Ponovi opet, ja cu ga sutra radit, mene grudi samo bole,bas su osjetljive i vrti me stomak,obicno mi tako bude pred M, tako da ne nadam se previse pozitivnom rezultatu,. Ali vidit cemo,nada umire zadnja svakako sam nestrpljiva 🤷♀️🤷♀️
Mislim da je i test za neku upotrebu kad ti kasni, a nisam ni radila prvi jutarnji urin , ali nisam bas nesto sigurna ni da ce svakako biti pozitivan , ja sam imala grudi isto malo osjetljive , jucer i danas nista , stomak me po noci onako probadao kao kad trebam dobiti ni to vise ne osjetim 😂 ne znam , to je mozda i psiha , bas tako nada umire zadnja nikada se ne zna , citala sam na forumu da neke zene nisu uopce imale simptome tako da tko zna , u svakom slucajuu sretnoo nam .
S kojim ces se ti testom testirati ?
👩🏻 - sve oke
👦🏻 - sve ok
Godinu i pol pokušavanje bez trudnoce ,
Femara , folacin , duphastone, ovitrelle
7mj’23 - 1 AIH
Beta ❌
11mj’23 - 2 AIH
Beta❌
1mj’24 IVF prvi postupak
Ovaleap 200 , Orgalutran,Ovitrelle
13 oocita iz punkcije
5 zdravih , 1 vracen
Prva beta-468,73
Druga beta-1079,71
Prvi UZV 22.2
Aneri ja sam radila test i negativan je, clear and blue test. Grudi su mi osjetljive i tupa mi je bol u stomaku ali može biti zbog dolaska M. Ne želim padat u depru, idemo dalje, neću odustajat, vjerujem da će doći moja mrvica kad tad. Jesi ti radila opet?
🙍♀️- 33, sve ok
👦 - 38 sve ok
4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
prirodna trudnoca ✅️
Aneri ja sam radila test i negativan je, clear and blue test. Grudi su mi osjetljive i tupa mi je bol u stomaku ali može biti zbog dolaska M. Ne želim padat u depru, idemo dalje, neću odustajat, vjerujem da će doći moja mrvica kad tad. Jesi ti radila opet?
Aimee baš mi je žao , ali naravno nista depre , idemo dalje , i ja mislim da ce kod mene ishod biti isti , nezz stavrno rijetki su slucajevi kome uspije IUI .. jesi radila s onim za rano otkrivanje ? I hoces ici ipak betu vaditi sutra ?
Ja nisam danas radila test , nemam pojma dali da napravim ili ne , jer sutra cu svakako otici izvaditi betu , bas sam gledala meni je prosla bila 0,49 jako jako nisko , nista skoro … tako da me zanima bas kolika ce biti svakako sada …
Ako bude isto sve negativno ja cu traziti da u sjecnju odmah idem na daljnji postupak ..
👩🏻 - sve oke
👦🏻 - sve ok
7mj’23 - 1 AIH
Beta ❌
11mj’23 - 2 AIH
Beta❌
1mj’24 IVF prvi postupak
13 oocita iz punkcije
5 zdravih , 1 vracen
Prva beta-468,73
Druga beta-1079,71
Prvi UZV 22.2
Nisam za rano otkrivanje, nego običnim ali na njemu mi stoji da napravim kad mi treba doći M samo eto ja sam prije, zvala sam u KBC međutim ova sestra mi je rekla da izvadim betu ili napravim test za 3,4 dana ponovno da ne mora bit ovaj dobar ako mi nije dan dolaska M jer da nekad kod ovih postupaka testovi očitaju tek kasnije pa sad neznam. Mislim da cu prije onda ću onda ići sutra vadit betu, očito je ona uvjerljivija. Ja sam mislila isto tako, ako bude negativno da odmorim za ove praznike i onda u siječnju da krenem za IVF, samo ne znam koliko moram pauzirati radi klomifena kojih sam koristila zadnja 2 ciklusa, zna li itko možda to? Sjećaš li se možda kako ti je pisalo na nalazu ishod prošle bete?
🙍♀️- 33, sve ok
👦 - 38 sve ok
4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
prirodna trudnoca ✅️
Nisam za rano otkrivanje, nego običnim ali na njemu mi stoji da napravim kad mi treba doći M samo eto ja sam prije, zvala sam u KBC međutim ova sestra mi je rekla da izvadim betu ili napravim test za 3,4 dana ponovno da ne mora bit ovaj dobar ako mi nije dan dolaska M jer da nekad kod ovih postupaka testovi očitaju tek kasnije pa sad neznam. Mislim da cu prije onda ću onda ići sutra vadit betu, očito je ona uvjerljivija. Ja sam mislila isto tako, ako bude negativno da odmorim za ove praznike i onda u siječnju da krenem za IVF, samo ne znam koliko moram pauzirati radi klomifena kojih sam koristila zadnja 2 ciklusa, zna li itko možda to? Sjećaš li se možda kako ti je pisalo na nalazu ishod prošle bete?
Ja isto mislim da je mozda rano za te obicne testove , iako eto ima onih i kojima pokaze , svakako treba napraviti betu nista nas ne kosta , Ja sam prvu IUI imala u 6 mjesecu , pa sam do sada imala pauzu nisam nista koristila , sada sam prije ove 5 dana pila femaru , pa stoperica .. tako da nemam pojma evo , sutra ih isto planiram nazvati kad napravim betu , voljela bi cim prije krenuti dalje ako budem mogla , pogledati cu sada bas nalaz od bete sto sam prosli put radila ako sta pise pa javim ..
👩🏻 - sve oke
👦🏻 - sve ok
7mj’23 - 1 AIH
Beta ❌
11mj’23 - 2 AIH
Beta❌
1mj’24 IVF prvi postupak
13 oocita iz punkcije
5 zdravih , 1 vracen
Prva beta-468,73
Druga beta-1079,71
Prvi UZV 22.2
Ja sam isto tako, prvu sam radila u 5 mjesec onda nisam nista do 9 mjeseca. Meni se sve vise cini da ce mi doc M jer mi je pritisak u stomaku bas velik i grudi su mi osjetljive.
🙍♀️- 33, sve ok
👦 - 38 sve ok
4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
prirodna trudnoca ✅️
Ja sam isto tako, prvu sam radila u 5 mjesec onda nisam nista do 9 mjeseca. Meni se sve vise cini da ce mi doc M jer mi je pritisak u stomaku bas velik i grudi su mi osjetljive.
Ja sam napravila isto neki clearblue za rano otkrivanje kao pokazuje 90% tocnosti od tri dana prije M onaj neki digitalni na kojem pisu i tjedni , pokazao mi je negativno , simptoma nemam nikakvih , da makar sada imam kao prije par dana pa bi znala dobiti cu , iako sam isto misljenja da mene ceka M , samo eto ovaj put mi nisu ni grudi sto mi bude svaki mjesec , nisam nista nasla na prpslom nalazu od bete za pauzu .
Ovo mi je druga IUI i mislim da nema potrebe da trazim trecu , jer mi je i sam doktor rekao da oni inace rade dvije ako nista ide IFV .
👩🏻 - sve oke
👦🏻 - sve ok
7mj’23 - 1 AIH
Beta ❌
11mj’23 - 2 AIH
Beta❌
1mj’24 IVF prvi postupak
13 oocita iz punkcije
5 zdravih , 1 vracen
Prva beta-468,73
Druga beta-1079,71
Prvi UZV 22.2
Ma iskreno ja otpocetka nisam imala neka velika ocekivanja od inseminacije ali eto isto sam se nadala,mislila sam mozda bas ja budem u tom malom postotku uspjesnosti ali eto sta je tu je. Daj Boze da IVF ispuni moja ocekivanja i tvoja i da ce bit vise srece u njemu,.
🙍♀️- 33, sve ok
👦 - 38 sve ok
4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
prirodna trudnoca ✅️
Pozdrav zene!
Muz i ja radimo na bebi preko godinu i pol dana. Nakon saznanja da mi je amh (1.29 ng/) doktor mi je predlozio odmah ivf s punom stimulacijom. 2 embrija su mi vracena ali nazalost bezuspjesno. Kakva su vasa iskustva s ovako niskim amh? Ja sam jako uplasena posto mi je tek 29 godina, a tako nizak amh. 😟😟 unaprijed hvala❣️
Ma iskreno ja otpocetka nisam imala neka velika ocekivanja od inseminacije ali eto isto sam se nadala,mislila sam mozda bas ja budem u tom malom postotku uspjesnosti ali eto sta je tu je. Daj Boze da IVF ispuni moja ocekivanja i tvoja i da ce bit vise srece u njemu,.
Niti ja , isto bas ne vjerujem od pocetka u taj postupak ali eto daš sve od sebe pa se nadaš, sutra cemo vidjeti jos betu pa idemo dalje , samo hrabro , sve ce doci kad treba 🙏❤️
👩🏻 - sve oke
👦🏻 - sve ok
7mj’23 - 1 AIH
Beta ❌
11mj’23 - 2 AIH
Beta❌
1mj’24 IVF prvi postupak
13 oocita iz punkcije
5 zdravih , 1 vracen