Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Matajči
    17. Veljača 2022. 12:15

Probala sam ponovo s LH takicama ovaj mjesec jer je bila bas lijepa plodna sluz i LH trakice su pokazale ovulaciju. Jedino ako su bile neispravne. Narucila neke s Aliexpressa. Danas sam bila na UZV-u abdomena zbog bubrega i doktor kaze nema slobodne tekucine u zdjelici i sad mi vise nista nije jasno, jer nije mi objasnjavao sto to znaci kad sam dosla zbog druge stvari. 

👩28🧑27
    AMH 19, blaga trombofilija
    Pokusavamo od 2020.
    2020. - 2022. - 6 neuspjelih trudnoća
    2022. - 2 kiretaže uz 2 vanmaterične, desni jajovod ✂️ i MTX, resekcija lijevog jajnika (skinuta cista, spasen zdravi dio jajnika)
    Zbog MTX-a godinu dana zabrana prirodnog planiranja trudnoće.
    07/2024 - IVF - prirodni ciklus bez štoperice, 1 js, ET 3. dan ❌️
    08/24 - stimulirani ciklus (Gonal, Pergoveris, Orgalutran)
    "Idemo dalje, sve do medalje!" ❤

tealitas
    17. Veljača 2022. 12:21

Kejsy  ❄️ ☃️

Nisi nista pogrjesila, ti si to jednostavno i kratko objasnila, svaka ti ja nemam te sposobnosti pa sve moram opsirno objasniti ahahahaha dalo se primjetiti

hahhah , nema veze i ja ucim puno toga uz vas , iako sam na zalost i sama u mladim danima prosla -CIN4 i policisticne jajnike , i jajnik mi je bio ko spuzva u mladosti u ne-funkciji. Cak mi je i u to vrijeme receno da nikada necu moc imati dijecu.

tealitas
    17. Veljača 2022. 12:45

kada sam prvi put ostala trudna pocetkom 2012 , nisam to uopce ocekivala jer su me ubijedili da necu moc imat djecu, tada sam bila pred svadbu, cak smo i razmisljali ja i muz da cemo morat posvojit. Taman prije toga sam bila i na biopsiji i kolposkopiji, ciste sam imala vodene i krvave, ma svašta.  Kako sam ostala trudna doslovno iz prvog ne paženja, bila sam u pozitivnom šoku , ali na žalost imala sam spontani. Nakon toga sve se u potpunosti oporavilo ,od jajnika do svega, na svakom pregledu čista ko suza. ali eto ipak je 3 duge godine trebalo da dobijem moju princezu. Evo sada je prošlo 7 godina od poroda i dalje svaki pregled je bio savršen, jednom sam imala neku upalicu i morala vaginalete koristit.
    Sada cemo vidit koliko ce nam trebat za drugu bebicu.

baarbaraa34
    17. Veljača 2022. 12:55

Kejsy jel nije tvoja ginekologinja neka dobra dr., pa da nju pitas za taj iscjedak?🤷🏻‍♀️🤔
    Siri jel ima sto novo?
    Evo ja prilazem sliku trakice na 11dc
    https://ibb.co/ph4g0fZ

Matajči
    17. Veljača 2022. 13:02

Super cure, hvala vam puno! Jedna briga manje 😁

👩28🧑27
    AMH 19, blaga trombofilija
    Pokusavamo od 2020.
    2020. - 2022. - 6 neuspjelih trudnoća
    2022. - 2 kiretaže uz 2 vanmaterične, desni jajovod ✂️ i MTX, resekcija lijevog jajnika (skinuta cista, spasen zdravi dio jajnika)
    Zbog MTX-a godinu dana zabrana prirodnog planiranja trudnoće.
    07/2024 - IVF - prirodni ciklus bez štoperice, 1 js, ET 3. dan ❌️
    08/24 - stimulirani ciklus (Gonal, Pergoveris, Orgalutran)
    "Idemo dalje, sve do medalje!" ❤

• tara12354
    17. Veljača 2022. 15:19

Drage cure pratila sam vas citav ovaj mjesec ali se nisam javljala i samo zelim da pruzim podrsku svim zenama ,jucer radila test i pozitivan nakon 15 mjeseci❤️,samo me malo brine danas citav dan me lijevi jajnik boli ne boli jako ali uvijek osjetim za njega da li to nesto znaci ako koja mama mi moze odgovoriti,a pregled tek u utorak ❤️

tealitas
    17. Veljača 2022. 16:09

tara12354

Drage cure pratila sam vas citav ovaj mjesec ali se nisam javljala i samo zelim da pruzim podrsku svim zenama ,jucer radila test i pozitivan nakon 15 mjeseci❤️,samo me malo brine danas citav dan me lijevi jajnik boli ne boli jako ali uvijek osjetim za njega da li to nesto znaci ako koja mama mi moze odgovoriti,a pregled tek u utorak ❤️

ja sam u početku trudnoće sa malom isto imala bolan lagano jedan jajnik onako kao da trebam dobiti ali laganije (inaće imam jaka probadanja). i tada mi je bilo rećeno da je to normalno.

-Trudnoća uzrokuje puno promjena na tijelu, koje mogu izazvati blagu nelagodu ili lagane grčeve u području oko jajnika. Bol u jajnicima može uzrokovati bol na jednoj strani donjeg dijela trbuha ili karlice, a ponekad i bol u leđima ili bedru.

Bol u jajnicima može biti znak da se javlja implantacija ili može biti odgovor na promjenu hormona koju ćete doživjeti u ranoj trudnoći.

tealitas
    17. Veljača 2022. 16:09

tara12354

Čestitam <3 od srca.

• tara12354
    17. Veljača 2022. 16:24

Hvala ti draga puno i na odgovoru i na čestitkama,mene boli baš tako,ne jako ali osjetim uvijek lijevi jajnik,hvala ti sad si mi olaksala bas sam se bila prepala jer mi je ovo prva trudnoća

baarbaraa34
    17. Veljača 2022. 17:11

Kejsy  ❄️ ☃️

Cure zatisje danas!? Gde su testici 🤔

Moj je pozitivan, al ga ne vidis😂 Ja mogu otvorit🤷🏻‍♀️
    Ja sad koristim vaginalete jer je gino vidio povisene leukocite pa kaze neka upalica makar ja apsolutno nista ne primjetim. I to one suuuhe😖 al mi je rekao da ih mogu malo pokvasit vodom. Jednom sam dobila te sa aplikatorom i to mi je uzas!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.