostalim curkama pozdrav... Navratite dođite pišiteee🥰💜🥰💜

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
    Pokusavamo 12/2020
    Vrkutica, folnica,stolisnik
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟
    "Even miracles take a little time" ❣️
    "Hope is the only thing stronger than fear" ❣️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.