Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Aneri21
    03. Prosinac 2023. 23:09

Mrvica11

Aneri radila sam u KBC Split,. Ja nemam nikakvih bas simptoma koje bi posebno izdvojila kao za PMS, a osjetila bi probadanja ili neku tupu bol u stomaku ali to sve prepisujem Cyclogestu. Ne znam ni sama da li da cekam srijedu za radit betu ili da napravim test u uto ili srijedu. Mislim nakon ovoga na IVF ali odmorit cu sad za praznike i uzivati u bozicnoj atmosferi pa nakon toga u nove pohode a ti??

Ja samo kad idem spavati osjetim kao neka probadanja , tipa mislim evo sada cu dobiti , ali zadnje dane me muci taj san uopce ne mogu spavati , isto si mislim da je to od utrogestana, najradije bih napravila test prije nego dođe srijeda za betu , ali me onda muci sta ako se razocaram , nisam ni sama pametna evo 🙈 
    Mislim spremna sam ja za dalje iako isto planiram preko praznika odmoriti pa u prvom mjesecu krenuti dalje , ja sam ovaj put na bolovanju od dana kad sam radila IUI , iskreno lakse mi je malo iako ne radim tezak posao , valjda se psihicki vise opustim .. 
    Hocete i na IFV ako bude potreban u KBC SPLIT ? 

👩🏻 - sve oke
    👦🏻 - sve ok
    Godinu i pol pokušavanje bez trudnoce ,
    Femara , folacin , duphastone, ovitrelle

7mj’23 - 1 AIH
    Beta ❌
    11mj’23 - 2 AIH
    Beta❌
    1mj’24 IVF prvi postupak
    Ovaleap 200 , Orgalutran,Ovitrelle
    13 oocita iz punkcije
    5 zdravih , 1 vracen
    Prva beta-468,73
    Druga beta-1079,71
    Prvi UZV 22.2

• Aneri21
    03. Prosinac 2023. 23:11

avi94

aneri21

I meni je prosli put bilo tako , isto sve sto se tice simptoma , samo mi je na kraju dosla dva tri dana poslje nego je trebala , nisam pametna evo , prvi put sam napravila i test 12 -ti dan i bio je negativan , ipak sam otisla i betu i ona je pokazala negativan rezultat .
    Sada se dvoumim dali da cekam bas 14-ti pa dan idem betu ili da ranije , sve nesto si mislim da cekam ..
    23.11 sam odradila IUI
    Betu bih onda trebala 6.12
    Ovo iscekivanje me bas muci 🙈
    Ako sada ne bude onda mi je doktor predlozio IFV
    Kako je vama ?

Uuu svima nam je iduci tjedan kljucan, :)
    Javljate sve

Bome da , nadam se da ce barem nekome sve biti oke i kako treba da bude 🙏

👩🏻 - sve oke
    👦🏻 - sve ok

7mj’23 - 1 AIH
    Beta ❌
    11mj’23 - 2 AIH
    Beta❌
    1mj’24 IVF prvi postupak
    13 oocita iz punkcije
    5 zdravih , 1 vracen
    Prva beta-468,73
    Druga beta-1079,71
    Prvi UZV 22.2

• Aneri21
    03. Prosinac 2023. 23:16

pahuljicaaa

Drage zene,
    S obzirom da nisam iz Hr, pa ne znam koje klinike (privatne) imaju za IVF, koji su bas detaljni, da imaju stvarno strucne dr za nas s PCOS itd. Malo sam istrazivala po netu, ima ih stvarno puno, pa me zanima koje bi vi preporucili? Najblizi mi je ZG 😊

Ja sam dobila od svoga ginekologa preporuku za polikliniku Škvorc , cula sam i pozitivne ishode od dosta kolega ,oba IUI-a sam radila tamo , zadovoljna sam pristupom i sve mi je do sada bilo stvarno oke , mislim da cu ostati tu i za postupak IFV ako bude ovo beta neuspjesna , također sam čula pozitivne komentare za BETA PLUS . 

👩🏻 - sve oke
    👦🏻 - sve ok

7mj’23 - 1 AIH
    Beta ❌
    11mj’23 - 2 AIH
    Beta❌
    1mj’24 IVF prvi postupak
    13 oocita iz punkcije
    5 zdravih , 1 vracen
    Prva beta-468,73
    Druga beta-1079,71
    Prvi UZV 22.2

Mala 33
    04. Prosinac 2023. 11:36

Aneri ja sam tako imala nesanice prvi put kad sam koristila Utrogestan. Također se mislim sutra napraviti test vidim po forumu da su ga cure znale radit tako 13 dan od inseminacije tako da uopće onda ne gubim vrijeme za ići radit betu u srijedu i onda čekanje nalaza, Mislim radit u Splitu, zadovoljna sam pristupom i doktorima, stvarno sve pohvale. Prvi put kad sam išla privatno plaćala sam za sve, i plus prije postupaka sve preglede,a ovdje budući da je preko HZZO-a ne plaćam ništa,a usluga ista.

🙍‍♀️- 33, sve ok
    👦 - 38 sve ok
    4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
    3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
    prirodna trudnoca ✅️

• Aneri21
    04. Prosinac 2023. 12:27

Mrvica11

Aneri ja sam tako imala nesanice prvi put kad sam koristila Utrogestan. Također se mislim sutra napraviti test vidim po forumu da su ga cure znale radit tako 13 dan od inseminacije tako da uopće onda ne gubim vrijeme za ići radit betu u srijedu i onda čekanje nalaza, Mislim radit u Splitu, zadovoljna sam pristupom i doktorima, stvarno sve pohvale. Prvi put kad sam išla privatno plaćala sam za sve, i plus prije postupaka sve preglede,a ovdje budući da je preko HZZO-a ne plaćam ništa,a usluga ista.

Od jutros razmisljam da napravim test , psiha sve vise poludjela neda mi se vise cekati 🙈🙈 
    Ja sam do sada sve placala i preglede i postupke , a sada ako bude isao IFV imam pravo besplatno jer rade s HZZ-om pa cemo vidjeti . 
    Kolika je minimalna beta dovoljna jel znate ? 

👩🏻 - sve oke
    👦🏻 - sve ok

7mj’23 - 1 AIH
    Beta ❌
    11mj’23 - 2 AIH
    Beta❌
    1mj’24 IVF prvi postupak
    13 oocita iz punkcije
    5 zdravih , 1 vracen
    Prva beta-468,73
    Druga beta-1079,71
    Prvi UZV 22.2

Mala 33
    04. Prosinac 2023. 13:29

I meni je isto tako što se tiče testa,..To je super ako rade sa HZZO-om, meni u klinici gdje sam bila privatno nisu radili s HZZO,. Ne znam koliko je minimalna beta ako sam negdje dobro pročitala mislim poviše 5 da mora biti u ranom stadiju, ali nisam sigurna, cure pišite koja zna,.. Aneri javi ishod na što se god odlučiš. 

🙍‍♀️- 33, sve ok
    👦 - 38 sve ok
    4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
    3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
    prirodna trudnoca ✅️

• Aneri21
    04. Prosinac 2023. 14:49

Mrvica11

I meni je isto tako što se tiče testa,..To je super ako rade sa HZZO-om, meni u klinici gdje sam bila privatno nisu radili s HZZO,. Ne znam koliko je minimalna beta ako sam negdje dobro pročitala mislim poviše 5 da mora biti u ranom stadiju, ali nisam sigurna, cure pišite koja zna,.. Aneri javi ishod na što se god odlučiš.

Ja sam isto kao negdje tu vidjela da je od 5 na dalje , ja sam prosli put imala malo bas … zato me i strah sada praviti test .. hoces ti raditi sutra ? 
    Javljam naravno 🤗

👩🏻 - sve oke
    👦🏻 - sve ok

7mj’23 - 1 AIH
    Beta ❌
    11mj’23 - 2 AIH
    Beta❌
    1mj’24 IVF prvi postupak
    13 oocita iz punkcije
    5 zdravih , 1 vracen
    Prva beta-468,73
    Druga beta-1079,71
    Prvi UZV 22.2

Mala 33
    04. Prosinac 2023. 15:07

Ja sam prošli put imala 0<2, mislim da mi je tako bilo napisano na nalazu. Mislim da ću sutra raditi test, valjda će mi ispravno pokazati, ko će mi dočekati srijedu, dan mi je kao godina  :)))

🙍‍♀️- 33, sve ok
    👦 - 38 sve ok
    4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
    3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
    prirodna trudnoca ✅️

• Aneri21
    04. Prosinac 2023. 17:54

Mrvica11

Ja sam prošli put imala 0&lt;2, mislim da mi je tako bilo napisano na nalazu. Mislim da ću sutra raditi test, valjda će mi ispravno pokazati, ko će mi dočekati srijedu, dan mi je kao godina :)))

Ja sam napravila prije pola sata neki test na trakice , pokazao mi je jednu crticu , ali to je neki jeftini test iz dm , budu dvije trakice u kutiji i na njemu pise pouzdanost nakon jednog dana izostale menge , tako da evo nisam pametna sta mislim , grudi me bole svaki ciklus ne smijem se pipnuti , ovaj nista bas nista , po pravilu bih trebala dobiti za 4 dana . 

👩🏻 - sve oke
    👦🏻 - sve ok

7mj’23 - 1 AIH
    Beta ❌
    11mj’23 - 2 AIH
    Beta❌
    1mj’24 IVF prvi postupak
    13 oocita iz punkcije
    5 zdravih , 1 vracen
    Prva beta-468,73
    Druga beta-1079,71
    Prvi UZV 22.2

Mala 33
    04. Prosinac 2023. 23:44

Ponovi opet, ja cu ga sutra radit, mene grudi samo bole,bas su osjetljive i vrti me stomak,obicno mi tako bude pred M, tako da ne nadam se previse pozitivnom rezultatu,. Ali vidit cemo,nada umire zadnja svakako sam nestrpljiva 🤷‍♀️🤷‍♀️

🙍‍♀️- 33, sve ok
    👦 - 38 sve ok
    4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
    3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
    prirodna trudnoca ✅️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.