Cure, hvala vam svima na lijepim riječima, divne ste! ❤❤❤
Buhtlice, želim ti da ostvariš prirodno i izbjegnete humanu. 😘
S druge strane ja bih odmah sutra htjela u neku obradu, u neki MPO postupak, ali još nemam indikaciju.
Uhh, evo ja tebi drzim fige da dobijes uputnicu,ukoliko to zelis. Mi bas nismo spremni na to. Nekako mi neki glas govori da ce doci i ovako samo je pitanje kada. No sad mi je malo palo samopouzdanje.
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Martyyyy kralju moj... A sta da tamni? Snješko ☃️☃️, 🥴🥴
A čuj frende, ako stvarno se tako osjećaš onda cemo bez pritiska na tebe...već ako osjećaš da će doć neka čim prije šitara dođe i ode..e tako i meni onda...💜💜
Ajme ja vise nemogu ta pitanja...🙅♀️ Svaki dan mi tretiraju mozak na ribež s tim... Al zato imamo 2 uho... Uđe hop i van s tim... 🤞🤞🌞🌞😇😇😇
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
Sandričak čičku moj... Desi namm🤗🤗🤗 jesi u hopsu to ha ha? Priznajjjj💜💜💜🤣🤣
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Pokusavamo 12/2020
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
Marty a nikad se nezna svasta je moguce zatio 🤞❤
A da uskoro krece zanimljivo razdoblje..sve trakice na broju, i ostalo.. kako moj dragi kaže , ti ko da razrađuješ vojnu akciju a ne rad na bebacu 🤣
Danas mi bilo zanimljivo. Cula sam se s bivšom kolegicom, i ona meni neznam da li da ti cestitam ili ne ali cula sam da si trudna.. a ja- haha super da znam .. eto ocito neki bolje znaju od mene 🤣
A za ove komentare sto se tice ovih koji neznaju šta je raditi na tome (ovi iz prvog hopa) ni ne trudim se ni ulazit u pricu s njima. A ni ostalima koji samo kažu- umjesto psa ti je vrijeme da malo na djeci poradis ah 😅 vidjet ce oni kad se najmanje budu nadali pa ih iznenadim 😅🤞
Wonderer a ne znam, baš si me sad dala u razmišljanje da odem po drugo mišljenje 🤷♀️ nije meni problem strpit se još 2mj ako znam da će to riješiti problem, ali pošto sam čitala da ne postoji terapija za to koja to rješava već to prođe samo od sebe, onda se bojim da ću 2mj baciti u vjetar. A opet, da se prestanemo paziti možda si samo produžavam agoniju. Mah, pustite me, razmišljam naglas 🤔
Martyć nekad je dovoljno samo reći i bude ti lakše :) meni je iskreno lakše kad nešto što me muči podijelim s vama, taman da mi sve proturječite i kažete da sam glupa
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Marty, ma dok ne javiš da je stigla M (a nećeš, nadam se), vjerujem u tebe trudilice ❤.
Isto vrijedi i za Bellu&Maru, ovaj tjedan je vaš 😘.
Ja ću ujutro do bolnice odradit te spolne hormone a onda sljedeći tjedan privatno još izvadit progesteron, DHEA i vit. D najvj. A ovaj petak bi mi trebali biti nalazi brisa.
I tako, dok ja sve to poobavljam, eto plodnih dana i akcije 😁😎💃.
🙋♀️35, pokusavamo od 12/20
Ciklusi uredni (26-28 dana)
11/20 uzv + papa ✅, 03/21 bris ✅, 03/21 spolni hormini 🤨
od 12/20 folna ili prenatal
01/21-06/21; ⏸ ...- LH trakice + bbt
03/21-06/21; ⏸; 08/21- crvena maca
05/21-07/21; ⏸; 09/21- Ubiquinol 200 mg
Wonderer a ne znam, baš si me sad dala u razmišljanje da odem po drugo mišljenje 🤷♀️ nije meni problem strpit se još 2mj ako znam da će to riješiti problem, ali pošto sam čitala da ne postoji terapija za to koja to rješava već to prođe samo od sebe, onda se bojim da ću 2mj baciti u vjetar. A opet, da se prestanemo paziti možda si samo produžavam agoniju. Mah, pustite me, razmišljam naglas 🤔
Martyć nekad je dovoljno samo reći i bude ti lakše :) meni je iskreno lakše kad nešto što me muči podijelim s vama, taman da mi sve proturječite i kažete da sam glupa
Možda bi se složila cak s tim za drugo misljenje.. Nije porblem cek 2 mjeseca al ako cekaš 2 mjeseca znajuci da nisi morala ajmo reć e to je već 😔😔 🤔🤔
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Pokusavamo 12/2020
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
Marty, ma dok ne javiš da je stigla M (a nećeš, nadam se), vjerujem u tebe trudilice ❤.
Isto vrijedi i za Bellu&Maru, ovaj tjedan je vaš 😘.
Ja ću ujutro do bolnice odradit te spolne hormone a onda sljedeći tjedan privatno još izvadit progesteron, DHEA i vit. D najvj. A ovaj petak bi mi trebali biti nalazi brisa.
I tako, dok ja sve to poobavljam, eto plodnih dana i akcije 😁😎💃.
Motivatoru naš vječni... 🎁🎁 Evo ti jedan poklon..🤣💜💜
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Pokusavamo 12/2020
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
Možda bi se složila cak s tim za drugo misljenje.. Nije porblem cek 2 mjeseca al ako cekaš 2 mjeseca znajuci da nisi morala ajmo reć e to je već 😔😔 🤔🤔
A znam... E, osjetim lagano zasićenje od svega. Baš me obuzelo i ne sviđa mi se u što me pretvorilo
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Mare ma pusti snjeska bila.je sjenica neki dan! kraljice 😁🤞🤞 💜
t.loza da, istina.. vi tu barem sve razumijete💖 btw odi na drugo misljenje samo, bit ces mirnija ako ti potvrdi isto, a ako demantira opet znas da ne treba gubiti vrijeme uzalud😘😘😘
Rea heheh neka si se ti naoruzala 😁 spremna si za napad na mrvicu 🍀 meni je prestrasno sto ima puno vise ljudi koji te bockaju i bacaju komentare a nikog (osim muza) za normalan razgovor o toj temi i dobru rijec koja daje vjetar u leda. takve sam upoznala samo ovdje 😍 moja okolina me dobro razocarala..
wonderer hvala ti draga..❤ sretno sutra i obavezno javi sve nalaze, ocekujem da sve bude top! taman ces sve porjesavati do plodnih dana😘 mene to cekaj drugi tjedan zato me malo muci kad ce m jer slijedi vikend a vade se od 2.-5. dc a u pon ne mogu nikako jer imam neke druge pretrage za rjesavati. bit ce nekako 🙂
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Sortiraj odgovore
Najstariji