Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mareeeee3112
    19. Veljača 2022. 06:37

Pokušaj se opustiti znam da je teško no probaj radit sve druge stvari kako nebi se previše opterećivala....znaš i sama da će biti sve ok😄😊
    Ja sam imala onaj žuto bijeli kremasti iscjedak 6 i 7 dpo i sve je nestalo kao rukom odnešeno  ....sad nemam nista ...danas bazalna 36.85...sve još je sve gore tako da cekam 25 dan ciklusa da vidimo dal će past ili ne.

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• Nesichah
    19. Veljača 2022. 08:18

Kejsi baš nikako na zelenu granu. Žao mi je što je sad ta upala ispala i čitajući vidim da je stalno nešto, i to će jednom završiti nadamo se uskoro i plusiću. Ja imam sreće da sam samo jednom u životu imala osjetljive grudi i znam da sam se baš bila preplašila, ali bilo je u sklopu pms-a. Ja sam danas 2dpo i sada čekamo.. Danas je kod nas užasno vrijeme s vlagom pa sukladno tome i moj tlak kaže doviđenja. Čuvajte mi se cure/žene. 

33 ♀️29♂️
    Missed ab. 10tt -09/21
    Trudimo se od 01/22
    Elevit elenatal 03/2022
    Termin 07.08.2023.

Deic17
    19. Veljača 2022. 08:31

Curee! Dobroo jutroooo, nadam se da ste mi dobrooo...evo ja jucer bila kod ginkija, sve mu ispricala i kaze da sam imala sigurno biokemijsku trudnocuu, ispipao me iznutra, napravili ultrazvuk, kaze da se sve lijepo ocistiloo i da ce desni jajnik ovulirati, savjetovao mi je da 5 dana prije ovulacije nemam seksualne odnose, jer su tada spermici najkvalitetniji...i kaze mi na odlaskuu, da se vidimo iduci mjesec kada budem trudnaa 😊😊😊😊❤

🙋‍♀️28 💑 31 🙋‍♂️
    Od 1.1.2022, folna kiselina, vitamin c, zeljezo
    10.2.2022., biokemijska trudnoca

• Nesichah
    19. Veljača 2022. 08:36

Kejsi ja evo na poslu. Meni je kada sam bila trudna clearblue pokazao + i onda sam ponovila s onim iz dm-a i on je isto pokazao bio +. Radila sam bila test onda kada je 5 dana kasnila pa možda je zato pokazao kako treba. Koliko sam uspjela razumjeti s njima imaš loša iskustva s lažno pozitivnim testom. Ja se nadam da će sutra biti lijepo vrijeme pa šetnja negdje u planinama ili uz more. 

33 ♀️29♂️
    Missed ab. 10tt -09/21
    Trudimo se od 01/22
    Elevit elenatal 03/2022
    Termin 07.08.2023.

• Nesichah
    19. Veljača 2022. 08:38

Deic17

Curee! Dobroo jutroooo, nadam se da ste mi dobrooo…evo ja jucer bila kod ginkija, sve mu ispricala i kaze da sam imala sigurno biokemijsku trudnocuu, ispipao me iznutra, napravili ultrazvuk, kaze da se sve lijepo ocistiloo i da ce desni jajnik ovulirati, savjetovao mi je da 5 dana prije ovulacije nemam seksualne odnose, jer su tada spermici najkvalitetniji…i kaze mi na odlaskuu, da se vidimo iduci mjesec kada budem trudnaa 😊😊😊😊❤

Draga držim fige da slijedeći mjesec bude baš tako. 

33 ♀️29♂️
    Missed ab. 10tt -09/21
    Trudimo se od 01/22
    Elevit elenatal 03/2022
    Termin 07.08.2023.

Deic17
    19. Veljača 2022. 08:52

Kejsy  ❄️ ☃️

Deic17

Curee! Dobroo jutroooo, nadam se da ste mi dobrooo…evo ja jucer bila kod ginkija, sve mu ispricala i kaze da sam imala sigurno biokemijsku trudnocuu, ispipao me iznutra, napravili ultrazvuk, kaze da se sve lijepo ocistiloo i da ce desni jajnik ovulirati, savjetovao mi je da 5 dana prije ovulacije nemam seksualne odnose, jer su tada spermici najkvalitetniji…i kaze mi na odlaskuu, da se vidimo iduci mjesec kada budem trudnaa 😊😊😊😊❤

Ne kontam ovo za odnose. To prvi put cujem. Jer 2 dana prije ovulacije + dan ovulacije su najcesci dani zaceca. Ako sam ja skuzila on hoce da vi cekate dan ovulacije? Hmm prvi put cujem. Niko od strucnjaka ne savjetuje odnos samo na dan ovulacije. Nadm se da sam te pogresno razumjela. A u prilog ovom sto pisem, evo kratak video bas strucnjaka, ima kod njih i negde link do istrazivanja bas vezano za sanse za trudnocu u odnosu na dane prije ovulacije https://youtu.be/nlleJezgTXo

Pa ni jaaa, ali cu svakako dan, dva prijee i nakon togaaa....

🙋‍♀️28 💑 31 🙋‍♂️

natalie19
    19. Veljača 2022. 10:17

Siri baš mi je žao, da si morala prolaziti kroz to. Uzmi si vremena, isplači se, znam da ti je teško. Ako budeš htjela s kim popričati tu smo, a i muž ti je ogromna podrška i skupa budete sve prošli. Sigurna sam da buš uskoro ugledala svoj plusic, tako da ne odustaj draga! ❤️❤️

👩🏼30 👱🏻‍♂️33
    16.11.2021; 20.1.2022 ➕❤️
    11/21; 01/22 biokem.t.
    9.4.2022 ➕❤️
    13.4.2022 beta 2192 🥰
    19.4.2022 beta 13318🥰

28.4.2022 srčeko se čuje ❤️

mare2805
    19. Veljača 2022. 10:42

Evo i mene drage zene i uskoro, nadam se, buduće mame 🤞🏼
    Došla sam tu na poziv Kejsy, sa jedne druge teme 😁 
    Ugl još 6 dana moram biti strpljiva, simptome imam, pisala sam na drugoj temi pa da ne ponavljam sve tu..moj ginekolog me na te simptome i na pojačano mokrenje slao vaditi urin, za bolne grudi na uzv ( naravno da od toga nema ništa)..urin je uredan, da ne može biti uredniji, što sam i sama znala ali eto otišla sam čisto da budem na miru..uz bolne grudi sad su mi i bradavice postale tamnije i kao da su mi vene dosta izrazenije, pogotovo oko bradavica..probadanja dole imam, grčeve i bol preko leđa..pa sad vidjet ćemo 😊 
    Svima želim puno sreće 🤞🏼🥰

🧒🏽 - 29y 👩🏼
    Pokušavamo od 02.2021
    Dodaci: prenatalne Novalac, Imunosal, probiotik, maticna mlijec 💪🏼
    Svi nalazi uredni 😊
    02.2022 - + ali biokemijska..

Deic17
    19. Veljača 2022. 10:59

Kejsy  ❄️ ☃️

Deic17 kad (ne) ocekujes vjesticu?

11.3 😊😊

🙋‍♀️28 💑 31 🙋‍♂️

Mareeeee3112
    19. Veljača 2022. 11:14

Kejsy  ❄️ ☃️

Ja se probudila u 6 i nisam mogla vise zaspati ali sam ostala lezati do 7:30 (jedva) tako da mi bazalna nije validna bas https://ibb.co/bzZCFj7 ali eto nekako brze vreme prolazi kad se nesto prati.. Jos cekam testove na trudnocu narucila 2 x 25 komada koristila sam obe vrte vec i nije bilo evaporacijskih, a kostali me 11 eura toliko kosta jadan digitalni clearblue ahahaha nema sanse da na njih bacam pare. Ali mi ovi testici zapeli negd eu BiH. Iz UK su stigli za mozda 1-2 dana, ali od Sarajeva do Banjaluke evo putuju vec oko 12-13 dana. Ako mi ovi malenci budu pokazivali nesto kupim gravignost ultra pa sa njim provjerim, ako on pokaze nesto idem betu raditi.. i mirna, sve me ovo jeftiniej dodje nego 2-3 clearblue testa.. strasno ne da su skupi, a nisu pouzdani uzas.
    Danas opet voznjica, imam namjeru preci nekih bar 16-18 km dobro mi dodje smiriti misli, a i bice oko 15-16 stepeni, pa taman negde napravim pauzu i popijem kaficu sa prijateljem. Bice sad ljepih dana treba to iskorisiti

Ajme pošalji meni 5🤣🤣🤣šalim se od kud naručujem?

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.