Mary cestitke ja ti od srca zelim da sve ako Bog da da bude u najboljem i najljepsem "dosadnom" redu 🤗❤
Meni je jedna "slatka" danas, selimo se muzic i ja iz stana u kom smo sad u drugi koji ima bastu, koji je veci, osvijetljen mirniji i puno puno ljepsi😍😍 a ja prije 2-3 dana spominjala da ne mogu više da živim u ovom sad stanu gdje smo bili. Juhuu,mozda uz to bude jos nesto 🙈🙈❤ cisto da vam se pohvalim😅
Ja 23god.
Muž 25god.
Bez prethodnih trudnoća ili spontanih.
U braku od 13.02.2021.
Trudilice od 08/2021.
Zadnji nalaz pokazao vulvovaginozu. (mart 2022.)
pauza od 3 mjeseca nakon ginekološkog pregleda.
Ponovni start 6/2022
Folacin i Sideral forte 10/2022
Mary čestitam, nek bude sve u najboljem redu 🥰
Jučer sam uhvatila pik s trakicama, evo prije 2-3 sata sam se napuhala ko balon, bit će da ovuliram. Sinoć smo pokrili, danas ćemo probati, oboje smo skroz bezveze, ja još s ovim ovulacijskim bolovima 🥺
Ako ne uspijemo danas, ujutro ćemo pokriti. Valjda je ostalo nešto od sinoć 😂
Keysi to je kod tebe sve nešto čudno 🤔
Večer cure ...Kejsy hvala što si podijelila....
Evo javljam svoje simptome do sada...bol u ledima i dalje traje ...no imam već dva dana bolne zglobove nisam prehlađena i nemam upalu krvna slika fantastična...ili sam samo umorna od posla.... šta mi se to dešava🤣🤣🤣
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
I još nešto...glavobolje imam i bolove u vratu i kruli mi u zelucu ??? Kao da sam stalno gladna...😂totalno sam zabrijala
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
I još nešto…glavobolje imam i bolove u vratu i kruli mi u zelucu ??? Kao da sam stalno gladna…😂totalno sam zabrijala
Glavobolje mogu biti i simptom trudnoce isto kao i bol u vratu i ramenima, bol u vrati i ramenima javlja se zbog rastezanja tetiva. Vjerovali ili ne to rastezanje i zatezanje pocinje veoma rano, nekom nakon sto vidi pozitivan testic, a nekom ranije . 🤞🍀
Jutroooo s glavoboljom sam zaspala i s njom se i probudila ...uzasss 9 dpo 36.95 odbila 0.1 jer se probudila sat vremena kasnije ....želim svima lijepu nedjelju 😊
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Jutro. 😌 Skuhala kavicu sebi i muž i napravila doručak ❣️🌷 sad lagano uživanje.
Vjestica je stigla, ajde barem je u dan točna 🤷 od jučer me jajnici grče a inače nemam bolne menge 😑 no dobro 😶 kejsy upisi me za ne dobiti 24.3. 💆🙈
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Dobro jutro cure,
Mary čestitam na pozitivnom testu i želim ti mirnu trudnoču! 🥰
Kokii uživajte u novom stanu, možda vas za useljenje iznenadi pozitivan test ☺️ Kad bus napravila test?
Mi danas laganini, popodne idemo na utakmicu, igraju prijateljsku, jer su jim pocele pripreme.
Želim svima ljepu nedelju ☺️❤️
👩🏼30 👱🏻♂️33
16.11.2021; 20.1.2022 ➕❤️
11/21; 01/22 biokem.t.
9.4.2022 ➕❤️
13.4.2022 beta 2192 🥰
19.4.2022 beta 13318🥰
28.4.2022 srčeko se čuje ❤️
Ja test jos nisam radila, nemam auto,muz ode na posao, nemam u blizini apoteku i DM da odem pjesice.. Mengic jos nije dosla, vidjet cemo sta ce biti, pa vas obavjestiim🤞🏻😘
Dobro vam nedjeljno jutro cure.
Kokii jesi uspijela napraviti testić?
Moram vam se pozalit , ja sam prehladena dobrano, nos curi, puna katara i ostala bez glasa..... ne mogu pričati aaaaa
na godišnjem sam još do petka ,pa ponovno u nove radne pobjede i nadat se da neće doči za vikend.
Iako iskreno ne osječam previše ništa čudno, imam jaču mokracu, imala sam blai žuti isjedak jučer ali ono samo jednom malo jedva, i bradavice me počele bolit , i to je to od mene trenutno, a i da je nešto drugo od simtoma ko zna dali bi skužila kada sam prehlađena. Uf ovaj godišnji mi je baš propao
Pozdrav curke.vec par dana nikako se nisam mogla ulogirati i eto danas napokon. 🥰🥰
Čestitam na plusićima 🥰🥰 nek je školska, uredna i mirna trudnoća !!🥰🥰
Blair žao mi je zbog M i nek je zadnja vještica 🥰
Kejsy nadam se da je ovaj ciklus stvarno tvoj !! 🥰🥰
Uu ima lijepih simptomceka mirise mi na još plusica 🥰🥰
Druge curke koje su dobile M isto želim da vam je zadnja !! 🥰🥰
Curke koje hvatate pik i ovulaciju !! Sretno i zelim vam puno uspješnog hopsa !! 🥰🥰
Siri draga moja.. zao mi je zbog bkt 😥 znam tesko je i znam da boli i vise nego samo krvarenje! Nažalost ja sam prošla kroz sličnu situaciju koja je ostavila trag na meni. Ali jake smo mi i izaci cemo iz toga puno jače !! Želim ti da se sad dobro odmoriš i oporaviš, i da kreneš opet i nikad ne odustajati !! Grlim ❤
Ja ću opet napisati kako je meni bilo kad sam ostala T. O je bila na 14dc jedini mjesec koji je bio školski. Bazalna je bila totalno luda. Kao da se netko igrao s grafom. Meni su simptomi počeli jako rano . Grcici nisu prestakali od same ovulacije,4 i 5dpo krvarilo mi iz nosa a preko noći su mi bile mokre gacice ko da sam se upiskila,6dpo počela mi se gaditi kava, 7dpo krvarenje desni , 8dpo pojacani grcici, užasna glad i slabasna sjenica, 9dpo crta na testu iz Mullera i na cb testu.😁
❤ 30 AMH 17
💙 33 asthenozoospermia
2god pokušavanja
Missed ab 7/2021 💔
9/2021 hormoni ✅
10/2021 nalazi za trombofiliju svi ok ✅
12/2021 cijepljenje
2/2022 Corona
3/2022 hormoni ✅, papa✅, cervikalni brisevi ✅
4/2022 1.pregled na humanoj Kbc Ri
4/2022 HSSG-jajovodi funkcionalni, sumnja na upalnu bolest zdjelice,- preporuka AIH 4 ciklusa ako ne uspije onda laparaskopija pa vidjet što dalje
5/2022 1.AIH KBC RI 🤞🤞
Drage djevojke, ja sam pisala par puta na temi za lažne testove.
Naime, imala sam odnose nekih 7 dana prije ciklusa, ciklusi mi navodno spadaju u normalne (bar tako kaže moj ginekolog jer su u rasponu od 25 do 30 dana), e sad poslije tih odnosa ja sam dobila, sa dan dva kašnjenja ali onako nešto sve bezveze, uradila sam test 15 poslije odnosa (čim je vještica prošla- inače je trajala samo 3 dana ) jer sam se osjećala loše, mucnine, bolovi, vrtoglavica, razni porivi prema raznoj hrani koju većinom ne mogu ni da smislim inače. Test je naravno bio negativan, ali gle čuda, ovdje sam jer mi trenutno kasni već 4 dana, (34. Dan ciklusa) od pms
Pa inače ne radimo, a što se tiče upala i svega, poslednji nalazi su mi bili svi super.
Ne radimo aktivno na bebi, ali nije ni da se pazimo nešto pretjerano, baš smo oboje u fazonu ako se desi desi se.
Ovulaciju sam inače pratila po iscjetku, i otprl uvijek mogu da osjetim probadanje na taj dan kada se desi, mada kažem ne radimo aktivno na bebi tako da nisam još razvila neke posebne metode. Osluskujem svoje tijelo godinama unazad već, prosto jer volim da znam šta mi se kad dešava, ali ovo u poslednje vrijeme mi ne sve baš van normale. Uskoro ću nadam se dobiti termin za pregled pa ću da znam tačno šta je u pitanju.
E pa super, kad ulovis termin za pregled pitaj taman ako nisi dugo radila hormone, da ih uradis za svaki slucaj. Super je sto osjetis ovulacije.
Evo mene opet. Termin za pregled nisam ulovila, ali sam svakako morala da odem jer sam u petak navečer dobila užasne bolove, u subotu ujutru je život izašao iz mene (izvinjavam se što ovako to opisujem ali ne postoji bolji opis), s obzirom da to što je izašlo nisam slikala jer mi nije bilo do života, doktor nije bio siguran šta se tačno desilo, ali dijagnoza je ostala na spontanom. Kako god, mislim ne znam šta da mislim niti da osjećam jer nismo radili na bebi, nisam ni znala da sam trudna a opet ne mogu reći da mi je svejedno ako se to stvarno desilo.
Ugl vještica je nastavila svoje poslije subote, i izgleda ne planira da se zaustavi još bar jedno 3 dana.
Eto, samo sam htjela da napravim update i nadam se da ću uskoro da se pridružim ovoj temi sa plusicem. (Sad me tek spucala baby groznica, ima momka da ugnjavim do boga).
Puno sreće svima i mnogo plusica vam želim 😍🥰❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji