Dobro jutro svima!
Imam jedno pitanje.. Jucer sam bila na jednoj pricesti i kaze mi jedna zena da ako zena ima negativnu krvnu grupu a muskarac pozitivnu krvnu grupu da je tu teze ostvariti trudnocu..mislite da je stvarno tako?
Nisam nikada razmisljala o tome da krvne grupe toliko utjecu na ovo..ako je naravno istina..
Recimo ja sam AB - dok je moj A+.
Nema to veze, ja sam o-,muz a+. To je bitno samo zbog one inekcije koju zena primi ako beba ima drugaciji predznak od mame. Valjda sam dobro pohvatala dr. 🤣

6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Žene, evo da se napokon javim. Jučer sam bila izvan sebe, a nisam ni danas bolje.
Jučer mi je bio 14dpo i napravila sam test čisto bezveze , pojavila se sjenica , nisam vjerovala svojim očima! Odletila sam u dm po još testova i ugledala ono što sam čekala, moje čudo je tu! 🥰🥰
https://ibb.co/PjY8fW3
https://ibb.co/rcTGdGS
Ajmeeee čestitaaaaaam!! Jako sam sretna zbog tebe!!!! 😍😍😍😍
Šalji nam čarobnu prašinu 😁
Hvalaa ti 😊🤗🥰
Kako si ti? Kakva je situacija? 🤗
O. je bila kasnija pa sam danas tek 12 DPO, jučer iz znatiželje u sred dana bio snješko - što očekivat haha, ne nadam se ovaj mj iako smo dobro pokrili, ali budemo vidjeli :D
E nikad ne znaš! I ja sam bila test radila negdje 10dpo i bio snješko, pa mi na 14dpo pokazao 🤗
Držim fige i šaljem čarobnu prašinu🤞🤗🥰
🚺 31
🚹 31
"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."
♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
Pozdrav svima,
Nakon nekoliko mjeseci "špijuniranja", konačno sam se registrirala i prijavila..
Mi pokušavamo godinu dana i ništa za sada...
Pratim vas i kupim savjete 😊
Sretno svima 🤞🤞🤞
🚺 86, endometrioza, AMH:2021: 18.13, 2023: 9
Sonohsg:✅️ 🚹 83 ✅️
9/22 biokem.
Pokusavamo: 6/21
Poliklinika IVF
12/22 IUI 👎
1/23 IVF (10 dana Gonal 200IU, 5 dana Cetrotide, Ovitrelle/Decapeptyl) ➡️ 7🥚 ➡️ 7 oplođeno ➡️ ET 2 trodnevna 👎 (nema ☃️)
7/23 novi postupak - odgođeno, luteinska cista 5x5
8/23 2. stimulirani - elonva 150 + gonal 75 / gonal 150+cetrotide / ovitrelle+decapeptyl-8 folikula 1🥚➡️ET 3dnevni
Dobro jutro svima!
Imam jedno pitanje.. Jucer sam bila na jednoj pricesti i kaze mi jedna zena da ako zena ima negativnu krvnu grupu a muskarac pozitivnu krvnu grupu da je tu teze ostvariti trudnocu..mislite da je stvarno tako?
Nisam nikada razmisljala o tome da krvne grupe toliko utjecu na ovo..ako je naravno istina..
Recimo ja sam AB - dok je moj A+.
Nema to veze, ja sam o-,muz a+. To je bitno samo zbog one inekcije koju zena primi ako beba ima drugaciji predznak od mame. Valjda sam dobro pohvatala dr. 🤣
Ona je to tako ispricala da sam se uplasila.
Da je jako tesko ostvariti trudnocu,da je teze..ja ostala gledati 👀🙈
❤️🙏🏻
Pozdrav drage žene,
Mi smo nakon spontanog u 6tt prošle godine išli na konzultacije za ivf i tamo smo odbijeni i mislila sam nema šanse da ostanem trudna.
Zadnja menstruacija je bila 12.04, I nije došla i preko vikenda sam napravila nekoliko testova i bili su blago pozitivni.
Danas sam otišla vaditi betu - 334!! 😍😍
Nisu mi znali u labu reći, ali da li da odem u srijedu ili četvrtak izvaditi ponovo betu? Je li pravilnije 48 ili 72 sata poslije prve bete opet vaditi?
Pozdrav drage žene,
Mi smo nakon spontanog u 6tt prošle godine išli na konzultacije za ivf i tamo smo odbijeni i mislila sam nema šanse da ostanem trudna.
Zadnja menstruacija je bila 12.04, I nije došla i preko vikenda sam napravila nekoliko testova i bili su blago pozitivni.
Nisu mi znali u labu reći, ali da li da odem u srijedu ili četvrtak izvaditi ponovo betu? Je li pravilnije 48 ili 72 sata poslije prve bete opet vaditi?
Čestitam 🥰🤗
🚺 31
🚹 31
"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."
♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
Divan početak tjedna!
Čestitke friškim plusićima 💗
🧞♀️31
🧞♂️32
Missed ab. 11tt 💔
Gynositol
OTP 24.3. 👧🏼💗
Mrs.IBT mislim da je bolje u sredu, nadamo se da ce biti 700
👩💼38 🤵♂️38
28.05. poslednji ciklus i + treca sreca!
Pozdrav drage žene,
Woow, odlično, čestitam ❤️🤗🤗🤗 sad polako i sa srećom 🤗
Ja: 36
On:38
10.12.2022. ET, blastocista
21.12.2022. beta 373,7
05.01.2023. 6+1 srce kuca :)
08.02.2023. 10+4, Veritas test uredan, dolazi nam cura 💗
Eh ovako,ovulaciju i moguće začeće sam imala 5.5,u subotu mi se pojavila tačkica onako rozkaste krvi,nedjelja nista,jucer i danas isto tako blago roskasta krv nakon brisanja ali ne svaki put... sta vi mislite da li bi to mogla biti implatacija....
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji