Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    baarbaraa34
    17. Veljača 2022. 17:13

tara12354

Drage cure pratila sam vas citav ovaj mjesec ali se nisam javljala i samo zelim da pruzim podrsku svim zenama ,jucer radila test i pozitivan nakon 15 mjeseci❤️,samo me malo brine danas citav dan me lijevi jajnik boli ne boli jako ali uvijek osjetim za njega da li to nesto znaci ako koja mama mi moze odgovoriti,a pregled tek u utorak ❤️

Tealitas ti je dobro objasnila. Sve je to normalno, ne kaze se bezveze za trudnocu drugo stanje😊 A dr. to vole skraceno reci da su takvi bolovi posljedica sirenja svega dolje. Bebica si pravi mjesta ❤

• tara12354
    17. Veljača 2022. 17:40

Hvala vam žene na odgovorima želim i vama puno plusića jer i ja sam ga čekala 15mjeseci,sad sam primjetila malo bijelog iscjedka mozda imam i neku upalu vidjet cemo sve u utorak samo ću mirovati i moliti se da bude sve uredu

• tara12354
    17. Veljača 2022. 17:57

Trenutno sam po kalkulatoru 6 tj,u utorak prva kontrola

kokii2219
    17. Veljača 2022. 18:12

Evo mene cure, javljam da jos nije dosla menga, al boli me stomđo, kao da cu svaki tren procuriti, veceras ili sutra ako ne dobijem radim testiic, pa cisto da vam se javim🤗

Ja 23god.
    Muž 25god.
    Bez prethodnih trudnoća ili spontanih.
    U braku od 13.02.2021.
    Trudilice od 08/2021.
    Zadnji nalaz pokazao vulvovaginozu. (mart 2022.)
    pauza od 3 mjeseca nakon ginekološkog pregleda.
    Ponovni start 6/2022
    Folacin i Sideral forte 10/2022

Haleigh0302
    17. Veljača 2022. 18:22

Lavica ♌

Kejsy i ja se nadam 😁
    Dobro sam, 8dpo, cekam i cekam…kako mrzim duge cikluse..blago vama sto imate O na otp.12-14dc 😁😁
    Nadam se da ce taj ciklus biti bolji, pijem vitamine, inozitol i macu (manju dozu nego sto pise, oko 2-3g umjesto 5-10g) pa se nadam da ce to biti ok ❤
    Iako sam malo prije procitala da se maca ne smije piti nakon O 🤦🏼‍♀️ ali dobro, nema veze, ionako znam da nisam T 🙃 bitno da znam za slijedeci ciklus
    Nadam se da barem inozitol mogu piti tokom cijelog ciklusa 🤷🏼‍♀️ ako netko zna nesto vise, nek se javi, hvala 😊

Smije se tj. i treba se piti citav ciklus :) ja pijem gynositol vec mjesecima 

🧞‍♀️31
    🧞‍♂️32
    Missed ab. 11tt 💔
    Gynositol
    OTP 24.3. 👧🏼💗

• Marićka
    17. Veljača 2022. 18:31

Kejsy  ❄️ ☃️

Maricka

Kejsy ❄️ ☃️

Maricka

Javljam se na 14 DC, nema još O (bar ju trakice nisu uhvatile), CM vodenast, s tim da sam imala mali "komadić" sluzavog, ako se ne varam prekjučer i bila je jedna nit krvi u tome (moguće da je od seksa večer prije, bili smo veseli). Po cerviksu i svemu, mislim da će O nastupiti kroz dva-tri dana.
    Bazalna je i dalje kao na trampolinu, ali to smo već ustanovile da je to zbog mog PCOS-a.

Dakle išla sam pročitati temu LH trakice. Grozno.
    Keysi više si nego dobrodošla dati savjet, komentar ili što god. Nemamo svi iskustva ovdje i tek sam ovdje naučila kako se pravilno koriste trakice, kako mjeriti bazalnu, koje suplemente koristiti.
    Kamilica mene je užasnuo nastup onih žena na onoj temi. Ja sam isto tako vezana za svoje roditelje i uhvati me muka samo ako pomislim da ih jednog dana neće biti ovdje.
    Mislim da je sasvim u redu da svaka od nas kaže što ju muči, jer je naposlijetku i psiha velika stavka na ovomna nekog zbog toga.. Ma neka im je sretno Nama je ovde dobro, svakako mi ovde pisemo o trakicama..

https://ibb.co/DQkGVSk
    Evo je bazalna…
    Mi pokrivamo, ali mislim da još nije bila ovulacija. I zaista mislim da su ove roze trakice za smeće, jer dok mi duchesse pokazuje kako pomalo tamni crtica, ovi iz Kine skoro ⛄, samo se malo nešto nazire.
    Koje trakice preporučaš koje mogu danas još kupiti? Čisto da popratim još malo.

Tebi ce mozda sad tek ovulacija.. samo vi pokrivajte. Kakvi su tebi ciklusi, da li imas neka duze cikluse?

Predzadnja 2 ciklusa su mi se dosta razdužila, čak do 44 dana i u tom ciklusu sam imala lijepu temperaturicu u drugom dijelu (rekla bih da je progesteron bio ok?) 😎 pokrivamo svaki drugi dan. Malo je dragom to počeo biti stres, jer koliko god uživamo u tome, osjećamo u pozadini da je to neka "obaveza". 
    Evo mojih testića, svi rađeni oko 17 h: https://ibb.co/pyck85f
    One trakice iz kine ne slikam, jer su stalno bijele, kao kod tebe 🤷‍♀️ 
    Naručit ću i te zelene, neka ih. Iako se nadam da mi neće trebat 🤞🏻

Mareeeee3112
    17. Veljača 2022. 19:42

Pozdrav curke  evo mene nova ovdje... tu sam da bi zajedno bile jače i podrška jedna drugoj... 
    Danas mi je 6 dpo bazalna 36.9 ...odbrojavanje  poćinje...😍

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

tealitas
    17. Veljača 2022. 19:50

ajme Siri žao mi je stvarno

Mareeeee3112
    17. Veljača 2022. 20:10

Kejsy  ❄️ ☃️

Koko3112

Pozdrav curke evo mene nova ovdje… tu sam da bi zajedno bile jače i podrška jedna drugoj…
    Danas mi je 6 dpo bazalna 36.9 …odbrojavanje poćinje…😍

Dobro nam dosla, onda smo iste i ja sam 6dpo i bazalna 36.9. Pisi kad (ne) ocekujes vjesticu da dodje da te stavim sa nama na listu. Nadma se da uskoro ugledas fine crtice na testicu 🤞🍀

26.2 nebi trebala doc 😁 danas mi je 21 dan ciklusa i 6 dpo 😊

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• tara12354
    17. Veljača 2022. 20:14

Siri baš mi je žao draga drži se 😔😔😔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.