Pozdrav svima,nova sam ovom forumu.
Ako koja od vas ima iskustva ili zna slicne situacije molim vas da podijelite.
Zadnju M sam imala 07.12.2023.(ovulacija 21.12.) Pokrili smo sve plodne dane i poslje njih😅🙈,e sad kad je bila ovulacija osjetila sam sve kao i dosada.Kasnije nisam osjecala standarne siptome trudnoce,“dobila” sam 1 dan prije nego sto trebam tj 04.01.2024.(05.01.2024sam trebala normalno dobiti M).U prosloj trudnoci sam imala impletacijsko krvarenje na dan M i to je bilo bas bas obilno kao i ovaj put i trajalo 2 dana(znaci bas bas preslikana situacija).Odradila sam vise testova i negativni su,navecer kad sam dobila blago krvarenje odradila sam test ujutru prije posla( 04.01.) I bio je prikazao crtu,ali dok se osusio nije je vise bilo.Danas sam odradila CB digital sa sedmicama trudnoce i on je negativan,a ja krvarenja vise nemam,samo ponekad kad obavim malu nuzdu vidi se krv skroz u tragovima(doslovno kao spotting).Ovaj mjesec mi nije bilo kao do sada kad trebam dobiti,bolovi u grudima,nervoza,grcevi…Tek od ponedeljka kucni doktor radi pa cu napraviti termin za betu da vidim sta se desava….U prvoj trudnoci nisam ni znala da sam trudna do 9 sedmice(nazalost dobila hematom i gubitak bebe u 15 tjednu),ali doslovno nikakvih siptoma nije bilo,u drugoj trudnoci sam imala siptome i plus se pokazao 7 dana prije menstruacije,i evo sad nakon haman 4 godine odlucili smo se na jos jedno😊🥰💪.
Nemam ti neki pametan svajet osim da izvadis betu. Mislim da nije rijec o trudnoci buduci da su testovi negativni, mozda se zbog stresa ili blagdana malo poremetila M. U svakom slucaju provjeri s obzirom na proslu situaciju. Drzim fige da sve bude onako kako zelis 🫶
Baby P 03/21 💙
Hvala,evo i danas nema nista od krvarenja tj normalne M.
Doslovno je kopirano impletaciono krvarenje iz druge trudnoce, 2 dana i to je to od krvarenja..ali nista sutra kod kucnog doktora odraditi betu,pa onda na pregled kod ginekologa da se vidi sta se to desava cc😵💫
2018-Prva trudnoca u 15 tjednu izgubljena beba zbog hematoma
2020-Druga trudnoca izgurana do kraja sa komplikacijama,ali mali misko je tu😊
04.2024. Nazalost Blight ovum u 8/9 tjedan
17.06.2024 zadnja menstruacija i plusic je tu 😊
Aneri ja isto jucer krenula sa bockanjem,danas mi 2. dan,a bockam se izmedju 13 i 14h. Prvi put tj jucer su mi se malo ruke tresle i nekako sam "smotano" si dala prvu inekciju,a danas je bilo bolje. Ja sam narucena na pregled u srijedu da vide kako napreduje terapija,kako se osjecas imas li nuspojava od terapije?
🙍♀️- 33, sve ok
👦 - 38 sve ok
4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
prirodna trudnoca ✅️
Misko drzim fige za pozitivnu betu 🤞🤞
🙍♀️- 33, sve ok
👦 - 38 sve ok
4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
prirodna trudnoca ✅️
Misko drzim fige za pozitivnu betu 🤞🤞
Hvala i mi se nadamo🥰🥰🥰💪💪💪
2018-Prva trudnoca u 15 tjednu izgubljena beba zbog hematoma
2020-Druga trudnoca izgurana do kraja sa komplikacijama,ali mali misko je tu😊
04.2024. Nazalost Blight ovum u 8/9 tjedan
17.06.2024 zadnja menstruacija i plusic je tu 😊
Kako ste cure, ima li novosti kakvih?
🙍♀️- 33, sve ok
👦 - 38 sve ok
4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
prirodna trudnoca ✅️
Cure,
da li neke bezopasnije bakterije kod zene mogu ometati zacece?
Radila sam uzv i papa, to je uredno, ali sam citala da bi se trebao bris rodnice raditi da se iskljuce neke bakterije, pretpostavljam teze. Nemam nikakvih specificnih simptoma, osim ponekada kao iscjedak koji malo podsjeca na ribu, pa mi je ginekologinja dala neke vaginalete da koristim, ali nisam radila bris da se tocno utvrdi koja je bakterija.
Inace nemam nikakvih simptoma nekih tezih bakterija🤷🏼♀️
Pozdrav svima.
Molim vas za pomoc, danas sam bila kod ginekologa na konzultacijama za nastavak potpomogmute oplodnje. Uzela mi jr briseve i papa test napravila.
U nalazu mi je napisala ovo:
porcija s E zonom oko cijelog usca velicine 1 cm koji krvari na dodir.
Sto bi to moglo biti?
Rekla mi je da nece nista govoriti dok ne stignu nalazi, a ja se sada brinem.
Hvalaa
👩🏻 1994.
👦🏻 1995.
Pokušavamo od 01/2021
Usporen rad stitnjace
Inzulijska rezistencija
Oligoastheozospermia
12/22- Inseminacija ❌
6/23 - Inseminacija ❌
10/24- Inseminacija ❌
4/25- Stimulirani Ivf, 3 oplođene js, 1 vraćena, a 2 ❄️
✨✨✨
Pozdrav buduce mame!
Ja sam mama jedne djevojcice od 3 godine koju imam iz prvog braka! Sada imam novog partnera s kojim pokusavam imati djete, no ne ide nam bas. Jednom smo imali pozitivan test, no za par dana sam dobila M pa sam pretpostavila da imam vanmaternicnu. Nakon toga opet nista uz pokusavanja. Nisam sigurna spadam li pod ovu temu ili pod podpomognutu, jer bi htjeli da on ide na Spermiogram, no on nema zdravstveno u Hr, nego vani gdje radi, jel moguce dobiti i kod nas uputnicu za Spermiogram, ili kuda prije krenuti?
Ja sam plodna, ostala sa curicom odmah trudna, jajnici mi dobro rade, imala sam Ureaplasmu koju smo oboje lijecili i Hpv, koji moram kontrolirati. No ne znam sta nam je dalje ciniti i kuda krenufi, pa eto ako koja ima neki savijet, dobrodosao je, zelimo se pokrenuti i dobiti nas malo smotuljak srece 🤍
👸🏼27
🤴🏻44
👧🏼3yrs🎀🩷
Ivana mislin da ti bakterije ne ometaju zacece,ali da ih je bolje izlijeciti pa onda u postupak,. Marijana cula sam za taj slucaj mozda se to radi o ranicama koje ces vjer morat kontrolirat pregledima, strpi se dok dodje nalaz jer ce vam on pokazat jasniju sliku i da li je potrebna kakva terapija ili ne,. Lelli a odakle ste,gdje on ima zdrastveno? Da li vi planirate preko Hzzo ili privatno,jel vi imate nase zdrastveno?
🙍♀️- 33, sve ok
👦 - 38 sve ok
4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
prirodna trudnoca ✅️
Sortiraj odgovore
Najstariji