Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • bellanaa
    17. Veljača 2022. 20:15

Siri šaljem ti puno ljubavi ♥️ drži se

🧚27- PCOS, IR
    🦸30 - oligoasthenozoospermia 7/2023
    Trudimo se 11/21
    KBC SM 🏥
    1. 9/23 - Gonal F 100IU,Cetrotide, Overtile 14.10. Beta ❌
    1. 3/24 - Bemfola 150IU,Cetrotide

baarbaraa34
    17. Veljača 2022. 20:18

Siri draga ja sam se smrzla citajuc ovo😔 Bas mi je zao, evo ne znam sto bi rekla.
    Pravo da kazem nisam do kraja ni sigurna sto znaci uopce ta biokemijska trudnoca, ali cesto vidim da nakon toga cure pisu da je to barem pokazatelj da se moze ostat trudan pa evo nek to nekako bude barem dio utjehe. Srecom pa te barem vise ne boli tako jako. Drzi se!❤
    Kokii cekamo te!
    Lavica cek, cek, cek Maca prah/kapsule? Ja bas pokusavala naci i nisam nigdje nasla takav podatak pa ju pijem stalno. Ja imam crvenu u kapsulama.
    I kakve ti i Kejsy to kesice pijete?😁 Jel to folna?
    ______
    Ma od mojih poz. trakica nista u smislu produkcije jer smo muz i ja 1000km udaljeni pa ono...nije izvedivo😂 Ja ostala malo u domovini, a on se vratio za Njem. pa sljedeci vikend dolazi po nas.

• mikikiki996
    17. Veljača 2022. 20:52

Drage djevojke, ja sam pisala par puta na temi za lažne testove. 
    Naime, imala sam odnose nekih 7 dana prije ciklusa, ciklusi mi navodno spadaju u normalne (bar tako kaže moj ginekolog jer su u rasponu od 25 do 30 dana), e sad poslije tih odnosa ja sam dobila, sa dan dva kašnjenja ali onako nešto sve bezveze, uradila sam test 15  poslije odnosa (čim je vještica prošla- inače je trajala samo 3 dana )  jer sam se osjećala loše, mucnine, bolovi, vrtoglavica, razni porivi prema raznoj hrani koju većinom ne mogu ni da smislim inače. Test je naravno bio negativan, ali gle čuda, ovdje sam jer mi trenutno kasni već 4 dana, (34. Dan ciklusa) od pms simptoma nemam ni jedan osim što su mi grudi malo bolne, ali iskreno u to se više ne mogu pouzdati. 
    Nismo radili na bebici ali bih voljela da vidim plusic svakako, pa eto ne znam, iako mi sve ovo djeluje nekako nevjerovatno ja ću da pričekam još dan dva i da uradim test ponovo. 
    Da napomenem da nisam bila pod stresom, nisam bila bolesna niti imala neke upale infekcije (bar koliko sam svjesna toga). 
    I želim vam svima puno plusica ❤️

• tara12354
    17. Veljača 2022. 21:07

mikikiki996

Naime, imala sam odnose nekih 7 dana prije ciklusa, ciklusi mi navodno spadaju u normalne (bar tako kaže moj ginekolog jer su u rasponu od 25 do 30 dana), e sad poslije tih odnosa ja sam dobila, sa dan dva kašnjenja ali onako nešto sve bezveze, uradila sam test 15 poslije odnosa (čim je vještica prošla- inače je trajala samo 3 dana ) jer sam se osjećala loše, mucnine, bolovi, vrtoglavica, razni porivi prema raznoj hrani koju većinom ne mogu ni da smislim inače. Test je naravno bio negativan, ali gle čuda, ovdje sam jer mi trenutno kasni već 4 dana, (34. Dan ciklusa) od pms simptoma nemam ni jedan osim što su mi grudi malo bolne, ali iskreno u to se više ne mogu pouzdati.
    Nismo radili na bebici ali bih voljela da vidim plusic svakako, pa eto ne znam, iako mi sve ovo djeluje nekako nevjerovatno ja ću da pričekam još dan dva i da uradim test ponovo.
    Da napomenem da nisam bila pod stresom, nisam bila bolesna niti imala neke upale infekcije (bar koliko sam svjesna toga).

Koliko sam ja tako radila testova kao dobijem i imam 2 dana naravno minus,covjek sebi umisli,ali ja mislim da nisi trudna jer niste ni radili na bebi ovaj mjesec a prošli si imala mens i negativan test,ipak ti želim puno sreće i da se desi čudo,ako ne sljedeći mjesec muža pod ruku i u akciju da bude jedan mali bebac😁

• mikikiki996
    17. Veljača 2022. 21:35

Kejsy  ❄️ ☃️

mikikiki996

Naime, imala sam odnose nekih 7 dana prije ciklusa, ciklusi mi navodno spadaju u normalne (bar tako kaže moj ginekolog jer su u rasponu od 25 do 30 dana), e sad poslije tih odnosa ja sam dobila, sa dan dva kašnjenja ali onako nešto sve bezveze, uradila sam test 15 poslije odnosa (čim je vještica prošla- inače je trajala samo 3 dana ) jer sam se osjećala loše, mucnine, bolovi, vrtoglavica, razni porivi prema raznoj hrani koju većinom ne mogu ni da smislim inače. Test je naravno bio negativan, ali gle čuda, ovdje sam jer mi trenutno kasni već 4 dana, (34. Dan ciklusa) od pms simptoma nemam ni jedan osim što su mi grudi malo bolne, ali iskreno u to se više ne mogu pouzdati.

Dobro nam dosla. I jos brze otisla na trudnicke teme. Pa nesto ti je poremetilo ciklus to je sigurno. Jesi radila pretrage tipa paptest da vidis da nije neka upala u pitanju, ili hormoni? Zelim ti ubrzo pozitvan testic, ali vi ne radite na bebcu inace, ili ovaj ciklus niste ulovili priliku? Kako pratis ovulacije kad su ti tako ciklusi nekad kraci nekad duzi?

Pa inače ne radimo, a što se tiče upala i svega, poslednji nalazi su mi bili svi super. 
    Ne radimo aktivno na bebi, ali nije ni da se pazimo nešto pretjerano, baš smo oboje u fazonu ako se desi desi se. 
    Ovulaciju sam inače pratila po iscjetku, i otprl uvijek mogu da osjetim probadanje na taj dan kada se desi, mada kažem ne radimo aktivno na bebi tako da nisam još razvila neke posebne metode. Osluskujem svoje tijelo godinama unazad već, prosto jer volim da znam šta mi se kad dešava, ali ovo u poslednje vrijeme mi ne sve baš van normale. Uskoro ću nadam se dobiti termin za pregled pa ću da znam tačno šta je u pitanju. 

• mikikiki996
    17. Veljača 2022. 21:38

tara12354

mikikiki996

Koliko sam ja tako radila testova kao dobijem i imam 2 dana naravno minus,covjek sebi umisli,ali ja mislim da nisi trudna jer niste ni radili na bebi ovaj mjesec a prošli si imala mens i negativan test,ipak ti želim puno sreće i da se desi čudo,ako ne sljedeći mjesec muža pod ruku i u akciju da bude jedan mali bebac😁

Jaoo preslatko hehe, baš čitam sve postove i ovo je toliko prijepo što ste podrška jedne drugima. 
    S obzirom da ne radimo aktivno na bebi ne znam baš da li će biti naredni mjesec, ali akcija će biti svakako heheh 🤪😇
    Javljam vam svakako rezultate testa za dan dva ako vještica ne dodje u međuvremenu, ja iskreno ne vjerujem ni sama da sam trudna, jer mi je sve to malo nemoguće, mislim nije u potpunosti i svjesna sam toga, ali mi neki djavo ne da mira. 

Mareeeee3112
    18. Veljača 2022. 08:47

Evo čisto javljam jučer jaka bol u ledima noćas žuti iscjedak 😊 danas ne boli više tako jako ....nekako se nadam implantacija...jer nisam imala nikad 6 dpo takve simptome....danas 7 dpo ...brojimo  sitno

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• Nesichah
    18. Veljača 2022. 09:15

Siri draga stvarno mi je žao. Isplači dušu ako ti to pomaže,meni nije,ali svi smo različiti. Čuvaj se i nadam se da će sada ovo ostalo proći bez komplikacija jer je situacija teška sama po sebi i bez toga. ❤️

33 ♀️29♂️
    Missed ab. 10tt -09/21
    Trudimo se od 01/22
    Elevit elenatal 03/2022
    Termin 07.08.2023.

• Marićka
    18. Veljača 2022. 09:38

Jutro! 🥰

Evo meni su napokon počele tamniti roza trakice iz Kine, tako da možda ipak rade svoj posao.
    https://ibb.co/xSxWKYG
    Danas ću još par puta piškiti, jer mi je cerviks visoko, a CM baš kako treba bit.

Siri draga, srce mi puca zbog tebe. 🤍Vjerujem da ti je teško, ali samo jako dalje. Možda je već sljedeći ciklus dobitan. 🥰 ne znam jesi li probala s matičnom mliječi, par žena koje nisu mogle zanijeti se kune u to... ne može svakako odmoći... imaju čak nekakve kure "za nju i njega" na stranicama Radoševića. Malo više košta, ali mislim da u slučaju da pomaže, ništa nije preskupo. Ja ću si to nabaviti ako ne ostanem T do 01.05. Šaljem ti zagrljaje! 💟 

• mary1808
    18. Veljača 2022. 10:57

Hej cure 🤗 sreca pa sam zadnjih tjedan dana imala vise posla pa mi je nekako proletiloooo. Mislim nije jos gotovo 12 dpo sam😅

Siri ovo je teško citati a ne prolaziti kroz to, no nemoj se obeshrabrivati. Prođi kroz sve emocije i onda ih pusti. Ma tebe čeka nešto predivno 🤗

Ostale cure, ima li koja blizu mojih dpo?😋

Hocete me educirati pliz😬 sto je evaporacijska linija i kako izgleda? 🧐

👩‍🦱 28
    👨33
    Ciklusi 30-32
    🏁 9/21
    ➕ 18.2. 💛

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.