Malenileptirić, dobro mi zvuce tvoji simptomi, drugim fige da je to to 🤗 razumijem te za testove, i bolje onda pricekaj jos da ne bi bio snjesko jer si prerano napravila. Moja bol u trbuhu je isto tupa i traje stalno, ali na tren mi dode kao da cu dobiti ali puno manji intenzitet boli, tj ne mogu ni reci da je to bol. Ja sam isto pomahnitala sto se tice tih testova, imam ljekarnu blizu stana, bila me sramota koliko sam kupovala..a sad i te LH trakice, nije to nista jeftino kad se nakupi 😅 Zadnju turu lh trakica i hcg sam uzela preko aliexpressa i stvarno su brzo dosle, iste te femometer sam kod nas dosta skuplje placala. Trenutno razmisljam smijem li piti kavu? 😅 Pijem pravu tursku crnu, smanjila jednu na dan. Ne znam kako bi bez nje jer imam nizak tlak inace. Kakva si ti po tom pitanju? 🤗🌸
👸30 🤴30
❤️ 1/22 dobili koronu
❤️ 3/22 prvi ➕ ali biokemijska 🙄
❤️ 4/22 nove akcije🤞 👣
❤️ 21.5. pozitivan test
❤️ 14.6. čuje se srčeko 😊
❤️ 24.6. dva srčeka 🤗❤️
Malenileptirić,dobro mi zvuce tvoji simptomi, drugim fige da je to to 🤗 razumijem te za testove, i bolje onda pricekaj jos da ne bi bio snjesko jer si prerano napravila. Moja bol u trbuhu je isto tupa i traje stalno, ali na tren mi dode kao da cu dobiti ali puno manji intenzitet boli, tj ne mogu ni reci da je to bol. Ja sam isto pomahnitala sto se tice tih testova, imam ljekarnu blizu stana, bila me sramota koliko sam kupovala..a sad i te LH trakice, nije to nista jeftino kad se nakupi 😅 Zadnju turu lh trakica i hcg sam uzela preko aliexpressa i stvarno su brzo dosle, iste te femometer sam kod nas dosta skuplje placala. Trenutno razmisljam smijem li piti kavu? 😅 Pijem pravu tursku crnu, smanjila jednu na dan. Ne znam kako bi bez nje jer imam nizak tlak inace. Kakva si ti po tom pitanju? 🤗🌸
Pijem i ja kavu, ali s mlijekom, jednu do dvije na dan. Paše mi i dalje, nije mi se zgadila ili slično 😃 ipak dobro je da si smanjila na jednu, ako je ona crna prava turska :) pa vidi dalje kako ćeš se osjećati, kako će ti utjecati na tlak.. kada bude prvi pregled svakako se posavjetuj s doktorom. Mislim da to nije tako strašno ako je umjereno 🙂
Ja: 36
On:38
10.12.2022. ET, blastocista
21.12.2022. beta 373,7
05.01.2023. 6+1 srce kuca :)
08.02.2023. 10+4, Veritas test uredan, dolazi nam cura 💗
Žene nije me bilo par dana... Čestitam svima koje ćete postati majke i želim vam urednu trudnoću ☺🥰
🧍♀️29
🧍♂️35
👰♀️🤵♂️ 08/2020
👶 1.pokušaj 04/2022
Nikakve simptome nemam, još sam zadnje vrijeme pod stresom, pa sam mislila da su mi se zato ciklusi poremetili, radila sam test samo zato što imam termin u toj klinici
Aaa razumijem. Eto, umjesto termina u klinici za plodnost, dogovori termin za betu :) neka je sa srećom i obavezno nam javi sve informacije :)
Po doktorici izgleda da nisam više trudna, bila jesam ali progesteron mi je prenizak, još jednom moram krv vadit za potvrdu, test i dalje pozitivan, simtomi nikakvi
Drage dame, citajuci vas i radujuci se sa vama vasim crticama imala sam jedan ne zasticen odnos 18-og dana ciklusa, bila sam sogurna da je ovulacija prosla, cekam ciklus, stomak zaboli pa prodje, jutros gacice providno mokre, sluz kao u ovulaciji, uradim test, bleda crta... Trebalo je da sacekamo makar jos jedan ciklus, ali sam srecna sto se zakacilo, nikad covek nije miran nakon kiretaze, pitas se koliko su te ogulili i da li ce i nadalje biti sve u redu, pa eto, kako bude bice, uzivacu u ovim trenucima srece
👩💼38 🤵♂️38
28.05. poslednji ciklus i + treca sreca!
Anja( kejsy) imam pitanje za tebe posto se razumijes u testove... Sestra je napravila test https://ibb.co/kqqnh2p to je onaj one step od betty... Kolika je mogucnost da je evaporacijska?
23🙋🏼♀️
26🤷🏽♂️
19.07. ➕
24.07. Beta 316
Nikakve simptome nemam, još sam zadnje vrijeme pod stresom, pa sam mislila da su mi se zato ciklusi poremetili, radila sam test samo zato što imam termin u toj klinici
Aaa razumijem. Eto, umjesto termina u klinici za plodnost, dogovori termin za betu :) neka je sa srećom i obavezno nam javi sve informacije :)
Po doktorici izgleda da nisam više trudna, bila jesam ali progesteron mi je prenizak, još jednom moram krv vadit za potvrdu, test i dalje pozitivan, simtomi nikakvi
Draga Minken, ne znam šta bih rekla. Jesi li dobila nalaz krvi?
21.12.2022. beta 373,7
Drage dame, citajuci vas i radujuci se sa vama vasim crticama imala sam jedan ne zasticen odnos 18-og dana ciklusa, bila sam sogurna da je ovulacija prosla, cekam ciklus, stomak zaboli pa prodje, jutros gacice providno mokre, sluz kao u ovulaciji, uradim test, bleda crta… Trebalo je da sacekamo makar jos jedan ciklus, ali sam srecna sto se zakacilo, nikad covek nije miran nakon kiretaze, pitas se koliko su te ogulili i da li ce i nadalje biti sve u redu, pa eto, kako bude bice, uzivacu u ovim trenucima srece
Neka je sa srećom 😍
21.12.2022. beta 373,7
Draga Minken, ne znam šta bih rekla. Jesi li dobila nalaz krvi?
Nisam, u ponedjeljak vadim krv kod svog ginekologa, čakam da mi pošalju da mogu pratiti, idemo dalje, sad čekam da prokrvarim
Curkeee! Dobar dan Vam svima zelim!! Nisam bila 100 godina na forumu, nemam se vremena okrenuti, a kamoli ista drugooo...nemam nikakvih simptoma, tako da nista ni ovaj mjesec, eto 6 mjeseci bezuspjesnooo, sto da Vam kazem...trebala bih pocetko 6 mj na vadjenje spolnih hormona, a moj dragi na spermiogram, nema nam drugee...nadam se da ste mi Vi dobrooo, zelim Vam sto vise plusica ❤❤
🙋♀️28 💑 31 🙋♂️
Od 1.1.2022, folna kiselina, vitamin c, zeljezo
10.2.2022., biokemijska trudnoca
Sortiraj odgovore
Najstariji