BlairWaldorf, hvala na odgovoru. U bolnici se ne javljaju pa sam se ipak naručila privatno.
Već nešto me drugo sada pati! Čitam vaše postove iznad o TSH i baš sam išla provjeriti svoj nalaz. Moj TSH je 2,631 i gin mi je rekla da je sve u redu, a svugdje piše da treba biti manji od 2,5 čak između 1 i 1,5. Poslala sam mail i čekam odgovor. 😕
28.9. ➕
13.10. ❤️
23.11. Harmony uredan 💙
Kaže da je TSH u redu. Što bi vi na mom mjestu?
28.9. ➕
13.10. ❤️
23.11. Harmony uredan 💙
Kaže da je TSH u redu. Što bi vi na mom mjestu?
TSH ti je dobar, ne brini. Ne mora bit tocno ispod 2,5, bitno da nije sad bas preko 4 iako i s takvim TSH zene ostanu trudne. On varira iz dana u dan tako da je sve ok :)
02.09. 2022.➕️ beta 10 dpo: 21.98, 13 dpo: 146.9, 15 dpo: 383, 17 dpo: 841.50, 21 dpo: 3883
6+2 💙💙
Pozdrav cure.. oprostite sto upadam tako ali vidim da pisete o TSH.. Zanima me da li koja od vas zna da li ginekolog smije propisati terapiju Euthyrox?
Hvala 😊
Endokrinolog prepisuje terapiju ne ginekolog ..tako da svakako savjetujem da odeš kod endokrinologa..😀
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Cure drage, ja danas s pregleda na humanoj, dr. Kaže da ja s ovakvim jadnicima nemogu ostati trudna prirodno. A i potpomognuta vrlo upitna. Eto baš sam tužna, a avama svima od srca želim brzu trudnoću.
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Cure drage, ja danas s pregleda na humanoj, dr. Kaže da ja s ovakvim jadnicima nemogu ostati trudna prirodno. A i potpomognuta vrlo upitna. Eto baš sam tužna, a avama svima od srca želim brzu trudnoću.
Ma zasto je jako upitna????Ja imam los amh pa sam uspjela ivf bez problema kako moze tako rec,ima ih s teskim dijagnozama i uspije
12.5.+
Dvojajcani blizanci
Ines, nije ona meni rekla tim rječima, kad mi je pogledala jajnike rekla mi je vi ste u nekoj perimenopauzi, i jajnici su mali. Osjetila sam skepsu...
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Ines, nije ona meni rekla tim rječima, kad mi je pogledala jajnike rekla mi je vi ste u nekoj perimenopauzi, i jajnici su mali. Osjetila sam skepsu…
Trazi drugo misljenje mila. Otkud ona tako sigurna da ni sa potpomognutom noje sigurno. Ma ima zena koje su i sa gorim nalazima ostvarile trudnocu. Ma probaj ti svaku metodu i nadam se da ce upalit🤞🙏🏻🍀
Uh, ovo je sigurno bilo jako teško čuti :( žao mi je radi takvih infirmacija. Na čemu ste na kraju ostali? Dok. je kako mi se čini rekla svoje mišljenje, ali je li tu sada sve stalo? Tj.ne želi ni probati? Ako je tako, svakako odi po drugo mišljenje u drugu kliniku.
Nemojte ni ti ni muž odustajati. Probajte iakoristiti svaki ciklus, ništa nije nemoguće.
Ja: 36
On:38
10.12.2022. ET, blastocista
21.12.2022. beta 373,7
05.01.2023. 6+1 srce kuca :)
08.02.2023. 10+4, Veritas test uredan, dolazi nam cura 💗
Pozdrav!
I ja sam bila na humanij. Meni je dokt.rekla da moram na mikrobiološku analizu endometrija. Dali je bila koja od vas na tome? Kakav je to postupak?
Prvo moram na cervikalne briseve (koji su mi prošle godine svi bili u redu) i onda ako nalaz bude dobar,moram se javiti opet na humanu r.da me naruče na tu analizu endometrija.
Nalaz supruga savršen.
Moj nalaz u redu,s obzirom na godine. Jajnici su u redu...prije koji dan je bila ovulacija na lijevom jajniku jer se iza njega vidi slobodna tekućina. Desni jajnik u redu.
Tako da,ne znam...sve u redu,sve super...samo 1 godinu i 9 mjeseci kad se i dogodi trudnoća je biokemijska.
38 godina
Ciklusi na 28 dana
Biokemijske 1/2021, 5/2022, 8/2022
Amh 14,97
Nifty Standard uredan, stiže nam dečko *** stigao Vito 27.3.
Sortiraj odgovore
Najstariji