Cure hvala na ispravku ...očito mi je trudnicki mozak se upalio🤣🤣🤣t3 I t4 tako je ...napisala sam kako su meni rekli endokrinolozi nisu mi htjeli dat terapiju bespotrebno i to nakon jednog nalaza ...
Svakako cure sretno 🙏😊🥰
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Cure hvala na ispravku …očito mi je trudnicki mozak se upalio🤣🤣🤣t3 I t4 tako je …napisala sam kako su meni rekli endokrinolozi nisu mi htjeli dat terapiju bespotrebno i to nakon jednog nalaza …
Svakako cure sretno 🙏😊🥰
😁
A gle kod svakog je situacija drukcija, ovisi stvarno o dosta faktora.
Najcesce traze jos jedno vadjenje jer TSH nije full stabilan. Npr dok sam studirala, skuzili smo da mi u vrijeme ispitnih rokova TSH podivlja i cim prodju sve se unormali 🙈
Bitno je samo ne brinuti previse oko tog nalaza jer se to sve rijesi.
Cure hvala na ispravku …očito mi je trudnicki mozak se upalio🤣🤣🤣t3 I t4 tako je …napisala sam kako su meni rekli endokrinolozi nisu mi htjeli dat terapiju bespotrebno i to nakon jednog nalaza …
Svakako cure sretno 🙏😊🥰
😁
A gle kod svakog je situacija drukcija, ovisi stvarno o dosta faktora.
Najcesce traze jos jedno vadjenje jer TSH nije full stabilan. Npr dok sam studirala, skuzili smo da mi u vrijeme ispitnih rokova TSH podivlja i cim prodju sve se unormali 🙈
Bitno je samo ne brinuti previse oko tog nalaza jer se to sve rijesi.
Da tako je i meni zbog smrti u familiji
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Jutro svima. Evo kod mene je 3 dana bilo 1-2 puta nešto smećkasto, i s obzirom na dane ciklusa nadala sam se da bi moglo biti impl., trbuh me uopce nije bolio, ali evo jutros je toga više i crvenije...dakle menga...trbuh me za sada ne boli...ciklus ukupno 27 dana...prečudno...eto, nadala sam se da mozda ipak neće bit potrebna humana, ali jbg kako bi se reklo 😄
Ja: 36
On:38
10.12.2022. ET, blastocista
21.12.2022. beta 373,7
05.01.2023. 6+1 srce kuca :)
08.02.2023. 10+4, Veritas test uredan, dolazi nam cura 💗
Dobro jutro! Nova sam na forumu, zadnjih par mjeseci dragi i ja radimo na bebacu 👶🏻
Mozete reci da sam luda, ali zanima me misljenje drugih, mozda neko neutralno misljenje 🙆♀️
Nekad davno sam na Tiktoku vidjela jednu curu koja navodno moze predvidjeti kada cete zaceti, koji ce biti prvi znaci trudnoce, neke vazne datume vezane za trudnocu i tako svasta nesto. I ja ovako znatizeljna, ajde da probam 😂
Da ne pisem sve sad sto je rekla, jedna od stvari koju je rekla da cu prije pozitivnog testa vidjeti kornjace, znam zvuci ludo i nemoguce. Ali zadnjih par dana ja stvarno svuda vidim kornjace, upalim random film 5 minuta filma kornjaca, uzmem od dragog mobitel zujim bezveze po instagramu ono kornjace, danas Tiktok bezveze vrtim kad ono kornjace.
Sto vi mislite ima li u tome istine?
Vjv sam fulala temu, ispricavam se ako jesam, ali eto zanima me samo tude misljenje 🙆♀️🙆♀️
Dobro jutro! Nova sam na forumu, zadnjih par mjeseci dragi i ja radimo na bebacu 👶🏻
Mozete reci da sam luda, ali zanima me misljenje drugih, mozda neko neutralno misljenje 🙆♀️
Nekad davno sam na Tiktoku vidjela jednu curu koja navodno moze predvidjeti kada cete zaceti, koji ce biti prvi znaci trudnoce, neke vazne datume vezane za trudnocu i tako svasta nesto. I ja ovako znatizeljna, ajde da probam 😂
Da ne pisem sve sad sto je rekla, jedna od stvari koju je rekla da cu prije pozitivnog testa vidjeti kornjace, znam zvuci ludo i nemoguce. Ali zadnjih par dana ja stvarno svuda vidim kornjace, upalim random film 5 minuta filma kornjaca, uzmem od dragog mobitel zujim bezveze po instagramu ono kornjace, danas Tiktok bezveze vrtim kad ono kornjace.
Vjv sam fulala temu, ispricavam se ako jesam, ali eto zanima me samo tude misljenje 🙆♀️🙆♀️
Hej, kao psiholog ti mogu reci da je to uobicajena pojava/fenomen jer se sada fokusiras na kornjace. Da ti je rekla da ces vidjeti ježeve, i njih bi svugdje vidjela jednostavno iz razloga sto je to podrazaj koji mozgu sada ima neko znacenje i izdvaja ga od ostalih podrazaja. Naime, svake sekunde smo izlozeni milijunima podrazaja svih vrste i mozak selektira one koji su bitni i njih dozivljavamo/uocavamo.
Isto je kao kad kupis neki auto pa ti se odjednom cini da ga je puna cesta - upravo zato sto ga vise primjecujes.
Ali bez obzira na ovo zelim ti da uskoro ugledas svoj plusic, zbog kornjaca ili neovisno o njima🤞😊
Jel koristis LH trakice, imas li potvrdjene ovulacije? Ako ne, bilo bi dobro da s tim krenes.
Hej, kao psiholog ti mogu reci da je to uobicajena pojava/fenomen jer se sada fokusiras na kornjace. Da ti je rekla da ces vidjeti ježeve, i njih bi svugdje vidjela jednostavno iz razloga sto je to podrazaj koji mozgu sada ima neko znacenje i izdvaja ga od ostalih podrazaja. Naime, svake sekunde smo izlozeni milijunima podrazaja svih vrste i mozak selektira one koji su bitni i njih dozivljavamo/uocavamo.
Isto je kao kad kupis neki auto pa ti se odjednom cini da ga je puna cesta - upravo zato sto ga vise primjecujes.
Ali bez obzira na ovo zelim ti da uskoro ugledas svoj plusic, zbog kornjaca ili neovisno o njima🤞😊
Jel koristis LH trakice, imas li potvrdjene ovulacije? Ako ne, bilo bi dobro da s tim krenes.
Hvala ti na odgovoru, tako sam i mislila da je to samo velika zelja da vidim kornjace 🙆♀️🙆♀️
Je, pratim ovulaciju LH trakicama, imala sam peak 24.8. pokrili smo sve, pa je sad faza čekanja
https://ibb.co/bRWhcVC
Ujutro idem vadit panel štitnjače pa ću vidit hoće li i dalje biti povišena.. prošli put mi je TSH bia 5, al pošto sam ga vadila pred operaciju rekli su mi da je moguće zbog stresa, pa da ponovim nakon 2 mjeseca.
Sve se mislim da možda zbog toga ne dolazi do trudnoće. 🤷🏼♀️
31/35
Novalac, Koenzim Q10 300mg, Euthyrox 75/100
Profertil za M - OAT
06/23 IVF-ICSI ➡️ ET 1 trodnevni 8st ❌ beta 0.2
07/23 FET - prekinut ciklus
08/23 FET - prekinut ciklus
09/23 FET - 1❄️beta 03.10. 🤞🏼
Ujutro idem vadit panel štitnjače pa ću vidit hoće li i dalje biti povišena.. prošli put mi je TSH bia 5, al pošto sam ga vadila pred operaciju rekli su mi da je moguće zbog stresa, pa da ponovim nakon 2 mjeseca.
Sve se mislim da možda zbog toga ne dolazi do trudnoće. 🤷🏼♀️
Javi nalaze, drzim fige da ovaj put budu bolji 🤞
Vrlo moguce je da je od stresa TSH povisen, Ali ako je i sad povisen, brzo ces ga unormaliti uz terapiju.
Sretno ❤️
Vidim da pišete o tsh, meni je uvijek bio niži plus imam visak antitijela, t3 i t4 su mi u redu i nisam na terapiji. Taj tsh je zaista promjenjiv, na zadnjoj kontroli prije trudnoće mi je bio 1, nešto što je najvise u zadnjih par godina koliko kontroliram... Što je pridonijelo toj normalizaciji zaista ne znam... Moguće da su životne okolnosti jer su mi se neke bitne stavke poslozile, da li je novalac pomogao s obzirom da sam ga već jedno duže vrijeme pila evo zaista ne znam... Kombinacija. Kažu da je idealan 1-2 tsh kako za zatrudnjivanje tako za trudnoću ali ima i različitih primjera koji pobijaju tu tezu tako da nema pravila nekog.
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Sortiraj odgovore