Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mare2805
    21. Veljača 2022. 20:00

Bokic cure moje 🥰🥰 
    Samo da se javim sa svojom situacijom, naime na putu do doma u ljekarni koja mi je usput, nisam našla nikakve testove sa crvenim crtama, a kako mi vrag nije dao mira uzela sam onda taj cb i odlučila ga napraviti...iiiii nakon par sekundi crta jako jako jako vidljiva..ne razumijem zašto mi ne želi ucitati sliku tu 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

🧒🏽 - 29y 👩🏼
    Pokušavamo od 02.2021
    Dodaci: prenatalne Novalac, Imunosal, probiotik, maticna mlijec 💪🏼
    Svi nalazi uredni 😊
    02.2022 - + ali biokemijska..

Mareeeee3112
    21. Veljača 2022. 20:00

tealitas

Koko3112

tealitas

Koko3112

Jutro ili ti večer nekima🤣 ja odspavala 2 sata legla sam da ću samo malo odmoriti i ode ja u carstvo 🤯🤣
    Nego bole me jajnici malo lijevo malo desno ….nemam one klasične menstrualne bolove jučer samo taj grc u maternici a danas samo ti bolovi u jajnicima ….

Ohooo 🥰😆
    Ja sam si pak od one tvoje sline , umislila i ja da danas imam puna usta sline 🙈🙉
    A leđa bole donji dio užas danas. Jedva stojim.

🤣🤣🤣🤣 ma možda sam si i ja zabrijala ali sam kihnula dosta kišem u zadnjih tjedan dana alergija je počela pa me to muči i kak sam kihnula tak mi je iz usta hrpetina sline izašla smijala sam se sama sebi 🤣🤣🤣 i neznam ono u zadnjih par dana sam bez obzira na probleme vidno dobro raspoložena sve mi je smjesno… i uzbuđena sam🤣🤣🤣 ono kao da cu dobit mečku za neki rođendan

E a kažu da I kihanjem je rani simptom trudnoće 😆🙈to sam negdje pročitala. Iako znam kako ti je i ja sam teški alergicar . A ja pak grizem danas I plaće mi se a suze neće. Bila sam na registraciji auta , bas sam bila nervozna. Ali prošla sam 🥰 a sada sam nervozna i tužna jer sam platila puno registraciju. Baš sam užas danas 🙈

Nemoj meni pricat ništa o registraciji 🤣🤣🤣 taman je bila u 12 mj a 31.12 mi rodendan i svi smo jarcevi  skoro u familiji tak da ono 4 rođendana i rega s kaskom  i ode 5 tis kn🤯🤣
    Hmmm kihanje  simptom neznam neki simptomi su mi jako smjesni pogotovo takvi🤣 i sline ...iako vjerujem  da žene to možda su skuzile Al meni je to smjesno zapravo danas mi je sve smjesno a i pojela sam cijelu čokoladu pa me puca šećer 🤣... moram se odjaviti  jer se bojim da ću počet pricat viceve

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Mareeeee3112
    21. Veljača 2022. 20:02

mare2805

Bokic cure moje 🥰🥰
    Samo da se javim sa svojom situacijom, naime na putu do doma u ljekarni koja mi je usput, nisam našla nikakve testove sa crvenim crtama, a kako mi vrag nije dao mira uzela sam onda taj cb i odlučila ga napraviti…iiiii nakon par sekundi crta jako jako jako vidljiva..ne razumijem zašto mi ne želi ucitati sliku tu 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

Neće moraš kao onako samo link podijeliti pa će se vidjeti slikica... daj nam napiši svoje simptome po dpo ako stignes ... mene danas bole jajnici ... i daaaa cestitam 😍

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

tealitas
    21. Veljača 2022. 20:20

mare2805

Bokic cure moje 🥰🥰
    Samo da se javim sa svojom situacijom, naime na putu do doma u ljekarni koja mi je usput, nisam našla nikakve testove sa crvenim crtama, a kako mi vrag nije dao mira uzela sam onda taj cb i odlučila ga napraviti…iiiii nakon par sekundi crta jako jako jako vidljiva..ne razumijem zašto mi ne želi ucitati sliku tu 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

Opaaaa čestitam 🥰🥰🥰
    I da slobodno simptome po danima moze, hvala 🤣

mare2805
    21. Veljača 2022. 20:48

Evooo curkeee :https://ibb.co/Q9gkhJ8  😁 
    Hvala vam punoo 🥰 
    Sutra čim dođem na posao napišem Vam sve, trenutno sam malo van sebe 🙊

🧒🏽 - 29y 👩🏼
    Pokušavamo od 02.2021
    Dodaci: prenatalne Novalac, Imunosal, probiotik, maticna mlijec 💪🏼
    Svi nalazi uredni 😊
    02.2022 - + ali biokemijska..

Mareeeee3112
    21. Veljača 2022. 20:54

mare2805

Evooo curkeee :https://ibb.co/Q9gkhJ8 😁
    Hvala vam punoo 🥰

Uh šta ti jee lijepi taj test ...♥️ evo sad sam se rasplakala 

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• Nesichah
    21. Veljača 2022. 21:01

Baš mi je drago da je sve više plusića. Čestitam mare2805 ❤️

33 ♀️29♂️
    Missed ab. 10tt -09/21
    Trudimo se od 01/22
    Elevit elenatal 03/2022
    Termin 07.08.2023.

tealitas
    21. Veljača 2022. 21:01

Koko3112

mare2805

Hvala vam punoo 🥰

Uh šta ti jee lijepi taj test …♥️ evo sad sam se rasplakala

Kada ono ti radiš test 🤗🤗🤗 
    Mislim da nema više sumnje 🤣

kokii2219
    21. Veljača 2022. 21:07

Pa lusici se redajuuu😍😍😍 koja dragost u meni kao da ste mi najblizi rod
    Meni menge nema jos, ni danas, samo rastezljiv providan iscjedak, grcevi u donjem dijelu stomaka i umor. Ljubim vas opet odoh da spavam❤ i cestitkeee

Ja 23god.
    Muž 25god.
    Bez prethodnih trudnoća ili spontanih.
    U braku od 13.02.2021.
    Trudilice od 08/2021.
    Zadnji nalaz pokazao vulvovaginozu. (mart 2022.)
    pauza od 3 mjeseca nakon ginekološkog pregleda.
    Ponovni start 6/2022
    Folacin i Sideral forte 10/2022

pg11
    21. Veljača 2022. 21:12

mare2805

Hvala vam punoo 🥰

Cestitaaam😊 zelim ti lijepu trudnocu 🙏😊

👩‍❤️‍👨 28god.
    🤰▶️ 08/21
    🙏🤞😊
    + 27.02.2022.❤😊🥰
    Termin 08.11.2022.❤🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.