Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Niksii
    20. Svibanj 2022. 13:53

Radoznalica35 i Malenileptiric  hvalaaa, valjda ce sada poceti vjerovati😂

23🙋🏼‍♀️
    26🤷🏽‍♂️
    19.07. ➕
    24.07. Beta 316

• Minken
    20. Svibanj 2022. 14:09

Malenileptirić

Minken

Nikakve simptome nemam, još sam zadnje vrijeme pod stresom, pa sam mislila da su mi se zato ciklusi poremetili, radila sam test samo zato što imam termin u toj klinici

Aaa razumijem. Eto, umjesto termina u klinici za plodnost, dogovori termin za betu :) neka je sa srećom i obavezno nam javi sve informacije :)

Naprvit ću tamo pretrage,  na isto mi dođe

lady_dii
    21. Svibanj 2022. 12:22

https://ibb.co/Pc3MGsv 
    Rekla sam sama sebi da nakon biokemijske vise necu raditi test dok mi ne bude kasnila bar tri dana i opet sam popustala i napravila test na dan ocekivane menstruacije ali nije prva mokraća. Sta kazete? Ne mogu se previse veseliti ali ja vjerujem da ovaj put bude sve dobro 😊🌸

👸30 🤴30
    ❤️ 1/22 dobili koronu
    ❤️ 3/22 prvi ➕ ali biokemijska 🙄
    ❤️ 4/22 nove akcije🤞 👣
    ❤️ 21.5. pozitivan test
    ❤️ 14.6. čuje se srčeko 😊
    ❤️ 24.6. dva srčeka 🤗❤️

Beban
    21. Svibanj 2022. 14:26

Lady dii, cestitam, drago mi je zbog tebe, nemoj ni da razmisljas o onome sto je bilo, samo uzivaj 

👩‍💼38 🤵‍♂️38
    28.05. poslednji ciklus i + treca sreca!

Ella..
    21. Svibanj 2022. 15:48

lady_dii

Rekla sam sama sebi da nakon biokemijske vise necu raditi test dok mi ne bude kasnila bar tri dana i opet sam popustala i napravila test na dan ocekivane menstruacije ali nije prva mokraća. Sta kazete? Ne mogu se previse veseliti ali ja vjerujem da ovaj put bude sve dobro 😊🌸

Čestitam 🤗🤗🤗

🚺 31
    🚹 31

"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."

♡ Baby Girl ♡
    ♡ A ♡ 21.01. ♡

lady_dii
    21. Svibanj 2022. 18:44

Hvala cure ❤️

👸30 🤴30
    ❤️ 1/22 dobili koronu
    ❤️ 4/22 nove akcije🤞 👣
    ❤️ 21.5. pozitivan test
    ❤️ 24.6. dva srčeka 🤗❤️

• Malenileptirić
    21. Svibanj 2022. 21:39

lady_dii

Pa ovo je top crtica :))) koji si dpo? Ja sam isto rekla da ću čekati da kasni, danas mi je 10dpo. I razuzmijem taj strah :( Imaš li simptome? Čestitam, i naravno da će biti sve u redu :)

Ja: 36
    On:38
    10.12.2022. ET, blastocista
    21.12.2022. beta 373,7
    05.01.2023. 6+1 srce kuca :)
    08.02.2023. 10+4, Veritas test uredan, dolazi nam cura 💗

• Malenileptirić
    21. Svibanj 2022. 21:40

Malenileptirić

lady_dii

Pa ovo je top crtica :))) koji si dpo? Ja sam isto rekla da ću čekati da kasni, danas mi je 10dpo. I razuzmijem taj strah :( Imaš li simptome? Čestitam, i naravno da će biti sve u redu :)

Joj oprosti, napisala si na dan očekivane 🤪
    Koji su ti simptomi?

21.12.2022. beta 373,7

lady_dii
    21. Svibanj 2022. 22:41

Malenileptirić, ja sam 14 dpo, tj. to je danas, nisam odmah ujutro radila test nego na (mislim) trecu mokraću. Vjerujem da bi na prvu mokraću bila i tamnija crtica. Primjetila sam da nakon ovulacije stalno imam bjelkasti iscjedak, i ujutro prije testa mi se toliko jela nutela da sam na zlicu smazala dobar dio 😅 od podne osjetim da su mi bradavice bolne i osjetljive..i imam osjećaj kao da cu svaki cas dobiti 😁 hmm mozda bi ti se sutra vec vidjela crtica, javii 🤗 ja ne znam kako sam izdrzala da ne napravim ranije test 😄 imas li ti kakve simptome?

👸30 🤴30
    ❤️ 1/22 dobili koronu
    ❤️ 4/22 nove akcije🤞 👣
    ❤️ 21.5. pozitivan test
    ❤️ 24.6. dva srčeka 🤗❤️

• Malenileptirić
    22. Svibanj 2022. 07:44

lady_dii

Malenileptirić, ja sam 14 dpo, tj. to je danas, nisam odmah ujutro radila test nego na (mislim) trecu mokraću. Vjerujem da bi na prvu mokraću bila i tamnija crtica. Primjetila sam da nakon ovulacije stalno imam bjelkasti iscjedak, i ujutro prije testa mi se toliko jela nutela da sam na zlicu smazala dobar dio 😅 od podne osjetim da su mi bradavice bolne i osjetljive..i imam osjećaj kao da cu svaki cas dobiti 😁 hmm mozda bi ti se sutra vec vidjela crtica, javii 🤗 ja ne znam kako sam izdrzala da ne napravim ranije test 😄 imas li ti kakve simptome?

To je super crtica za treću mokraću :) ja od sredine 8 DPO, osjećam lagana probadanja u donjem dijelu leđa i trbuhu, grudi su osjetljive, ali osjećam probadanja i kroz njih. Onako  ko struja 😄😄. Jučer u jutro sam mjerila temperaturu, bila je 37,2. Iako, ne mogu opet to uzeti kao neki znam jer nisam resovita u mjerenju. Ne znam, ne mogu to baš usporediti s menstrualnim bolovima, tada osjećam tupu bol. Ovo su probadanja...iscjedak je obilniji. Ostalo je sve isto, tj.ne primjećujem neke druge stvari pa bih pričekala još malo. Vidjeti ću još kako ću se danas osjećati, pa mooožda sutra da ga napravim. Imam još jedan doma test, 25mlu. A ne da mi se još kupovati jer sam prošli mjesec u ludilu kupnje testa  dodatno u DMu potrošila još 400kn 😱. Skupa mi je moja nestrpljivost 😃

21.12.2022. beta 373,7

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.