Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tinchy09
    16. Rujan 2022. 21:40

kokii2219

pozdrav djevojke. Dugo vremena se nisam javljala, nakon sto su izbili kurslusi izmedju određenih osoba.. Bila sam na fejsu u grupi podrska za sve koji se trude (something like that). napustila sam grupu recenicom "ovo je postalo sve osim podrska" i stojim iza tog.. Ne mogu vjerovati sta sve zena zeni moze izreci i uraditi.
    Ali eto, podrska uvijek zatreba od nekog ko nije "tvoj" ko te razumije itd. Prosla sam dosta problema zadnjih par mjeseci, svasta se izdesavalo, brak mi je bio na rubu opstanka, ja sam trenutno zdravstveno lose, ALI idalje imam volju i zelju da se ostvarim kao MAMA. Smatram da je to jedna ogromna sreca. Od danas vam se i ja pridruzujem, procitala sam nekih 300 stranica danas od dosade i nadam se da sve budemo docekale svoje sudbine koje "ganjamo". Cestitam svim novopecenim trudnicama i mamama. Falilo mi je tipkanje tu🖤

Dobrodosla ponovno i sto prije otisla na ljepse teme 😁😁 zao mi je zbog svega sto ti se desilo, nadam se da ce od sad sve ici u boljem smjeru🤞🤞😊

🙋🏻‍♀️ 30
    ➕️ 23.04.'23 🥰🤍🌈
    7+0 kuca ❤️🥰
    OTP 02.01.2024. Curica 🎀 A 💕

kokii2219
    16. Rujan 2022. 21:42

MBM🐬🍀💕

kokii2219

pozdrav djevojke. Dugo vremena se nisam javljala, nakon sto su izbili kurslusi izmedju određenih osoba.. Bila sam na fejsu u grupi podrska za sve koji se trude (something like that). napustila sam grupu recenicom "ovo je postalo sve osim podrska" i stojim iza tog.. Ne mogu vjerovati sta sve zena zeni moze izreci i uraditi.
    Ali eto, podrska uvijek zatreba od nekog ko nije "tvoj" ko te razumije itd. Prosla sam dosta problema zadnjih par mjeseci, svasta se izdesavalo, brak mi je bio na rubu opstanka, ja sam trenutno zdravstveno lose, ALI idalje imam volju i zelju da se ostvarim kao MAMA. Smatram da je to jedna ogromna sreca. Od danas vam se i ja pridruzujem, procitala sam nekih 300 stranica danas od dosade i nadam se da sve budemo docekale svoje sudbine koje "ganjamo". Cestitam svim novopecenim trudnicama i mamama. Falilo mi je tipkanje tu🖤

Zelim ti da sve dodje na svojs mesto mila i da se brzo ostvaris mamom 🍀🥰

puno hvala draga❤ jedina mi je briga da smo ovaj ciklus bas pokrili sve, a nakon ovulacije jedno 5 dana sam dobila jaku upalu mokracnih kanala, mjehura neke bakterije u mokraci.. plus na nalazu zeljezo veoma nisko,temperatura jucer sa 36.7 skocila na 37 danas.. Imam jaku zgaravicu ili vise neki cudan neutralan okus. pa se bojim ako i jesam trudna sta li ce mi ta upala uraditi... sve u svemu cekam doktorovo misljenje u ponedjeljak..

Ja 23god.
    Muž 25god.
    Bez prethodnih trudnoća ili spontanih.
    U braku od 13.02.2021.
    Trudilice od 08/2021.
    Zadnji nalaz pokazao vulvovaginozu. (mart 2022.)
    pauza od 3 mjeseca nakon ginekološkog pregleda.
    Ponovni start 6/2022
    Folacin i Sideral forte 10/2022

MBM🐬🍀💕
    16. Rujan 2022. 22:31

kokii2219

MBM🐬🍀💕

kokii2219

Zelim ti da sve dodje na svojs mesto mila i da se brzo ostvaris mamom 🍀🥰

puno hvala draga❤ jedina mi je briga da smo ovaj ciklus bas pokrili sve, a nakon ovulacije jedno 5 dana sam dobila jaku upalu mokracnih kanala, mjehura neke bakterije u mokraci.. plus na nalazu zeljezo veoma nisko,temperatura jucer sa 36.7 skocila na 37 danas.. Imam jaku zgaravicu ili vise neki cudan neutralan okus. pa se bojim ako i jesam trudna sta li ce mi ta upala uraditi… sve u svemu cekam doktorovo misljenje u ponedjeljak..

Javi sta ce doktor reci 

Missy87
    18. Rujan 2022. 10:37

Dobar dan svima!
    Ja i moj dragi pokusavamo vec vise od godinu dana, nazalost nista od toga..mozete li mi reci sto dalje napraviti, svakako opet idem kod svoje ginekologice da vidim s njom ali ako je netko to vec prosao pa da mi da savjet ili kaze sto ide dalje?
    Gledam svoje prijateljice, skoro isto smo godište i njima bez problema uspije a kod nas ne ide i ne ide, a ja sam napunila 35god..
    Sto dalje, kako? Svi su govorili kako misle da mi necemo imati djecu i kao da mi se to sada dogadja.. 😥

❤️🙏🏻

Ella..
    18. Rujan 2022. 13:30

Missy87

Dobar dan svima!
    Ja i moj dragi pokusavamo vec vise od godinu dana, nazalost nista od toga..mozete li mi reci sto dalje napraviti, svakako opet idem kod svoje ginekologice da vidim s njom ali ako je netko to vec prosao pa da mi da savjet ili kaze sto ide dalje?
    Gledam svoje prijateljice, skoro isto smo godište i njima bez problema uspije a kod nas ne ide i ne ide, a ja sam napunila 35god..
    Sto dalje, kako? Svi su govorili kako misle da mi necemo imati djecu i kao da mi se to sada dogadja.. 😥

Kao prvo, želim ti reci da ne gledaš na to koliko godina imaš i koliko djece imaju tvoje prijateljice. Samim tim si još više stvaras pritisak..
    I sama sam takva, mislim si da kasnim negdje jer svi oko mene imaju već dvoje, troje djece , a ja gdje sam tu sam. Trudim se da ne mislim na to nego vjerujem da ću i ja imati jednog dana i da nikad nije kasno! 
    Nemoj si stvarati dodatni stres o tome što će netko reći, što netko misli i sl. Sve će se to posložiti..
    Ja bih na tvom mjestu obavila pretrage ako nisi, i suprug I ti, pa ćeš vidjeti da li postoji nekakav problem.. želim ti sreću 🙏

🚺 31
    🚹 31

"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."

♡ Baby Girl ♡
    ♡ A ♡ 21.01. ♡

Ella..
    18. Rujan 2022. 13:33

Ella..

Missy87

Dobar dan svima!

Kao prvo, želim ti reci da ne gledaš na to koliko godina imaš i koliko djece imaju tvoje prijateljice. Samim tim si još više stvaras pritisak..
    I sama sam takva, mislim si da kasnim negdje jer svi oko mene imaju već dvoje, troje djece , a ja gdje sam tu sam. Trudim se da ne mislim na to nego vjerujem da ću i ja imati jednog dana i da nikad nije kasno!
    Nemoj si stvarati dodatni stres o tome što će netko reći, što netko misli i sl. Sve će se to posložiti..
    Ja bih na tvom mjestu obavila pretrage ako nisi, i suprug I ti, pa ćeš vidjeti da li postoji nekakav problem.. želim ti sreću 🙏

I kakvi su ti ciklusi, da li znaš svaki mj kada je ovulacija? 
    Preporučila bih ti LH trakice za ovulaciju,  meni su one pomogle i još uvijek pomažu.  I ako ne piješ nikakve vitamine,  također bih ti preporučila PreMama ili Femibion 0 ili nešto slično tome. :)

🚺 31
    🚹 31

"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."

♡ Baby Girl ♡
    ♡ A ♡ 21.01. ♡

Missy87
    18. Rujan 2022. 15:49

Ella..

Ella..

Missy87

Dobar dan svima!

Preporučila bih ti LH trakice za ovulaciju, meni su one pomogle i još uvijek pomažu. I ako ne piješ nikakve vitamine, također bih ti preporučila PreMama ili Femibion 0 ili nešto slično tome. :)

Pratim ovulaciju i trenutno pijem folacin.. Znaci bilo bi najbolje jos nesto dodatno piti?
    Pijem i lijekove za epilepsiju, sto sam vec rijesila sa ginekologicom, rekla je da bi najbolje bilo mijenjati lijekove jer nisu bas ok a neurologica mi kaze da s njima nema problema.
    Jel netko zna koje su daljnje pretrage? Inace moja ginekologica je u Zg, ja sam 130km dalje pa si moram to sve nekako posloziti. Razmisljala sam mijenjati ginekologa, negdje blize ali kod nje se najbolje osjecam.. 

❤️🙏🏻

Silmarilion
    18. Rujan 2022. 22:01

Prošla M, bacili se u akciju već 😂
    Ovaj ciklus ću opet uvest LH trakice, za svaki slučaj 😁
    Držim fige svima 🤞🏼

31/35
    Novalac, Koenzim Q10 300mg, Euthyrox 75/100
    Profertil za M - OAT
    06/23 IVF-ICSI ➡️ ET 1 trodnevni 8st ❌ beta 0.2
    07/23 FET - prekinut ciklus
    08/23 FET - prekinut ciklus
    09/23 FET - 1❄️beta 03.10. 🤞🏼

Silmarilion
    18. Rujan 2022. 22:04

Missy87

Ella..

Ella..

Missy87

Dobar dan svima!

Preporučila bih ti LH trakice za ovulaciju, meni su one pomogle i još uvijek pomažu. I ako ne piješ nikakve vitamine, također bih ti preporučila PreMama ili Femibion 0 ili nešto slično tome. :)

Pratim ovulaciju i trenutno pijem folacin.. Znaci bilo bi najbolje jos nesto dodatno piti?
    Pijem i lijekove za epilepsiju, sto sam vec rijesila sa ginekologicom, rekla je da bi najbolje bilo mijenjati lijekove jer nisu bas ok a neurologica mi kaze da s njima nema problema.
    Jel netko zna koje su daljnje pretrage? Inace moja ginekologica je u Zg, ja sam 130km dalje pa si moram to sve nekako posloziti. Razmisljala sam mijenjati ginekologa, negdje blize ali kod nje se 

Ne znam, i meni je ovo prvo pokušavanje.. Svakako držim fige i javi nam. 🤗
    Ima cura koje su prosle to, vjerojatno ces dobit odgovor ubrzo :)

31/35
    Novalac, Koenzim Q10 300mg, Euthyrox 75/100
    Profertil za M - OAT
    06/23 IVF-ICSI ➡️ ET 1 trodnevni 8st ❌ beta 0.2
    07/23 FET - prekinut ciklus
    08/23 FET - prekinut ciklus
    09/23 FET - 1❄️beta 03.10. 🤞🏼

kokii2219
    19. Rujan 2022. 18:53

pozdrav dame, danas sam bila kod svog ljekara opce prakse koji mi je na losu sliku urina samo rekao da promijenim posao i odem svom ginekologu. Ginekolog me pregledao, Bogu hvala nema nikakvih anomalija, upalnih stanja maternice i vaginalnih upala.. Dobila sam folacin i po njegovom nalazu mi je samo zadebljan endometrij na 12mm. Doduse trebam dobiti mens za otprilike 3-4 dana, pa ne pridajem tome nista i preporucao mi je sto vise uroloskog caja. Ne znam sto da mislim, imate neku preporuku kako rijesiti upalno stanje urinarnog trakta, neki nacin bez antibiotika?

Ja 23god.
    Muž 25god.
    Bez prethodnih trudnoća ili spontanih.
    U braku od 13.02.2021.
    Trudilice od 08/2021.
    Zadnji nalaz pokazao vulvovaginozu. (mart 2022.)
    pauza od 3 mjeseca nakon ginekološkog pregleda.
    Ponovni start 6/2022
    Folacin i Sideral forte 10/2022

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.