Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    buhtlica23
    16. Svibanj 2022. 08:30

Missy87

Dobro jutro svima!
    Imam jedno pitanje.. Jucer sam bila na jednoj pricesti i kaze mi jedna zena da ako zena ima negativnu krvnu grupu a muskarac pozitivnu krvnu grupu da je tu teze ostvariti trudnocu..mislite da je stvarno tako?
    Nisam nikada razmisljala o tome da krvne grupe toliko utjecu na ovo..ako je naravno istina..
    Recimo ja sam AB - dok je moj A+.

Nema to veze, ja sam o-,muz a+. To je bitno samo zbog one inekcije koju zena primi ako beba ima drugaciji predznak od mame. Valjda sam dobro pohvatala dr. 🤣

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Ella..
    16. Svibanj 2022. 09:44

bellanaa

Ella..

bellanaa

Ella..

Žene, evo da se napokon javim. Jučer sam bila izvan sebe, a nisam ni danas bolje.
    Jučer mi je bio 14dpo i napravila sam test čisto bezveze , pojavila se sjenica , nisam vjerovala svojim očima! Odletila sam u dm po još testova i ugledala ono što sam čekala, moje čudo je tu! 🥰🥰
    https://ibb.co/PjY8fW3
    https://ibb.co/rcTGdGS

Ajmeeee čestitaaaaaam!! Jako sam sretna zbog tebe!!!! 😍😍😍😍
    Šalji nam čarobnu prašinu 😁

Hvalaa ti 😊🤗🥰
    Kako si ti? Kakva je situacija? 🤗

O. je bila kasnija pa sam danas tek 12 DPO, jučer iz znatiželje u sred dana bio snješko - što očekivat haha, ne nadam se ovaj mj iako smo dobro pokrili, ali budemo vidjeli :D

E nikad ne znaš! I ja sam bila test radila negdje 10dpo i bio  snješko,  pa mi na 14dpo pokazao 🤗
    Držim fige i šaljem čarobnu prašinu🤞🤗🥰

🚺 31
    🚹 31

"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."

♡ Baby Girl ♡
    ♡ A ♡ 21.01. ♡

Mimizmimi
    16. Svibanj 2022. 10:13

Pozdrav svima,
    Nakon nekoliko mjeseci "špijuniranja", konačno sam se registrirala i prijavila..
    Mi pokušavamo godinu dana i ništa za sada...
    Pratim vas i kupim savjete 😊
    Sretno svima 🤞🤞🤞

🚺 86, endometrioza, AMH:2021: 18.13, 2023: 9
    Sonohsg:✅️ 🚹 83 ✅️
    9/22 biokem.
    Pokusavamo: 6/21
    Poliklinika IVF
    12/22 IUI 👎
    1/23 IVF (10 dana Gonal 200IU, 5 dana Cetrotide, Ovitrelle/Decapeptyl) ➡️ 7🥚 ➡️ 7 oplođeno ➡️ ET 2 trodnevna 👎 (nema ☃️)
    7/23 novi postupak - odgođeno, luteinska cista 5x5
    8/23 2. stimulirani - elonva 150 + gonal 75 / gonal 150+cetrotide / ovitrelle+decapeptyl-8 folikula 1🥚➡️ET 3dnevni

Missy87
    16. Svibanj 2022. 11:00

buhtlica23

Missy87

Dobro jutro svima!
    Imam jedno pitanje.. Jucer sam bila na jednoj pricesti i kaze mi jedna zena da ako zena ima negativnu krvnu grupu a muskarac pozitivnu krvnu grupu da je tu teze ostvariti trudnocu..mislite da je stvarno tako?
    Nisam nikada razmisljala o tome da krvne grupe toliko utjecu na ovo..ako je naravno istina..
    Recimo ja sam AB - dok je moj A+.

Nema to veze, ja sam o-,muz a+. To je bitno samo zbog one inekcije koju zena primi ako beba ima drugaciji predznak od mame. Valjda sam dobro pohvatala dr. 🤣

Ona je to tako ispricala da sam se uplasila. 
    Da je jako tesko ostvariti trudnocu,da je teze..ja ostala gledati 👀🙈

❤️🙏🏻

Mrs.IBT
    16. Svibanj 2022. 12:31

Pozdrav drage žene, 
    Mi smo nakon spontanog u 6tt prošle godine išli na konzultacije za ivf i tamo smo odbijeni i mislila sam nema šanse da ostanem trudna. 
    Zadnja menstruacija je bila 12.04, I nije došla i preko vikenda sam napravila nekoliko testova i bili su blago pozitivni.
    Danas sam otišla vaditi betu - 334!! 😍😍

Nisu mi znali u labu reći, ali da li da odem u srijedu ili četvrtak izvaditi ponovo betu? Je li pravilnije 48 ili 72 sata poslije prve bete opet vaditi? 

Ella..
    16. Svibanj 2022. 12:48

Mrs.IBT

Pozdrav drage žene,
    Mi smo nakon spontanog u 6tt prošle godine išli na konzultacije za ivf i tamo smo odbijeni i mislila sam nema šanse da ostanem trudna.
    Zadnja menstruacija je bila 12.04, I nije došla i preko vikenda sam napravila nekoliko testova i bili su blago pozitivni.

Nisu mi znali u labu reći, ali da li da odem u srijedu ili četvrtak izvaditi ponovo betu? Je li pravilnije 48 ili 72 sata poslije prve bete opet vaditi?

Čestitam 🥰🤗

🚺 31
    🚹 31

"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."

♡ Baby Girl ♡
    ♡ A ♡ 21.01. ♡

Haleigh0302
    16. Svibanj 2022. 13:58

Divan početak tjedna!
    Čestitke friškim plusićima 💗

🧞‍♀️31
    🧞‍♂️32
    Missed ab. 11tt 💔
    Gynositol
    OTP 24.3. 👧🏼💗

Beban
    16. Svibanj 2022. 19:16

Mrs.IBT mislim da je bolje u sredu, nadamo se da ce biti 700

👩‍💼38 🤵‍♂️38
    28.05. poslednji ciklus i + treca sreca!

• Malenileptirić
    16. Svibanj 2022. 22:47

Mrs.IBT

Pozdrav drage žene,

Woow, odlično, čestitam ❤️🤗🤗🤗 sad polako i sa srećom 🤗

Ja: 36
    On:38
    10.12.2022. ET, blastocista
    21.12.2022. beta 373,7
    05.01.2023. 6+1 srce kuca :)
    08.02.2023. 10+4, Veritas test uredan, dolazi nam cura 💗

• Azraa25
    17. Svibanj 2022. 15:30

Eh ovako,ovulaciju i moguće začeće sam imala 5.5,u subotu mi se pojavila tačkica onako rozkaste krvi,nedjelja nista,jucer i danas isto tako blago roskasta krv nakon brisanja ali ne svaki put... sta vi mislite da li bi to mogla biti implatacija....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.