Srerna Nova svima i zelim nam vise uspjeha u 2024., da nam se ispune zelje i dobijemo nase mrvice 😍😍
Sretna Nova svima , i bila nam najuspjesnija do sada 😍😍
Mrvice ja sam dana bila na kolzutacijama , dobila sam ovaleap , doza 200 5 dana se bockati , pa 6 dan opet idem na pregled da vidimo koju terapiju dalje do postupka , radila sam sve nalaze ponovo i sve je okej , tako da cekam 6 da pa cemo vidjeti , nadam se da ce ovaj put biti sve dobro , kako si ti ? Jesi isla na dogovor ?
👩🏻 - sve oke
👦🏻 - sve ok
Godinu i pol pokušavanje bez trudnoce ,
Femara , folacin , duphastone, ovitrelle
7mj’23 - 1 AIH
Beta ❌
11mj’23 - 2 AIH
Beta❌
1mj’24 IVF prvi postupak
Ovaleap 200 , Orgalutran,Ovitrelle
13 oocita iz punkcije
5 zdravih , 1 vracen
Prva beta-468,73
Druga beta-1079,71
Prvi UZV 22.2
Anerii, saljem ti puno poljubaca i zagrljaja i nadam se da ce nam ova godina bit dobitna za nase mrvice 😍😍 ja sam bila na pregledu i dogovoru a prekosutra idem po lijekove,neznam koji su mi napisani,rec ce mi i objasnit kad budem isla po njih, imam dobit M za 6,7 dana, kako se osjecas,jel jedva cekas da krene sve?
🙍♀️- 33, sve ok
👦 - 38 sve ok
4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
prirodna trudnoca ✅️
Anerii, saljem ti puno poljubaca i zagrljaja i nadam se da ce nam ova godina bit dobitna za nase mrvice 😍😍 ja sam bila na pregledu i dogovoru a prekosutra idem po lijekove,neznam koji su mi napisani,rec ce mi i objasnit kad budem isla po njih, imam dobit M za 6,7 dana, kako se osjecas,jel jedva cekas da krene sve?
Draga moja puno ti hvala , i ja tebi saljem ogromnu podrsku , puno zagrljaja i da nam ova godina donese plusic ❤️ Ja se osjecam super , nekako sam bas pozitivna , malo sam se mucila dali sam sve pohvatala kako se pika ovaleap ali valjda jesam, ja trebam dobiti sutra pa mi je doktor rekao ako dobijem do 14:00 sati da mi se racuna taj dan ako dođe poslje onda mi je sljedeci dan prvi dan ciklusa , koliko sam skuzila s pikanjem idem od drugog do 5 dana izmedu 18:00 i 20:00 sati , 6 dan opet na pregled pa da vidimo koja terapija ide dalje , za sada sam dobila samo ovaleap doza 200 isto tipa stoperice u trpuh , pokraj pupka 2 cm … ali je rekao svakako da nazovem prvi dan kad dobijem , nadam se da ce sve biti okej …
Javi mi prekosutra sto si dobila , mozda cemo imati istu terapiju 🤗 zajedno cemo sve lakše ❤️
👩🏻 - sve oke
👦🏻 - sve ok
7mj’23 - 1 AIH
Beta ❌
11mj’23 - 2 AIH
Beta❌
1mj’24 IVF prvi postupak
13 oocita iz punkcije
5 zdravih , 1 vracen
Prva beta-468,73
Druga beta-1079,71
Prvi UZV 22.2
Sretna Novaaa cure, da nam svima donese plusice 🥰 zelim vam svima puno puno zdravlja, srece, veselja i velikih stomaka 🤣🥰🥰
Pahuljice i tebi sve naj naj od ❤❤ , kako si ti, koji su tvoji planovi? Aneri mislin da je tako i meni rečeno od 2 do 5 dana bockanje samo nisam sigurna s čim, pa pregledi nakon. Ma vidjet ćeš kad krene da ćeš sve dobro znati, joj već mi je sad neizvjesnost a šta će tek bit kad krene 😂😂 ali zajedno ćemo sve lakše 🙌🙌
🙍♀️- 33, sve ok
👦 - 38 sve ok
4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
prirodna trudnoca ✅️
Pahuljice i Tebi sretna Nova Godina u sve najbolje 🎉😍
U koji si ti fazi sada ?
Mrvica , javim dojmove ako danas krenem s bockanjem iako mislim da necu .
Ja sam uzela bolovanje , jer na preglede idem u Zgreb a iz Slavonskog Borda sam , pa mi to onda malo nije bas na ruku , i sada mi je dobro doslo bas malo da budem sama sa sobom i opustenija nekako mi je lakse .
Citala sam i kom na drugoj temi tesko je bas pohvatati kad tek krecemo s prvim postupkom , naravno bas je sve lakse kad imas s kim djeliti istu brigu 🤗
👩🏻 - sve oke
👦🏻 - sve ok
7mj’23 - 1 AIH
Beta ❌
11mj’23 - 2 AIH
Beta❌
1mj’24 IVF prvi postupak
13 oocita iz punkcije
5 zdravih , 1 vracen
Prva beta-468,73
Druga beta-1079,71
Prvi UZV 22.2
Aneri,javi obvz ja idem sutra po svoje doze pa javim sto sam dobila 🤣 Bolje da si uzela bolovanje,pusti posal i sve sa strane, ovo sad je najvaznije,joj daj Boze da nam se posreci iz prvog puta 🙏🙏 Pa slazem se, svakako je lakse kad imas podijelit s nekim tko to isto prolazi i razumi,. Imam neki osjecaj da ce to sve bit dobro samo treba strpljenja 🥰
🙍♀️- 33, sve ok
👦 - 38 sve ok
4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
prirodna trudnoca ✅️
Ej evo dobila i ja svoje bockalice, za početak gonal 300 od 2 do 7 dana se bockati, ukupno 6 dana ako sam dobro shvatila pa nakon toga pregled. Bockanje mi je rečeno svaki dan u vrijeme između 13-14h. Svakako prvi dan se moram javiti kad mi dođe M. Dali su mi još neke terapije ali otom potom za dalje.
🙍♀️- 33, sve ok
👦 - 38 sve ok
4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
prirodna trudnoca ✅️
Joj ma kod mene sve po starom. Nisam uspjela otici do gin jer bas tad kad sam trebala, on je otisao na godisnji. Pa sad cekam iduci ciklus da dobijem pa da se javim. Ugl pocela sam piti inositol za PCO i 31.12. Navece sam osjetila bolove u lijevom jajniku, sutradan tskodjer, tako da pretpostavljam da je to ovulacija, pa bi iduci ciklus trebao onda brzo stici i to bi bilo prvi put u zivotu da je na vrijeme 🤣 a mozda me je iz nekog drugog razloga boljelo, pa mozda ipak ne dobijem na vrijeme 🤦🏼♀️ ono sto je pozitivno, uspjela sam spustiti TSH na 1,6 pa opet iduce sed radim kontrolne nalaze da vidim hocu li smanjiti terapiju. I to je sve od mene haha
I da, sad evo isto imam bolove, nisam se nahladila, nema sanse da me sad boli od ovulacije, stvarno ne razumijem haha samo se nadam da nece ovako boljeti sve dok ne dobijem jer je doslovno ista bol🤯🤦🏼♀️
Sortiraj odgovore
Najstariji