Mi nismo nista spominjali vracanje osim da je 10 super broj i da cemo vidit koliko ce se oplodit,najvaznije da budu dobre kvalitete pa makar 1 ali vrijedna 🙏🥰 Ako ima koja cura da zna moze li rec o cemu ovisi broj vracanja jajnih stanica, jel se gleda i cjelokupno gradja osobe uz nalaze ili sta? Meni je receno vcrs vaginaletu Cyclogest i javit se sutra,ako bude bilo bolova popodne uzet nesto protiv njih, koja je tebi terapija?

🙍♀️- 33, sve ok
👦 - 38 sve ok
4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
prirodna trudnoca ✅️
Mi nismo nista spominjali vracanje osim da je 10 super broj i da cemo vidit koliko ce se oplodit,najvaznije da budu dobre kvalitete pa makar 1 ali vrijedna 🙏🥰 Ako ima koja cura da zna moze li rec o cemu ovisi broj vracanja jajnih stanica, jel se gleda i cjelokupno gradja osobe uz nalaze ili sta? Meni je receno vcrs vaginaletu Cyclogest i javit se sutra,ako bude bilo bolova popodne uzet nesto protiv njih, koja je tebi terapija?
Tako je i meni rekla da za broj da je super zadovoljavajuci , pa sam onda pitala cisto inf koliko se vraca , sada evo ni sama nisam pametna .. mozda da postavimo pitanje na onoj drugoj temi podpomognuta oplodnja 8 , ja sam sinoc morala staviti vaginaletu , ali to neka da ne bi doslo do infekcije tako da mislim da je i kod tebe ista stvar , ja sam od terapije dobila opet isto kao u postupku inseminacije .
Folbella 5 mg x1
Utrogestan 200mg 3x1
Decortin 5mg 2x1
Aspirin 100 mg x1
Bas me zanima sto ce sutra javiti i koliko ce biti oplođenih , nadam se samo da ce biti dovoljno dobrih a ostalo cemo polako , samo sto se meni pojavio i miom kojeg nisam imala pa i to malo otezava , ali se nadam dobrome rekla je da ne smeta ali ako bas ne bude doslo do trudnoce da ga odem ukloniti .
I meni isto tako za bolove po potrebi i umjerno mirovanje .
👩🏻 - sve oke
👦🏻 - sve ok
Godinu i pol pokušavanje bez trudnoce ,
Femara , folacin , duphastone, ovitrelle
7mj’23 - 1 AIH
Beta ❌
11mj’23 - 2 AIH
Beta❌
1mj’24 IVF prvi postupak
Ovaleap 200 , Orgalutran,Ovitrelle
13 oocita iz punkcije
5 zdravih , 1 vracen
Prva beta-468,73
Druga beta-1079,71
Prvi UZV 22.2
Ma bit ce nam sigurno oplodenih samo vidit cemo koliko, postavila sam tamo pitanje u Podpomomoguta opl 8 pa cu sad vidit jel itko odg,. Mislim da ti miom ne smeta, jedna ga je isto imala pa joj se uhvatilo, virujen da ce to sve bit dobro za obe 😍😍 Meni nisu dali nego rekli za vaginaletu vcrs i ako budem imala bolova da uzmem bilo sta za ublazit brufen,lekadol,voltaren,sta god i da mirujen. Inace nakon inseminacije bi mi davali cyclogest a mislim da ce mi to i nakon transfera dati,jel znas kad bi ti mogao biti transfer?

🙍♀️- 33, sve ok
👦 - 38 sve ok
4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
prirodna trudnoca ✅️
Ma bit ce nam sigurno oplodenih samo vidit cemo koliko, postavila sam tamo pitanje u Podpomomoguta opl 8 pa cu sad vidit jel itko odg,. Mislim da ti miom ne smeta, jedna ga je isto imala pa joj se uhvatilo, virujen da ce to sve bit dobro za obe 😍😍 Meni nisu dali nego rekli za vaginaletu vcrs i ako budem imala bolova da uzmem bilo sta za ublazit brufen,lekadol,voltaren,sta god i da mirujen. Inace nakon inseminacije bi mi davali cyclogest a mislim da ce mi to i nakon transfera dati,jel znas kad bi ti mogao biti transfer?
Malo me taj miom uzdrmao , ali dobro sta je tu je , najbitnije smo odradile i da imamo dosta stanica, i nadam se pozitivnom ishodu 🙏🙏
Rekla mi je transfer ili u subotu ili u pon ali kako joj se danas cini da su skoro sve stanice odlicne da ce vjerovatno ici u pon ali ce mi sutra sve tocno potvrditi , javim cim saznam , i ja sam tu vaginaletu dobila poslje inseminacije a za ovu punkciju su mi dali i sinoc sam ju stavila , isto tako su i meni rekli za bolove da uzmem bilo sto sto inace pijem … vidjela sam da si napisala na onoj temi bas cemo vidjeti ako netko odg kako to ide ..
👩🏻 - sve oke
👦🏻 - sve ok
7mj’23 - 1 AIH
Beta ❌
11mj’23 - 2 AIH
Beta❌
1mj’24 IVF prvi postupak
13 oocita iz punkcije
5 zdravih , 1 vracen
Prva beta-468,73
Druga beta-1079,71
Prvi UZV 22.2
Da meni su tako,ma ne treba te uzdrmat vidit ces da ce bit to sve ok, nebi oni nastavili postupak da znaju da nema smisla. Tako ce i meni bit 3 ili 5 dan, joj najgore je proslo sad samo uzivat i cekat,cekat i cekat, a znas li nakon koliko se radi test nakon IVF jel isto 14 dana ili moze ranije?

🙍♀️- 33, sve ok
👦 - 38 sve ok
4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
prirodna trudnoca ✅️
Da meni su tako,ma ne treba te uzdrmat vidit ces da ce bit to sve ok, nebi oni nastavili postupak da znaju da nema smisla. Tako ce i meni bit 3 ili 5 dan, joj najgore je proslo sad samo uzivat i cekat,cekat i cekat, a znas li nakon koliko se radi test nakon IVF jel isto 14 dana ili moze ranije?
Nadam se najboljem , pa kako bude 🤗 mislim da cemo mi to obje odlicno odraditi i da ce napokon beta biti velika.
Nisam pitala koliko se ceka dana , negdje sam procitala isto valjda 14 , ali sam vidjela da su neke zene i nakon 9 dana , sada nezz razlikuje li se po cemu ili svima kazu zapravo isto nakon koliko izvaditi betu .
👩🏻 - sve oke
👦🏻 - sve ok
7mj’23 - 1 AIH
Beta ❌
11mj’23 - 2 AIH
Beta❌
1mj’24 IVF prvi postupak
13 oocita iz punkcije
5 zdravih , 1 vracen
Prva beta-468,73
Druga beta-1079,71
Prvi UZV 22.2
Eto nakraju cemo betu mozda isti dan vadit, a dotad odbrojavamo dane 🙏🙏

🙍♀️- 33, sve ok
👦 - 38 sve ok
4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
prirodna trudnoca ✅️
Eto nakraju cemo betu mozda isti dan vadit, a dotad odbrojavamo dane 🙏🙏
Daaa , isto kao sto nam sve ovo potrefilo u isto vrijeme 🤗🤗 sada samo strpljenje i iscekivanje 🥰🙏
👩🏻 - sve oke
👦🏻 - sve ok
7mj’23 - 1 AIH
Beta ❌
11mj’23 - 2 AIH
Beta❌
1mj’24 IVF prvi postupak
13 oocita iz punkcije
5 zdravih , 1 vracen
Prva beta-468,73
Druga beta-1079,71
Prvi UZV 22.2
Je sad cekanje , jutros me zvala biologica da ih se 9 oplodilo, moram sutra ja njih zvati da mi recu kada ce biti transfer 😇🥰🥰 Jesu tebi javili?

🙍♀️- 33, sve ok
👦 - 38 sve ok
4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
prirodna trudnoca ✅️
Je sad cekanje , jutros me zvala biologica da ih se 9 oplodilo, moram sutra ja njih zvati da mi recu kada ce biti transfer 😇🥰🥰 Jesu tebi javili?
Hej odlicnoo dosta stanica , mislim da tako obicno i bude od ukupno jedna dvije da se nisu oplodile , nisu ti odmah rekli kad ces imati transfer ??
Aa divnoo
Docekale smo da i to rijesimo 🥰🥰🙏
Meni jos nisu nista javili , rekla mi je da prije 10 nece zvati , cim saznam javim 🤗
👩🏻 - sve oke
👦🏻 - sve ok
7mj’23 - 1 AIH
Beta ❌
11mj’23 - 2 AIH
Beta❌
1mj’24 IVF prvi postupak
13 oocita iz punkcije
5 zdravih , 1 vracen
Prva beta-468,73
Druga beta-1079,71
Prvi UZV 22.2
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji