Ej evo i mene ja imala 14 folikula,10 jajnih stanica,sutra cu znati koliko je oplodjeno. O cemu ovisi vracanje jel to kako se dogovoris sa doktorom ili?? Nije me bolilo, malo me uspavali i sve je brzo proslo. Osjecam se dobro,danas malo mirovanja a kod tebe?
🙍♀️- 33, sve ok
👦 - 38 sve ok
4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
prirodna trudnoca ✅️
Ej evo i mene ja imala 14 folikula,10 jajnih stanica,sutra cu znati koliko je oplodjeno. O cemu ovisi vracanje jel to kako se dogovoris sa doktorom ili?? Nije me bolilo, malo me uspavali i sve je brzo proslo. Osjecam se dobro,danas malo mirovanja a kod tebe?
Meni je samo rekla 13 jajnih stanica , oocita , sutra ce mi isto javiti koliko je oplođeno pa da dogovorimo za dalje ..
ja sam pitala tu embriologicu sto mi je dosla reci koliko je jajnih stanica kad ide to vracanje i koliko bih trebala , ona kaze da u mom slucaju nema potrebe vracati vise od jedne ali ce sutra znati koliko ce biti blastocista , tako da evo nezz ni sama , jos cu to provjeriti sutra kad me nazove .. i meni je rekla mirovanje i ne raditi nista fizicko i dizati tesko .. za sada mi je sve dobro , taman sam dosla u ljekarnu po ljekove , jesi ti dobila sta za koristoti ?
👩🏻 - sve oke
👦🏻 - sve ok
Godinu i pol pokušavanje bez trudnoce ,
Femara , folacin , duphastone, ovitrelle
7mj’23 - 1 AIH
Beta ❌
11mj’23 - 2 AIH
Beta❌
1mj’24 IVF prvi postupak
Ovaleap 200 , Orgalutran,Ovitrelle
13 oocita iz punkcije
5 zdravih , 1 vracen
Prva beta-468,73
Druga beta-1079,71
Prvi UZV 22.2
Mi nismo nista spominjali vracanje osim da je 10 super broj i da cemo vidit koliko ce se oplodit,najvaznije da budu dobre kvalitete pa makar 1 ali vrijedna 🙏🥰 Ako ima koja cura da zna moze li rec o cemu ovisi broj vracanja jajnih stanica, jel se gleda i cjelokupno gradja osobe uz nalaze ili sta? Meni je receno vcrs vaginaletu Cyclogest i javit se sutra,ako bude bilo bolova popodne uzet nesto protiv njih, koja je tebi terapija?
🙍♀️- 33, sve ok
👦 - 38 sve ok
4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
prirodna trudnoca ✅️
Mi nismo nista spominjali vracanje osim da je 10 super broj i da cemo vidit koliko ce se oplodit,najvaznije da budu dobre kvalitete pa makar 1 ali vrijedna 🙏🥰 Ako ima koja cura da zna moze li rec o cemu ovisi broj vracanja jajnih stanica, jel se gleda i cjelokupno gradja osobe uz nalaze ili sta? Meni je receno vcrs vaginaletu Cyclogest i javit se sutra,ako bude bilo bolova popodne uzet nesto protiv njih, koja je tebi terapija?
Tako je i meni rekla da za broj da je super zadovoljavajuci , pa sam onda pitala cisto inf koliko se vraca , sada evo ni sama nisam pametna .. mozda da postavimo pitanje na onoj drugoj temi podpomognuta oplodnja 8 , ja sam sinoc morala staviti vaginaletu , ali to neka da ne bi doslo do infekcije tako da mislim da je i kod tebe ista stvar , ja sam od terapije dobila opet isto kao u postupku inseminacije .
Folbella 5 mg x1
Utrogestan 200mg 3x1
Decortin 5mg 2x1
Aspirin 100 mg x1
Bas me zanima sto ce sutra javiti i koliko ce biti oplođenih , nadam se samo da ce biti dovoljno dobrih a ostalo cemo polako , samo sto se meni pojavio i miom kojeg nisam imala pa i to malo otezava , ali se nadam dobrome rekla je da ne smeta ali ako bas ne bude doslo do trudnoce da ga odem ukloniti .
I meni isto tako za bolove po potrebi i umjerno mirovanje .
👩🏻 - sve oke
👦🏻 - sve ok
7mj’23 - 1 AIH
Beta ❌
11mj’23 - 2 AIH
Beta❌
1mj’24 IVF prvi postupak
13 oocita iz punkcije
5 zdravih , 1 vracen
Prva beta-468,73
Druga beta-1079,71
Prvi UZV 22.2
Ma bit ce nam sigurno oplodenih samo vidit cemo koliko, postavila sam tamo pitanje u Podpomomoguta opl 8 pa cu sad vidit jel itko odg,. Mislim da ti miom ne smeta, jedna ga je isto imala pa joj se uhvatilo, virujen da ce to sve bit dobro za obe 😍😍 Meni nisu dali nego rekli za vaginaletu vcrs i ako budem imala bolova da uzmem bilo sta za ublazit brufen,lekadol,voltaren,sta god i da mirujen. Inace nakon inseminacije bi mi davali cyclogest a mislim da ce mi to i nakon transfera dati,jel znas kad bi ti mogao biti transfer?
🙍♀️- 33, sve ok
👦 - 38 sve ok
4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
prirodna trudnoca ✅️
Ma bit ce nam sigurno oplodenih samo vidit cemo koliko, postavila sam tamo pitanje u Podpomomoguta opl 8 pa cu sad vidit jel itko odg,. Mislim da ti miom ne smeta, jedna ga je isto imala pa joj se uhvatilo, virujen da ce to sve bit dobro za obe 😍😍 Meni nisu dali nego rekli za vaginaletu vcrs i ako budem imala bolova da uzmem bilo sta za ublazit brufen,lekadol,voltaren,sta god i da mirujen. Inace nakon inseminacije bi mi davali cyclogest a mislim da ce mi to i nakon transfera dati,jel znas kad bi ti mogao biti transfer?
Malo me taj miom uzdrmao , ali dobro sta je tu je , najbitnije smo odradile i da imamo dosta stanica, i nadam se pozitivnom ishodu 🙏🙏
Rekla mi je transfer ili u subotu ili u pon ali kako joj se danas cini da su skoro sve stanice odlicne da ce vjerovatno ici u pon ali ce mi sutra sve tocno potvrditi , javim cim saznam , i ja sam tu vaginaletu dobila poslje inseminacije a za ovu punkciju su mi dali i sinoc sam ju stavila , isto tako su i meni rekli za bolove da uzmem bilo sto sto inace pijem … vidjela sam da si napisala na onoj temi bas cemo vidjeti ako netko odg kako to ide ..
👩🏻 - sve oke
👦🏻 - sve ok
7mj’23 - 1 AIH
Beta ❌
11mj’23 - 2 AIH
Beta❌
1mj’24 IVF prvi postupak
13 oocita iz punkcije
5 zdravih , 1 vracen
Prva beta-468,73
Druga beta-1079,71
Prvi UZV 22.2
Da meni su tako,ma ne treba te uzdrmat vidit ces da ce bit to sve ok, nebi oni nastavili postupak da znaju da nema smisla. Tako ce i meni bit 3 ili 5 dan, joj najgore je proslo sad samo uzivat i cekat,cekat i cekat, a znas li nakon koliko se radi test nakon IVF jel isto 14 dana ili moze ranije?
🙍♀️- 33, sve ok
👦 - 38 sve ok
4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
prirodna trudnoca ✅️
Da meni su tako,ma ne treba te uzdrmat vidit ces da ce bit to sve ok, nebi oni nastavili postupak da znaju da nema smisla. Tako ce i meni bit 3 ili 5 dan, joj najgore je proslo sad samo uzivat i cekat,cekat i cekat, a znas li nakon koliko se radi test nakon IVF jel isto 14 dana ili moze ranije?
Nadam se najboljem , pa kako bude 🤗 mislim da cemo mi to obje odlicno odraditi i da ce napokon beta biti velika.
Nisam pitala koliko se ceka dana , negdje sam procitala isto valjda 14 , ali sam vidjela da su neke zene i nakon 9 dana , sada nezz razlikuje li se po cemu ili svima kazu zapravo isto nakon koliko izvaditi betu .
👩🏻 - sve oke
👦🏻 - sve ok
7mj’23 - 1 AIH
Beta ❌
11mj’23 - 2 AIH
Beta❌
1mj’24 IVF prvi postupak
13 oocita iz punkcije
5 zdravih , 1 vracen
Prva beta-468,73
Druga beta-1079,71
Prvi UZV 22.2
Eto nakraju cemo betu mozda isti dan vadit, a dotad odbrojavamo dane 🙏🙏
🙍♀️- 33, sve ok
👦 - 38 sve ok
4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
prirodna trudnoca ✅️
Eto nakraju cemo betu mozda isti dan vadit, a dotad odbrojavamo dane 🙏🙏
Daaa , isto kao sto nam sve ovo potrefilo u isto vrijeme 🤗🤗 sada samo strpljenje i iscekivanje 🥰🙏
👩🏻 - sve oke
👦🏻 - sve ok
7mj’23 - 1 AIH
Beta ❌
11mj’23 - 2 AIH
Beta❌
1mj’24 IVF prvi postupak
13 oocita iz punkcije
5 zdravih , 1 vracen