Ja sam dobro . Ovaj mjesec sam dobila zeleno svetlo od ginica a danas mi je 10 dpo i sad cekam 22.09. Da vidim jeaam li ulovila koji spermic. A ima 4 dana imam bolne grudi kao pred M tako da sta Bog daaa
Ja sam dobro . Ovaj mjesec sam dobila zeleno svetlo od ginica a danas mi je 10 dpo i sad cekam 22.09. Da vidim jeaam li ulovila koji spermic. A ima 4 dana imam bolne grudi kao pred M tako da sta Bog daaa
Drzim figice 🙂
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Drzim figice 🙂
Hvala puno Javi sta kako si prosla na UZ cekam novosti male bubice 😘
E da i nazalost tu ti psiha ima veliku ulogu. Koliko god sam mrzila kad mi govore moras se opustit ne mislit o tome sam ludila. Ja sam bila toliko opsjednuta s tim da nisam mogla spavati.
Nakraju kad sam odustala od svega i mislila da nikad necu ostat trudna ostala sam trudna tad kad sam najmanje ocekivala i odbacila ciklus.
Da psiha mi je malo prodrmana sto se tice toga,ali dobro,pokusavam ne misliti toliko na to i opustiti se sto je najvise moguce,a i decko takoder. I nadamo se najboljem 😊 meni je ginekolog odmah rekao da te duphastone tablete nemogu nastetiti zacecu niti plodu ukoliko dode do toga,da se nemoram brinuti. Nista,morat cu ostati pozitivna,i pokusati s LH trakicama pa cemo vidjeti sta ce biti 🙏
Pozdrav mame,buduce mame,i sve koje zele to postati kao i ja. Imam 28 godina,i ove godine smo se ja i dragi bacili na posao,jer jako jako zelimo bebicu,medutim nista se ne dogada,pa sam si otisla ginekologu,i otkrio mi je na desnom jajniku blagi PCOS 😔 I prepisao mi duphaston tablete,jer su mi menstruacije neredovite,pa da mi izazovu krvarenje. Odmah sam ga pitala hocu li imati ikakvih problema sa zacecem,na sto mi je on odgovorio da nebi trebala imati,i da cemo pokusati tabletama stabilizirati mjesecnicu,i da se samo nastavimo truditi. Aliiii mene je jako jako strah da necu moci zanjeti i to me jako jako boli 😔 kad mi je rekao da imam policistican jajnik,odmah sam potonula i isplakala neznam koliko suza….pa eto molim 🙏 neki savjet,utjehu bilo sta….da si nekako i sama pomognem da mogu doci do zeljene trudnoce ❤️
Nemoj brinuti, znam cure koje su prirodno zatrudnile sa sindromom policisticnih jajnika. Probaj pratiti ovulaciju sa lh trakicama ako ne znas kad ti nastupa, bit ce ti lakse. 🙂 Ja imam setajuce cikluse i uspjelo nam je taj mjesec kad sam pratila s trakicama. Tako da sretno bit ce sve uredu. 🙏😊
To mi je najgore sto ja to nikako nemogu izracunati,jer su mi neredovite. Morat cu probati sa tim trakicama,jesi ih koristila svaki dan ili kako? Znam da ne ide na prvu mokracu,da se moze tokom dana. Sva sam nova u tome,i ta vijest od ginekologa mi je u tom trenutku srusila sve 😔 ali eto nadamo se da ce biti sve okej,trudit cemo se i dalje….nadam se da ce mi tablete pomoci da reguliram ciklus…🙏
Evo poslat cu ti tablicu kad se krene sa koristenjem, sve zavisi kakva ti je duzina ciklusa.https://ibb.co/ZGV6mf5
Svaki dan onda testiras, a kad se testna crta bojom priblizava kontrolnoj trebas cesce testirati, vise puta na dan, da ulovis peak.
Hvala ti,vidjet cemo sad kakav ce mi biti ciklus od tableta,mozda bude uravnotozen pa cu se moci nekako orjentirati...sve u svemu nadam se plusicu,i ostajem pozitivna ❤️🙏
E da i nazalost tu ti psiha ima veliku ulogu. Koliko god sam mrzila kad mi govore moras se opustit ne mislit o tome sam ludila. Ja sam bila toliko opsjednuta s tim da nisam mogla spavati.
Nakraju kad sam odustala od svega i mislila da nikad necu ostat trudna ostala sam trudna tad kad sam najmanje ocekivala i odbacila ciklus.
Da psiha mi je malo prodrmana sto se tice toga,ali dobro,pokusavam ne misliti toliko na to i opustiti se sto je najvise moguce,a i decko takoder. I nadamo se najboljem 😊 meni je ginekolog odmah rekao da te duphastone tablete nemogu nastetiti zacecu niti plodu ukoliko dode do toga,da se nemoram brinuti. Nista,morat cu ostati pozitivna,i pokusati s LH trakicama pa cemo vidjeti sta ce biti 🙏
Dobro ti je rekao ne mogu nastetiti zacecu niti plodu, ako se piju nakon ovulacije. A ako ih pijes prije kao sto je kod mene bio slucaj jer su mi ciklusi neredoviti bili i meni nije bila ovulacija kao u redovnim ciklusima onda on moze sprjecit ovulaciju. I ja vjerujem da je to kod mene bio problem. No ako ce ti ginekolog pratiti ovulacije uzv i ako ces piskit lh nebi trebalo biti problema. Nakon ovulacije on pomaze da plod ostane. On se zove cuvar trudnoce ☺️ isto tako ako nisi napravila pretrage napravi ih, izvadi vitamin D, progesteron 21 DC i tako to... Kupi si prenetalne tablete, njih valja piti i prije trudnoce.
U svakom slucaju zelim ti srecu kao i svim drugim curama. Da sto prije sve ugledate plusice.
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Dobro ti je rekao ne mogu nastetiti zacecu niti plodu, ako se piju nakon ovulacije. A ako ih pijes prije kao sto je kod mene bio slucaj jer su mi ciklusi neredoviti bili i meni nije bila ovulacija kao u redovnim ciklusima onda on moze sprjecit ovulaciju. I ja vjerujem da je to kod mene bio problem. No ako ce ti ginekolog pratiti ovulacije uzv i ako ces piskit lh nebi trebalo biti problema. Nakon ovulacije on pomaze da plod ostane. On se zove cuvar trudnoce ☺️ isto tako ako nisi napravila pretrage napravi ih, izvadi vitamin D, progesteron 21 DC i tako to… Kupi si prenetalne tablete, njih valja piti i prije trudnoce.
U svakom slucaju zelim ti srecu kao i svim drugim curama. Da sto prije sve ugledate plusice.
Rekao je da zasad pijem i cim dobijem.krvarenje da se javim,i prestanem piti ih i nakon prestanka krvarenja da dodem.opet na.pregled,ultrazvuk. Da vidi sta se dogada,i u slucaju da nema.ovulacije da ju budemo izazvali onda. Imas mozda savjet koje tablete da uzmem,vidim da se dosta hvale od Novalaca te prenetalne tablete?
Dobro ti je rekao ne mogu nastetiti zacecu niti plodu, ako se piju nakon ovulacije. A ako ih pijes prije kao sto je kod mene bio slucaj jer su mi ciklusi neredoviti bili i meni nije bila ovulacija kao u redovnim ciklusima onda on moze sprjecit ovulaciju. I ja vjerujem da je to kod mene bio problem. No ako ce ti ginekolog pratiti ovulacije uzv i ako ces piskit lh nebi trebalo biti problema. Nakon ovulacije on pomaze da plod ostane. On se zove cuvar trudnoce ☺️ isto tako ako nisi napravila pretrage napravi ih, izvadi vitamin D, progesteron 21 DC i tako to… Kupi si prenetalne tablete, njih valja piti i prije trudnoce.
Rekao je da zasad pijem i cim dobijem.krvarenje da se javim,i prestanem piti ih i nakon prestanka krvarenja da dodem.opet na.pregled,ultrazvuk. Da vidi sta se dogada,i u slucaju da nema.ovulacije da ju budemo izazvali onda. Imas mozda savjet koje tablete da uzmem,vidim da se dosta hvale od Novalaca te prenetalne tablete?
Pa ja pijem novalac, malo je veca tableta ali nema nikakav miris niti ruzni okus nakon sto se popije. U pocetku trudnoce su krenule mucnine nakon toga povracanje od 9 tt do 15tt. Povecala sam i na vodu. U pocetku sam uzela neke tablete od ginekologinje isto su velike ali miris i okus koji je ostajao poslje je bio okidač za povracanje. Tako da novalac od mene veliki plusic 😁
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
pozdrav djevojke. Dugo vremena se nisam javljala, nakon sto su izbili kurslusi izmedju određenih osoba.. Bila sam na fejsu u grupi podrska za sve koji se trude (something like that). napustila sam grupu recenicom "ovo je postalo sve osim podrska" i stojim iza tog.. Ne mogu vjerovati sta sve zena zeni moze izreci i uraditi.
Ali eto, podrska uvijek zatreba od nekog ko nije "tvoj" ko te razumije itd. Prosla sam dosta problema zadnjih par mjeseci, svasta se izdesavalo, brak mi je bio na rubu opstanka, ja sam trenutno zdravstveno lose, ALI idalje imam volju i zelju da se ostvarim kao MAMA. Smatram da je to jedna ogromna sreca. Od danas vam se i ja pridruzujem, procitala sam nekih 300 stranica danas od dosade i nadam se da sve budemo docekale svoje sudbine koje "ganjamo". Cestitam svim novopecenim trudnicama i mamama. Falilo mi je tipkanje tu🖤
Ja 23god.
Muž 25god.
Bez prethodnih trudnoća ili spontanih.
U braku od 13.02.2021.
Trudilice od 08/2021.
Zadnji nalaz pokazao vulvovaginozu. (mart 2022.)
pauza od 3 mjeseca nakon ginekološkog pregleda.
Ponovni start 6/2022
Folacin i Sideral forte 10/2022
pozdrav djevojke. Dugo vremena se nisam javljala, nakon sto su izbili kurslusi izmedju određenih osoba.. Bila sam na fejsu u grupi podrska za sve koji se trude (something like that). napustila sam grupu recenicom "ovo je postalo sve osim podrska" i stojim iza tog.. Ne mogu vjerovati sta sve zena zeni moze izreci i uraditi.
Ali eto, podrska uvijek zatreba od nekog ko nije "tvoj" ko te razumije itd. Prosla sam dosta problema zadnjih par mjeseci, svasta se izdesavalo, brak mi je bio na rubu opstanka, ja sam trenutno zdravstveno lose, ALI idalje imam volju i zelju da se ostvarim kao MAMA. Smatram da je to jedna ogromna sreca. Od danas vam se i ja pridruzujem, procitala sam nekih 300 stranica danas od dosade i nadam se da sve budemo docekale svoje sudbine koje "ganjamo". Cestitam svim novopecenim trudnicama i mamama. Falilo mi je tipkanje tu🖤
Zelim ti da sve dodje na svojs mesto mila i da se brzo ostvaris mamom 🍀🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji