Hvalaa na pomoci❤️
Narucena sam kod ginekologa svakako, ali se bojim da je jos prerano za rezultate. Nadam se pozitivnim rezultatima🫶🏻
Ako je 12dc, ne moze biti implatacijsko krvarenje..prije da ovulirate i da je periovacijsko krvarenje.. nista za zabrinuti se :)
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Ako je 12dc, ne moze biti implatacijsko krvarenje..prije da ovulirate i da je periovacijsko krvarenje.. nista za zabrinuti se :)
Ja sam procitala 12 dpo🤣🤣🤣🤣
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Pozdrav cure,pridruzujem se temi. Odradila 2 inseminaciju prije 5 dana i sad cekam za vadit betu. 1 inseminaciju sam bila odradila privatno prije 5 mjeseci, sad drugu preko HZZO. Ima li koja sa pozitivnim iskustvom inseminacije? Muz i ja radimo 3 godine na bebi, nalazi su uredni kod oboje. Ima li koja da je u postupku trenutno ili u fazi cekanja bete?
🙍♀️- 33, sve ok
👦 - 38 sve ok
4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
prirodna trudnoca ✅️
Pozdrav cure..
Ja sam si uzela malo pauzu i napravila neke dodatne pretrage..
Otkrila blagu trombofiliju, te sutra idem na histeroskopiju..
Možete li mi dati neki savjet i kad bi mogla u postupak nakon nje??
👨🦱39- teška oligoasthenozoospermia
👩🦱30 - Amh 1.83 μg/L.
1x IVF prirodni ❌
06/23 aspiracija 4 folikula 4 jajne stanice 3 blaste❌️
1/24 aspiracija 5 folikula 4 jajne stanice,
spermiogram azoospermija, jajne stanice zaleđene
10.03 imamo spermije
10/24
1❄️ blasta (decortin, prolutex, fragmin, cyclogest)
14.10 + beta (32-24-70-196-342-477-703) 6tt💔
19.12 fet 24.12 +(9dnt 131 ,11dnt 376, 15dnt 1807)
16.01 imamo ❤️6+5tt
12tt boy 💙 (trisomija 18,Edwards sindrom)14tt💔
Pozdrav cure..
Ja sam si uzela malo pauzu i napravila neke dodatne pretrage..
Otkrila blagu trombofiliju, te sutra idem na histeroskopiju..
Možete li mi dati neki savjet i kad bi mogla u postupak nakon nje??
Pitaj za savjet u onoj grupi za oplodnju stalno su curke aktivne 😊
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Pozdrav svima, evo i ja se pridruzujem temi.
Muz i ja radimo 1 godinu i 7 mjeseci i nista se ne dogada. Nalazi uredni. Planiram ici na inseminaciju iduci mjesec.
Mm 34
Ja 30
Pozdrav cure, nova sam na formu.
Imam već dvije djece.
Prvi test za trudnoću sa prvim djetetom je bio pozitivan odmah.
Drugi test u drugoj trudnoci je bio negativan navečer kada sam ga radila, i ujutro kada sam ustala da ga bacim vidjela se svijetla crta (iako nije bila u roku kad sam test radila i bila sam trudna).
Sada sam u bolnici opersiana (sportska ozljeda, iznenadna operacija), imala sam već dva rengena i operaciju. Menstruacija ili nešto nalik njoj je bilo 10 dana ranije, kasnije smedjarim već par dana. Uradim test u bolnici isto navečer nema crtića evo jutros svijetla. S obzirom da sam već imala jedan atakav slučaj, a bila trudna, utješite me da je i sada pozitivan test 🙊🙊🙊.
Imate li slična iskustva?
Pozdrav cure, nova sam na formu.
Imam već dvije djece.
Prvi test za trudnoću sa prvim djetetom je bio pozitivan odmah.
Drugi test u drugoj trudnoci je bio negativan navečer kada sam ga radila, i ujutro kada sam ustala da ga bacim vidjela se svijetla crta (iako nije bila u roku kad sam test radila i bila sam trudna).
Sada sam u bolnici opersiana (sportska ozljeda, iznenadna operacija), imala sam već dva rengena i operaciju. Menstruacija ili nešto nalik njoj je bilo 10 dana ranije, kasnije smedjarim već par dana. Uradim test u bolnici isto navečer nema crtića evo jutros svijetla. S obzirom da sam već imala jedan atakav slučaj, a bila trudna, utješite me da je i sada pozitivan test 🙊🙊🙊.
Imate li slična iskustva?
Pa ja bih prije rekla da se nadam da niste trudni ako ste bili na rengenu u tom periodu🙁 znate da je to opasno?
sto ste slikali?
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
U momentu kada sam radila test, sam imala to nešto nalik menstruaciji, i s obzirom da je bila hitna operacija nisam pomisljala na trudnoću, medjutim Kasnije mi je bilo sve čudno, i sada kada sam ovo vidjela nije mi dobro. S jedne strane mi je drago, sa druge haos zbog operacije i svega, ali me zanimaju vaša iskitsva sa testovima. Hvala unaprijed
Sortiraj odgovore
Najstariji