Eh da, zaboravih da napišem, u srijedu tek idem da vide da li je beta tu još uvijek (ako je i bilo) i da li je spala do kraja.
Sigurno sam neke detalje i zaboravila, iskreno ne znam ni šta su mi govorili od bolova, ugl bolovi su se donekle smirili danas, ali se idalje osjećam kao raspad. Eto toliko od mene, pa nadam se da ću idući put doći sa nekim veselijim vijestima.
Pozdrav curke.vec par dana nikako se nisam mogla ulogirati i eto danas napokon. 🥰🥰
Čestitam na plusićima 🥰🥰 nek je školska, uredna i mirna trudnoća !!🥰🥰
Blair žao mi je zbog M i nek je zadnja vještica 🥰
Kejsy nadam se da je ovaj ciklus stvarno tvoj !! 🥰🥰
Uu ima lijepih simptomceka mirise mi na još plusica 🥰🥰
Druge curke koje su dobile M isto želim da vam je zadnja !! 🥰🥰
Curke koje hvatate pik i ovulaciju !! Sretno i zelim vam puno uspješnog hopsa !! 🥰🥰
Siri draga moja.. zao mi je zbog bkt 😥 znam tesko je i znam da boli i vise nego samo krvarenje! Nažalost ja sam prošla kroz sličnu situaciju koja je ostavila trag na meni. Ali jake smo mi i izaci cemo iz toga puno jače !! Želim ti da se sad dobro odmoriš i oporaviš, i da kreneš opet i nikad ne odustajati !! Grlim ❤
Ja ću opet napisati kako je meni bilo kad sam ostala T. O je bila na 14dc jedini mjesec koji je bio školski. Bazalna je bila totalno luda. Kao da se netko igrao s grafom. Meni su simptomi počeli jako rano . Grcici nisu prestakali od same ovulacije,4 i 5dpo krvarilo mi iz nosa a preko noći su mi bile mokre gacice ko da sam se upiskila,6dpo počela mi se gaditi kava, 7dpo krvarenje desni , 8dpo pojacani grcici, užasna glad i slabasna sjenica, 9dpo crta na testu iz Mullera i na cb testu.😁
Ej Rea bas mi je drago da si se javila ❤️ jučer sam čitala kako su veće šanse da će sve biti u redu u T ako do implementacije dode sto ranije tako da... 😄 Hvala ti na lijepim željama 😄 u ovaj ciklus bas i nisam polagala nade kako nisam ulovila peak možda mi se tijelo trebalo malo oporaviti iza korone pa će biti bolje drugi mjesec.
Kad se ono vrkuta pije ? Nakon M ? Mislila sam možda i macu nabaviti ... 🤷
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Pozdrav svima!
Treba mi savjet i vaša iskustva.
31.7.21 sam imala spontani pobačaj emb 6+5 a bila sam u 10 tjednu ( obavila sam medikamendozno ) onda sam opet imala ( isti ) spontani 8.2.22 krenula sam sama krvariti i očistila se i nakon dva dana naknadno popila dva misfgyne tablete. Imam 25. Godina i dva spontana za redom. Moja krivica je šta nisam izvadila nikakve nalaze jer su mi većina govorila da će druga trudnoća biti zdrava, da se to desi svakoj ženi. Sada trebam savjet. Kako se pripremiti psihički i fizički za sve šta me čeka? Dali neka od vas ima zdravu trudnoću iza dva spontana? Koje nalaze trebam napraviti? Biljne lijekove ili nešto da netko koristi da može preporuciti?
I 1 i 2 trudnoća smo iz prve, samo je problem da plod ostane i zapne na istom tjednu… pomozite :)
27👩🏻
33👦🏻
Mom of 2 angel in heaven
Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
-Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
PAI-1 heterozigot 4g/5g
God will carry you trough the storm 🍀💪
Pregled 30.5 imamo ♥️
27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨👩👧
Cao,zelim vam svijem koji cekate Betu da bude jedan veliki brojjjjjjj,meni je danas 11 Dan od transfera,od sipmtoma nemam sad bas nista ,u pocetku crijeva su mi se mnogo cula ma po cijo Dan i napetos u grudi bolne i povelike,vode pijem bas dosta mozda preko 2 litra jer uvjek mi usta suha ,stomak Nekad Nekad malo me bolji, sise sad normalno nemam bolove ,test trebam pravit u srijedu al ja planiram sutra akobogda🤲
Pozdrav curke.vec par dana nikako se nisam mogla ulogirati i eto danas napokon. 🥰🥰
Čestitam na plusićima 🥰🥰 nek je školska, uredna i mirna trudnoća !!🥰🥰
Blair žao mi je zbog M i nek je zadnja vještica 🥰
Kejsy nadam se da je ovaj ciklus stvarno tvoj !! 🥰🥰
Uu ima lijepih simptomceka mirise mi na još plusica 🥰🥰
Druge curke koje su dobile M isto želim da vam je zadnja !! 🥰🥰
Curke koje hvatate pik i ovulaciju !! Sretno i zelim vam puno uspješnog hopsa !! 🥰🥰
Siri draga moja.. zao mi je zbog bkt 😥 znam tesko je i znam da boli i vise nego samo krvarenje! Nažalost ja sam prošla kroz sličnu situaciju koja je ostavila trag na meni. Ali jake smo mi i izaci cemo iz toga puno jače !! Želim ti da se sad dobro odmoriš i oporaviš, i da kreneš opet i nikad ne odustajati !! Grlim ❤
Ja ću opet napisati kako je meni bilo kad sam ostala T. O je bila na 14dc jedini mjesec koji je bio školski. Bazalna je bila totalno luda. Kao da se netko igrao s grafom. Meni su simptomi počeli jako rano . Grcici nisu prestakali od same ovulacije,4 i 5dpo krvarilo mi iz nosa a preko noći su mi bile mokre gacice ko da sam se upiskila,6dpo počela mi se gaditi kava, 7dpo krvarenje desni , 8dpo pojacani grcici, užasna glad i slabasna sjenica, 9dpo crta na testu iz Mullera i na cb testu.😁
Ej Rea bas mi je drago da si se javila ❤️ jučer sam čitala kako su veće šanse da će sve biti u redu u T ako do implementacije dode sto ranije tako da… 😄 Hvala ti na lijepim željama 😄 u ovaj ciklus bas i nisam polagala nade kako nisam ulovila peak možda mi se tijelo trebalo malo oporaviti iza korone pa će biti bolje drugi mjesec.
Kad se ono vrkuta pije ? Nakon M ? Mislila sam možda i macu nabaviti … 🤷
Vrkuta ti se pije cijeli ciklus 😁
❤ 30 AMH 17
💙 33 asthenozoospermia
2god pokušavanja
Missed ab 7/2021 💔
9/2021 hormoni ✅
10/2021 nalazi za trombofiliju svi ok ✅
12/2021 cijepljenje
2/2022 Corona
3/2022 hormoni ✅, papa✅, cervikalni brisevi ✅
4/2022 1.pregled na humanoj Kbc Ri
4/2022 HSSG-jajovodi funkcionalni, sumnja na upalnu bolest zdjelice,- preporuka AIH 4 ciklusa ako ne uspije onda laparaskopija pa vidjet što dalje
5/2022 1.AIH KBC RI 🤞🤞
Kako ste danas? Nadam se da uzivate u danasnjem odmoru, setnjici ili sta god da vam prija. Siri kako si ti?
Kod mene eto nesto se cudno izdesavalo, na kratko.. evo bazalna se vraca u neki standard, tako da ni ovaj ciklus nista.. za sve simptome vjerovatno bila uzrok upala. https://ibb.co/DK5Y0mH
Ali krenula sam sa terapijom, pa valjda uskoro sve bude ok 🤞🍀. A 23.02 idem progesteron uraditi, ma da je to daleko od 7 dana od ovulacije sudeci po mojim trakicama, bazalnoj , cerviksu i ostalo.. ali nema veze svako sledeci ciklus radim sve hormone, pa budemo i na UZ pratili folikul, pa lakse skontamo koji dan ciklusa treba raditi ponovo progesteron..
Mislim ipak da cu napraviti temu zimske bebice i da se svi selimo tamo, osim ovih koji jos stignu u jesenje bebice.. samo jos kad bi uradile testice i slikale da i mi malo uzivamo u njima 🤞🍀..
😒Još sw to stigne podići nakon 25 dana ciklusa ...kod mene s vremena na vrijeme me boli dole ali kao da mi netko sjedi na meni🙄 samo da kažem mene do sad bazalna prevarila 2 puta tako da je mjerim ali je ne uzimam ono previše k srcu... s obzirom da bi mi ovo trebala biti prva trudnoća jer do sad nisam imala nikakvih spontanih niti ovakvih loših iskustava kao Vi za sad mogu biti samo zahvalna a i podrška curama.... Imam blago povisen THS 6.14 ...do sad nisam imala problema sa štitnjačom ali kad sam radila krvnu sliku i to sam tražila da mi se izvadi...međutim bila sam pod stresom prošli tj pa ću ponovi vadit ovaj ... a u petak imam zakazano za bolnicu kod endokrinologa.... zanima me Vaša iskustva sa hipom i da li ste to nekako uspjele izregulirat ? Ovo je prvi puta da ju imam povišenu 🤨
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Mislim da smo mi napravili sve što smo mogli za ovaj ciklus, pa kako bude 😊
Čekam sutra porast bazalne da potvrdim ovulaciju 🤞🏻
Danas sam imala lagani pad https://ibb.co/hMZvkGX
Ugodnu nedjelju vam svima želim 🥰
Meni je ujutru puno mokraca jaka tamne boje i to plus pijem vodu uvece,neznam sta to znaci dal je nekom bilo isto tako
Sortiraj odgovore
Najstariji