Ocu Aneri,javi i ti kako si prosla, i super sta si pitala za IVF i mene zanima sto vise o tom postupku?
🙍♀️- 33, sve ok
👦 - 38 sve ok
4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
prirodna trudnoca ✅️
Ocu Aneri,javi i ti kako si prosla, i super sta si pitala za IVF i mene zanima sto vise o tom postupku?
Pisala sam bila na forumu i za temu lov na trakice jer sam vidjela da su i tamo cure pisale za testove , pa sam dobila odg da postoji mogucnost da su testovi negativni a da beta bude oke ali da je onda DPO 10-11 dan , sada evo nemam pojma , bas me zanima ujutro ta beta , javljam sve .
IFV ce nam valjda biti uspješniji ako je IUI vec ovako 🙈
Jel kod vas isti dan budu rezultati za betu ?
👩🏻 - sve oke
👦🏻 - sve ok
Godinu i pol pokušavanje bez trudnoce ,
Femara , folacin , duphastone, ovitrelle
7mj’23 - 1 AIH
Beta ❌
11mj’23 - 2 AIH
Beta❌
1mj’24 IVF prvi postupak
Ovaleap 200 , Orgalutran,Ovitrelle
13 oocita iz punkcije
5 zdravih , 1 vracen
Prva beta-468,73
Druga beta-1079,71
Prvi UZV 22.2
Uh daj Boze da bide tako, jesu budu rezultati mislim popodne do 16h da posalju na mail,najkasnije dotad. Drzim fige da nam bude pozitivna beta obe dvimaa a ako ne sigurno ce nam IVF bit uspjesan,MORA 🙏🙏
🙍♀️- 33, sve ok
👦 - 38 sve ok
4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
prirodna trudnoca ✅️
Dobro jutro, drage buduće mamice :)
Evo ja vam se pridružujem, pokušat ću hvatati temu koliko stignem jer sam na 100 strana. Bila sam aktivna na istoj ovoj temi prije tri godine kada smo bili u lovu na našu prvu bebu. Sad se osjećamo da je vrijeme za drugu tako da nam je ovo drugi mjesec pokušavanja. Ne koristim trakice jer mislim da bi me opterećivale Ali, poprilično sam sigurna da smo ovaj mjesec pokrili ovulaciju, osjećala sam bolove u jajniku i imala isjecak. Jutros sam primijetila par smeđih točkica na gaćicama pa je možda čak i implatancijsko, vidjet ćemo. U prvoj trudnoći nisam to imala. Ne očekujem mengu 17.12.
Sretno svima, samo hrabro i opušteno, znam da je teško svim čekalicama, ali na kraju se sve isplati.
Btw, samo da napomenem, u mojoj prvoj trudnoći tek 7. dan nakon izostanka M mi je test bio pozitivan, ovi prijašnji su svi bili negativni. Imala sam kasniju ovulaciju (nisam ni znala jel haha), tako da je sve moguće, ne dajte se obeshrabriti
Baby P 03/21 💙
Dobro jutro, drage buduće mamice :)
Evo ja vam se pridružujem, pokušat ću hvatati temu koliko stignem jer sam na 100 strana. Bila sam aktivna na istoj ovoj temi prije tri godine kada smo bili u lovu na našu prvu bebu. Sad se osjećamo da je vrijeme za drugu tako da nam je ovo drugi mjesec pokušavanja. Ne koristim trakice jer mislim da bi me opterećivaleAli, poprilično sam sigurna da smo ovaj mjesec pokrili ovulaciju, osjećala sam bolove u jajniku i imala isjecak. Jutros sam primijetila par smeđih točkica na gaćicama pa je možda čak i implatancijsko, vidjet ćemo. U prvoj trudnoći nisam to imala. Ne očekujem mengu 17.12.
Sretno svima, samo hrabro i opušteno, znam da je teško svim čekalicama, ali na kraju se sve isplati.
Btw, samo da napomenem, u mojoj prvoj trudnoći tek 7. dan nakon izostanka M mi je test bio pozitivan, ovi prijašnji su svi bili negativni. Imala sam kasniju ovulaciju (nisam ni znala jel haha), tako da je sve moguće, ne dajte se obeshrabriti
Dobro došla natrag Puppeta i sto krace se zadrzala ❤️
Aimee koliko si me sada malo pozitivno ohrabrila i za te testove , jutros sam izvadila betu pa cemo vidjeti , iako me onako stomak kao pred M od jutros muci , i noge me bole , tko zna budemo vidjele .
Ja nakon IUI nisam imala nista ni bolove neke bas niti iscjedak .
Sretnooo nam svima 🤗
👩🏻 - sve oke
👦🏻 - sve ok
7mj’23 - 1 AIH
Beta ❌
11mj’23 - 2 AIH
Beta❌
1mj’24 IVF prvi postupak
13 oocita iz punkcije
5 zdravih , 1 vracen
Prva beta-468,73
Druga beta-1079,71
Prvi UZV 22.2
Puppeta dobro dosla natdag i zelim ti sto prije i drugu mrvicu da dodje,. Lijepo zvuci tvoj slucaj i vjerujem da ih ima jos ali evo meni danas i beta razbila sve nade. Aneri moja test mi je bio jucer negativan,danas beta,ali ovaj put 0<4,duplo nego prosli put haha, ako se to tako gleda,.Svakako bit ce bolje sa IVF, nadam se, idem na info sutra pa cu cut detalje kako i sta dalje, javi kad vidis rezultat,nadam se tvojoj visokoj beti i da tvoj slucaj bude kao i od Pupette 🙏🙏🙏
🙍♀️- 33, sve ok
👦 - 38 sve ok
4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
prirodna trudnoca ✅️
Mrvica
Evo i mog nalaza i bas sam se razocarala jako iskreno , nisam ocekivala da je to to , ali nalaz mi je losiji nego prvi puta , prva beta 0,49 ova sada 0,29 😥😥
Idem sada zvati polikliniku da vidim sto ce reci za dalje .
Iskreno se nadam da ce IVF biti kako treba 🙏
👩🏻 - sve oke
👦🏻 - sve ok
7mj’23 - 1 AIH
Beta ❌
11mj’23 - 2 AIH
Beta❌
1mj’24 IVF prvi postupak
13 oocita iz punkcije
5 zdravih , 1 vracen
Prva beta-468,73
Druga beta-1079,71
Prvi UZV 22.2
Mrvica
Evo i mog nalaza i bas sam se razocarala jako iskreno , nisam ocekivala da je to to , ali nalaz mi je losiji nego prvi puta , prva beta 0,49 ova sada 0,29 😥😥
Idem sada zvati polikliniku da vidim sto ce reci za dalje .
Iskreno se nadam da ce IVF biti kako treba 🙏
Zvala sam , termin za IFV imam u sjecnju , moram napraviti sve nalaze ponovo jer su mi sadasnji taman godinu dana pa traze nove , za postupak mi je rekla da se isto odreduje terapija na osnovi UZV , par puta se dolazi i kad folikuli budu oke radi se postupak , ako je vise od jednog ide uz anesteziju .
👩🏻 - sve oke
👦🏻 - sve ok
7mj’23 - 1 AIH
Beta ❌
11mj’23 - 2 AIH
Beta❌
1mj’24 IVF prvi postupak
13 oocita iz punkcije
5 zdravih , 1 vracen
Prva beta-468,73
Druga beta-1079,71
Prvi UZV 22.2
Ej nista to ne znaci za betu,sta je losija ni bolja od proslog puta,negativno je negativno pa kolika god bila. I ja isto nastavljam u sijecnju i idem na IVF, ne odustajemo, i vidit ces da ce nam upalit. Ja isto imam konzultacije jos da se dogovorim s njima i da me upute ali virujen da ce nam upalit, pisi sve novitete i nedaj se nikakvoj tugi da te omete. Vidit ces za koji mjesec kad se odusevimo + ,ma 2024. je nasa 😍😍😍😍
🙍♀️- 33, sve ok
👦 - 38 sve ok
4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
prirodna trudnoca ✅️
Sretno cureee 😊 praticu vas i iduci mjesec da docekate svoje plusice ➕😊
Sortiraj odgovore
Najstariji