Cure jel ima kakvih novosti i novih plusića ? Jel vam netko vodi listu?
Gdje su cure s fejsa ? Lavica ? 🥰🥰🥰
To i ja gledam. Bas mi je zao da je tema utihnula. Ali to se moglo i pretpostaviti nakon FB grupe. A znala sam da to tamo nece bas funkcionirati.
Ja sam mislila da će se vratiti nakon sto se tamo raspalo sve 😬
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Pozdrav zenice,evo mene opet,danas sam krenula sa Novalac prenatalnim kapsulama,pa me zanima koliko ja to smijem dugo piti,ako popijem jednu kutiju,mogu odmah nastavit dalje,ili moram neku pauzu radit? 🤔 Nova sam u svemu tome,pa sam sva zbunjena 😄
Pozdrav zenice,evo mene opet,danas sam krenula sa Novalac prenatalnim kapsulama,pa me zanima koliko ja to smijem dugo piti,ako popijem jednu kutiju,mogu odmah nastavit dalje,ili moram neku pauzu radit? 🤔 Nova sam u svemu tome,pa sam sva zbunjena 😄
Možeš nastaviti piti bez problema. Savjetuje se prije trudnoće, tokom a i neko pije i nakon trudnoće. Sve je to dobro.
Možeš nastaviti piti bez problema. Savjetuje se prije trudnoće, tokom a i neko pije i nakon trudnoće. Sve je to dobro.
Super hvala ti,nadam se da ce nesto uroditi plodom 🥰
Super hvala ti,nadam se da ce nesto uroditi plodom 🥰
🤞🏻🤞🏻🥰
djevojke,interesuje me jedna stvar.. sve vi koje ste na pocetku tek ukljucivale folnu kiselinu i prenatalne vitamine,jeste imale problema sa znojenjem i mirisom znoja? Ja recimo otkako znam za sebe nemam problema s mirisom, cista odjeca, tusiranje svaki dan ljeti,zimi i jesen svaki drugi, nikad ne moram staviti dezodorans.. Ali evo kako sam pocela piti folnu, ne mogu se natusirati i dezodorans mi ne moze potrajati ni dok sam na poslu.. Pa me zanima dal je to normalno,inace nikakvih drugih poteskoca sto se tice ukljucenja, sve super. Samo eto to me malo zbunulo pa da vidim dal je neko drufi imao nesto slicno 😊
Ja jesam! Neki čudan znoj kojemu, baš kao što kažeš, ni dezodorans ne pomaže..
28.9. ➕
13.10. ❤️
23.11. Harmony uredan 💙
Danas je tribala stic M, jos je nema.. Ako ne dode do ujutro, napravit cu test, ali imam neki osjecaj da cu se razocarat 🥹
Inace ne kasni, dode tocno nakon 28 dana. 🤞🏼
31/35
Novalac, Koenzim Q10 300mg, Euthyrox 75/100
Profertil za M - OAT
06/23 IVF-ICSI ➡️ ET 1 trodnevni 8st ❌ beta 0.2
07/23 FET - prekinut ciklus
08/23 FET - prekinut ciklus
09/23 FET - 1❄️beta 03.10. 🤞🏼
Pozzz žene 😃
Muž i ja radimo na bebi otprilike 4 godine.. ciklus mi traje 28-32 dana, zadnju mjesecnicu imala sam od 21.09-26.09… a onda sam 05.10.(15.dan ciklusa) primjetila na toaletnim papiru blijedo rozi iscjedak.. na dnevnom uložku nije bilo ništa, znaci samo na toaletnom papiru. Sutra dan smeđi iscjedak na gacicama zatim sam 2 dana imala jace krvarenje i morala sam koristit uložke.. inace nikad mi se nije dogodilo tako nešto i pomalo me strah zasto je došlo do toga.. ????
Zdravo drage buduce mame :)
Ko ima vremena neka procita.
Mama sam dječaka od 3 godine i to je bila jedna uredna školska trudnoca ali dugo cekana po meni.Tek nakon godinu dana braka smo uspjeli prirodno i to bas onda kad smo bili konacno odustali s razmisljanjem kad ce se desiti i eto desilo se.Da ne duzim na tu temu.Trudnoca i porod sve uredu proslo hvala Bogu.Prije par mjeseci tacno u 1 mjesecu ove godine menstruacija mi je kasnila iskreno nisam ni pomislila na trudnocu s obzirom da znam koliko smo na prvoj radili.Medutim kako nije dolazila uradim test i pozitivno.Prvo je bio strah i šok nevjeriva.Iskreno nije bilo planirano jer je djecak jos bio mali i ja sam sama snnjim 24h jer je muž terenac.Kad sam se vec pomirila s tim da se to desilo ja prokvarim dobijem sukrvicu .Odem na UZ nema trudnoce odnosno gonekolog je ne vidi.Vadila betu ona se duplala regularno ali moje krvarenje je bilo katastrofalno bukvalno odljevi su trajali 7 dana da bi zavrsila u bolnici i rekli da od trudnoce nema nista i tako se i zavrsilo
Eh nakon toga svega nasla sam sebi ginekologa kojeg smatram jako dobrim odradila nalaze hormone stitnjacu itd sve je u granicama normale.
E sad se meni javlja zelja za drugim dijetom i ogroman strah!
Sta ako ne mognem opet zanijeti?Sta ako se opet isto desi?😔
S obzirom da je muz terenac jakooo tesko je uhvatiti plodne dane ..ali etoo trudimo se koliko mozemo🤣
Zadnji ginekoloski pregled bio je nakon prosle menstracije i moj ginekolog mi je propisao Ellova da pijem 3 mj i Orvagil vaginalete da iskoristim
Takode na svoju ruku sam pila vrkutu.
Medutim ovaj mj menstruacija kasni dan...
Ja toliki osjecaj sam imala da sam trudna ali sam opet s druge strane pretpostavljala da umisljam...
Trebala je doci jucer a ja sam u nedelju radila test neka trakica i to nekad u podnevno vrijeme i bio je negativan.
S obzirom da su ciklusi uredi 29-30 dana
Cudi me da kasni...
Cak i poslije tog apontanog odmah su se doveli u red i normalno sam dobijala svaki mj...
Pa me zanima da li mislite postojil imalo sanse da je test lazno negativan(tjesim se😂)
Po racunici pvulacij je bila 5.10 po kalendaru a mi smo imali odnose pocetkom plodnih dana do 3.10i muz je otisao nazd na posao
Da li mislite da trebam uradim jos jedan test?
Takode od simptoma imam to da su me grudi pocele onako boluckat jos prije 10 tak dana ali ne stalan bol nego ono pocnu bolit na dodir pa prestanu dan i tako sve u krug
Jakooo izrazen apetit sto za mene nije normalno..
Stalno podrigivanje da izvinete
I bolovi u jajnicima ne prejaki onako kao neka probadanja..
Da li mislite da su mi te vaginalete malo pobrkale ciklus sto sam ih koristila ili vrkuta?
Vrkutu nisam pila tokom menst nego tek kad je zavrsila pocela sma i te vaginalete sam iskoristila nakon prosle menst.
Sortiraj odgovore
Najstariji