Hvala cure 🤗 mislila sam da cu biti dramaticnija kad budem vidjela bilo kakvu pojavicu na testu, ali izmenadih sama sebe. Al dobro, inače tako smireno reagiram na stresne situacije 😅 sutra cemo znati nesto vise kad probam s nekim pouzdanijim 🤩
A meni je kremasti bio tako oko 7 8 dpo, ali leđa su me ubijali skoro svaki dan- sam vam pisala al sam mislila da je zbog toga sto radim za kompom. A i bolovi i grcevi su bili skoro svaki dan makar na 2 3min, osim jucer je basss bolilo sve. Sinoc sam vec mislila da cu se probuditi s lokvicom.
Javim razvoj situacije 🤞🍀
Evo meni je jučer bio 6 dpo a danas 7 dpo jučer su me jako leda boljela a danas u noćas kremasti iscjedak I žućkasti.....baš sam u čudu ...hmm
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Hvala cure 🤗 mislila sam da cu biti dramaticnija kad budem vidjela bilo kakvu pojavicu na testu, ali izmenadih sama sebe. Al dobro, inače tako smireno reagiram na stresne situacije 😅 sutra cemo znati nesto vise kad probam s nekim pouzdanijim 🤩
A meni je kremasti bio tako oko 7 8 dpo, ali leđa su me ubijali skoro svaki dan- sam vam pisala al sam mislila da je zbog toga sto radim za kompom. A i bolovi i grcevi su bili skoro svaki dan makar na 2 3min, osim jucer je basss bolilo sve. Sinoc sam vec mislila da cu se probuditi s lokvicom.
Javim razvoj situacije 🤞🍀
Evo meni je jučer bio 6 dpo a danas 7 dpo jučer su me jako leda boljela a danas u noćas kremasti iscjedak I žućkasti…..baš sam u čudu …hmm
Možda se neštoooo sprema, mozda implantacija 🤞😋
👩🦱 28
👨33
Ciklusi 30-32
🏁 9/21
➕ 18.2. 💛
Sinoć čitam objavu od Siri, koliko sam suza pustila,koliko me je trnaca prošlo, koliko me duša zaboljela i kako mi je neizmjerno žao bilo radi svega što se desilo.. ne mogu da vjerujem, bas bas mi je zao. Nezamislivo teska situacija, ne daj Boze nikom, da bar nije ni tebi se takvo sto desilo. Drzi se jako,uz tebe smo kao podrska, nije kraj, hvala Bogu mlada si jos mozes ako Bog da bit ce bebica, puno, sto prije❤❤
Mary, ja na oba testića vidim crtice, samo se na drugom puno bolje vidi i više je pigmentirano, samo je malo mutno uslikano. Mislim da možeš početi da se veseliš😍❤
Ja test jos nisam radila, nemam auto,muz ode na posao, nemam u blizini apoteku i DM da odem pjesice.. Mengic jos nije dosla, vidjet cemo sta ce biti, pa vas obavjestiim🤞🏻😘
Ja 23god.
Muž 25god.
Bez prethodnih trudnoća ili spontanih.
U braku od 13.02.2021.
Trudilice od 08/2021.
Zadnji nalaz pokazao vulvovaginozu. (mart 2022.)
pauza od 3 mjeseca nakon ginekološkog pregleda.
Ponovni start 6/2022
Folacin i Sideral forte 10/2022
Siri jesi malo bolje ?
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Evo čisto javljam jučer jaka bol u ledima noćas žuti iscjedak 😊 danas ne boli više tako jako ….nekako se nadam implantacija…jer nisam imala nikad 6 dpo takve simptome….danas 7 dpo …brojimo sitno
🤞🍀🍀🤞🍀🤞🍀 isti smo DPO kod mene bazalna nikad cudnija (a da nisma bolesna) od simptoma sinoc samo ljeva cica probadala bass uff i opet ludacki snovi uzasni fuj fuj ali i pun je mjesec pa vjerovatno sasvim normalno.. i to je to, ali ima vremenakod mene u glavnom svi simptomi su poslije podne i u vecernjim satima, pa ja i pocenm da funkcionisem nakon 16:00h Moream se seliti negde u vremensku zonu gd eje nase 16:00h negde jutro.. Hmm nesto razmisljam mislim da Halifax ima slicnu klimu, a imaju i snjega, a ja volim zimu kad ima snjega, tako da win-win ahahaha.
Jutro! 🥰
Evo meni su napokon počele tamniti roza trakice iz Kine, tako da možda ipak rade svoj posao.
https://ibb.co/xSxWKYG
Danas ću još par puta piškiti, jer mi je cerviks visoko, a CM baš kako treba bit.
Ja ti m rozim nista ne vjerujem, alo ovo je bas tamno, ako ti je visok cervik to je ovulacija, pokrivajte danas i sutra obavezno. A bas slikni i druge trakice da vidim. 🤞🍀 sretno
Evo i Duchesse trakica tamni, vjerujem da će pik biti tijekom noći ili sutra nekad 🤞🏻
https://ibb.co/6WgpJ3b
Idemo to pokriti danas/sutra pa kako Bog da 🧘♀️
Još jedno pitanje, kad je vrijeme za ananas?
Mogu li još nešto napraviti za implantaciju?
Mene i dalje leđa bole... sad sam već zabrinuta ...😒
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Lavica prvi puta čujem da se jede i to tvrdo 🙈 nikad mi nije palo na pamet to probat uopće 😄 zato sam se prosli ciklus najela ananasa za vrijeme O 😑
Keysi ja si skuham ciklu na pari i naribam mrkvu i pojedem to kao salatu 😋
Tebe baš svaki ciklus nešto zeza 😔 nikako da odahneš pa da stvarno probaš bez ikakve zapreke ostati trudna 🤬 ali vidi, sad si napravila generalku, sve ćeš riješiti i onda će to biti to sigurno 🤞🏻 ne može biti drugačije 🥰
I ja sam prošli ciklus navukla gljivice baš za vrijeme O, ginekologica je rekla da radimo na bebi bez obzira na to, ali mislim da je i pH tad bio zeznut...
Blair kako si ti? Nista nam ne zelis reci 😁🤗
Ma nista posebno. 😑 M je iza ugla ako zakasni testirati ću se. Oko mene svi trudni jednom tjedno me netko obavijesti 🤣 nadam se da je možda zarazno ? 😬🤷🤣
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Cure jel se nekad anekom desava d aima bass grceve u grudima?
Mene copili neki grcevi sjedim i kroz glavu mi prodje period kad sam dojila, tad sam imala takve grceve kad mljeko nadodje. Bas takve sad imam.. e svasta. I donji dio ledja me ubi, jest da ja inace imam problem sa ledjima. ali nakon voznje bicikla popusti, ali sad nista samo se pogorsalo urghhh… Kaze meni muz, ajd sta bi sad sta god da se desi samo odmaraj, zato sam ja i kupio TV i smjestio bas u sobu, da mozes odmaratista ce dusa moja navikao da me neke glupsti zadese malo malo. Inace ja nikad ne gledam programe, nego samo na netu iskopam sta me zanima i to gledamo. To smo uradili kad smo skontali da TV ukljucen citav dan i samo stvara buku i niko ga ne gleda, i 7 godina bez TV preporodili se, nema smeca od programa koji se namece, nema reklama. I sad isto nista programi samo aplikacije i filmici, serije, dokumentarci i super
ja nemam grceve u grudima nego u bradavicama onako me baš znaju probost kao da mi neko noz zabije. cudno nekako.
a što se tice TV ne gledam ga uopce i ne palim ga na svom laptopu navečer pogledam film online koji ili seriju kada mala ode u krevet i baš sam si sretna, a ako mi treba da mi zveci nesto upalim si radio ili neku muziku preko dana. Mrzim reklame sto i jednu dok gledam nešto. Tv mi služi samo za utakmicu, i muzu za PS.
Cure jel se nekad anekom desava d aima bass grceve u grudima?
Mene copili neki grcevi sjedim i kroz glavu mi prodje period kad sam dojila, tad sam imala takve grceve kad mljeko nadodje. Bas takve sad imam.. e svasta. I donji dio ledja me ubi, jest da ja inace imam problem sa ledjima. ali nakon voznje bicikla popusti, ali sad nista samo se pogorsalo urghhh… Kaze meni muz, ajd sta bi sad sta god da se desi samo odmaraj, zato sam ja i kupio TV i smjestio bas u sobu, da mozes odmaratista ce dusa moja navikao da me neke glupsti zadese malo malo. Inace ja nikad ne gledam programe, nego samo na netu iskopam sta me zanima i to gledamo. To smo uradili kad smo skontali da TV ukljucen citav dan i samo stvara buku i niko ga ne gleda, i 7 godina bez TV preporodili se, nema smeca od programa koji se namece, nema reklama. I sad isto nista programi samo aplikacije i filmici, serije, dokumentarci i super
ja nemam grceve u grudima nego u bradavicamaonako me baš znaju probost kao da mi neko noz zabije. cudno nekako.
a što se tice TV ne gledam ga uopce i ne palim gana svom laptopu navečer pogledam film online koji ili seriju kada mala ode u krevet i baš sam si sretna, a ako mi treba da mi zveci nesto upalim si radio ili neku muziku preko dana. Mrzim reklame sto i jednu dok gledam nešto. Tv mi služi samo za utakmicu, i muzu za PS.
E razumijem te u potpunosti. Nama je samo dosadilo blejati u laptop ljepse ipak kad je veci ekran pa isto sve ko do sad samo odmor za oci. E da muzika je nesto drugo mi i pojacalo i ozvucenja imamo 😂 kako muz svira gitaru pa muzike ne nedostaje
Znači kod Vas uvijek veselo.. 😄...kod mene je veselo u grudima počele su me jako boljet sastrane.... inače isto te simptome nemam... simptomi pms mi počnu inače 3 dana prije menstruacije ...dobila sam prištice po licu kao da cu sad dobit svaki tren znači pms jaki ...a ja te pristice ne dobim nikad🤣 meni su se valjda skroz pobrčkali hormoni...evo cijeli dan sam radila i sad krafne pecem a neću ih jesti 🤣😂
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Sortiraj odgovore
Najstariji