Evo i mene drage zene i uskoro, nadam se, buduće mame 🤞🏼
Došla sam tu na poziv Kejsy, sa jedne druge teme 😁
Ugl još 6 dana moram biti strpljiva, simptome imam, pisala sam na drugoj temi pa da ne ponavljam sve tu..moj ginekolog me na te simptome i na pojačano mokrenje slao vaditi urin, za bolne grudi na uzv ( naravno da od toga nema ništa)..urin je uredan, da ne može biti uredniji, što sam i sama znala ali eto otišla sam čisto da budem na miru..uz bolne grudi sad su mi i bradavice postale tamnije i kao da su mi vene dosta izrazenije, pogotovo oko bradavica..probadanja dole imam, grčeve i bol preko leđa..pa sad vidjet ćemo 😊
Svima želim puno sreće 🤞🏼🥰
dobro došla, evo citam na drugoj temi sta ti se sve dogada, pa ako ti ikako mogu pomoc reči ču ti svoje iskustvo od prve trudnoće tj od trudnoče koja je prošla u najboljem redu , imam sve zapisno pa eto možda pomogne.
Naime i ja sam ko i ti imala ovulaciju tada odmah poslje M , tri godine smo se trudili i taj mjesec imali odnos samo jednom i uspijeli....
-imam redovne M svakih 28 dana i traju mi 7 dana
-9 DC smo imali odnos
-11 DC osjetljive grudi i probadajuća bol u desnom jajniku navečer
-12 DC čudna i neopisiva sreća cijeli dan
-13 DC isto ta luda sreća
-14 DC vrtoglavica
-15 DC proljev, mucnina blaga ko da mi se povrača ali nisam povratila, i nadutost
-17 DC glavobolja i vrtoglavica
-20 DC ne mogu ležat na grudima, bol u donjem djelu leđa , vrtoglavica
-22 DC u popodnevim satima radila test na poslu i bio pozitivan test, slabije se vidjelo ali bilo je očito
znaci 6 dana prije ocekivane M test bio pozitivan, a povračat baš pravo sam počela 45 DC
Drage moje evo mene juče sam imala pregled kod gin trudnoća je potvrđena u srijedu sam išla na hitnu zbog krvarenja roze boje više nego crvene sve je uredu bilo u srijedu je bilo GS 0.33 bez vidljivog odjeka ploda
A juče je GS 0.74 isto opet bez vidljivog odjeka ploda betu sam radila i srijedu 1096.2 doktorica juče kaže da još u maternici vidi da ima da se čisti nadam se najboljem 9.1 sam imala zadnju menst pa sad jeli ovo uredu sad naspram zadnje menst da li je neka imala slicna iskustava 💓💓💓💓i da na glasim i dalje curka po malo bolova nemam samo po neki grč ništa strasno pijem i duphaston 3x2
🙋♀️ 26
🙋♂️30
Missed ab 03.2021 💔
Pokušavamo 9.2021🤞💓
Nalazi 🔝
Folacin 💊
Pijem vrkutu ne stalno 💗💗🤞🤞
Test + 6.2.2022🤗😍
28.2.2022👶💓
16.10.2022 termin ❤❤🤩🤩👶🏻
Draga Siri, jako mi je zao zbog biokemijske, ali ako te ikako moze utjesiti, one su jako ceste. Cak 50 % trudnoca zavrsi tako, samo vecina zena ni ne zna da su je imale. Misli da joj je menga kasnila. Ja sam isto imala blijedi plus nakon naseg prvog pokušaja rada na bebi. I isti taj dan sam prokrvarila. Bio je peti tjedan. Nisam vadila betu. Tada sam prvi put cula i za biokemijsku i za betu. Sramota za zenu od 38 godina, znam.🤦🏼♀️ Tako da nikad necu znati je li bila trudnoca, ili lazan test. Meni je samo bilo zao sto sam uopće radila test. Jer da nisam, ne bi ni znala. Moj ginic kaze da nema laznog pozitivnog testa. U svakom slučaju, ako se trebalo desiti, bolje odmah u početku nego kasnije kad malo srce pocne kucati. Nema kiretaze. I jos nesto, biokemijska je dobar znak da mozes zatrudniti. I puno zena odmah nakon biokemijske ostanu trudne. Zato, samo pozitivno, ma koliko trenutno bilo tesko. I super sto imas divnog muza kao podršku. 🤗💕
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
I pozdrav svim ostalim curama, nadam se da uzivate u vikendu! 🌞☘️🤗💕
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Gdje ste djevojcice? Nadam se da lijepo provoditw vikend kao ja https://ibb.co/TYrw6CW ,lijepo vrijeme pa provodimo vani. Testic najverovatnije sutra ujutro radim pa vam javljaaam.
Siri drago nam je da si se javila da si okej. Puno podrske i poljubaca❤❤
Ja 23god.
Muž 25god.
Bez prethodnih trudnoća ili spontanih.
U braku od 13.02.2021.
Trudilice od 08/2021.
Zadnji nalaz pokazao vulvovaginozu. (mart 2022.)
pauza od 3 mjeseca nakon ginekološkog pregleda.
Ponovni start 6/2022
Folacin i Sideral forte 10/2022
Cureee😄 https://ibb.co/KhyPFWf znam da ste rekle da ovi nisu pouzdani ali + se pojavio u pola minute i mislim da nije toliko slab 😊😊 ne kasni mi jos uvijek, sutra je po rasporedu- nadam se da ce sve biti uredu 🍀🤗🍀
Ako zelite mogu vam sve simptome napisaati po DPO danima kad budem na laptopu, ali rekla sam vec opcenite simpome: mlijecni bijeli iscjedak, samo osjetljive bradavice grudi ne( jedino neke dane prema pazuhu), tu i tamo neka odbojnost prema hrani, a meni najteze ne mogu popit kavu-neee ide jednostavno 😅 i da, neka neopisiva energija i sreca zadnjih tjedan dana, bas nemam pojma kak objasniti. Inace pred mengu ono žderem slatko i tromost, sad bas ne. Nit mi se jede slatko a raspoloženje mi je na 🔝levelu 😁
👩🦱 28
👨33
Ciklusi 30-32
🏁 9/21
➕ 18.2. 💛
Cureee😄https://ibb.co/KhyPFWf znam da ste rekle da ovi nisu pouzdani ali + se pojavio u pola minute i mislim da nije toliko slab 😊😊 ne kasni mi jos uvijek, sutra je po rasporedu- nadam se da ce sve biti uredu 🍀🤗🍀
Ako zelite mogu vam sve simptome napisaati po DPO danima kad budem na laptopu, ali rekla sam vec opcenite simpome: mlijecni bijeli iscjedak, samo osjetljive bradavice grudi ne( jedino neke dane prema pazuhu), tu i tamo neka odbojnost prema hrani, a meni najteze ne mogu popit kavu-neee ide jednostavno 😅 i da, neka neopisiva energija i sreca zadnjih tjedan dana, bas nemam pojma kak objasniti. Inace pred mengu ono žderem slatko i tromost, sad bas ne. Nit mi se jede slatko a raspoloženje mi je na 🔝levelu 😁
😍😍😍😍 cestitammm!!!
Cureee😄https://ibb.co/KhyPFWf znam da ste rekle da ovi nisu pouzdani ali + se pojavio u pola minute i mislim da nije toliko slab 😊😊 ne kasni mi jos uvijek, sutra je po rasporedu- nadam se da ce sve biti uredu 🍀🤗🍀
čestitaaaammmmm plus ko kuća veliki , slobodno piši simptome po danima baš me zanimaju jer ja opet nakon 7 godina sve ispočetka osluškujem
Kejsy bas mi je zao sto ti se to desava.. Sigurna sam da ces sto prije sve to rijesiti ❤
Da, znalo je biti i po mjesec dana. Kod nas funkcionira tako. Ako te ne zovu kroz mjesec dana znaci da je sve ok, ako te zovu znavi da nije ok hahaha ali ovaj put je rekla da nazovem ja ali cu svakako provjeriti na e-gradani da li su dosli nalazi..
Jao pa to je sve super 🤗 bas mi je drago da si pronasla jako dobru doktoricu, kad bi bar ja bila te srece 😂
Brzo ces ti to rijesiti ❤
A gle mozda je to neki dobar simptom, taj umor 🤞🏻
Bas se predugo ceka kod vas, uff uzas, pa kod neke jace upale bas moze biti problem kad s etako dugo ceka..
Ja imam jako pun simptoma koje sam imala u 10 mj po njemu se racnam jer prva trudnoca je bila davno i nesto pamtim nesto ne, a i druga isto bila davno, tako da… Umor je ok nakon toliko voznje, ali popanost ne, to me copi ako sam provela dan vani, ali ta pospanost dodje oko 21:00-22:00h, ali oko 16:00-17:00 e to me lovilo u 10 mj i morala bih zmirnuti bar malkice negde oko 19:00h sto za mene apsulutno nije normalno, ja i spavanje po danu 😱 nema sanse.. E danas se osjecam tako. onaj cudni scjedak.. cudno bi mi bilo da je od upale, jer je to bilo jednom i nema vise. Danas bilo malo ono vas kristalno prozirno i rastezljivo kao kad je ovulacija, samo bas malo ne onako obilno kao kad je ovulacije. Ali bas bez mirisa,i nekih boja bas prozirno skroz.. hmm vidjeceno, ali mojih HCG trakica ni na vidiku 😱 glupa BiH pa iz UK stigne za 1-2 dana ali evo vec 13 dana je negd ezapelo izmedju SA i BL ccc.. a ovi od kojih sam narucila za HR dostave i stize za manje od 10 dana.. bas su brzi…
A ja nesto moram piskiti jer me to smiruje ahahahahhaha.. ovisnica zesca.. eto a i LH trakice su pred kraj 😱
Pa baš te pitala od kuda narucujes trakice ali očito nisi skuzila.... ima neka stranica ili ?
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Hvala cure 🤗🤗 koliko sam očekivala toliko sam se i iznenadila 😁 inace sam ovulaciju pratila aplikacijom i prema iscjetku, ali ovaj ciklus sam ukljucila i LH trakice i izgleda da su pomogle 🤞🍀
Evo mojih simptoma:
1dpo- nadutost, neki grcevi kroz dan, bol u leđima i ramenima, vodenkast iscjedak, tvrde grudi
2dpo-iscjedak kremast i ljepljiv, grcevi blagi u doljnjem dijelu stomaka, bol u leđima, nadutost
3dpo-malo kremastog icjetka, bol u leđima
4dpo-nista nisam primjetila
5dpo-bol u leđima, manji grčevi opet, suhoca i trvdoća unutra 😅
6dpo-nadutost
7dpo- jaka bol u leđima i preponama/zdjelici, energicnost
8- kremasti iscjedak, grcevi mali u doljnjem stomaku, energicnost
9dpo- osjetljive grudi na dodir, opet suhoća tvrdoća unutra, dobra volja i energicnost
10dpo- noc s 9na 10dpo sam imala mučninu, znojenje i kratkoća daha, tijekom tok dana, vodenkast iscjedak, bolovi i probavne smetnje, bzvz raspoloženne
11dpo-žgaravica, gadljivost prema kavi, gladna sam jede mi se a ne mogu, energicnost, pojava neke mikro sjenice na prvom testu
12dpo- malo neki grcevi i jos veca sjena na testu, osjetljive bradavice
13dpo- + stvarno pozitivan test, pojacano mokrenje, dosta bolnije i ogromne bradavice 😅
I pratio me osjecaj mirnoće. Inace nisam vjerovala u ono-jednostavmo znaš. Ali stvarno je tako...ne gledas svakih 5min u gaće da vidis jel si dobila jer ono znas da neces😁
Nadam se da ce sve biti uredu i eto 😊🍀
👩🦱 28
👨33
Ciklusi 30-32
🏁 9/21
➕ 18.2. 💛
Sortiraj odgovore
Najstariji