Na inseminaciju se i salju partneri koji nemaju dijagnoze,bar tako su meni rekli ali da je uspjesnost mala to mozda je mozda i nije, tako sam i ja mislila samo opet kad sam krenula u te postupke cula sam i puno pozitivnih ishoda lnseminacije, na forumima ne vidim bas tako ali nisu svi ni da pisu ovdje. Svakako meni je vise doktora preporucilo poceti s njima, s obziron da su nalazi ok,nikad se ne zna,. Ako nisi dosad,imas na netu onaj paket LH trakica pa vidim da cure preko njih prate ovulacije i uhvati im se, nadam se iskreno da cete uspit i zaobic sve MPO.
Onda se drzimo pozitivnih ishoda i nadamo se da ce takav bit i nas slucaj. Da cemo uspjeti prirodno ili inseminacijom. Prije sam koristila LH trakice, sada vise ne, bila sam na folikulometriji ovaj mjesec pa mi je to onda umjesto trakica.
Pozdrav cure,
Nova sam ovdje i pisem svoj prvi post. Dakle ovako, radimo na bebi vec nekoliko mjeseci. Poceli smo s tim da se uopce nismo pazili, ali nismo gledali i pratili plodne dane. Nije se dogodilo apsolutno nista. Imala sam nekoliko upala prije toga, menstruacija mi se poremetila, uopce nije bila redovita. Zadnjih mjeseci stalno mi kasni po tjedan dana, ali isto tako nakon zadnjeg pregleda je sve u redu i papa je uredna. Prije tri mjeseca poceli smo pratiti plodne dane.
Prvi mjesec imali smo odnose od 10-20 tog dana ciklusa redovito i nakon tjedan dana kasnjenja dobila sam menstruaciju. Sljedeci mjesec smo radili istu stvar i dobila sam menstruaciju tjedan dana prije nego sam morala. Treci mjesec smo imali nekoliko odnosa u toku plodnih dana i eto ti opet menstruacija dolazi 5 dana prije datuma.
Je li bio netko u slicnoj situaciji?
Pocela sam se vec pomalo brinuti da samnom ili s mojim partnerom nesto nije u redu, dal je vrijeme da napravimo testove i kontrole ili je prerano?
Jel bi trebala koristiti LH trakice zbog neredovitog menstrualnog ciklusa i kako trakice funkcioniraju
Molim Vas za savjet i pomoc
Hvala unaprijed
Ocito ti nisu plodni dani onda kad mislis. Pogledaj zadnji datum menstruacije i 14 dana prije toga si ovulirala - jesu tad i po tebi bili plodni dani?
Za pocetak M uvijek radi spermiogram a zena vadi hormone -tsh,lh,fsh,amh itd to ti tvoja doktorica salje uputnicu za tebe, a partnerova doktorica salje partneru uputnicu za spermiogram
Da jasno mi je sta zelis rec sta se tice razmjena iskustava,savjetovanja, to je ono sta i meni treba i ovde sam nasla dosta info sta su me zanimale. Ja ti osobno imam prijateljica koje su imale probleme sa policisticnim jajnicima, ne redovitim ovulacijama,miomima i uspjele su ostvariti sve trudnocu,strpljenja im je trebalo ali sve su je ostvarile. A mozda da izvadis betu da budes sigurna? Koje si godiste ako smijem pitati?
I ja bi trebala dobiti m 8/12, pratimo skupaa 💪🏻💪🏻
Mene zanima da li neka od vas mozda zna neki prirodan nacin da potaknem M, nikako da dodje a vec je 50. dan ciklusa. A dr mi rekao da se javim tek kad dobijem, a ona nece pa nece 🤣🤦♀️🤦♀️ ili najbolje da sacekam ovu sed pa da odem kod njega da trazim tabl, nit mogu cekati, nit mogu ove bolove izdrzavati, po bolovima samo sto nije, a nista…
Ne znam tvoju pricu, imas PCOS?
Avi94 ja radim 6.12 betu, jer sam odradila AIH, a tebi zelim da ti umjesto M bude veliiki +.
🙍♀️- 33, sve ok
👦 - 38 sve ok
4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
prirodna trudnoca ✅️
Pozdrav cure,
Nova sam ovdje i pisem svoj prvi post. Dakle ovako, radimo na bebi vec nekoliko mjeseci. Poceli smo s tim da se uopce nismo pazili, ali nismo gledali i pratili plodne dane. Nije se dogodilo apsolutno nista. Imala sam nekoliko upala prije toga, menstruacija mi se poremetila, uopce nije bila redovita. Zadnjih mjeseci stalno mi kasni po tjedan dana, ali isto tako nakon zadnjeg pregleda je sve u redu i papa je uredna. Prije tri mjeseca poceli smo pratiti plodne dane.
Prvi mjesec imali smo odnose od 10-20 tog dana ciklusa redovito i nakon tjedan dana kasnjenja dobila sam menstruaciju. Sljedeci mjesec smo radili istu stvar i dobila sam menstruaciju tjedan dana prije nego sam morala. Treci mjesec smo imali nekoliko odnosa u toku plodnih dana i eto ti opet menstruacija dolazi 5 dana prije datuma.
Je li bio netko u slicnoj situaciji?
Pocela sam se vec pomalo brinuti da samnom ili s mojim partnerom nesto nije u redu, dal je vrijeme da napravimo testove i kontrole ili je prerano?
Jel bi trebala koristiti LH trakice zbog neredovitog menstrualnog ciklusa i kako trakice funkcioniraju
Molim Vas za savjet i pomoc
Hvala unaprijed
Da Ancice mozda da koristis trakice,imas uputstva na njima pa da pratis kad ti je ovulacija,mozda nije na dane na koje mislis da je, i ja sam falivala tako fek kad sam usla u postupke sam puno vise saznala 😀
🙍♀️- 33, sve ok
👦 - 38 sve ok
4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
prirodna trudnoca ✅️
Avi94 ja radim 6.12 betu, jer sam odradila AIH, a tebi zelim da ti umjesto M bude veliiki +.
Hvala i ja tebi zelim visoku betu :)
A je li znas mozda zasto se ne radi prvo standardni test za trudnocu vec odmah beta?
Mene zanima da li neka od vas mozda zna neki prirodan nacin da potaknem M, nikako da dodje a vec je 50. dan ciklusa. A dr mi rekao da se javim tek kad dobijem, a ona nece pa nece 🤣🤦♀️🤦♀️ ili najbolje da sacekam ovu sed pa da odem kod njega da trazim tabl, nit mogu cekati, nit mogu ove bolove izdrzavati, po bolovima samo sto nije, a nista…
Ne znam tvoju pricu, imas PCOS?
Da, na pregledima su uvijek oba jajnika bila policisticna, sad na zadnjem pregledu pise samo lijevi. Inace imam neredovne cikluse, ali sad se bas oteglo 🤦♀️
Hvala i ja tebi zelim visoku betu :)
A je li znas mozda zasto se ne radi prvo standardni test za trudnocu vec odmah beta?
Meni je rečeno da nalaz krvi nikad ne falije, da je 100% točan dok testovi su znali pokazivat i lažno negativni rezultat nakon MPO a zapravo bi bila trudnoća nego testovi bi je znali očitat tek kasnije.Možda ovisi i o postupku, ne znam, meni u otpusnim pismima piše da javim rezultate nakon HCG-a pa mi se onda neda ni zamarat testovima.
🙍♀️- 33, sve ok
👦 - 38 sve ok
4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
prirodna trudnoca ✅️
👨🦰-sve ok
👩🦳- sve ok
Pozdrav ,
Prvi puta sam ovdje ,
Ovo mi je druga inseminacija , prva odrđena krajem 6 mjseca bezuspjesno , druga evo sada prije 8 dana , cekam 14-ti dan za vađenje bete , pa me zanima jeste li imale kakve simptome , posto ih ja imam od jucer skoro iste kao i pred mengu , malo bolne grudi , pritisak na doljnji dio stomaka , i malo noge teže nego inace , sve ostalo oke , od terapije sam dobila 3x1 utrogestan , 2x1 decortin, 1x1 folbella,1x1 aspirin .
IUI odrađen uz femaru ,overtille .
Endometrij 12,5 mm
3 folikula 22,7 / 22,6 / 21,2 velicine .
Hvala vam .
👩🏻 - sve oke
👦🏻 - sve ok
Godinu i pol pokušavanje bez trudnoce ,
Femara , folacin , duphastone, ovitrelle
7mj’23 - 1 AIH
Beta ❌
11mj’23 - 2 AIH
Beta❌
1mj’24 IVF prvi postupak
Ovaleap 200 , Orgalutran,Ovitrelle
13 oocita iz punkcije