Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • pahuljicaaa
    22. Studeni 2023. 22:37

Mrvica11

Da jasno mi je sta zelis rec sta se tice razmjena iskustava,savjetovanja, to je ono sta i meni treba i ovde sam nasla dosta info sta su me zanimale. Ja ti osobno imam prijateljica koje su imale probleme sa policisticnim jajnicima, ne redovitim ovulacijama,miomima i uspjele su ostvariti sve trudnocu,strpljenja im je trebalo ali sve su je ostvarile. A mozda da izvadis betu da budes sigurna? Koje si godiste ako smijem pitati?

94 godiste
    Pa razmisljala sam o tome al sacekacu jos malo, imam jos 2 testa kod kuce za svaki slucaj, sve se nesto nadam mozda je netacan prvi 🤦‍♀️😂 ali bila bih sretna i da mens dodje da mogu krenuti s tim pretragama cisto da vidim jer hormone nisam radila tacno godinu dana, pa da vidim da li se nesto promijenilo. Takodjer imam u planu uraditi AMH sto do sad nisam nikako radila, jer do nedavno nisam ni znala za to, kad moj gin nije toliko bio opterecen mojom situacijom pa mi nista osim standardnih spolnih hormona nije trazio. 

Mala 33
    23. Studeni 2023. 14:33

Ma da ako ne dobijes brzo napravi betu,dobro ti i mozes cekat toliko ja bi vec je izvadila nakon par dana kasnjenja 🤣🤣 Tako je i meni bilo sa ginicem, stalno neka otezanja, pa dajte si vremena da prirodno,pa povuci potegni skoro se 2 i nesto godine razvuklo. I sto prije krenes u pohode za preglede i sve,mozda i bolje,.

🙍‍♀️- 33, sve ok
    👦 - 38 sve ok
    4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
    3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
    prirodna trudnoca ✅️

• avi94
    26. Studeni 2023. 21:56

Mrvica11

Avi 94 preko HZZO-a sad, evo bas sitra idem na 3 po redu, ali prvu sam radila prije 6 mjeseci i sad drugu prosli mjesec,u kojem si ti postupku? Pahuljica kakav je slucaj kod tebe?

Zasad nijednom, jos pokusavamo prirodno. Bila sam na konzultacijama i dr. Je rekao da mi jos ne preporucuje inseminaciju jer nijedno od nas nema dijagnozu i da je uspjesnost mala kod idiopata. 

Mala 33
    27. Studeni 2023. 10:52

Na inseminaciju se i salju partneri koji nemaju dijagnoze,bar tako su meni rekli ali da je uspjesnost mala to mozda je mozda i nije, tako sam i ja mislila samo opet kad sam krenula u te postupke cula sam i puno pozitivnih ishoda lnseminacije, na forumima ne vidim bas tako ali nisu svi ni da pisu ovdje. Svakako meni je vise doktora preporucilo poceti s njima, s obziron da su nalazi ok,nikad se ne zna,. Ako nisi dosad,imas na netu onaj paket LH trakica pa vidim da cure preko njih prate ovulacije i uhvati im se, nadam se iskreno da cete uspit i zaobic sve MPO.

🙍‍♀️- 33, sve ok
    👦 - 38 sve ok
    4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
    3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
    prirodna trudnoca ✅️

• curka2312
    27. Studeni 2023. 11:47

Pozdrav cure

Danas bi trebala dobit mengu. Ukoliko ne stigne do sutra, preporucujete li mi napraviti clearblue za ranije otkrivanje trudnoce ili klasicni clearblue? Hvala :) 
    Radila sam danas test trakicom sa minibox-a, ali mi nije nista pokazao.

*rani spontani- 01.24

• pahuljicaaa
    27. Studeni 2023. 16:37

Mene zanima da li neka od vas mozda zna neki prirodan nacin da potaknem M, nikako da dodje a vec je 50. dan ciklusa. A dr mi rekao da se javim tek kad dobijem, a ona nece pa nece 🤣🤦‍♀️🤦‍♀️ ili najbolje da sacekam ovu sed pa da odem kod njega da trazim tabl, nit mogu cekati, nit mogu ove bolove izdrzavati, po bolovima samo sto nije, a nista...

Mala 33
    27. Studeni 2023. 18:11

curka2312

Pozdrav cure

Danas bi trebala dobit mengu. Ukoliko ne stigne do sutra, preporucujete li mi napraviti clearblue za ranije otkrivanje trudnoce ili klasicni clearblue? Hvala :)
    Radila sam danas test trakicom sa minibox-a, ali mi nije nista pokazao.

Curka koliko znam mozes klasicni ako ti je inace uredna M,.Sretnoo i drzim fige za veeeliki +. Javi rezultat 😉

🙍‍♀️- 33, sve ok
    👦 - 38 sve ok
    4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
    3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
    prirodna trudnoca ✅️

Mala 33
    27. Studeni 2023. 18:14

Pahuljice pokusaj sa nekim biljnim cajem ili djumbirom,. Ja sam znala s tim potaknit kad bi cekala M,.

🙍‍♀️- 33, sve ok
    👦 - 38 sve ok
    4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
    3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
    prirodna trudnoca ✅️

• pahuljicaaa
    27. Studeni 2023. 18:36

Vrkutu pijem svaki dan 2-3 solje, moracu istraziti neki novi haha svaki dan mi se na instagramu vrti reklama za arabesca genitalis, vidim da pise i da je za neredovne cikluse, miome itd da li je mozda iko to probao, ne znam da li su one recenzije tacne, a ne bacaju mi se pare bezveze 🤣

• Ancica1234
    28. Studeni 2023. 14:44

Pozdrav cure, 

Nova sam ovdje i pisem svoj prvi post. Dakle ovako, radimo na bebi vec nekoliko mjeseci. Poceli smo s tim da se uopce nismo pazili, ali nismo gledali i pratili plodne dane. Nije se dogodilo apsolutno nista. Imala sam nekoliko upala prije toga, menstruacija mi se poremetila, uopce nije bila redovita. Zadnjih mjeseci stalno mi kasni po tjedan dana, ali isto tako nakon zadnjeg pregleda je sve u redu i papa je uredna. Prije tri mjeseca poceli smo pratiti plodne dane. 
    Prvi mjesec imali smo odnose od 10-20 tog dana ciklusa redovito i nakon tjedan dana kasnjenja dobila sam menstruaciju. Sljedeci mjesec smo radili istu stvar i dobila sam menstruaciju tjedan dana prije nego sam morala. Treci mjesec smo imali nekoliko odnosa u toku plodnih dana i eto ti opet menstruacija dolazi 5 dana prije datuma. 
    Je li bio netko u slicnoj situaciji? 
    Pocela sam se vec pomalo brinuti da samnom ili s mojim partnerom nesto nije u redu, dal je vrijeme da napravimo testove i kontrole ili je prerano? 
    Jel bi trebala koristiti LH trakice zbog neredovitog menstrualnog ciklusa i kako trakice funkcioniraju
    Molim Vas za savjet i pomoc 

Hvala unaprijed 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.