Oscilira. Pitala sam ginekologinju u bolnici. Normalan ti je, nemaš razloga za brigu. Meni je bio 2.6 pa sam pitala treba li ga spuštati terapijom. Rekla je da ne, jer da mi ga sad izvadi možda bi bio manji.
28.9. ➕
13.10. ❤️
23.11. Harmony uredan 💙
Btw. danas mi je došao nalaz s mikrobiološkog na markere hepatitisa. Anti hbs total pozitivan. Mislila sam da imam hepatitis B, svašta mi je prošlo kroz glavu. KAD ONO to treba biti pozitivno.
Naučila sam da ne trebam sama tumačiti nalaze!
28.9. ➕
13.10. ❤️
23.11. Harmony uredan 💙
Oscilira. Pitala sam ginekologinju u bolnici. Normalan ti je, nemaš razloga za brigu. Meni je bio 2.6 pa sam pitala treba li ga spuštati terapijom. Rekla je da ne, jer da mi ga sad izvadi možda bi bio manji.
Hvala ti :)
Ja: 36
On:38
10.12.2022. ET, blastocista
21.12.2022. beta 373,7
05.01.2023. 6+1 srce kuca :)
08.02.2023. 10+4, Veritas test uredan, dolazi nam cura 💗
Btw. danas mi je došao nalaz s mikrobiološkog na markere hepatitisa. Anti hbs total pozitivan. Mislila sam da imam hepatitis B, svašta mi je prošlo kroz glavu. KAD ONO to treba biti pozitivno.
Naučila sam da ne trebam sama tumačiti nalaze!
Slažem se, također😃😃😃
21.12.2022. beta 373,7
Cure…u srpnju sam vadila TSH u jutro u 7, rezultat 1.18
Jutros ga vadim, dakle 2 mj.kasnije, isto u jutro, a on 2.335 😵
Nemam iskustva i tek to sve doktorica treba pregledati…ali čudno mi je da je skočio. Je li to normalno?
Da li on oscilira, ono raste, pada?
ANTI TG mi je također povišen…
Pozz... normalno je da ti TSH oscilira jer na rad štitnjače utječe i tempo života, stres, prehrana itd...pošto vidim u potpisu da se spremaš na humanu bitno je da je on ispod 2.5 za potpomognutu oplodnju a s matičnom mliječi ukoliko ju piješ je preporuka prestati 3 tj prije samog postupka
👩1990 dg PCOSlike
🧔1988 oligoasthenozoospermia
Vinogradska
09/22 IVF/ICSI
Baby boy 💙-08.06.2023.
Cure…u srpnju sam vadila TSH u jutro u 7, rezultat 1.18
Jutros ga vadim, dakle 2 mj.kasnije, isto u jutro, a on 2.335 😵
Nemam iskustva i tek to sve doktorica treba pregledati…ali čudno mi je da je skočio. Je li to normalno?
Da li on oscilira, ono raste, pada?
ANTI TG mi je također povišen…
Pozz… normalno je da ti TSH oscilira jer na rad štitnjače utječe i tempo života, stres, prehrana itd…pošto vidim u potpisu da se spremaš na humanu bitno je da je on ispod 2.5 za potpomognutu oplodnju a s matičnom mliječi ukoliko ju piješ je preporuka prestati 3 tj prije samog postupka
E hvala ti. Ne pijem vise maticnu, pijem samo Novalac i to je to. Uh, a sad si razmisljam...moze li TSH toliko oscilirati da se recimo u slucaju trudnoće on poveca iznad 2,5 te da radi toga dodje do gubitka? Znaci, pocetkom ciklusa manji, a krajem veci? Jer popeo se na 2,3 negdje oko 20og dana ciklusa. Iskreno, nisam u stresu i dobro se osjecam pa samo razmisljam sto bi moglo biti.
Do sad sad izvadila kompletnu krvnu sliku koja je po meni super, test na glukozu je super, cekam sad za trombofiliju.
21.12.2022. beta 373,7
Da prijavim - obavili smo sve osnovne preglede. Čekam m zbog pregleda ginekologinje u bolnici. Danas mi je 32. dan nisam još napravila test. Ako sutra ujutro ne dobijem, onda ću napraviti.
Nemam simptome pms-a ni bilo čega drugog, samo mi u dolje u stomaku kao nešto bućka, ne znam kako objasniti.
28.9. ➕
13.10. ❤️
23.11. Harmony uredan 💙
Da prijavim - obavili smo sve osnovne preglede. Čekam m zbog pregleda ginekologinje u bolnici. Danas mi je 32. dannisam još napravila test. Ako sutra ujutro ne dobijem, onda ću napraviti.
Nemam simptome pms-a ni bilo čega drugog, samo mi u dolje u stomaku kao nešto bućka, ne znam kako objasniti.
I? Ima li novosti? 🤞🏼
31/35
Novalac, Koenzim Q10 300mg, Euthyrox 75/100
Profertil za M - OAT
06/23 IVF-ICSI ➡️ ET 1 trodnevni 8st ❌ beta 0.2
07/23 FET - prekinut ciklus
08/23 FET - prekinut ciklus
09/23 FET - 1❄️beta 03.10. 🤞🏼
Ima! Predobro je da bi bilo istinito, testovi su pozitivni!
Danas mi je točno 5 tjedana. Upravo sam napravila test i malo me brine što nema razlike u nijansi crte u odnosu na četvrtak. Malo su mi počele naticati grudi, a ostalih simptoma nemam.
U ponedjeljak ću ići vaditi betu. Nadam se da će biti sve u redu.
28.9. ➕
13.10. ❤️
23.11. Harmony uredan 💙
Ima! Predobro je da bi bilo istinito, testovi su pozitivni!
Danas mi je točno 5 tjedana. Upravo sam napravila test i malo me brine što nema razlike u nijansi crte u odnosu na četvrtak. Malo su mi počele naticati grudi, a ostalih simptoma nemam.
U ponedjeljak ću ići vaditi betu. Nadam se da će biti sve u redu.
yippiiiii😍😍 čestitke draga, da prođe sve u najboljem redu🤗🤗
update na moju situaciju, pretprosli vikend sam zavrsila na hitnoj jer sam imala jake bolove u lijevom bubregu,primala infuziju, lasix za izmokravanje, svasta nesto. Mengu sam dobila tačno u dan, 22.9., dobila sam antibiotike zbog upale, od ginekologa folacin i neke vaginalete, ali uglavnom ovaj mjesec idemo u nove pobjede ponovno, puno bolje se osjećam izmokrila sam ja mislim upalu, a sad u akciju pa šta nam dragi Bog da😊 pozdrav svima nadam se da ste svi super🤗
Ja 23god.
Muž 25god.
Bez prethodnih trudnoća ili spontanih.
U braku od 13.02.2021.
Trudilice od 08/2021.
Zadnji nalaz pokazao vulvovaginozu. (mart 2022.)
pauza od 3 mjeseca nakon ginekološkog pregleda.
Ponovni start 6/2022
Folacin i Sideral forte 10/2022
Sortiraj odgovore
Najstariji