Keysi kakav je nalaz?
Ja isto čekam duuuugi izvještaj al nema je. Izgleda da je tolko toplo vani da se ne da za tipkovnicu 😂🙈
A kako si ti djevojčice? Se oporavila? Nadam se da si boljeee🤗
Ja 23god.
Muž 25god.
Bez prethodnih trudnoća ili spontanih.
U braku od 13.02.2021.
Trudilice od 08/2021.
Zadnji nalaz pokazao vulvovaginozu. (mart 2022.)
pauza od 3 mjeseca nakon ginekološkog pregleda.
Ponovni start 6/2022
Folacin i Sideral forte 10/2022
Keysi kakav je nalaz?
Ja isto čekam duuuugi izvještaj al nema je. Izgleda da je tolko toplo vani da se ne da za tipkovnicu 😂🙈
A kako si ti djevojčice? Se oporavila? Nadam se da si boljeee🤗
Imam glavobolju cijeli dan pa sam odsutna upalila mi se miogeloza na vratu I jako se loše osjecam... jer nisam pila nikakve tablete ... protiv bolova....
A što se tiče ciklusa Imam bolove u maternici ali nisu tipične menstrualne već ko da mi maternicu neko razvlaci neznam kak bi Vam ti opisala iskreno mislim da sam sw prehladila i da mi je sve ovo možda zbog toga što sam bila bolesna... ugl...za 2 dana trebam dobiti pa ćemo vidjet....
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Ajde samo se nemoj brinuti i ne daj stresu samo da te izmori ili da ti skodi. Mi drzimo fige tebi kao i svakoj od nas ako Bog da, da ugledamo svoje plusice. Imas jos vremena da se desi neki preobrat preokret, jos 2 dana do menge ihh,znas koliko se tu moze odigrati😍 stay strong i pozitivno razmisljanjeee
Ja 23god.
Muž 25god.
Bez prethodnih trudnoća ili spontanih.
U braku od 13.02.2021.
Trudilice od 08/2021.
Zadnji nalaz pokazao vulvovaginozu. (mart 2022.)
pauza od 3 mjeseca nakon ginekološkog pregleda.
Ponovni start 6/2022
Folacin i Sideral forte 10/2022
Pozdrav cure!
Javljam vam se! Obavila sam konzulaticiju danas, rekao mi je da dodem iza menstruacije pa cemo obaviti sve nalaze e sad ne znam koje tocno,nije mi dao nikakav papir, al znam da je kariogram ( koji me izluduje jer ne mogu nikako termin prije dobit i narucit se ), trombofilija ( za tj nalaz nije potrebno narucivanje, jel? ) brisevi,papa test i hormone al nisam sigurna koje, moram se javiti endokrinologu i rekao mi je da moram hematologu kada obavim kariogram, tj kariogram me bas muci... pa ako je netko od vas to prosao dobro bi mi dosao savjeti.
uglavnom, pitala sam dal se to desava cesto, rekao je da se desava i kao kada je jedan pobacaj na to ne gledaju toliko, kada su dva e tu je vrijeme za obaviti sve nalaze a kada je tri da to vec ide na habitualne pobacaje i da se smanjuje " postotak " za odrzat trudnocu i nesto i neplodnosti je pricao.. ugl, doktor je sjajan al malo me to opet bacilo na razmisljanje...
27👩🏻
33👦🏻
Mom of 2 angel in heaven
Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
-Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
PAI-1 heterozigot 4g/5g
God will carry you trough the storm 🍀💪
Pregled 30.5 imamo ♥️
27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨👩👧
Dobro jutro cure ... još uvijek se neznam baš dobro služiti formom da svaku od vas tagiram ...drago mi je da ste sve pozitivne i da ste s glavom gore ...jabsam se opet probudila s glavoboljom i bolovima u vratu ...danas sam mjerila temperaturu pola h ranije ugl šaljem bazalnu... koja nije pala
Fertility Chart:
https://www.fertilityfriend.com/b_i/s_W0RGnh.png
Sutra je dan D ...napad na Normandiju 😂
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Ono što je dobro što nikad do sad u svim ciklusima bazalna nije bila ovako visoko 29 dan ciklusa .... sutra ako ne padne i bar se održi ovako radim test...držite fige
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Jutrooo, kod mene samo pritisak kao da ću dobiti svaki čas 🤦 iscjedak i dalje nikakav koji je uobičajen par dana prije m pa se nadam da je dobitan 🤞🤞
🧚27- PCOS, IR
🦸30 - oligoasthenozoospermia 7/2023
Trudimo se 11/21
KBC SM 🏥
1. 9/23 - Gonal F 100IU,Cetrotide, Overtile 14.10. Beta ❌
1. 3/24 - Bemfola 150IU,Cetrotide
Cure držim svima palčeve koje čekaju M da bude pozitivan testić i da vještica ne dođe. Sretno nam svima da što prije ugledamo plusiće.
33 ♀️29♂️
Missed ab. 10tt -09/21
Trudimo se od 01/22
Elevit elenatal 03/2022
Termin 07.08.2023.
bellanaa Pa fin si ti dpo mogli bi to biti i simptomi da vjestica nece doci 🤞🍀
Maricka bazalna je sjajna samo nek tako nastavi 🤞🍀
tealitas ma vidim ja da ce biti dosta plusica uskoro, sretno sa testicem 🥰🤞🍀. A sto se tice ljudi ma to sve treba zanemariti, neka svako svoj zivot zivi onako kako on odluci da je najbolje za njega. Ja sam bukvalno sve ljude koji su tako gurali nos gde im nije mjesto, eliminisala iz zivota. Da istina, ostala sa malo bliskih ljudi, ali isplatilo se, osjecam se super, nema vise emotivnih vampira i tad sam uspjela rjesiti se anksioznosti i napada panike, tek kad sam svima rekla sta im ide, i otkacila pola sebicnjaka iz zivota i super mi je. Nikad nisam pozalila, ni ti cu. E ta temperatura 37.3 je sasvim ok (to i nije povisena temperatura) tako da ne brini
Deic17 uradi danas nekad kasnije jos jednu trakicu pa uporedi i slikaj da virnemo. 🥰
Koko3112 ahahaha sta rece, bez stresa? Pa ja dok docekam tvoj testic i ma da se ziva pojedem nekako vjerujem da ce biti dvije fine crtice 🤞🍀 Hhihihi cevapi bez luka nisu cevapi.. Nemam pojma kakvo je vreme kod tebe, kod mene je evo juce 4 godisnja doba u jednom danu, jutros prvo zima, pa proljece, i meni se slosilo bilo bas bas 2 puta, i mucnina me od tad drzi uzas jedan.
avama dobro nam dosla i zelim ti da sto prije odes na trudnicke teme. Ratuzi me tvoja prica bas. Samo nastavi tako hrabro.
Pisi kad (ne) ocekujes menstruaciju da te stavim na listu sa nama. Pa se ndam da uskoro bude plusic pored tvog imena. Sretno sa ovulacijom! Da li si pokusavala pratiti sa LH trakicama?
Hvala, evo baš mi je sinoć lh tražila bila dosta tamna, danas ću ponovno. Menstruaciju ne ocekujem 12.3. 😊(Imam duže cikluse). Ja jedino još uvijek dojim po noći pa se sad malo brinem da će to biti problem. Dr mi ne rekla da neće. Inace imam trombofiliju i moram se odmah pikati sa fragminom čim ugledam plusic.
Sortiraj odgovore
Najstariji