Ima! Predobro je da bi bilo istinito, testovi su pozitivni!
Danas mi je točno 5 tjedana. Upravo sam napravila test i malo me brine što nema razlike u nijansi crte u odnosu na četvrtak. Malo su mi počele naticati grudi, a ostalih simptoma nemam.
U ponedjeljak ću ići vaditi betu. Nadam se da će biti sve u redu.
Odlično, čestitke na plusu!!! 🥳🤗❤️
Nemoj se stresirati s puno testova, dovoljan je jedan pozitivan 😊
Javi nam rezultate bete svakako, al bit ce sve super! 😊
31/35
Novalac, Koenzim Q10 300mg, Euthyrox 75/100
Profertil za M - OAT
06/23 IVF-ICSI ➡️ ET 1 trodnevni 8st ❌ beta 0.2
07/23 FET - prekinut ciklus
08/23 FET - prekinut ciklus
09/23 FET - 1❄️beta 03.10. 🤞🏼
Ima! Predobro je da bi bilo istinito, testovi su pozitivni!
Danas mi je točno 5 tjedana. Upravo sam napravila test i malo me brine što nema razlike u nijansi crte u odnosu na četvrtak. Malo su mi počele naticati grudi, a ostalih simptoma nemam.
U ponedjeljak ću ići vaditi betu. Nadam se da će biti sve u redu.
yippiiiii😍😍 čestitke draga, da prođe sve u najboljem redu🤗🤗
update na moju situaciju, pretprosli vikend sam zavrsila na hitnoj jer sam imala jake bolove u lijevom bubregu,primala infuziju, lasix za izmokravanje, svasta nesto. Mengu sam dobila tačno u dan, 22.9., dobila sam antibiotike zbog upale, od ginekologa folacin i neke vaginalete, ali uglavnom ovaj mjesec idemo u nove pobjede ponovno, puno bolje se osjećam izmokrila sam ja mislim upalu, a sad u akciju pa šta nam dragi Bog da😊 pozdrav svima nadam se da ste svi super🤗
Uh 🥺
Slazem se, u akciju pa sta Bog da!
Ja sam danas tek 4DPO, pa slijedi najgore vrime - čekanje.
31/35
Profertil za M - OAT
Bok curke! Sve vas čitam i pratim već neko vrijeme s prekidima..2 god otkad radimo na bebi. Bio spontani i endometrioza (operacija) i sad nakon duuuugo vremena napravila test na trudnoću i blago zasijenjena crtica. Nadam se samo da nije biokemijska. Inače mi je tek 18.DC i računam da je O bila 7.dan ciklusa, a test sam radila jer 4 dana imam tamno smeđi iscjedak dok se brišem. Držite fige :)
💁♀️35 god
💁♂️36 god
Missed 2021.u 11tom tjednu
Operirana endometrioza
Hashimoto
Ostalo sve OK
Bok curke! Sve vas čitam i pratim već neko vrijeme s prekidima..2 god otkad radimo na bebi. Bio spontani i endometrioza (operacija) i sad nakon duuuugo vremena napravila test na trudnoću i blago zasijenjena crtica. Nadam se samo da nije biokemijska. Inače mi je tek 18.DC i računam da je O bila 7.dan ciklusa, a test sam radila jer 4 dana imam tamno smeđi iscjedak dok se brišem. Držite fige :)
Sretno, to moze biti implatacijsko krvarenje!
Javi nam se, drzim 🤞🏼
31/35
Profertil za M - OAT
Pozdrav drage ženice...popila sam prvu turu duphastona...dosla M i prosla,bez nekih znacajnijih promjena,ista kao i uvijek. Zvala danas ginekologa,pustio mi jos jednu turu tableta,krecem 12.10 opet piti,i cekati M. I onda opet njega zvati da pratimo ciklus. Dragi i ja se trudimo i dalje nista,ali ostajemo pozitivni. A moje pitanje je dali mogu piti prenatalne iako pijem duphaston?? Zaboravila pitat ginekologa,a vjerujem da barem jedna od Vas to zna 😊 ugl.pijem te duphastone tablete radi neredovite M i blagog PCOS-a na jednom jajniku.
Hvala <3
💁♀️35 god
💁♂️36 god
Missed 2021.u 11tom tjednu
Operirana endometrioza
Hashimoto
Ostalo sve OK
Pozdrav drage ženice…popila sam prvu turu duphastona…dosla M i prosla,bez nekih znacajnijih promjena,ista kao i uvijek. Zvala danas ginekologa,pustio mi jos jednu turu tableta,krecem 12.10 opet piti,i cekati M. I onda opet njega zvati da pratimo ciklus. Dragi i ja se trudimo i dalje nista,ali ostajemo pozitivni. A moje pitanje je dali mogu piti prenatalne iako pijem duphaston?? Zaboravila pitat ginekologa,a vjerujem da barem jedna od Vas to zna 😊 ugl.pijem te duphastone tablete radi neredovite M i blagog PCOS-a na jednom jajniku.
Mozes ih piti zajedno :) Puno zena ih i u trudnoci pije zajedno.
Pozdrav drage ženice…popila sam prvu turu duphastona…dosla M i prosla,bez nekih znacajnijih promjena,ista kao i uvijek. Zvala danas ginekologa,pustio mi jos jednu turu tableta,krecem 12.10 opet piti,i cekati M. I onda opet njega zvati da pratimo ciklus. Dragi i ja se trudimo i dalje nista,ali ostajemo pozitivni. A moje pitanje je dali mogu piti prenatalne iako pijem duphaston?? Zaboravila pitat ginekologa,a vjerujem da barem jedna od Vas to zna 😊 ugl.pijem te duphastone tablete radi neredovite M i blagog PCOS-a na jednom jajniku.
Mozes ih piti zajedno :) Puno zena ih i u trudnoci pije zajedno.
Hvala ti puno 🥰
djevojke,interesuje me jedna stvar.. sve vi koje ste na pocetku tek ukljucivale folnu kiselinu i prenatalne vitamine,jeste imale problema sa znojenjem i mirisom znoja? Ja recimo otkako znam za sebe nemam problema s mirisom, cista odjeca, tusiranje svaki dan ljeti,zimi i jesen svaki drugi, nikad ne moram staviti dezodorans.. Ali evo kako sam pocela piti folnu, ne mogu se natusirati i dezodorans mi ne moze potrajati ni dok sam na poslu.. Pa me zanima dal je to normalno,inace nikakvih drugih poteskoca sto se tice ukljucenja, sve super. Samo eto to me malo zbunulo pa da vidim dal je neko drufi imao nesto slicno 😊
Ja 23god.
Muž 25god.
Bez prethodnih trudnoća ili spontanih.
U braku od 13.02.2021.
Trudilice od 08/2021.
Zadnji nalaz pokazao vulvovaginozu. (mart 2022.)
pauza od 3 mjeseca nakon ginekološkog pregleda.
Ponovni start 6/2022
Folacin i Sideral forte 10/2022
djevojke,interesuje me jedna stvar.. sve vi koje ste na pocetku tek ukljucivale folnu kiselinu i prenatalne vitamine,jeste imale problema sa znojenjem i mirisom znoja? Ja recimo otkako znam za sebe nemam problema s mirisom, cista odjeca, tusiranje svaki dan ljeti,zimi i jesen svaki drugi, nikad ne moram staviti dezodorans.. Ali evo kako sam pocela piti folnu, ne mogu se natusirati i dezodorans mi ne moze potrajati ni dok sam na poslu.. Pa me zanima dal je to normalno,inace nikakvih drugih poteskoca sto se tice ukljucenja, sve super. Samo eto to me malo zbunulo pa da vidim dal je neko drufi imao nesto slicno 😊
Ja pijem Novalac vec nekoliko mjeseci, ali nemam problema s tim.. 🤗
31/35
Profertil za M - OAT
Sortiraj odgovore
Najstariji