Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Aneri21
    15. Siječanj 2024. 15:08

Mrvica11

Aneri javi sta ti recu mozda cemo isti dan i imat aspiraciju, meni ce reci u pon ali vjeroj u srijedu da bi mogla biti,joj bas je lakse kad se ovako pratimo 🥰

Hej , meni su rekli da ce sjeme uzeti taj dan kad bude aspiracija , u sub sam bila na pregledu termin mi je u srijedu u 8 sati , ide i anestezija , da od 3-5 dana se vraca , nadam se da ce sve biti dobro i uspjesno 🤗
    Jesi ti bila na pregledu ? 

👩🏻 - sve oke
    👦🏻 - sve ok
    Godinu i pol pokušavanje bez trudnoce ,
    Femara , folacin , duphastone, ovitrelle

7mj’23 - 1 AIH
    Beta ❌
    11mj’23 - 2 AIH
    Beta❌
    1mj’24 IVF prvi postupak
    Ovaleap 200 , Orgalutran,Ovitrelle
    13 oocita iz punkcije
    5 zdravih , 1 vracen
    Prva beta-468,73
    Druga beta-1079,71
    Prvi UZV 22.2

Mala 33
    15. Siječanj 2024. 16:15

Ej jesam, ista stvar u srijedu u 8 sati,tako i sjeme i anestezija🤞🤞🤞🤞🤞 kad dajes stopericu?

🙍‍♀️- 33, sve ok
    👦 - 38 sve ok
    4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
    3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
    prirodna trudnoca ✅️

• Aneri21
    15. Siječanj 2024. 22:03

Mrvica11

Ej jesam, ista stvar u srijedu u 8 sati,tako i sjeme i anestezija🤞🤞🤞🤞🤞 kad dajes stopericu?

Aimeee sve nam je isto , bas nam se pogodilo 🙏🙏 
    Danas sam jednu pikalicu samo u 1 , i sada sam štopericu u 21:00 , sutra navecer trebam samo vaginaletu , a ti ? 

👩🏻 - sve oke
    👦🏻 - sve ok

7mj’23 - 1 AIH
    Beta ❌
    11mj’23 - 2 AIH
    Beta❌
    1mj’24 IVF prvi postupak
    13 oocita iz punkcije
    5 zdravih , 1 vracen
    Prva beta-468,73
    Druga beta-1079,71
    Prvi UZV 22.2

Mala 33
    15. Siječanj 2024. 22:38

Ja sam jutros inekciju a navecer u 9 stopericu,a vaginaletu nisam, to mi nije receno nista. Koju imas uzet? Kako se osjecas?

🙍‍♀️- 33, sve ok
    👦 - 38 sve ok
    4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
    3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
    prirodna trudnoca ✅️

Mare0212
    15. Siječanj 2024. 23:43

Veceer.
    Molim vas za pomoc, u Rijeci su mi dali da idem raditi ogtt i homa indeks. 
    Ogtt mi je uredan, ali mislim da homa indeks nije, koliko se razumijem da je 4. Stavljam sliku pa ako dr netko susreo sa ovim problemom da mi pomogne, nadam se da nemam inzulijsku rezistenciju.
    Hvala svima
    https://ibb.co/KKqt4xJ [ibb.co]

👩🏻 1994.
    👦🏻 1995.
    Pokušavamo od 01/2021
    Usporen rad stitnjace
    Inzulijska rezistencija
    Oligoastheozospermia
    12/22- Inseminacija ❌
    6/23 - Inseminacija ❌
    10/24- Inseminacija ❌
    4/25- Stimulirani Ivf, 3 oplođene js, 1 vraćena, a 2 ❄️

✨✨✨

• Aneri21
    16. Siječanj 2024. 12:33

Mrvica11

Ja sam jutros inekciju a navecer u 9 stopericu,a vaginaletu nisam, to mi nije receno nista. Koju imas uzet? Kako se osjecas?

Orgalutran pikalicu sam dala jucer 1 i stopericu navecer ovitrelle , a veceras vaiginaletu betadine .. sto se tice nekih promjena osjetim samo grudi bolne onako , i ovuluavina pojacana sve ostalo okej .. ovako sam dobro nekako sam bas pozitivna , straha nemam sada ali sigurno ce ujutro biti malo nervoza osjecaj , kako se ti osjecas ? 

Mrvica11

👩🏻 - sve oke
    👦🏻 - sve ok

7mj’23 - 1 AIH
    Beta ❌
    11mj’23 - 2 AIH
    Beta❌
    1mj’24 IVF prvi postupak
    13 oocita iz punkcije
    5 zdravih , 1 vracen
    Prva beta-468,73
    Druga beta-1079,71
    Prvi UZV 22.2

Mala 33
    16. Siječanj 2024. 12:58

Ja se osjecam dobro, malo imam straha ali pozitivno sve,jedva cekam da to sutra se odradi pa da vidimo rezultat Meni je pritisak na jajnicima i probadanja ali vidim po iskustvima cura da zna biti pa eto valjda je onda to ok,daj Boze da nam prodje sve ok oba dvijema i da uskoro osjetimo nase mrvice ❤❤❤

🙍‍♀️- 33, sve ok
    👦 - 38 sve ok
    4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
    3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
    prirodna trudnoca ✅️

• Aneri21
    16. Siječanj 2024. 22:20

Mrvica11

Ja se osjecam dobro, malo imam straha ali pozitivno sve,jedva cekam da to sutra se odradi pa da vidimo rezultat Meni je pritisak na jajnicima i probadanja ali vidim po iskustvima cura da zna biti pa eto valjda je onda to ok,daj Boze da nam prodje sve ok oba dvijema i da uskoro osjetimo nase mrvice ❤❤❤

Ja sam osjetila malo probadanje ali nakon dva tri dana od pikanja , i pitao me je jel osjetim jajnike , tako da to je oke ako osjetimo .. i ja se nadam da ce sutra sve zavrsiti kako treba i da cekamo za pozitivno dalje .. 
    nisam se raspitala oko stanica koliko se njih vraca mislim znam da to zavisi od broja zdravih nakon punkcije ali nezz koliko ide natrag za prvi put ? 
    Jesi ti mozda pitala , koliko ces ti vratiti ? 

👩🏻 - sve oke
    👦🏻 - sve ok

7mj’23 - 1 AIH
    Beta ❌
    11mj’23 - 2 AIH
    Beta❌
    1mj’24 IVF prvi postupak
    13 oocita iz punkcije
    5 zdravih , 1 vracen
    Prva beta-468,73
    Druga beta-1079,71
    Prvi UZV 22.2

Mala 33
    17. Siječanj 2024. 00:26

Pa nezz ovisi koliko ih bude i jel oni nas pitaju za vracanje,mi to nista nismo spominjali, ja nisam bas ni pitala puno iskreno. Ako budem mogla birat vratila bi 2 pa sta bude,daj Boze da i budu 2 prije svega, a ti? Sretno sutra,javi se kako se proslo 🤞🤞🙏

🙍‍♀️- 33, sve ok
    👦 - 38 sve ok
    4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
    3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
    prirodna trudnoca ✅️

• Aneri21
    17. Siječanj 2024. 12:53

Mrvica11

Pa nezz ovisi koliko ih bude i jel oni nas pitaju za vracanje,mi to nista nismo spominjali, ja nisam bas ni pitala puno iskreno. Ako budem mogla birat vratila bi 2 pa sta bude,daj Boze da i budu 2 prije svega, a ti? Sretno sutra,javi se kako se proslo 🤞🤞🙏

Hej evo mene obavila sam , 13 stanica je punktirano , sto se tice anestezije sve oke proslo , u 8 su me uspavali u pola 10 sam izasla iz klinike , punkciju mi je odradila dr Lana doktora nije bilo , za sada isto nemam nikakve bolove ali mi je rekla da su moguci tokom dana dok sve popusti , ovako se super osjecam , sutra ce me biologica nazvati da se dog za teemin vracanja .. pitala sam doktoricu za vracanje kaze da je misljenja da kod mene nema potrebe vise od jedne ali da ce sutra znati sve tocnije ..
    Kako si ti ? Jel sve proslo okej ? 

👩🏻 - sve oke
    👦🏻 - sve ok

7mj’23 - 1 AIH
    Beta ❌
    11mj’23 - 2 AIH
    Beta❌
    1mj’24 IVF prvi postupak
    13 oocita iz punkcije
    5 zdravih , 1 vracen
    Prva beta-468,73
    Druga beta-1079,71
    Prvi UZV 22.2

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.