I meni je prosli put bilo tako , isto sve sto se tice simptoma , samo mi je na kraju dosla dva tri dana poslje nego je trebala , nisam pametna evo , prvi put sam napravila i test 12 -ti dan i bio je negativan , ipak sam otisla i betu i ona je pokazala negativan rezultat .
Sada se dvoumim dali da cekam bas 14-ti pa dan idem betu ili da ranije , sve nesto si mislim da cekam ..
23.11 sam odradila IUI
Betu bih onda trebala 6.12
Ovo iscekivanje me bas muci 🙈
Ako sada ne bude onda mi je doktor predlozio IFV
Kako je vama ?
Uuu svima nam je iduci tjedan kljucan, :)
Javljate sve
Bome da , nadam se da ce barem nekome sve biti oke i kako treba da bude 🙏
Cure javljam da je nas jucer iznenadio jedan veliki+, beta je 105
Jos uvijek smo u soku, jer smo radili 19 mjeseci bezuspjesno - nijedno od nas nema dijagnozu.
Citala sam ovaj forum i prosli mjesec sam pocela piti vrkutu i marulju. Cini mi se da mi je vrkuta ocistila ono sto je smetalo da dode do oplodnje. Preporucam svakom da proba bar jedan mjesec, meni je pomoglo… sada naravno slijedi druga beta pa uzv. Jos nismo svjesni sto se dogada i mislim da kad prode ovaj kriticni period da ce nam tek onda sjest da smo uistinu uspjeli🎉
Cestitaaaaam 🥰 nista ljepse nego procitati ovakve poruke na ovom forumu 😊 zelim ti da sve prodje u najboljem redu 😊
I meni je prosli put bilo tako , isto sve sto se tice simptoma , samo mi je na kraju dosla dva tri dana poslje nego je trebala , nisam pametna evo , prvi put sam napravila i test 12 -ti dan i bio je negativan , ipak sam otisla i betu i ona je pokazala negativan rezultat .
Sada se dvoumim dali da cekam bas 14-ti pa dan idem betu ili da ranije , sve nesto si mislim da cekam ..
23.11 sam odradila IUI
Kako je vama ?
Javljate sve
Jos uvijek smo u soku, jer smo radili 19 mjeseci bezuspjesno - nijedno od nas nema dijagnozu.
Citala sam ovaj forum i prosli mjesec sam pocela piti vrkutu i marulju. Cini mi se da mi je vrkuta ocistila ono sto je smetalo da dode do oplodnje. Preporucam svakom da proba bar jedan mjesec, meni je pomoglo… sada naravno slijedi druga beta pa uzv. Jos nismo svjesni sto se dogada i mislim da kad prode ovaj kriticni period da ce nam tek onda sjest da smo uistinu uspjeli🎉
Cestitaaaaam 🥰 nista ljepse nego procitati ovakve poruke na ovom forumu 😊 zelim ti da sve prodje u najboljem redu 😊
Hvala cure 😘😘😘
Joj i ja sam ih cula dosta da im inseminacije nisu uspjele a IVF je, daj Boze da i mi budemo taj slucaj,ali imam neki dobar osjecaj da ocemo 😍😍😍 Ma dobila sam M ali cudno jer nemam nikakve boli,a imala sam probadanja uzasna i osjetljive grudi,i smedja je i malo je ide,jel to mozda posljedica klomifena? Totalno se ne osjecam kao da je imam,a pms simptomi su me rasturali danima unazad,. Inace me zna bolit,a sad nekako imam bol u ledjima,bas cu vidit kako cei sutra bit. Nije mi tipicna M, ovako mi nikad nije bilo,pretpostavljam da je od klomifena ali nije mi bilo ovako prosli ciklus pa sam bas zbunjena,..
Ja evo isto novas dobila , meni je koma , znaci doslovno kao da sam pipu za vodu otvorila , jako puno mi ide , cista cista crvena , inace mi prvi dan zna biti dosta dosta manje ne tako obilno , mene samo glava boljela dva dana dok nisam evo dobila , sad me samo stomak onako na mahove kao grcevi .. nemam pojma moguce da nam se od hormona malo pobrkalo i nadam se da bude sve oke do postupka 🤗🤗
👩🏻 - sve oke
👦🏻 - sve ok
Godinu i pol pokušavanje bez trudnoce ,
Femara , folacin , duphastone, ovitrelle
7mj’23 - 1 AIH
Beta ❌
11mj’23 - 2 AIH
Beta❌
1mj’24 IVF prvi postupak
Ovaleap 200 , Orgalutran,Ovitrelle
13 oocita iz punkcije
5 zdravih , 1 vracen
Prva beta-468,73
Druga beta-1079,71
Prvi UZV 22.2
23.11 sam odradila IUI
Kako je vama ?
Javljate sve
Divnoo avi , cestitamm ❤️
Mogu misliti koji preduvan osjecaj i bas lijep poklon za Bozic , uzivaj u svim narednim mjesecima , neka ti bude mirna trudnoca 🤗
Ja imam isto caj od vrkute kupila sam u biljnoj , ali ga nisam nesto redovno tako pila , sada razmisljam da pocnem ponovo , odmoci nece sigurno 🙂
👩🏻 - sve oke
👦🏻 - sve ok
Godinu i pol pokušavanje bez trudnoce ,
Femara , folacin , duphastone, ovitrelle
7mj’23 - 1 AIH
Beta ❌
11mj’23 - 2 AIH
Beta❌
1mj’24 IVF prvi postupak
Ovaleap 200 , Orgalutran,Ovitrelle
13 oocita iz punkcije
5 zdravih , 1 vracen
Prva beta-468,73
Druga beta-1079,71
Prvi UZV 22.2
23.11 sam odradila IUI
Kako je vama ?
Javljate sve
Divnoo avi , cestitamm ❤️
Mogu misliti koji preduvan osjecaj i bas lijep poklon za Bozic , uzivaj u svim narednim mjesecima , neka ti bude mirna trudnoca 🤗
Ja imam isto caj od vrkute kupila sam u biljnoj , ali ga nisam nesto redovno tako pila , sada razmisljam da pocnem ponovo , odmoci nece sigurno 🙂
I ja mislim da svi idiopati imaju sanse s vrkutom. Samo pazite, ne smije se s klomifenom kombinirati.
Avi bit ce to sve dobro,samo naprid:))) I meni se normalizirala M, bila mi je bas neka smedja krv,i bilo je dosta ali rekli su mi da to moze biti od posljedica uzimanja klomifena,. Kupila sam caj od vrkute pa cu tu i tamo popit koju casu,ne valja ga ni puno. Uzimam Pahuljice folnu kiselinu od Novalac, i evo sad cu vrkutu. I ja cu sad pocet malo tu vrkutu,pa cemo vidit ishod .
🙍♀️- 33, sve ok
👦 - 38 sve ok
4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
prirodna trudnoca ✅️
Avi bit ce to sve dobro,samo naprid:))) I meni se normalizirala M, bila mi je bas neka smedja krv,i bilo je dosta ali rekli su mi da to moze biti od posljedica uzimanja klomifena,. Kupila sam caj od vrkute pa cu tu i tamo popit koju casu,ne valja ga ni puno. Uzimam Pahuljice folnu kiselinu od Novalac, i evo sad cu vrkutu. I ja cu sad pocet malo tu vrkutu,pa cemo vidit ishod .
Daaaaa obavezno probaj, navijam za tebee 😍😍😍
Hvala ti Avi,kako si ti kad imas ultrazvuk?
🙍♀️- 33, sve ok
👦 - 38 sve ok
4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
prirodna trudnoca ✅️
Hej, evo sve dobro, vadila drugu betu skoro tjedan dana nakon 1900 je. Uzv je iduci tjedan
Stalno gladna :)
Sortiraj odgovore
Najstariji