Wonderer a ne znam, baš si me sad dala u razmišljanje da odem po drugo mišljenje 🤷♀️ nije meni problem strpit se još 2mj ako znam da će to riješiti problem, ali pošto sam čitala da ne postoji terapija za to koja to rješava već to prođe samo od sebe, onda se bojim da ću 2mj baciti u vjetar. A opet, da se prestanemo paziti možda si samo produžavam agoniju. Mah, pustite me, razmišljam naglas 🤔
Martyć nekad je dovoljno samo reći i bude ti lakše :) meni je iskreno lakše kad nešto što me muči podijelim s vama, taman da mi sve proturječite i kažete da sam glupa
Možda bi se složila cak s tim za drugo misljenje.. Nije porblem cek 2 mjeseca al ako cekaš 2 mjeseca znajuci da nisi morala ajmo reć e to je već 😔😔 🤔🤔
A znam… E, osjetim lagano zasićenje od svega. Baš me obuzelo i ne sviđa mi se u što me pretvorilo
Nek te pretvori u superwoman🦸♀️🦸🦸♂️ i trk po drugo mišljenje, kao sto marty kaže znat ces ako ke osto da je to to.. A ovako ces samo mislit jeli je ili nije.. I tako ces s tim jednu muku makniti 💜💜
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
Marema pusti snjeska bila.je sjenica neki dan! kraljice 😁🤞🤞 💜
t.lozada, istina.. vi tu barem sve razumijete💖 btw odi na drugo misljenje samo, bit ces mirnija ako ti potvrdi isto, a ako demantira opet znas da ne treba gubiti vrijeme uzalud😘😘😘
Reaheheh neka si se ti naoruzala 😁 spremna si za napad na mrvicu 🍀meni je prestrasno sto ima puno vise ljudi koji te bockaju i bacaju komentare a nikog (osim muza) za normalan razgovor o toj temi i dobru rijec koja daje vjetar u leda. takve sam upoznala samo ovdje 😍 moja okolina me dobro razocarala..
wondererhvala ti draga..❤ sretno sutra i obavezno javi sve nalaze, ocekujem da sve bude top! taman ces sve porjesavati do plodnih dana😘 mene to cekaj drugi tjedan zato me malo muci kad ce m jer slijedi vikend a vade se od 2.-5. dc a u pon ne mogu nikako jer imam neke druge pretrage za rjesavati. bit ce nekako 🙂
Hahhaha daaa daaa a danas je gospođa sjenica na godišnjem...
Btw kako sam htjela reć da je sjena lijena... Gdje naž je lazyyyyyOOOOOO🤔🤔
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
Tloza draga odi po drugo misljenje. Pa makar privatno platila, ako ce ti donijeti dusevni mir, vrijedi. Drzim figonje ❤️
Marty razumijem te skroz. I napravi upravo ono sto ti u ovom trenu bude odgovaralo, nista ni vise ni manje. Grlim te ❤️
Bella, Lazy, Wonderer ❤️
.
I ostale curke ❤️ Zao mi je sto nemam dovoljno iskustva da svakoj pokusam pomoci, ali sigurna sam da ce sve doci do svoje mrvice, mi smo mame lavice ❤️
Marty ako dode idemo u nove pobjede. 💖 nakon vađenja hormona ćemo imati nove neke informacije. Koje si sve hormone dobila za vaditi? Ne znam što je meni sve zatraženo, samo je poslana uputnica na zahtjev,bas me zanima.
Rea Haha bas tako i je 😁🤣🤣
Zao mi je sto nemam dovoljno iskustva da svakoj pokusam pomoci, ali sigurna sam da ce sve doci do svoje mrvice, mi smo mame lavice ❤️
Zuzuzujalice draga,stvarno jesmo ❤već je velika pomoć kad se sasluša ,barem meni. Ovaj forum mi dođe kao neki dnevnik. Ne dijelim ni s kim osim sa mužem ovo što prolazimo. I znaju frendice no ne pričamo o tome jer nisu u tim vodama. Tako da mi ovaj forum dođe da ono što 24 sata na dan nosim u glavi i podijelim s nekim tko isto ili slično prolazi.
Juuu,7 strana imam da citam. 😆 pa da počnem uz vrkutu. 🍵
Rea hvala sto pitas. Ja sam dobro,cekam ovulaciju pa da posle čekam obrojavanje, tj stalno nesto cekam🤔😂 Blago tebi, ti bar radis, a ja dokona vec godinu dana zbog korone,samo razmisljam o bebi. 🙄🙈❤
Mare kad pogledam i meni se cini da je kao juce. 🤔😅😂
Zuzuzujalice saljem kiss da prodje glavaa. 😘❤ super za ovulaciju. Sad cekamoo 🤞❣
Bambina nije kasnoo,navalii veceras. 🤞😘❤ Videh da si vec navalila heheh . 😁 Sad drzimo palčeve 🤞❣
Sunshine10 nista mi ne pricaj o drugaricama,bas smo komentarisali to kao sto Mare kaze. Vise nikome nista ne pričam, muka mi je da slusam famozno opusti se ,kao da.ja to sama ne znam. 🙄❤
Bella radicu,msm da su ove trakice bas čudne i da uvek pokazuju drugu liniju 🙄 bas me zanima kako ce biti kad bude pik. Kako si ti? 😘
Angel1991 kad radis testiic ? 🤞❤
Skategirl srecan 14. Dan ciklusa 🥳🥳❤ nadam se da si ga već lepo proslavila 😎😈😁❤
Buhtlice bas sam se pitala gde si ti ? Kako sii? 🥰😍😘 Mozda je jos rano da se pokaze linija na testu. Nastavi sa testiranjem i narednih dana 🥰
Curkaa Srećom nije velika razlika,samo pola sataa. 😆😅😘 Kako je bilo na pregledu? 🥰
Bebolinof93 drzim palceve ,i cekam testic ujutruu 🥰😘
LaVi i ja evo pijem caj od vrkute dok sad sve ovo pisem. Meni se ukus npr svidja. 😅🙈❣
Marty etoo, tako je kako si i bila rekla. 😁😋 uvek mi je jaka menstruacija, ali pre nisam nikad proveravala u toku ciklusa lh trakice pa ne mogu da uporedim . Sigurna sam i da nisam imala neku upalu jer sam vadila krv zbog rebra jelte 😅😂
E bas bezveze za pms simptome ajde neka budu trudnicki,drzim palčeve. 🤞❤ A.da smo osetljive,jesmo puno. Moja sestra uskoro treba da se porodi, pa mi salje slike od bebi stvari,srecna sam ali mi se svaki put place. 😶😩❤
Maree evo mee, dok ispisaah svee. 😂😂 nisaam na zalost,muz jos nije došao kucii. 😅 a i resili smo ovaj put svaki drugi dan da probamo,pa veceras preskacemo. 😩😅😂
Hoces li ti ujutru opet ipak da pisnes ? 😁😅❤
Wonderer eto,dok sve to završiš krece akcijaa. 🥰😁
Tloza i ja msm da treba da potražis misljenje drugog ginekologa ❤
Jaoo ruka me zabolelaa. Ljubim vaas sveee 😂🥰❤
🙎♀️29
🙎♂️41
👩🏽🤝👨🏼 6/2016
🤵♂️👰♂️ 1/2019
Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
Hormoni 2/2021 ✅
Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
Elevit od 11/2020
➕ 2.05.2021.
skategirl, moze hvala vam :)
Meni krenuli lagani bolovi u oba jajnika, inace osjetim samo jedan i to u 9/10 slucajeva desni
Evo trakica jucer i danas dvije
https://ibb.co/Nj7c6mp
👩🏼29
🧔43
👩❤️👨2012
12/2020 🙏🏻🔜🤰🏼
Endometrioza
Evo cekam muza da dodje doma pa da ga zaskocim 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
👩🏼29
🧔43
👩❤️👨2012
12/2020 🙏🏻🔜🤰🏼
Endometrioza
Evo cekam muza da dodje doma pa da ga zaskocim 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
To je too, navalii kad dodjee. 😂😂😂
🙎♀️29
🙎♂️41
👩🏽🤝👨🏼 6/2016
🤵♂️👰♂️ 1/2019
Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
Hormoni 2/2021 ✅
Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
Elevit od 11/2020
➕ 2.05.2021.
Sandričak, Bella, zaskočila ga ja odmah, nije se ni snašao! 😄 Da li bi vi na mom mjestu hopsale još ujutro prije posla ili tek navečer jer najvjerojatnije nećemo stići ranije? 🤷♀️ Ne valja ni previše kalkulirati, ali jače je od mene..
Skategirl, akcijaaaaa! 🤞
Sortiraj odgovore
Najstariji