Pozdrav mame/buduće mame!
Molila bih savjet
Dragi i ja ne ostvarujemo trudnoću oko 16mjeseci,nikad niti jedan ➕ nismo imali.
Od nalaza izdvajam uredni fsh, lh, e, prolaktin, amh i tsh 3.dan ciklusa uz Progesteron. 39 22.dan ciklusa (ovulacije budu 15-18.dan, druga faza ciklusa uvijek bude 13 dana)
Na uzv uvijek sve uredno. Spermiogram uredan od MM
Radili briseve, ca 125 zbog sumnje na endometriozu (bolne menge), sve sve došlo uredno. Ali bebe nema 😢
Bila sam na 1.pregledu u Petrovoj (dr strelec) i plan je histerosalpingografija još od nalaza.
Pitanja:
Jeste li SonoHSG radili u Petrovoj, kakav vam je bio nalaz, je li bilo bolno, ima li onih kojima je možda pomoglo da zatrudne?
Što ako bude uredan, odnosno ne nađu začepljenje? Jeste li išle na laparoskopiju da se isključi endometrioza ili u postupak (iui /ivf) ?
Ja imam 28god dosada zdrava, MM 35
Hvala unaprijed :)
29👸🏻36🤠 Pokusavamo od 10/2022
Ja - povišena anti-Tg - 385 uz uredan TSH, AMH 22.14 pmol/L, On - normozoospermija
Letrozol 5mg + ciljani odnosi 1-5./2024. ❌️❌️❌️
9/2024 pol ivf (Ovaleap,Cetrotide,Ovitrelle i Decapeptyl) 7❄️ freeze all blagi hiper
12/2024, 1/2025 FET 2 biokemijske (hcg 30)❌️
2/2025 histeroskopija✅️ - CD138✅️ Low NK cells
3/2025 FET pr ciklus - beta 10dnt 260 ➡️ 12dnt 725 ➡️ 16dnt 6600
Pozdrav ja sam radila hsg i nebi rekla da je bilo bolno vise kao pritisak,neka nelagoda,ovisi kako kome. Cula sam svakakva iskustva ali meni osobno ta nelagoda je trajala svega nekoliko sekundi. Nakon tog postupka doktor nam je dao par mjeseci fore da prirodno radimo na bebi,uz ostale nalaze uredne,jer su parovi znali dobiti bebu nakon toga. Nama se nije primilo i krenila sam sa inseminacijama. Inace prohodnost jajnika je vazan ako cete ici na inseminacije,ali za ivf nisam cula da idu prije,tako je bar meni receno,..
🙍♀️- 33, sve ok
👦 - 38 sve ok
4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
prirodna trudnoca ✅️
Kako vam ide sa inseminacijama Mrvica11? Jel idete negdje privatno ili preko hzzoa?
pokusavan malo dignit temu:) ako ima koja wannabe trudnica , znaci cura zena a da rade na bebici mozemo se pratit i suportat ode/:)
I ja se javljaaaam 😊😊
Avi 94 preko HZZO-a sad, evo bas sitra idem na 3 po redu, ali prvu sam radila prije 6 mjeseci i sad drugu prosli mjesec,u kojem si ti postupku? Pahuljica kakav je slucaj kod tebe?
🙍♀️- 33, sve ok
👦 - 38 sve ok
4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
prirodna trudnoca ✅️
ElaE ima nas,u kojem si ti postupku?
🙍♀️- 33, sve ok
👦 - 38 sve ok
4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
prirodna trudnoca ✅️
Drage cure, oprostite sto ovako upadam😉 Bila sam dugo aktivna na ovoj grupi, ali kao sto vidite iz potpisa- prebacila sam se na drugu grupu🙏🤰
Nakon missed ab neko vrijeme nismo mogli ostati trudni, pa je suprug po preporuci poceo piti Proxeed prah. Kod nas po ljekarnama je jedna kutija cca 60€, mi smo narucili iz vana nesto povoljnije, zbog dostave smo narucili vecu kolicinu- nismo ocekivali da ce brzo upaliti ali je🍀
Tako da cure prvenstveno vam preporucujem da vasi partneri to piju, bez obzira na spermiogram, a pogotovo ako je malo losiji.
A drugo- nama su ostale dvije zatvorene kutije, sa rokom 9/2024, pa ako koja zeli prodajemo dvije kutije za 90€. Nisu mali novci pa nam je steta da propadne🤷♀️
Javite se tu ako koju zanima pa pustim kontakt.
Sretno🍀
👩 33
👨35
09/22 Missed Ab, 10. tt, prva T 👼🙏😢
TSH 1,5 (Euthyrox terapija, prvi nalaz 3,6)
6/2023➕🌈❤️🙏
Panorama Low risk, it’s a girl🩷💞
Avi 94 preko HZZO-a sad, evo bas sitra idem na 3 po redu, ali prvu sam radila prije 6 mjeseci i sad drugu prosli mjesec,u kojem si ti postupku? Pahuljica kakav je slucaj kod tebe?
Ne pokusavamo dugo pa da bih smjela puno da se zalim, ali od puberteta jos imam PCO, sad u zadnjih 12 mjeseci 3 mioma, gin mi je rekao jos prije da to nista ne bi dirao dok ne budem htjela dijete, pa kad se odlucim da mu kazem i sad zadnji put sam mu to rekla medjutim nista konkretno mi nije rekao osim da se javim kad dobijem mens pa ce me uputiti sta i kako dalje, pretpostavljam opet hormone raditi i 12. ili 13. Dan papa test. Medjutim prvi put na ovoj grupi sam vidjela da se kod gin moze pratiti i ovulacija, iskreno nikad nisam to pratila jer nije bilo potrebe, a sad me to pocinje brinuti, na sredini ovog ciklusa mi se pojavila neka sluz, stalno iscjedak bez mirisa, bez boje nekad bjelkasto, mislila sam da je to, ali mi trajr stvarno dugo nikako da prodje. ZM je bila 09.10. I sve se nadam da cu dobiti da odem kod dr i rijesim sta trebam da vidim imam li se cemu nadati prirodnim putem. Cak sam neki dan uradila i test zbog svih simptoma koje imam, ali mislim da su to ipak znaci jakog PMS-a 😊 ovaj forum mi je jako dobro dosao, jer nijedna moja prijateljica nema probleme sa ciklusima, jajnicima, miomima, zacecem itd pa koliko god da se trude da saslusaju i razumiju, uvijek je lakse kad se nadje neko u slicnoj pa mozemo razmjeniti iskustva, znanja, posavjetovati itd. 🥰
Da jasno mi je sta zelis rec sta se tice razmjena iskustava,savjetovanja, to je ono sta i meni treba i ovde sam nasla dosta info sta su me zanimale. Ja ti osobno imam prijateljica koje su imale probleme sa policisticnim jajnicima, ne redovitim ovulacijama,miomima i uspjele su ostvariti sve trudnocu,strpljenja im je trebalo ali sve su je ostvarile. A mozda da izvadis betu da budes sigurna? Koje si godiste ako smijem pitati?
🙍♀️- 33, sve ok
👦 - 38 sve ok
4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
prirodna trudnoca ✅️
Sortiraj odgovore
Najstariji