Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mala 33
    01. Prosinac 2023. 16:38

Slicno je tako i meni,takvi simptomi i odradjena prije 8 dana. Takodjer simptomi kao pred M ali tako mi je bilo i prosli put pa su mi cure rekle da moze biti od terapije,ja koristim 2×1cyclogest. Oces radit test ili betu i kada? Ja se mislin da napravin 12-ti dan ali nisam sigurna bili mi tocno pokazalo.

🙍‍♀️- 33, sve ok
    👦 - 38 sve ok
    4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
    3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
    prirodna trudnoca ✅️

• Aneri21
    01. Prosinac 2023. 17:10

I meni je prosli put bilo tako , isto sve sto se tice simptoma , samo mi je na kraju dosla dva tri dana poslje nego je trebala , nisam pametna evo , prvi put sam napravila i test 12 -ti dan i bio je negativan , ipak sam otisla i betu i ona je pokazala negativan rezultat . 
    Sada se dvoumim dali da cekam bas 14-ti pa dan idem betu ili da ranije , sve nesto si mislim da cekam .. 
    23.11 sam odradila IUI
    Betu bih onda trebala 6.12
    Ovo iscekivanje me bas muci 🙈 
    Ako sada ne bude onda mi je doktor predlozio IFV 
    Kako je vama ? 

👩🏻 - sve oke
    👦🏻 - sve ok
    Godinu i pol pokušavanje bez trudnoce ,
    Femara , folacin , duphastone, ovitrelle

7mj’23 - 1 AIH
    Beta ❌
    11mj’23 - 2 AIH
    Beta❌
    1mj’24 IVF prvi postupak
    Ovaleap 200 , Orgalutran,Ovitrelle
    13 oocita iz punkcije
    5 zdravih , 1 vracen
    Prva beta-468,73
    Druga beta-1079,71
    Prvi UZV 22.2

Mala 33
    02. Prosinac 2023. 12:43

aneri21

I meni je prosli put bilo tako , isto sve sto se tice simptoma , samo mi je na kraju dosla dva tri dana poslje nego je trebala , nisam pametna evo , prvi put sam napravila i test 12 -ti dan i bio je negativan , ipak sam otisla i betu i ona je pokazala negativan rezultat .
    Sada se dvoumim dali da cekam bas 14-ti pa dan idem betu ili da ranije , sve nesto si mislim da cekam ..
    23.11 sam odradila IUI
    Kako je vama ?

I ja sam radila 23.11 IUI i mislin se napravit test u pon ili uto, a trebala bi 6.12 betu, samo nemam simptome bas nikakve,prije da cu dobit M. I ja idem nakon ove na IVF i vise nekako polazem nade u te postupke, jer ove inseminacije mislim da ne uspijevaju cesto,kako se ti osjecas? 

🙍‍♀️- 33, sve ok
    👦 - 38 sve ok
    4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
    3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
    prirodna trudnoca ✅️

• Aneri21
    02. Prosinac 2023. 14:12

Gdje ste vi radili ako nije tajna ? 
    Ja sam u Škvorcu , iako mi je receno da su folikuli bas dovoljni i da bi trebalo biti okej , ni ja nisam nesto optimisticna , dva tri dana sam imala kao neka probadanja na ljevoj strani nista strasno , sada sam zadnja tri dana primjetila da mi je san dosta kraci , vec sam nakon 4 sata naspavana , nezz mozda je od vremena ,mozda od hormona , malo su mi i grudi vece sve mi je isto kao pred ciklus ? 
    Citala sam da su neke zene imale pozitivan ishod ikao su simptomi isti ciklusu .. 
    hocete vi imati pauzu sada ili odmah ovaj mjesec na IFV ako ne bude sada uspješno ? 

👩🏻 - sve oke
    👦🏻 - sve ok
    Godinu i pol pokušavanje bez trudnoce ,
    Femara , folacin , duphastone, ovitrelle

7mj’23 - 1 AIH
    Beta ❌
    11mj’23 - 2 AIH
    Beta❌
    1mj’24 IVF prvi postupak
    Ovaleap 200 , Orgalutran,Ovitrelle
    13 oocita iz punkcije
    5 zdravih , 1 vracen
    Prva beta-468,73
    Druga beta-1079,71
    Prvi UZV 22.2

• avi94
    03. Prosinac 2023. 00:17

aneri21

23.11 sam odradila IUI
    Kako je vama ?

Uuu svima nam je iduci tjedan kljucan, :)
    Javljate sve

Mala 33
    03. Prosinac 2023. 12:51

Aneri radila sam u KBC Split,. Ja nemam nikakvih bas simptoma koje bi posebno izdvojila kao za PMS, a osjetila bi probadanja ili neku tupu bol u stomaku ali to sve prepisujem Cyclogestu. Ne znam ni sama da li da cekam srijedu za radit betu ili da napravim test u uto ili srijedu. Mislim nakon ovoga na IVF ali odmorit cu sad za praznike i uzivati u bozicnoj atmosferi pa nakon toga u nove pohode a ti??

🙍‍♀️- 33, sve ok
    👦 - 38 sve ok
    4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
    3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
    prirodna trudnoca ✅️

• pahuljicaaa
    03. Prosinac 2023. 18:32

Drage zene, 
    S obzirom da nisam iz Hr, pa ne znam koje klinike (privatne)  imaju za IVF, koji su bas detaljni, da imaju stvarno strucne dr za nas s PCOS itd. Malo sam istrazivala po netu, ima ih stvarno puno, pa me zanima koje bi vi preporucili? Najblizi mi je ZG 😊

Mala 33
    03. Prosinac 2023. 18:45

Ja nisan iz Zg,ali znan da sam cula od vise cura koje su imale PCOS da su zadovoljne sa poliklinikama IVF i BETA PLUS,.I za kliniku u Pragu sam jos najvise cula da su cijenama povoljniji nego u Hrv a i rezultatima uspjesniji,pa sad vidi malo,raspitaj se. Ja osobno da idem privatno bi najvise razgledala opciju u Prag. 

🙍‍♀️- 33, sve ok
    👦 - 38 sve ok
    4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
    3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
    prirodna trudnoca ✅️

• pahuljicaaa
    03. Prosinac 2023. 19:06

Mrvica11

Ja nisan iz Zg,ali znan da sam cula od vise cura koje su imale PCOS da su zadovoljne sa poliklinikama IVF i BETA PLUS,.I za kliniku u Pragu sam jos najvise cula da su cijenama povoljniji nego u Hrv a i rezultatima uspjesniji,pa sad vidi malo,raspitaj se. Ja osobno da idem privatno bi najvise razgledala opciju u Prag.

Hvala puno na prijedlogu, pogledacu i Prag. Ne bih ja puno cekala, kad mi napokon stigne M i odem svom gin pricacu s njim o toj opciji. 
    Vidim da ti pise 6.12. Beta ili test, drzim ti figeeee, daj Boze da bude plusić 😊🥰

Mala 33
    03. Prosinac 2023. 19:33

pahuljicaaa

Mrvica11

Hvala puno na prijedlogu, pogledacu i Prag. Ne bih ja puno cekala, kad mi napokon stigne M i odem svom gin pricacu s njim o toj opciji.
    Vidim da ti pise 6.12. Beta ili test, drzim ti figeeee, daj Boze da bude plusić 😊🥰

Pa da vidi sta ce ti rec tvoj ginekolog, virujen da ce najbolje savjetovat,.Hvala tii, i ja kazem daj Bozee 🙏🙏

🙍‍♀️- 33, sve ok
    👦 - 38 sve ok
    4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
    3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
    prirodna trudnoca ✅️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.