Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • LaVi
    17. Ožujak 2021. 18:44

Imam jedno pitanjce,jel pijete čaj od vrkute ili kapi? 

29👩
    31👨‍💼
    PCOS
    Neredovne menstruacije,amenorea
    11/2021 duphastone i klomifen
    2022/2023- duphaston,klomifen,estrofem
    2024- Belara
    Inzulinska reszistencija- glucophage xr 1000

17. Ožujak 2021. 18:44

Wonderer iz tvojih usta u usi moje maternice 😂😂😂❤️❤️❤️

Bella🌟
    17. Ožujak 2021. 18:46

RiO MArE🐟😅❣️

Wonderer

Buhtlice, nemojte se obeshrabrit ti i dragi, plan vam je skroz ok, do kraja godine dat sebi vremena, pa ako ne ide, znat ćete da ste probali. Ako se i odlučite na humanu, tko kaže da se opet neće dogoditi prirodna trudnoća u međuvremenu, dok ne dođeš do faze postupka 😊.
    Bebolino, držim ti fige da sutra testić pokaže plus 🤗!
    Zujalice, doubleO, nek ti ovaj mjesec bude plodonosan 😘😘.
    Bella, Marty, Mare, još malooo, vjerujem i dalje da se među vama kriju trudnice ❤.
    Tloza draga, a da ti probaš zatražit i drugo mišljenje oko svog nalaza i rada na bebi 🤷‍♀️? Ako ćeš na taj način biti mirnija i razjasnit sve svoje opravdane nedoumice, mislim da ne može odmoći.

Mi cekamo našu Marty ali i Bellu…. Ja sam svoje bonuse iskoristila… 🥴🥴🥴

Možemo nade položiti u Marty onda💖 ja stvarno mislim da ništa od mene ovaj ciklus.
    A ako nista ovaj mjesec, ima da se slijedeći mjesec upišemo u zimske bebe😍😍

RiO MArE🐟😅❣️
    17. Ožujak 2021. 18:46

LaVi

Pijem čaj od vrkute

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
    Pokusavamo 12/2020
    Vrkutica, folnica,stolisnik
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟
    "Even miracles take a little time" ❣️
    "Hope is the only thing stronger than fear" ❣️

RiO MArE🐟😅❣️
    17. Ožujak 2021. 18:47

Bella🌟

RiO MArE🐟😅❣️

Wonderer

Buhtlice, nemojte se obeshrabrit ti i dragi, plan vam je skroz ok, do kraja godine dat sebi vremena, pa ako ne ide, znat ćete da ste probali. Ako se i odlučite na humanu, tko kaže da se opet neće dogoditi prirodna trudnoća u međuvremenu, dok ne dođeš do faze postupka 😊.
    Bebolino, držim ti fige da sutra testić pokaže plus 🤗!
    Zujalice, doubleO, nek ti ovaj mjesec bude plodonosan 😘😘.
    Bella, Marty, Mare, još malooo, vjerujem i dalje da se među vama kriju trudnice ❤.
    Tloza draga, a da ti probaš zatražit i drugo mišljenje oko svog nalaza i rada na bebi 🤷‍♀️? Ako ćeš na taj način biti mirnija i razjasnit sve svoje opravdane nedoumice, mislim da ne može odmoći.

Mi cekamo našu Marty ali i Bellu…. Ja sam svoje bonuse iskoristila… 🥴🥴🥴

Možemo nade položiti u Marty onda💖 ja stvarno mislim da ništa od mene ovaj ciklus.
    A ako nista ovaj mjesec, ima da se slijedeći mjesec upišemo u zimske bebe😍😍

Marty nam se neda nagovorit na testić nikako... 😇😇 Al 20-og smo tu sve na pišu

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
    Pokusavamo 12/2020
    Vrkutica, folnica,stolisnik
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟
    "Even miracles take a little time" ❣️
    "Hope is the only thing stronger than fear" ❣️

🌈Wonderer🌞
    17. Ožujak 2021. 18:58

LaVi

Isto čaj, meni nije loš, ali dosta cura je spominjalo da ga jedva popiju. Osobno muku mucim sa sokom od cikle, to mi je x puta neukusnije jer ciklu ne jedem i ne volim 😊. Ali sve za viši cilj 🙂🙃.

🙋‍♀️35, pokusavamo od 12/20
    Ciklusi uredni (26-28 dana)
    11/20 uzv + papa ✅, 03/21 bris ✅, 03/21 spolni hormini 🤨
    od 12/20 folna ili prenatal
    01/21-06/21; ⏸ ...- LH trakice + bbt
    03/21-06/21; ⏸; 08/21- crvena maca
    05/21-07/21; ⏸; 09/21- Ubiquinol 200 mg

buhtlica23
    17. Ožujak 2021. 19:04

Bella🌟

Bambina 👌🤭🤞
    Buhtlice bit će, misliš da neće uopće biti O? Ima još svakako šanse da tamni. Hmmm.. A ne može ti ona dati tablete? Ili da odeš na humanu pa vidiš jel možeš krenuti tako da ti izazovu ovulaciju tabletama pa tek kasnije na nešto ozbiljnije ako ce biti potrebno?a nadamo se da neće💖 možeš i privatno otići pa vidjeti. Kažeš da nisi spremna još na cijeli postupak i da ne znaš treba li i da bi za početak htjela probati s tom ovulacijom i izazivanjem iste.
    Bebolinu super, sretno i upisano te na vrh🤞🤞🤞💖
    Curka93 javi kako je proslo😘😘
    Wonderer💖💖

Pa gin mi je prosli mj utvrdila da ovulacije nije bilo.  A posto se testiram vec dugo, lh trakicama i ni jednom nisam pik uhvatila onda je utvrdila da do O ne dolazi, a posto pokusavamo mi je dala samo uputnicu i rekla neka se javim u bolnicu.

Netko mi je rekao da do O mozda ne dolazi zboog utrogestana i duphastona, ona je to odbacila i rekla da to nema veze. Odlucila sam se testirat svaki dan do 20.dc ako ne pocne tamniit lh poceti cu piti tablete, a ako pocnu tamniti necu. Ne znam sto bi mislila.

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

• LaVi
    17. Ožujak 2021. 19:10

Wonderer

LaVi

Isto čaj, meni nije loš, ali dosta cura je spominjalo da ga jedva popiju. Osobno muku mucim sa sokom od cikle, to mi je x puta neukusnije jer ciklu ne jedem i ne volim 😊. Ali sve za viši cilj 🙂🙃.

I ja imam taj čaj s tim da pijem malo pa zaboravim piti i tako🙈
    Imam i kapi od konopljike ne znam koliko je to dobro za regulaciju ciklusa?

29👩
    31👨‍💼
    PCOS
    Neredovne menstruacije,amenorea
    11/2021 duphastone i klomifen
    2022/2023- duphaston,klomifen,estrofem
    2024- Belara
    Inzulinska reszistencija- glucophage xr 1000

▪Marty
    17. Ožujak 2021. 19:16

Mare drzim fige da to tamniii 🤞😘
    Inna aaaaa 😖 zao mi je❤ samo hrabro u novi ciklus😘
    Sandricak posvijetlila je trakica eto, ipak ce biti na moje cini se 😜 al dugo ti je bila bas tamna! to je zanimljivo..jesi imala jaku mengu? trakice znaju reagirati i na neke upale i jace promjene u tijelu pa su zato pod m tamnije.. 
    Bambina danas je optimalan dan za hopsanje jer ce o vjerojatno sutra ili prekosutra 🤞 navali! 😁
    t.loza maaaaa ne volim unositi negativu nigdje tako da kad nisam dobre volje bolje da me nema 😁 ako me pocnes tjesiti dajes mi priliku za jos vise jadikovanja🙈😜 
    zuzuzujalice evo me, imam svee tipicne pms simptome pa sam maalo nervos sto opet nista 😪loza je vjerojatno napisala da skica tvoj ff, ali sad sam i ja 😃 lijep ti je graf 😘
    Bellci kak si mi?

Rea ma ja cekam m, izgubila sam nadu i u ovaj ciklus 🙄 tebi uskoro krece zanimljiv dio ciklusa 😊😘
    Angel nek ti to bude simptom🤞
    wonderer vjerna nasa podrsko❤ napadas ovaj ciklus? 😁
    Mare, Bella ma ni slucajno ne nade u mene polagati, ja cu dobiti vjerojatno vec sutra preuranjeno jer me stvarno vec sve boli i imam svee simptome pms-a 😑 samo da cim prije dode da me ne muci vise ova situacija 😫 
    btw jucer me jedna frendica koja je s prve ostala trudna pitala: ima kakvog pomaka? nisam znala dal bi se smijala ili planula 😂 pomaka dal ima 🙈🙈🙈 odg sam joj ako misli na trudnocu da jos nista. 
    cinjenica je da smo mi jaaaako osjetljive na i malo krivo postavljeno pitanje o t, al ono... daaaj... 

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

Inna_92
    17. Ožujak 2021. 19:18

Cure, hvala vam svima na lijepim riječima, divne ste! ❤❤❤

Buhtlice, želim ti da ostvariš prirodno i izbjegnete humanu. 😘

S druge strane ja bih odmah sutra htjela u neku obradu, u neki MPO postupak, ali još nemam indikaciju. 

👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
    🧔 39 - normozoospermija
    *11/2021 - biokemijska
    *3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
    *12/2022 - stigao naš dečkić💙
    *1/2025 - iznenadni ➕️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.