Dobro jutro svima!
Imam jedno pitanje.. Jucer sam bila na jednoj pricesti i kaze mi jedna zena da ako zena ima negativnu krvnu grupu a muskarac pozitivnu krvnu grupu da je tu teze ostvariti trudnocu..mislite da je stvarno tako?
Nisam nikada razmisljala o tome da krvne grupe toliko utjecu na ovo..ako je naravno istina..
Recimo ja sam AB - dok je moj A+.
Nema to veze, ja sam o-,muz a+. To je bitno samo zbog one inekcije koju zena primi ako beba ima drugaciji predznak od mame. Valjda sam dobro pohvatala dr. 🤣
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Žene, evo da se napokon javim. Jučer sam bila izvan sebe, a nisam ni danas bolje.
Jučer mi je bio 14dpo i napravila sam test čisto bezveze , pojavila se sjenica , nisam vjerovala svojim očima! Odletila sam u dm po još testova i ugledala ono što sam čekala, moje čudo je tu! 🥰🥰
https://ibb.co/PjY8fW3
https://ibb.co/rcTGdGS
Ajmeeee čestitaaaaaam!! Jako sam sretna zbog tebe!!!! 😍😍😍😍
Šalji nam čarobnu prašinu 😁
Hvalaa ti 😊🤗🥰
Kako si ti? Kakva je situacija? 🤗
O. je bila kasnija pa sam danas tek 12 DPO, jučer iz znatiželje u sred dana bio snješko - što očekivat haha, ne nadam se ovaj mj iako smo dobro pokrili, ali budemo vidjeli :D
E nikad ne znaš! I ja sam bila test radila negdje 10dpo i bio snješko, pa mi na 14dpo pokazao 🤗
Držim fige i šaljem čarobnu prašinu🤞🤗🥰
🚺 31
🚹 31
"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."
♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
Pozdrav svima,
Nakon nekoliko mjeseci "špijuniranja", konačno sam se registrirala i prijavila..
Mi pokušavamo godinu dana i ništa za sada...
Pratim vas i kupim savjete 😊
Sretno svima 🤞🤞🤞
🚺 86, endometrioza, AMH:2021: 18.13, 2023: 9
Sonohsg:✅️ 🚹 83 ✅️
9/22 biokem.
Pokusavamo: 6/21
Poliklinika IVF
12/22 IUI 👎
1/23 IVF (10 dana Gonal 200IU, 5 dana Cetrotide, Ovitrelle/Decapeptyl) ➡️ 7🥚 ➡️ 7 oplođeno ➡️ ET 2 trodnevna 👎 (nema ☃️)
7/23 novi postupak - odgođeno, luteinska cista 5x5
8/23 2. stimulirani - elonva 150 + gonal 75 / gonal 150+cetrotide / ovitrelle+decapeptyl-8 folikula 1🥚➡️ET 3dnevni
Dobro jutro svima!
Imam jedno pitanje.. Jucer sam bila na jednoj pricesti i kaze mi jedna zena da ako zena ima negativnu krvnu grupu a muskarac pozitivnu krvnu grupu da je tu teze ostvariti trudnocu..mislite da je stvarno tako?
Nisam nikada razmisljala o tome da krvne grupe toliko utjecu na ovo..ako je naravno istina..
Recimo ja sam AB - dok je moj A+.
Nema to veze, ja sam o-,muz a+. To je bitno samo zbog one inekcije koju zena primi ako beba ima drugaciji predznak od mame. Valjda sam dobro pohvatala dr. 🤣
Ona je to tako ispricala da sam se uplasila.
Da je jako tesko ostvariti trudnocu,da je teze..ja ostala gledati 👀🙈
❤️🙏🏻
Pozdrav drage žene,
Mi smo nakon spontanog u 6tt prošle godine išli na konzultacije za ivf i tamo smo odbijeni i mislila sam nema šanse da ostanem trudna.
Zadnja menstruacija je bila 12.04, I nije došla i preko vikenda sam napravila nekoliko testova i bili su blago pozitivni.
Danas sam otišla vaditi betu - 334!! 😍😍
Nisu mi znali u labu reći, ali da li da odem u srijedu ili četvrtak izvaditi ponovo betu? Je li pravilnije 48 ili 72 sata poslije prve bete opet vaditi?
Pozdrav drage žene,
Mi smo nakon spontanog u 6tt prošle godine išli na konzultacije za ivf i tamo smo odbijeni i mislila sam nema šanse da ostanem trudna.
Zadnja menstruacija je bila 12.04, I nije došla i preko vikenda sam napravila nekoliko testova i bili su blago pozitivni.
Nisu mi znali u labu reći, ali da li da odem u srijedu ili četvrtak izvaditi ponovo betu? Je li pravilnije 48 ili 72 sata poslije prve bete opet vaditi?
Čestitam 🥰🤗
🚺 31
🚹 31
"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."
♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
Divan početak tjedna!
Čestitke friškim plusićima 💗
🧞♀️31
🧞♂️32
Missed ab. 11tt 💔
Gynositol
OTP 24.3. 👧🏼💗
Mrs.IBT mislim da je bolje u sredu, nadamo se da ce biti 700
👩💼38 🤵♂️38
28.05. poslednji ciklus i + treca sreca!
Pozdrav drage žene,
Woow, odlično, čestitam ❤️🤗🤗🤗 sad polako i sa srećom 🤗
Ja: 36
On:38
10.12.2022. ET, blastocista
21.12.2022. beta 373,7
05.01.2023. 6+1 srce kuca :)
08.02.2023. 10+4, Veritas test uredan, dolazi nam cura 💗
Eh ovako,ovulaciju i moguće začeće sam imala 5.5,u subotu mi se pojavila tačkica onako rozkaste krvi,nedjelja nista,jucer i danas isto tako blago roskasta krv nakon brisanja ali ne svaki put... sta vi mislite da li bi to mogla biti implatacija....
Sortiraj odgovore
Najstariji