Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • pahuljicaaa
    13. Prosinac 2023. 20:34

Drage zene, imam jedno pitanje. Naime evo vec 2 dana gripam, temp jedva uspijem skinuti i to kratko traje. Medjutim dns sam imala par probadanja u jajnicima, prvo lijevi, pa desni. Ali ono sto me brine, danas u toku dana 2x na papiru mi se pojavile crvene tackice, i sluz malko tamnija nego inace i dr put nesto kao smedjkasto. Poslije toga nema nista  sve ok. Ali jw bilo bas bas malo. Da li bi to moglo znaciti da M stize ili je nesto do ove gripe.. 

Mala 33
    14. Prosinac 2023. 10:25

Joj baš lipo da sve ide svojim tokom, ma jedi ženo zaslužila si   Pahuljice može ti biti i da ubrzo dolazi M a i da je od gripe, ako ti u toku dana ne bude više onda ti je možda od gripe, kad imaš dobit M, jelI ti trudnoća isključena opcija ili ??

🙍‍♀️- 33, sve ok
    👦 - 38 sve ok
    4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
    3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
    prirodna trudnoca ✅️

• pahuljicaaa
    14. Prosinac 2023. 17:45

Mrvica11

Joj baš lipo da sve ide svojim tokom, ma jedi ženo zaslužila si Pahuljice može ti biti i da ubrzo dolazi M a i da je od gripe, ako ti u toku dana ne bude više onda ti je možda od gripe, kad imaš dobit M, jelI ti trudnoća isključena opcija ili ??

Bas sam jutros dobila 🤯 nista kod mene nije iskljuceno haha inace su mi uvijek bas neredovni ciklusi (pcos). Ali eto stigla je M nakon toliko dugo. Sad cekam da mi dr javi kad da dodjem na pregled pa da vidim sta i kako dalje.

Mala 33
    14. Prosinac 2023. 23:39

Pahuljice pa eto i to je nesto, sad i ti kreces u postupke,  i tu se otprilike vecinom pratimo po ciklusima, zajedno smo jace, idemo samo naprid, 2024  je nasa godinaa:))) 

🙍‍♀️- 33, sve ok
    👦 - 38 sve ok
    4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
    3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
    prirodna trudnoca ✅️

wildflower
    15. Prosinac 2023. 09:47

Pozdrav drage zene!

Imam pitanje :)

M nalaz variraod normozoospermije (blize donjoj granici), pa je zadnji (u 9mj/2023) bio oligozoospermija.

Jucer ujutro sam dobila stopericu (PCOS).

Pokrili smo se u srijedu navecer i sinoc.

Plan mi je i danas popodne, te sutra ujutro.

Naime, s obzirom na losije nalaze spermiograma u proslosti, mislim da je bolje sacketai “da se malo skupi”

Sta vi mislite? 

'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
    '86, oligozoospermia
    Repromed:
    2mj/2024 - 1. AIH ❌
    4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵

jane23
    15. Prosinac 2023. 20:40

Bok cure! Aktivno radimo na bebi vec pola god, ali za sada bezuspjesno. Vadila sam krv i TSH mi je 3.1. Moze li to biti razlog zasto ne uspjevam? Estradiol mi je 71 (normalno je od 77-921). Ima li tko slicnih iskustava?

👱‍♀️35 god, AMH 24.1 pmol/L, hashimoto (Euthyrox 50 ug), trombofilija i karogram ✅ 🧔‍♂️ 35 god, spermiogram ✅, kariogram ✅
    11.2024.&01.2025. 2 inseminacije - 2 biokem. trudnoće /// 04.2025. 1. IVF blaga stimulacija (Clomid+Bemfola+Orgalutran) - ET 2 js, nema ❄️, negativan test /// ⏳ 06.2025. 💉 Rekovelle 💊 vitamin D, melatonin, q10, omega

• pahuljicaaa
    15. Prosinac 2023. 23:48

jane23

Bok cure! Aktivno radimo na bebi vec pola god, ali za sada bezuspjesno. Vadila sam krv i TSH mi je 3.1. Moze li to biti razlog zasto ne uspjevam? Estradiol mi je 71 (normalno je od 77-921). Ima li tko slicnih iskustava?

Caaao :) sto se tice TSH, ja sam bila kratko na terapiji na pocetku godine, ali zbog brzog djelovanja tableta, dr mi je ukinuo terapiju. Medjutim opet u oktobru sam primijetila neke simptome i kad sam uradila nalaz bio je 3,5. Dr mi je tad rekao ako planiram trudnocu da bi bilo dobro da opet pocnem s terapijom i da se javim kad se trudnoca ostvari ili za 3 mj kontrola, ali ja sama kontrolisem svaki mjesec kad sam pod terapijom. Kazu da je za trudnocu potrebno da bude ispod 2. Tako da bi bilo dobro da se konsultujes sa endokrinologom sto se tice nalaza. Za estradiol stvarno ne znam, samo sam ga jednom radila. Meni je bio 31 (21-251). Dr je tad rekao da je to ok, iako je po meni to nisko. Pa sad... sto se toga tice, sigurno ce ove druge zene to znati bolje objasniti. Sretno 🍀

• avi94
    26. Prosinac 2023. 22:00

Mrvica11

Pahuljice pa eto i to je nesto, sad i ti kreces u postupke, i tu se otprilike vecinom pratimo po ciklusima, zajedno smo jace, idemo samo naprid, 2024 je nasa godinaa:)))

Mrvice je li pijes vrkutu 😃

Mala 33
    01. Siječanj 2024. 17:54

Ej, pa jesam popijem ali ne svaki dan. Kako si ti? 

🙍‍♀️- 33, sve ok
    👦 - 38 sve ok
    4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
    3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
    prirodna trudnoca ✅️

Mala 33
    01. Siječanj 2024. 17:55

Srerna Nova svima i zelim nam vise uspjeha u 2024., da nam se ispune zelje i dobijemo nase mrvice 😍😍

🙍‍♀️- 33, sve ok
    👦 - 38 sve ok
    4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
    3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
    prirodna trudnoca ✅️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.