Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mala 33
    05. Prosinac 2023. 22:03

Ma je,tako sam ja ubacila svasta od ribe jer je inace nisam bila neki ljubitelj,. Joj ja sam isto imala ideju iznenadit obitelj za bozicni rucak, toliko sam bila razradila cijelo iznemadjenje,u svojoj glavi naravno, samo sam cekala da vidim taj + i onda šamar realnosti. A evo vidim da ni taj IVF nije toliko siguran ja sam si stavila u glavu bila kao inseminacije cu odradit eto da odradim a IVF je kao sigurniji ali tko vise zna,. Ma vjerujem da ce upalit kad tad samo treba bass strpljenjaa,.. kad ti planiras u iduci postupak?

🙍‍♀️- 33, sve ok
    👦 - 38 sve ok
    4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
    3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
    prirodna trudnoca ✅️

• mila123
    05. Prosinac 2023. 22:06

Mrvica11

Ma je,tako sam ja ubacila svasta od ribe jer je inace nisam bila neki ljubitelj,. Joj ja sam isto imala ideju iznenadit obitelj za bozicni rucak, toliko sam bila razradila cijelo iznemadjenje,u svojoj glavi naravno, samo sam cekala da vidim taj + i onda šamar realnosti. A evo vidim da ni taj IVF nije toliko siguran ja sam si stavila u glavu bila kao inseminacije cu odradit eto da odradim a IVF je kao sigurniji ali tko vise zna,. Ma vjerujem da ce upalit kad tad samo treba bass strpljenjaa,.. kad ti planiras u iduci postupak?

Upravo tako i ja, za Bozic cemo kuci i vec sam smislila napokon kako cu ih iznenaditi, ako vec nisam mogla prosli Bozic, reko evo sada cu, to je to, i ono na kraju nista, ma suza i suza sam isplakala, bas mi je tesko, jos sam u AT tako da idem privatno u Zg, hjoj..
    Imala sam sad ivf al u punom stimuliranom, tako da mislim da cu u 1.mj napraviti pauzu, pa u 2.mj ici, samo treba to docekati 😟

Mala 33
    05. Prosinac 2023. 22:11

A jel ides privatno ili preko HZZO? Joj ma sve te razumijem,jer sam isto tako zelila i prosli Bozic pa nije ni tad ni sad ali nadam se da ce biti jednom, bit ce samo moramo vjerovat. I proletit ce 2 mj,uzivajmo sad u ovom bozicnom ugodjaju,napuni se sto vise pozitivom i krecemo u nove pohode. A to kad si u stimuliranom ciklusu,jel bude puno lijekova za uzimati??

🙍‍♀️- 33, sve ok
    👦 - 38 sve ok
    4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
    3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
    prirodna trudnoca ✅️

• mila123
    05. Prosinac 2023. 22:14

Nazalost moram privatno posto zdravstveno kod nas ne mogu imati jer ga imam ovdje u austriji🫣
    Ja sam si jedno 10ak dana svaki dan morala davati injekcije u stomak, sad kako ce ovaj put biti vidjet cu..

Mala 33
    05. Prosinac 2023. 22:21

A gdje ides privatno? 

🙍‍♀️- 33, sve ok
    👦 - 38 sve ok
    4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
    3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
    prirodna trudnoca ✅️

• avi94
    05. Prosinac 2023. 22:23

Mrvica11

Aneri ja sam radila test i negativan je, clear and blue test. Grudi su mi osjetljive i tupa mi je bol u stomaku ali može biti zbog dolaska M. Ne želim padat u depru, idemo dalje, neću odustajat, vjerujem da će doći moja mrvica kad tad. Jesi ti radila opet?

Doci ce sigurno. Znam da ce svima nama doci, samo je pitanje vremena, nekom prije, nekom poslije.
    Drzi se i samo hrabro dalje 💪🏻💪🏻

Mala 33
    05. Prosinac 2023. 22:27

Hvala draga Avi94, da hoce,doci ce kad tad,.😃

🙍‍♀️- 33, sve ok
    👦 - 38 sve ok
    4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
    3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
    prirodna trudnoca ✅️

• Aneri21
    05. Prosinac 2023. 23:41

Mrvica11

Aneri doc ce i ja se nadam da hoce,sve u svoje vrijeme,valjda to tako ide 😍 Mila i meni je nizak bio unos vitamina D i povecala sam.ga unosom plave ribe i izlaganju suncu u tipa proljetno vrijeme,vjeruj mi pomaze. A od plave ribe sam tipa pocela jest vise srdele i tunjevine,bakalara, i popravilo mi se. To bude nisko u dosta cura ali eto meni je tako savjetovano bilo i uistinu se popravilo. I ja i muz pokusavamo vec 2 godine,nalazi sve u redu ali evo 3 neuspjesnje inseminacije,sutra cu jos vadit betu da potvrdim i trecu pa cemo vidit. Ugl ja se nadam vecoj sansi na IVF.

Hoce da , samo trebamo biti strpljive i vjerovati 
    Doci ce i naši plusici 🙏 
    Ja isto nisam bas bila previse pozitivna s IUI i isto sam isla tim da se odradi pa IVF , iako se bas tuzno osjecam kad vidim da i IFV ponekad bude neuspjesan pogotovo kad ni ne znamo zasto ne dolazi do začeca a nalazi svi oke . 
    Moja kolegica je isto davala sebi inekcije tipa kao stoperica slicno dosta , njen IFV je bio uspjesan , nezz sto bih rekla i do cega je sve to . 
    Mrvica 11 javi sutra kako si prošla s betom . 

👩🏻 - sve oke
    👦🏻 - sve ok
    Godinu i pol pokušavanje bez trudnoce ,
    Femara , folacin , duphastone, ovitrelle

7mj’23 - 1 AIH
    Beta ❌
    11mj’23 - 2 AIH
    Beta❌
    1mj’24 IVF prvi postupak
    Ovaleap 200 , Orgalutran,Ovitrelle
    13 oocita iz punkcije
    5 zdravih , 1 vracen
    Prva beta-468,73
    Druga beta-1079,71
    Prvi UZV 22.2

• Aneri21
    05. Prosinac 2023. 23:45

mila123

Mrvica11

Upravo tako i ja, za Bozic cemo kuci i vec sam smislila napokon kako cu ih iznenaditi, ako vec nisam mogla prosli Bozic, reko evo sada cu, to je to, i ono na kraju nista, ma suza i suza sam isplakala, bas mi je tesko, jos sam u AT tako da idem privatno u Zg, hjoj..
    Imala sam sad ivf al u punom stimuliranom, tako da mislim da cu u 1.mj napraviti pauzu, pa u 2.mj ici, samo treba to docekati 😟

Mila za IFV si imala samo inekcije nikakve tablete dodatni nisi morala uzimati , nezz tocno po cemu se to određuje pa zato pitam , mene nekako malo uhvati i strah kad znam da me to ceka . 
    Jel postupak rade pod anestezijom ili bude bas bolno ? 
    Oprosti sto te pitam ali nekako je lakse kad ramijenjmo iskustva . 
    Ja sam do sada IUI radila privatno , sve sam placala i sada imam pravo besplatno na IFV jer poliklina radi s HZZO te postupke . 

👩🏻 - sve oke
    👦🏻 - sve ok

7mj’23 - 1 AIH
    Beta ❌
    11mj’23 - 2 AIH
    Beta❌
    1mj’24 IVF prvi postupak
    13 oocita iz punkcije
    5 zdravih , 1 vracen
    Prva beta-468,73
    Druga beta-1079,71
    Prvi UZV 22.2

• Aneri21
    05. Prosinac 2023. 23:48

Apple

Pridružujem se ovoj grupici. 🙂

Dobro došla apple🤗 , u kojoj si ti fazi ? 

👩🏻 - sve oke
    👦🏻 - sve ok

7mj’23 - 1 AIH
    Beta ❌
    11mj’23 - 2 AIH
    Beta❌
    1mj’24 IVF prvi postupak
    13 oocita iz punkcije
    5 zdravih , 1 vracen
    Prva beta-468,73
    Druga beta-1079,71
    Prvi UZV 22.2

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.