Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • BT103
    30. Listopad 2023. 15:56

Hvalaa na pomoci❤️ 
    Narucena sam kod ginekologa svakako, ali se bojim da je jos prerano za rezultate. Nadam se pozitivnim rezultatima🫶🏻

Martina1931
    30. Listopad 2023. 16:01

Ako je 12dc, ne moze biti implatacijsko krvarenje..prije da ovulirate i da je periovacijsko krvarenje.. nista za zabrinuti se :)

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

Mareeeee3112
    30. Listopad 2023. 16:15

Martina1931

Ako je 12dc, ne moze biti implatacijsko krvarenje..prije da ovulirate i da je periovacijsko krvarenje.. nista za zabrinuti se :)

Ja sam procitala 12 dpo🤣🤣🤣🤣

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Mala 33
    30. Listopad 2023. 22:55

Pozdrav cure,pridruzujem se temi. Odradila 2 inseminaciju prije 5 dana i sad cekam za vadit betu. 1 inseminaciju sam bila odradila privatno prije 5 mjeseci, sad drugu preko HZZO. Ima li koja sa pozitivnim iskustvom inseminacije? Muz i ja radimo 3 godine na bebi, nalazi su uredni kod oboje. Ima li koja da je u postupku trenutno ili u fazi cekanja bete?

🙍‍♀️- 33, sve ok
    👦 - 38 sve ok
    4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
    3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
    prirodna trudnoca ✅️

• Amy_94
    12. Studeni 2023. 12:59

Pozdrav cure..
    Ja sam si uzela malo pauzu i napravila neke dodatne pretrage..
    Otkrila blagu trombofiliju, te sutra idem na histeroskopiju..
    Možete li mi dati neki savjet i kad bi mogla u postupak nakon nje??

👨‍🦱39- teška oligoasthenozoospermia
    👩‍🦱30 - Amh 1.83 μg/L.
    1x IVF prirodni ❌
    06/23 aspiracija 4 folikula 4 jajne stanice 3 blaste❌️
    1/24 aspiracija 5 folikula 4 jajne stanice,
    spermiogram azoospermija, jajne stanice zaleđene
    10.03 imamo spermije
    10/24
    1❄️ blasta (decortin, prolutex, fragmin, cyclogest)
    14.10 + beta (32-24-70-196-342-477-703) 6tt💔
    19.12 fet 24.12 +(9dnt 131 ,11dnt 376, 15dnt 1807)
    16.01 imamo ❤️6+5tt
    12tt boy 💙 (trisomija 18,Edwards sindrom)14tt💔

Mareeeee3112
    12. Studeni 2023. 21:25

Amy_94

Pozdrav cure..
    Ja sam si uzela malo pauzu i napravila neke dodatne pretrage..
    Otkrila blagu trombofiliju, te sutra idem na histeroskopiju..
    Možete li mi dati neki savjet i kad bi mogla u postupak nakon nje??

Pitaj za savjet u onoj grupi za oplodnju stalno su curke aktivne 😊

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• avi94
    17. Studeni 2023. 22:53

Pozdrav svima, evo i ja se pridruzujem temi.
    Muz i ja radimo 1 godinu i 7 mjeseci i nista se ne dogada. Nalazi uredni. Planiram ici na inseminaciju iduci mjesec. 

Mm 34
    Ja 30

• malena67
    21. Studeni 2023. 09:57

Pozdrav cure, nova sam na formu.
    Imam već dvije djece.
    Prvi test za trudnoću sa prvim djetetom je bio pozitivan odmah.
    Drugi test u drugoj trudnoci je bio negativan navečer kada sam ga radila, i ujutro kada sam ustala da ga bacim vidjela se svijetla crta (iako nije bila u roku kad sam test radila i bila sam trudna).
    Sada sam u bolnici opersiana (sportska ozljeda, iznenadna operacija), imala sam već dva rengena i operaciju. Menstruacija ili nešto nalik njoj je bilo 10 dana ranije, kasnije smedjarim već par dana. Uradim test u bolnici isto navečer nema crtića evo jutros svijetla. S obzirom da sam već imala jedan atakav slučaj, a bila trudna, utješite me da je i sada pozitivan test 🙊🙊🙊.
    Imate li slična iskustva?

Martina1931
    21. Studeni 2023. 10:00

malena67

Pozdrav cure, nova sam na formu.
    Imam već dvije djece.
    Prvi test za trudnoću sa prvim djetetom je bio pozitivan odmah.
    Drugi test u drugoj trudnoci je bio negativan navečer kada sam ga radila, i ujutro kada sam ustala da ga bacim vidjela se svijetla crta (iako nije bila u roku kad sam test radila i bila sam trudna).
    Sada sam u bolnici opersiana (sportska ozljeda, iznenadna operacija), imala sam već dva rengena i operaciju. Menstruacija ili nešto nalik njoj je bilo 10 dana ranije, kasnije smedjarim već par dana. Uradim test u bolnici isto navečer nema crtića evo jutros svijetla. S obzirom da sam već imala jedan atakav slučaj, a bila trudna, utješite me da je i sada pozitivan test 🙊🙊🙊.
    Imate li slična iskustva?

Pa ja bih prije rekla da se nadam da niste trudni ako ste bili na rengenu u tom periodu🙁 znate da je to opasno?
    sto ste slikali?

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

• malena67
    21. Studeni 2023. 10:04

U momentu kada sam radila test, sam imala to nešto nalik menstruaciji, i s obzirom da je bila hitna operacija nisam pomisljala na trudnoću, medjutim Kasnije mi je bilo sve čudno, i sada kada sam ovo vidjela nije mi dobro. S jedne strane mi je drago, sa druge haos zbog operacije i svega, ali me zanimaju vaša iskitsva sa testovima. Hvala unaprijed

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.