Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kokii2219
    06. Listopad 2022. 14:06

Angiee

kokii2219

djevojke,interesuje me jedna stvar.. sve vi koje ste na pocetku tek ukljucivale folnu kiselinu i prenatalne vitamine,jeste imale problema sa znojenjem i mirisom znoja? Ja recimo otkako znam za sebe nemam problema s mirisom, cista odjeca, tusiranje svaki dan ljeti,zimi i jesen svaki drugi, nikad ne moram staviti dezodorans.. Ali evo kako sam pocela piti folnu, ne mogu se natusirati i dezodorans mi ne moze potrajati ni dok sam na poslu.. Pa me zanima dal je to normalno,inace nikakvih drugih poteskoca sto se tice ukljucenja, sve super. Samo eto to me malo zbunulo pa da vidim dal je neko drufi imao nesto slicno 😊

Ja pijem Novalac vec nekoliko mjeseci, ali nemam problema s tim.. 🤗

ja sam tek pocela s tim, doduse pila jake antibiotike i preparate za zeljezo zbog upale mjehura i jako niskog zeljeza.. Moze biti da je i do tog

Ja 23god.
    Muž 25god.
    Bez prethodnih trudnoća ili spontanih.
    U braku od 13.02.2021.
    Trudilice od 08/2021.
    Zadnji nalaz pokazao vulvovaginozu. (mart 2022.)
    pauza od 3 mjeseca nakon ginekološkog pregleda.
    Ponovni start 6/2022
    Folacin i Sideral forte 10/2022

• m_a_t_e_a
    07. Listopad 2022. 14:29

Bok cure, meni je danas 8DPO i 23. dan ciklusa koji mi inače traje oko 28-29 dana. Ujutro sam  radila test na T s najvećom osjetljivosti ( One step 10mUi) i naravno negativan je. Splasnuo mi je optimizam i ne znam jel ima smisla da se nadam plusiću ovaj ciklus. Znam da sam rano radila test, ali piše da može otkriti T već 6 dana nakon začeća, tak da sam skeptična oko mogućnosti trudnoće, kaj vi mislite?

💃🏼 27 god.
    🕴🏼 34 god.
    👶🏻 2020. 👣

• m_a_t_e_a
    07. Listopad 2022. 14:32

Bila sam optimistična jer sam uhvatila pik ovaj mjesec, no taman su se nakon toga izdogađale neke dosta stresne situacije za mene tak da ne znam zapravo koliko su šanse da se primilo 🙈

💃🏼 27 god.
    🕴🏼 34 god.
    👶🏻 2020. 👣

Dove
    08. Listopad 2022. 08:20

Pozdrav cure, već sam duže član, ali nisam aktivna. Imala sam 4 spontana u tri godine i to mi je (naravno) tesko pali. 
    I konačno je otkriven potencijalni problem i dobila dijagnozu te zeleno svijetlo za injekcije heparina prilikom sljedeće trudnoće. 
    Mene zanima sljedeće, jel imate odnose svaki dan tijekom plodnih dana? Može li partner to pratiti? Ima li netko iskustva  s nekakvim stimulansima za muškarce možda? 

Silmarilion
    08. Listopad 2022. 09:14

m_a_t_e_a

Bok cure, meni je danas 8DPO i 23. dan ciklusa koji mi inače traje oko 28-29 dana. Ujutro sam radila test na T s najvećom osjetljivosti ( One step 10mUi) i naravno negativan je. Splasnuo mi je optimizam i ne znam jel ima smisla da se nadam plusiću ovaj ciklus. Znam da sam rano radila test, ali piše da može otkriti T već 6 dana nakon začeća, tak da sam skeptična oko mogućnosti trudnoće, kaj vi mislite?

Hej, i ja sam prije 2 dana radila test i bio je negativan. Isto na 8DPO. 
    Zavisi kad ti je bila implatacija - mozda je bila kasnije pa ti test ni ne moze jos nista pokazati. Probaj opet za 2 dana ili pricekaj M (iako pretpostavljam da neces ko ni ja 😅). 
    Svakako ima jos nade 🤞🏼

31/35
    Novalac, Koenzim Q10 300mg, Euthyrox 75/100
    Profertil za M - OAT
    06/23 IVF-ICSI ➡️ ET 1 trodnevni 8st ❌ beta 0.2
    07/23 FET - prekinut ciklus
    08/23 FET - prekinut ciklus
    09/23 FET - 1❄️beta 03.10. 🤞🏼

Silmarilion
    08. Listopad 2022. 09:16

Dove

Pozdrav cure, već sam duže član, ali nisam aktivna. Imala sam 4 spontana u tri godine i to mi je (naravno) tesko pali.
    I konačno je otkriven potencijalni problem i dobila dijagnozu te zeleno svijetlo za injekcije heparina prilikom sljedeće trudnoće.
    Mene zanima sljedeće, jel imate odnose svaki dan tijekom plodnih dana? Može li partner to pratiti? Ima li netko iskustva s nekakvim stimulansima za muškarce možda?

Mi imamo odnose svaki dan, nekad svako drugi.. nekad nam se potrefi da smo ili ja ili on bas pod teskim stresom pa taj dan i ne pokrijemo.. za stimulanse ne znam, al sigurno da nesto postoji, probaj proguglat ako ti niko je odgovori. 
    Sretno! 🥳

31/35
    Novalac, Koenzim Q10 300mg, Euthyrox 75/100
    Profertil za M - OAT
    06/23 IVF-ICSI ➡️ ET 1 trodnevni 8st ❌ beta 0.2
    07/23 FET - prekinut ciklus
    08/23 FET - prekinut ciklus
    09/23 FET - 1❄️beta 03.10. 🤞🏼

• m_a_t_e_a
    08. Listopad 2022. 23:45

Angiee

m_a_t_e_a

Bok cure, meni je danas 8DPO i 23. dan ciklusa koji mi inače traje oko 28-29 dana. Ujutro sam radila test na T s najvećom osjetljivosti ( One step 10mUi) i naravno negativan je. Splasnuo mi je optimizam i ne znam jel ima smisla da se nadam plusiću ovaj ciklus. Znam da sam rano radila test, ali piše da može otkriti T već 6 dana nakon začeća, tak da sam skeptična oko mogućnosti trudnoće, kaj vi mislite?

Hej, i ja sam prije 2 dana radila test i bio je negativan. Isto na 8DPO.
    Zavisi kad ti je bila implatacija - mozda je bila kasnije pa ti test ni ne moze jos nista pokazati. Probaj opet za 2 dana ili pricekaj M (iako pretpostavljam da neces ko ni ja 😅).
    Svakako ima jos nade 🤞🏼

Hvala na odgovoru Angie. Sretno nam! 😊

💃🏼 27 god.
    🕴🏼 34 god.
    👶🏻 2020. 👣

BlairWaldorf
    10. Listopad 2022. 11:40

Cure jel ima kakvih novosti i novih plusića ? Jel vam netko vodi listu?
    Gdje su cure s fejsa ? Lavica ? 🥰🥰🥰

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

buhtlica23
    10. Listopad 2022. 12:03

BlairWaldorf

Cure jel ima kakvih novosti i novih plusića ? Jel vam netko vodi listu?
    Gdje su cure s fejsa ? Lavica ? 🥰🥰🥰

To i ja gledam. Bas mi je zao da je tema utihnula. Ali to se moglo i pretpostaviti nakon FB grupe. A znala sam da to tamo nece bas funkcionirati. 

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Garawa¤
    10. Listopad 2022. 13:09

Dove

Mene zanima sljedeće, jel imate odnose svaki dan tijekom plodnih dana? Može li partner to pratiti? Ima li netko iskustva s nekakvim stimulansima za muškarce možda?

Najbolji stimulans ti je kad ga na prepad uhvatiš da ne zna što ga je snašlo..i obavezno da nema pojma koji su dani u mjesecu.. ovulacija, ovo,ono.. to im stvara stres i pritisak.. 

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.