Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lelli97
    10. Siječanj 2024. 16:14

Mrvica11

Ivana mislin da ti bakterije ne ometaju zacece,ali da ih je bolje izlijeciti pa onda u postupak,. Marijana cula sam za taj slucaj mozda se to radi o ranicama koje ces vjer morat kontrolirat pregledima, strpi se dok dodje nalaz jer ce vam on pokazat jasniju sliku i da li je potrebna kakva terapija ili ne,. Lelli a odakle ste,gdje on ima zdrastveno? Da li vi planirate preko Hzzo ili privatno,jel vi imate nase zdrastveno?

Iz okolice Zagreba smo, on ima u Austriji jer tamo radi.. ja imam nase jer ja tu zivim i radim, on ima tu adresu ali je sa Zdravstvenog odjavljen.. 
    ne znam sta je pametnije, hzzo ili privatno..

👸🏼27
    🤴🏻44
    👧🏼3yrs🎀🩷

Mala 33
    10. Siječanj 2024. 19:21

Ako mozete preko Hzzo,mislin da vam ne i bilo lose,vidi u Zg znam za IVF polikliniku,Betaplus mislin da one rade i preko HZZO pa sutra zovnes i pitas. Ja nisam iz Zg ali znam kolegice koje su tamo isle na postupke,pa vidi kakve opcije ti nude,ne kosta te nista pitat a i da zoves bolnicu pa da pitas,samo zivi i pitaj,ne gubis nista a puno mozes dobit,.

🙍‍♀️- 33, sve ok
    👦 - 38 sve ok
    4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
    3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
    prirodna trudnoca ✅️

• Aneri21
    11. Siječanj 2024. 13:58

Misko drzimo fige za betu 🤗🤗 
    Ivana 
    Mislim da bakterije ne smetaju zacecu ali svakako otezavaju put , nekada se one samo zaljece a njabolje ih je u potpunosti izljeciti pa biti siguran da je to oke . 

Mrvice 
    Ja sam pikala 4 dana izmedu 18 i 20 sati , nisam imala nikakve simptome , jucer sam isla na kontrolu sve je oke , dobila sam jos uz ove sto sam bockala nove , orgalutran pa sad tri dana od jucer do sutra dvije bockam , u subotu moram opet na kontrolu rekoa mi je da ce tada znati tocno kad ce biti punkcija , po njegovoj procjeni najranije u pon a najkasnije do cetvrtka , ja se jos nisam uspjela sama bockati nekako mi se ruke pocnu malo tresti , nista bolno nista strasno ali opet nikako da sama 🙈 vidjeti cu sta ce mi reci u subotu nadam se da ce nam ovaj put biti beta ogromna 🥰🤗 
    Javljaj kako si prosla na kontroli 😊

👩🏻 - sve oke
    👦🏻 - sve ok
    Godinu i pol pokušavanje bez trudnoce ,
    Femara , folacin , duphastone, ovitrelle

7mj’23 - 1 AIH
    Beta ❌
    11mj’23 - 2 AIH
    Beta❌
    1mj’24 IVF prvi postupak
    Ovaleap 200 , Orgalutran,Ovitrelle
    13 oocita iz punkcije
    5 zdravih , 1 vracen
    Prva beta-468,73
    Druga beta-1079,71
    Prvi UZV 22.2

• Aneri21
    11. Siječanj 2024. 14:00

Pozdrav , 
    Moj muz je prvi spermiogram obavio privatno u beta plus poliklinici i stavrno sve preporuke , za nekoliko min su gotov nalaz ti posalju na mail , nema dugog cekanja ..
    Platili smo oko 70 eura tako da ako ne uspijete preko hzzo ovo vam je stavrno jednostavno i brzo 🤗

👩🏻 - sve oke
    👦🏻 - sve ok

7mj’23 - 1 AIH
    Beta ❌
    11mj’23 - 2 AIH
    Beta❌
    1mj’24 IVF prvi postupak
    13 oocita iz punkcije
    5 zdravih , 1 vracen
    Prva beta-468,73
    Druga beta-1079,71
    Prvi UZV 22.2

Mala 33
    11. Siječanj 2024. 14:35

Anerii bas sam se pitala di si, jel sve ok, i drago mi je cut da je dobro,. Ja sam bila jucer na pregledu i isto pocinjem danas bockat se s jos jednom,ukupno sad 2 pa cemo vidit,daj Boze da uspije i tebi i meni i svim curama koje ovo prolaze za dobit svoje mrvice. Ps ja sam se ushemila bockat sama,prvi put mi se tresla ruka i nekako sam se smotano ubola ali sad bi rekla da sam se i uhodala , iako jedva cekam da prestane bockanje 🤣🤣 

🙍‍♀️- 33, sve ok
    👦 - 38 sve ok
    4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
    3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
    prirodna trudnoca ✅️

• Aneri21
    11. Siječanj 2024. 18:08

Mrvica11

Anerii bas sam se pitala di si, jel sve ok, i drago mi je cut da je dobro,. Ja sam bila jucer na pregledu i isto pocinjem danas bockat se s jos jednom,ukupno sad 2 pa cemo vidit,daj Boze da uspije i tebi i meni i svim curama koje ovo prolaze za dobit svoje mrvice. Ps ja sam se ushemila bockat sama,prvi put mi se tresla ruka i nekako sam se smotano ubola ali sad bi rekla da sam se i uhodala , iako jedva cekam da prestane bockanje 🤣🤣

Za sada nemam nikakvih problema nadam se da ce tako i ostati , u subotu cemo vidjeti sto ce reci jer su stanice vec vidljive , sada evo nemam pojma kako to ide dalje i koliko ce ih zapravo biti , znam samo da je rekao da ne smijem inati odnose , kontam da nebi popucalo onda nista od postupka … ja isto dvije , mozda se danas nekako ohrabrim da mi se ruke ne tresu pa uspijem sama piknuti vidjeti cemo .. i ja se nadam da cemo uskoro Prestati i da cemo sve uspijeti 🤗🤗

👩🏻 - sve oke
    👦🏻 - sve ok

7mj’23 - 1 AIH
    Beta ❌
    11mj’23 - 2 AIH
    Beta❌
    1mj’24 IVF prvi postupak
    13 oocita iz punkcije
    5 zdravih , 1 vracen
    Prva beta-468,73
    Druga beta-1079,71
    Prvi UZV 22.2

Mala 33
    12. Siječanj 2024. 12:04

Evo ja obavila pregled, sve je ok, nastavljam sa terapijama, rekao je doktor da bi zasad punkcija mogla biti u srijedu, ali idem u ponedjeljak opet na pregled pa će se znat sigurno.

🙍‍♀️- 33, sve ok
    👦 - 38 sve ok
    4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
    3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
    prirodna trudnoca ✅️

• Aneri21
    12. Siječanj 2024. 16:11

Mrvica11

Evo ja obavila pregled, sve je ok, nastavljam sa terapijama, rekao je doktor da bi zasad punkcija mogla biti u srijedu, ali idem u ponedjeljak opet na pregled pa će se znat sigurno.

Aimeee , sve nam se pogodilo u isto vrijeme 
    Koliko je lakse kad barem tako mozemo jedna drugoj olaksati , ja sutra idem opet na uzv , pa ce mi reci kad ce tocno biti punkcija , jel znas nakon koliko se vraca natrag stanica ? Ja prosli put nisam uopce pitala 🙈

👩🏻 - sve oke
    👦🏻 - sve ok

7mj’23 - 1 AIH
    Beta ❌
    11mj’23 - 2 AIH
    Beta❌
    1mj’24 IVF prvi postupak
    13 oocita iz punkcije
    5 zdravih , 1 vracen
    Prva beta-468,73
    Druga beta-1079,71
    Prvi UZV 22.2

Mala 33
    12. Siječanj 2024. 18:20

Mislim od 2 do pet dana nakon punkcije,. Samo ja nezz kad se donosi sjeme jel na dan punkcije,to sam zaboravila pitat,moram li ga ranije donit pa da ga oni obrade i onda krece aspiracija ili kako to ide?

🙍‍♀️- 33, sve ok
    👦 - 38 sve ok
    4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
    3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
    prirodna trudnoca ✅️

Mala 33
    12. Siječanj 2024. 18:22

Aneri javi sta ti recu mozda cemo isti dan i imat aspiraciju, meni ce reci u pon ali vjeroj u srijedu da bi mogla biti,joj bas je lakse kad se ovako pratimo 🥰

🙍‍♀️- 33, sve ok
    👦 - 38 sve ok
    4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
    3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
    prirodna trudnoca ✅️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.