Lady dii izgleda da beta ostane povisena duze vreme, nismo mi radili na bebi ali smo imali i po neki nezasticen odnos, nece biti problema kad se bacimo na posao, samo da sledeci put izguram do kraja!
Testovi su bili jako svetli, ni blizu kao tvoji
👩💼38 🤵♂️38
28.05. poslednji ciklus i + treca sreca!
Pia,
I meni je liječnica prepisala duphaston da pijem oralno, dva puta dnevno. Ciklusi mi vec mjesecima dolaze uranjeno i to je problem za trudnocu.
Medutim, prepisala mi ga je od 10-25 dana ciklusa, a kad seam je pitala je li to rano rekla mi je da mi nebi prepisala tako da misli da je rano... koliko sam shvatila valjda progesteron ne moze odma dosegnuti razinu da omete ovulaciju ...
Cure, htjela sam pitati, ovaj ciklus mi je ovulacija kasnila ne znam zasto, nije radi tableta njih tek pocinjem piti.
Imala sam manje ovulacijake sluzi dosta, trakice pokazale pik pa odradili keks, ima li sanse za trudnocu a manje sluzi ili bas i ne?
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Malenileptirić, jesi cestitala si mi vec 😁 to su Femometer testovi, imala sam od njih i LH trakice i bile su mi dobre pa sam uzela i HCG trakice. Narucila s aliexpressa, brzo mi dosle. Kakva je situacija kod tebe? Nisam uspjela sve popratiti, sjecam se da si mi pisala prije par dana da cekas jos koji dan da napravis test. 🌸
Anja, upravo kupila u ljekarni Gheratherm test pa cu probat s njim za dva tri dana opet napraviti. Htjela sam vaditi betu i narucit se za pregled ali imam jako cudnog ginekologa. Kad sam se javila dva dana kasnjenja i s pozitivnim testom, rekla mi je da ju nazovem za dva tjedna ako i dalje bude pozitivno 😅 bas sam bila ljuta..za betu mi isto neda uputnicu, ne znam da li je moguce da me moze tako odbiti za betu? Uglavnom morat cu placati privatno ako mislim betu vaditi. I ovako sam bankrot sa tim svim testovima 😅
Draga Lady, danas mi je 3.dan kako ne dolazi...test je pozitivan, ali sam u strahu od krvarenja. Eto, godinu dana nakon biokemijske, sretna sam bila radi testa, ali sad svaki puta kad idem na wc, molim se da ne vidim krv. Nikome nisam ništa govorila. Prošli četvrtak (8 dpo) poslijepodne krenuli su simptomi (bockanja, probadanja, kroz grudi strujanje) i tako je bilo do jučer (jučer sam radila digitalac koji pokazuje 1+2). Rekla sam sama sebi da ću zvati doktoricu tek nakon tjedan dana kašnjenja. Od jučer su smanjeni grcevi, bolovi, nema toliko probadnja, ali i grudi manje osjetljive... Jutros sam išla na wc i vidjela jednu tanku crvenu nit...a meni tako kreće menstruacija. Tako da mislim da će uskoro vještica. Ne osjećam više ni toliku osjetljivost u grudima (stalno se pipam ko manijak 🤪)...vidjeti ću tijekom dana kako će biti. Ako dođe vještica, onda ću krenuti na provjeru hormona. Kako si ti, kako se osjećaš?
Ja: 36
On:38
10.12.2022. ET, blastocista
21.12.2022. beta 373,7
05.01.2023. 6+1 srce kuca :)
08.02.2023. 10+4, Veritas test uredan, dolazi nam cura 💗
Drage devojke, beta je 2,3 ipak nista ovaj ciklus, ipak sam zadovoljna sto se bar nesto desavalo, nadam se da cu uskoro dobiti pa u nove pobede
Dobro je, idete sad dalje :) doći će taj beban uskoro 😍
21.12.2022. beta 373,7
Pozdrav cure,
Nova sam tu,ali pratim vas dugo pa bi mogla reci da sam i stara🙈 Ugl ja i muz radimo na bebacu od 5.mjeseca prosle godine. Obavili sve sto se obaviti da i sve je uredno,ali nikako da ostanem trudna😒 Ginekolog je rekao da probamo sad nakon hsg-a jos 2-3 ciklusa,ako ne uspije,idemo na inseminaciju. Imam pitanje, unazad par dana sam pocela piti caj od vrkute i ulje nocurka koje cu piti do ovulacije,a vrkutu cijeli ciklus. Mislite li da bi mi moglo sta od tog pomoci, bar radi povećanja sluzi,jer ciklusi su uredni,a ovulacija po lh trakicama i uzv je prisutna. Više sam luda i ne znam šta jos da pokusam 🤷♀️
Malenileptirić, ne treba nista lose zbaciti to malo krvi sto kazes da si vidjela, javljaj nam situaciju. Jel imas sliku pozitivnog testa? Zanima me bas koliko ti je jaka crtica/plus na 3 dpo. Da te utjesim, ni ja nemam neke turbo simptome, kao da su mi prije neki dan bili jaci, jedino grudi ujutro budu osjetljive i mislim da sam umornima nego inace. Test radim sutra, bit ce tri dana kako odmaram od testiranja jer mi je postalo prestresno. Takoder stalno provjeravam gacice jer se bojim zbog prethodne biokemijske. Ali sjecam se da me je tada bas dosta trbuh zabolio prije nego sam procurila. Da li tebe boli?
I isto nikom nisam rekla osim suprugu..rekla bi tek nakon pregleda 🙃
👸30 🤴30
❤️ 1/22 dobili koronu
❤️ 3/22 prvi ➕ ali biokemijska 🙄
❤️ 4/22 nove akcije🤞 👣
❤️ 21.5. pozitivan test
❤️ 14.6. čuje se srčeko 😊
❤️ 24.6. dva srčeka 🤗❤️
Malenileptirić, ne treba nista lose zbaciti to malo krvi sto kazes da si vidjela, javljaj nam situaciju. Jel imas sliku pozitivnog testa? Zanima me bas koliko ti je jaka crtica/plus na 3 dpo. Da te utjesim, ni ja nemam neke turbo simptome, kao da su mi prije neki dan bili jaci, jedino grudi ujutro budu osjetljive i mislim da sam umornima nego inace. Test radim sutra, bit ce tri dana kako odmaram od testiranja jer mi je postalo prestresno. Takoder stalno provjeravam gacice jer se bojim zbog prethodne biokemijske. Ali sjecam se da me je tada bas dosta trbuh zabolio prije nego sam procurila. Da li tebe boli?
Eeeee tako i mene, naglo zablo trbuh i dodje menzis...za sada nije tako...imam testove...prvi sam radila u nedjelju popodne, One step trakica, znaci samo sam ja vidjela, pojavilo se roskasta crtica, ali slabo, sto je ok za 11dpo tada. Onda sam radila u utorak jutro, bila je crta, ali slaba...pa dan kasnije(na dan ocekivane) - ista jacina. To me zabrinulo, ocekivala sam tamniju.To su bili first sign testovi (set dva komada iz dma). Citala sam da su mnoga losa iskustva s tim testovima itd... Zato sam rekla da idem na digitalac, tako da sam jucer, 15dpo radila digitalac, on je kroz valjda par sekundi pokazao +.
Ovaj je na 13dpo: https://ibb.co/kJ60rWQ
Ovaj je na 14dpo: https://ibb.co/KLpy75w
Digitalac, 15dpo:https://ibb.co/qmKbq8P
Danas, 16dpo: nisam radila test, malo odmora 🤪
21.12.2022. beta 373,7
Anja- svakako si mi puno pomogla, hvala ti <3
Ruzica, koliko sam shvatila ti uzimas 15 dana, 2 na dan? Koliko se on moze uopce koristiti prije trudnoce do zeljene trudnoce? Koliko sam cula tablete debljaju dok ove vaginalete ne
29👩🏻
35👦🏻
Mom of 3 angel in heaven
Spontani 31.07.2021 - 10 tj
Spontani 08.02.2022 - 9 tj
04.01.2024, stigla mamina djevojčica 💜🌈👨👩👧
23.5.2025- molarna trudnoca 7+3
-Hashimoto, terapija 100 eurotirox
PAI-1 heterozigot 4g/5g Aspirin 100
God will carry you trought the storm 🌈
Eeeee tako i mene, naglo zablo trbuh i dodje menzis…za sada nije tako…imam testove…prvi sam radila u nedjelju popodne, One step trakica, znaci samo sam ja vidjela, pojavilo se roskasta crtica, ali slabo, sto je ok za 11dpo tada. Onda sam radila u utorak jutro, bila je crta, ali slaba…pa dan kasnije(na dan ocekivane) - ista jacina. To me zabrinulo, ocekivala sam tamniju.To su bili first sign testovi (set dva komada iz dma). Citala sam da su mnoga losa iskustva s tim testovima itd… Zato sam rekla da idem na digitalac, tako da sam jucer, 15dpo radila digitalac, on je kroz valjda par sekundi pokazao +.
Ovaj je na 13dpo:https://ibb.co/kJ60rWQ
Ovaj je na 14dpo:https://ibb.co/KLpy75w
Digitalac, 15dpo:https://ibb.co/qmKbq8P
Danas, 16dpo: nisam radila test, malo odmora 🤪
Ma mislim da obje trebamo malo odmoriti od testova 😁 malo cemo se strpiti i vjerujem da nam iduca crtica bude puno tamnija i da se druzimo na zimskim bebama 🌸😊
👸30 🤴30
❤️ 1/22 dobili koronu
❤️ 3/22 prvi ➕ ali biokemijska 🙄
❤️ 4/22 nove akcije🤞 👣
❤️ 21.5. pozitivan test
❤️ 14.6. čuje se srčeko 😊
❤️ 24.6. dva srčeka 🤗❤️
Maleni leptiric i lady dii, zbog losih iskustava sad brinete, inace je tako i u redovnoj trudnoci, sluzav sekret kvasi gacice i stalno proveravas da li je krenula M, simptomi neki jaci pre seste nedelje uglavnom ni ne krecu, bar je meni tako bilo, mislim da treba da uzivate vise a da brinete manje, ja sam bila srecna sto se crtica makar na kratko pojavila, a nema sta nisam dozivela, jednom ce uspeti, nadam se da ce vama bas ovaj ciklus biti dobitni! Javljajte nam se i dalje
👩💼38 🤵♂️38
28.05. poslednji ciklus i + treca sreca!
Sortiraj odgovore
Najstariji