Pozz..evo i mene haha
Znaci ovulacija mi je bila 07.09 a mensttuacija mi treba doc 21.09..al stvar je u tome da sam jucer povracala..odjednom mi je nakon rucka dosla mucnina i posteno me izmucilo,nakon toga sam bila okej..samo me danas glava bolli i malo me na momente grci dole ko i ove prethpdne dane..Neznan da li je prerano da povracam,sta vi mislite..i moram napomenit da ja nikada nikada ne povracam
Sto se tice povracanja ja sam u preprosloj trudnoci pre izistanka ciklusa pocela da povracan. Tako da preostaje samo da se ceka. Javi nam novosti mila 🥰
A jooooj dala si mi mrvicu nade,hvala tiii..nemam vise nijedan simptom..jutros sam mjerila fibru prije nego sam ustala iz kreveta i bila je 37.1...i malo me miisici i to je to..znam da to nemora nista znacit al evo nadam se iz mjeseca u mjesec pa sto Bog da🙏🙏🙏..
Pozdrav mame,buduce mame,i sve koje zele to postati kao i ja. Imam 28 godina,i ove godine smo se ja i dragi bacili na posao,jer jako jako zelimo bebicu,medutim nista se ne dogada,pa sam si otisla ginekologu,i otkrio mi je na desnom jajniku blagi PCOS 😔 I prepisao mi duphaston tablete,jer su mi menstruacije neredovite,pa da mi izazovu krvarenje. Odmah sam ga pitala hocu li imati ikakvih problema sa zacecem,na sto mi je on odgovorio da nebi trebala imati,i da cemo pokusati tabletama stabilizirati mjesecnicu,i da se samo nastavimo truditi. Aliiii mene je jako jako strah da necu moci zanjeti i to me jako jako boli 😔 kad mi je rekao da imam policistican jajnik,odmah sam potonula i isplakala neznam koliko suza....pa eto molim 🙏 neki savjet,utjehu bilo sta....da si nekako i sama pomognem da mogu doci do zeljene trudnoce ❤️
Pozz..evo i mene haha
Znaci ovulacija mi je bila 07.09 a mensttuacija mi treba doc 21.09..al stvar je u tome da sam jucer povracala..odjednom mi je nakon rucka dosla mucnina i posteno me izmucilo,nakon toga sam bila okej..samo me danas glava bolli i malo me na momente grci dole ko i ove prethpdne dane..Neznan da li je prerano da povracam,sta vi mislite..i moram napomenit da ja nikada nikada ne povracam
Sto se tice povracanja ja sam u preprosloj trudnoci pre izistanka ciklusa pocela da povracan. Tako da preostaje samo da se ceka. Javi nam novosti mila 🥰
A jooooj dala si mi mrvicu nade,hvala tiii..nemam vise nijedan simptom..jutros sam mjerila fibru prije nego sam ustala iz kreveta i bila je 37.1…i malo me miisici i to je to..znam da to nemora nista znacit al evo nadam se iz mjeseca u mjesec pa sto Bog da🙏🙏🙏..
Temperatura je obecavajuca a i mucnina tako da javljaj sta se desava. Zelim ti puno srece i da je ciklus bio dobitni😘🍀
Pozdrav mame,buduce mame,i sve koje zele to postati kao i ja. Imam 28 godina,i ove godine smo se ja i dragi bacili na posao,jer jako jako zelimo bebicu,medutim nista se ne dogada,pa sam si otisla ginekologu,i otkrio mi je na desnom jajniku blagi PCOS 😔 I prepisao mi duphaston tablete,jer su mi menstruacije neredovite,pa da mi izazovu krvarenje. Odmah sam ga pitala hocu li imati ikakvih problema sa zacecem,na sto mi je on odgovorio da nebi trebala imati,i da cemo pokusati tabletama stabilizirati mjesecnicu,i da se samo nastavimo truditi. Aliiii mene je jako jako strah da necu moci zanjeti i to me jako jako boli 😔 kad mi je rekao da imam policistican jajnik,odmah sam potonula i isplakala neznam koliko suza….pa eto molim 🙏 neki savjet,utjehu bilo sta….da si nekako i sama pomognem da mogu doci do zeljene trudnoce ❤️
Ne brini duso, bices ti mama puno beba a ne samo jedne ako Bog da. Ja imam policiaticne jajnike i 2 puta sam ostala utridna. Ali ja sam pocela da koristim Myo Inositol koji mi je regulisao cikluse i odmah drugi mesec sam ostala trudna. Nisu se zavrsile dobro ne jedn ni druga ali ne brini jer ja imam i neke mutacije teombofillje. Pa moram na heparin kad dodje do trudnoce. Zato samo pozitivno i brzo ce doci bubica. Kupi LH teakice i pocni da ih koristis da proveris kakva ti je ovolucija. Za sta god mozes da se javis na forum i pitas jer ovde ima pino dobrih cura koje su spremne pomoci svojim znanjem. ❤️
Pozdrav mame,buduce mame,i sve koje zele to postati kao i ja. Imam 28 godina,i ove godine smo se ja i dragi bacili na posao,jer jako jako zelimo bebicu,medutim nista se ne dogada,pa sam si otisla ginekologu,i otkrio mi je na desnom jajniku blagi PCOS 😔 I prepisao mi duphaston tablete,jer su mi menstruacije neredovite,pa da mi izazovu krvarenje. Odmah sam ga pitala hocu li imati ikakvih problema sa zacecem,na sto mi je on odgovorio da nebi trebala imati,i da cemo pokusati tabletama stabilizirati mjesecnicu,i da se samo nastavimo truditi. Aliiii mene je jako jako strah da necu moci zanjeti i to me jako jako boli 😔 kad mi je rekao da imam policistican jajnik,odmah sam potonula i isplakala neznam koliko suza….pa eto molim 🙏 neki savjet,utjehu bilo sta….da si nekako i sama pomognem da mogu doci do zeljene trudnoce ❤️
Nemoj brinuti, znam cure koje su prirodno zatrudnile sa sindromom policisticnih jajnika. Probaj pratiti ovulaciju sa lh trakicama ako ne znas kad ti nastupa, bit ce ti lakse. 🙂 Ja imam setajuce cikluse i uspjelo nam je taj mjesec kad sam pratila s trakicama. Tako da sretno bit ce sve uredu. 🙏😊
To mi je najgore sto ja to nikako nemogu izracunati,jer su mi neredovite. Morat cu probati sa tim trakicama,jesi ih koristila svaki dan ili kako? Znam da ne ide na prvu mokracu,da se moze tokom dana. Sva sam nova u tome,i ta vijest od ginekologa mi je u tom trenutku srusila sve 😔 ali eto nadamo se da ce biti sve okej,trudit cemo se i dalje....nadam se da ce mi tablete pomoci da reguliram ciklus...🙏
Ne brini duso, bices ti mama puno beba a ne samo jedne ako Bog da. Ja imam policiaticne jajnike i 2 puta sam ostala utridna. Ali ja sam pocela da koristim Myo Inositol koji mi je regulisao cikluse i odmah drugi mesec sam ostala trudna. Nisu se zavrsile dobro ne jedn ni druga ali ne brini jer ja imam i neke mutacije teombofillje. Pa moram na heparin kad dodje do trudnoce. Zato samo pozitivno i brzo ce doci bubica. Kupi LH teakice i pocni da ih koristis da proveris kakva ti je ovolucija. Za sta god mozes da se javis na forum i pitas jer ovde ima pino dobrih cura koje su spremne pomoci svojim znanjem. ❤️
Nadam se da hocu da,jer bas bas to zelim,i nemogu si zamislit da mi se ne ostvari trudnoca,neznam.kako bi se nosila s tim. I pokusar cu svakako s tim trakicama ❤️
Pozdrav mame,buduce mame,i sve koje zele to postati kao i ja. Imam 28 godina,i ove godine smo se ja i dragi bacili na posao,jer jako jako zelimo bebicu,medutim nista se ne dogada,pa sam si otisla ginekologu,i otkrio mi je na desnom jajniku blagi PCOS
Nemoj brinuti, znam cure koje su prirodno zatrudnile sa sindromom policisticnih jajnika. Probaj pratiti ovulaciju sa lh trakicama ako ne znas kad ti nastupa, bit ce ti lakse. 🙂 Ja imam setajuce cikluse i uspjelo nam je taj mjesec kad sam pratila s trakicama. Tako da sretno bit ce sve uredu. 🙏😊
To mi je najgore sto ja to nikako nemogu izracunati,jer su mi neredovite. Morat cu probati sa tim trakicama,jesi ih koristila svaki dan ili kako? Znam da ne ide na prvu mokracu,da se moze tokom dana. Sva sam nova u tome,i ta vijest od ginekologa mi je u tom trenutku srusila sve 😔 ali eto nadamo se da ce biti sve okej,trudit cemo se i dalje….nadam se da ce mi tablete pomoci da reguliram ciklus…🙏
Evo da te utjesim od 15 godine imam neredovite cikluse do 18 godine sam ih doslovno izgubila. Stavljena sam na duphastone potom na utrogestane. Meni je receno da ih pijem od 15 dana ciklusa. S obzirom da tada nismo pokusvali imati dijete niko mi nije pratio ovulacije niti dr. Niti ja.
Sa 21 smo se prestali stitit. Međutim do trudnoce nije dolazilo ali tada smo isli opusteno pa sta bude bude. Nakon toga sam se prijavila na forum negdje sa 23 god. I saznala da duphastone sprjecava ovulaciju ako se pije prije ovulacije. Naravno moja dr to nikad nije rekla. Kad sam je nazvala i pitala rekla je da je to glupost. Kada sam počela piti tablete od 20 ili 25 DC nakon 3 godine sam ostala trudna i cekam svoje cudo. Do kojeg ne bi doslo da nisam slusala svoju intuiciju i pila tablete nakon lh trakica i mjerenja bazalne. Sto je najjače ostala sam trudna a zapravo tj mj nikako pik nisam uhvatila ali sam imala iscjedak. Popila sam tablete da izazovem M no ona nije dolazila. Napravila test i bio je plusic. Duphaston ti je prirodni progesterona i cuvar trudnoce kad dode do nje. Sretno ti.
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
E da i nazalost tu ti psiha ima veliku ulogu. Koliko god sam mrzila kad mi govore moras se opustit ne mislit o tome sam ludila. Ja sam bila toliko opsjednuta s tim da nisam mogla spavati.
Nakraju kad sam odustala od svega i mislila da nikad necu ostat trudna ostala sam trudna tad kad sam najmanje ocekivala i odbacila ciklus.
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
E da i nazalost tu ti psiha ima veliku ulogu. Koliko god sam mrzila kad mi govore moras se opustit ne mislit o tome sam ludila. Ja sam bila toliko opsjednuta s tim da nisam mogla spavati.
Nakraju kad sam odustala od svega i mislila da nikad necu ostat trudna ostala sam trudna tad kad sam najmanje ocekivala i odbacila ciklus.
Ma napkon da te ulovim ovde 😁. Kako si kako je mala dusica? Sta ima kod tebe. Kako si sad od tlaka mila
Ma napkon da te ulovim ovde 😁. Kako si kako je mala dusica? Sta ima kod tebe. Kako si sad od tlaka mila
A cuj ja sam ti ko i vrijeme 🤣 pratim ja tu stalno ali je tema dosta utihnila.
Tlak varira, vidit cemo u ponedjeljak sta kaze dr. Ali malecka lupka, tako da mislim da je s njom sve okej. Kako si ti ?
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Sortiraj odgovore
Najstariji